Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ مهدی الهی راد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: کمک ها در قالب بسته های معیشتی و غذای گرم بین نیازمندان و خانوارهایی که از ناحیه شیوع ویروس کرونا آسیب دیده بودند، توزیع شد.

وی با بیان اینکه این کمک ها در اختیار ۲۵ هزار خانوار قرار گرفته است،  افزود: بیش از ۳۵ هزار خانوار نیازمند در شهرستان مرکزی خراسان شمالی شناسایی شده است که در مراحل بعدی مورد حمایت این طرح قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تشکیل شورای جهادی نیز خبر داد و گفت: این شورا به منظور ایجاد بانک اطلاعاتی و توزیع عادلانه کمک ها به نیازمندان شهرستان ایجاد شده است و ۲۴۴ گروه جهادی شناسنامه دار کمک ها را به دست افراد شناسایی شده، می رسانند.

الهی راد افزود: در پویش کمک مومنانه دستگاه ها، ارگان ها و سازمان ها نیز مشارکت داشته اند که بیشتر نیز از مشارکت مردمی استفاده کرده اند و بیش از ۸۰ درصد کمک ها توسط خیران جمع آوری شده است.

ایجاد صندوق های مردمدار و مردمیار 

وی بر کمک به نیازمندان و حل مشکلات معیشتی آنان تاکید کرد و افزود: به منظور رفع مشکلات اقتصادی اقشار ضعیف جامعه، صندوق های قرض الحسنه اشتغال زا با عنوان مردم‌دار و مردم‌یار در محله های شهرستان بجنورد ایجاد شده است.

الهی راد با بیان اینکه مردم برای برطرف کردن مشکلات همنوعان خود احساس مسوولیت می کنند، گفت: ۷۰ صندوق در این شهرستان ایجاد شده است و به خانواده هایی که تمکن مالی ندارند کمک خواهند کرد و سرمایه گذاران این صندوق ها نیز مردم هستند و خود تصمیم می گیرند که به کدام خانواده نیازمند کمک کنند.

مسوول ناحیه مقاومت بسیج بجنورد همچنین بر بهره وری در بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: اگرچه نرخ اشتغال در روستاهای استان بیش از کشور است اما به علت کشاورزی سنتی، درآمد خانوارها پایین است که باید برای افزایش آگاهی بهره برداران و استفاده از علم و دانش در عرصه کشاورزی برای افزایش درآمد روستاییان تلاش کنیم.

الهی راد اظهار داشت: ۳۰ مهندس و کارشناس در حوزه کشاورزی در ۱۲۰ روستای استان مسوولیت آموزش و آگاهی بخشی به بهره برداران در زمینه استفاده از دانش روز در مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول را بر عهده دارند که امیدواریم حوزه کشاورزی شهرستان علمی تر شود تا منجر به افزایش درآمد خانوارها و رشد اقتصادی آنان شود.

وی در خصوص فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی بسیج در مناطق محروم نیز گفت: این قرارگاه در دهستان گیفان آغاز به کار کرده است و ۲۰ میلیارد ریال نیز آورده دارد، همچنین مردم برای عمران و آبادانی این مناطق بیش از ۴۰ میلیارد ریال مشارکت داشته اند که برای رفع مشکلات، فقر و محرومیت هزینه خواهد شد.

الهی راد بر تاکید بر محرومیت زدایی افزود: تاکنون در این زمینه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است اما تاکنون اعتبارات توسط دستگاه ها برای کمک ابلاغ نشده است.

وی اظهار داشت: از جمله طرح های محرومیت زدایی تامین آب شرب در روستاها، راه اندازی جاده بین مزارع، ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و محروم است که هم اکنون ۲۰ روستای شهرستان از نظر آب شرب مشکل دارند.

برچسب‌ها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بجنورد کمک های مردمی خراسان شمالی پروندهٔ خبری رفتار مومنانه و همدلانه ایرانیان در روزگار کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بجنورد کمک های مردمی خراسان شمالی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بجنورد کمک های مردمی خراسان شمالی الهی راد کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه جدی دولت برای توسعه فناوری هوش مصنوعی افزود:با حمایت و پیگیری جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی امسال شاهد ارتقای جایگاه، کاربرد‌ها و رتبه ایران در هوش مصنوعی خواهیم بود و سرعت این توسعه افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کاربردی‌سازی مقالات علمی و مقاله‌های این حوزه افزود: رتبه تولید علم عموماً به تعداد مقالات علمی و ضریب تأثیر آنها ارجاع داده می‌شود. برای آن‌که بتوانیم تولیدات علمی و پژوهش‌ها را کاربردی کنیم به زیرساخت‌ها و سخت‌افزار‌های پیشرفته، قانون‌گذاری یا تنظیم‌گری و حمایت‌های عملی و اجرایی نیاز داریم.

دکتر دهقانی با اشاره به راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و نقش آفرینی شورای راهبری فناوری هوش مصنوعی با هدف توسعه کاربرد‌های این فناوری به دست مردم عنوان کرد: ایجاد بستر و زمینه توسعه زیرساخت‌ها و امکانات کاربری هوش مصنوعی از اهداف اصلی این مرکز ملی است، به طوری که بخش خصوصی بتواند با استفاده از امکانات و کاربری سخت‌افزارها، توسعه ابزار‌ها و کاربرد‌های هوش مصنوعی را محقق کند. بخش خصوصی در این امر نقش آفرینی خواهد کرد و زیرساخت‌های پردازشی و پایگاه‌های داده‌ای بزرگ را فراهم می‌کند. داده از مهم‌ترین ابزار‌هایی است که کمک می‌کند جریان کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، ارتباطات و مالی و دیگر حوزه‌ها شکل گیرد.

وی با اشاره به تمرکز جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی بر توسعه و کاربردی سازی این فناوری گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کار‌های کاربردی سال پرباری باشد تا کشور هم از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی سریع‌تر ارتقای پیدا کند.

دیگر خبرها

  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • کمک ۱۷۰ میلیون تومانی نیرو‌های یگان حفاظت زندان‌های فارس به جشن گلریزان
  • مشارکت بیش از ۴ هزار میلیارد ریالی وزارت نفت در طرح‌های مسئولیت اجتماعی
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • کلاهبردار ۱۶۰ میلیارد ریالی در کرمانشاه دستگیر شد
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • ایجاد قطعه اصحاب شهدا در بجنورد
  • پرداخت بدهی‌های بیمارستان شهید جلیل یاسوج چشم‌انتظار نیکوکاران