Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@10:08:43 GMT

خوزستانی دیگر...

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۳۶۵۸

خوزستانی دیگر...

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر یک سوم از مساحت استان در حال فرسایش بوده که همین موضوع باعث شده تا استان خراسان جنوبی درگیر معضل گرد و غبار شود که اگر در این خصوص چاره اندیشی نشود تا چند سال آینده استان خراسان جنوبی درگیر مشکلاتی همچون استان خوزستان در این زمینه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حسن اکبری، امروز چهارشنبه 22 مرداد در نشست شورای مشورتی سمن‌های مردم نهاد استان به چهار چالش مهم محیط زیستی استان شامل؛ گرد و غبار، آب، پسماند و فرسایش و از بین رفتن منابع زیستی و گونه‌های برجسته استان اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی از مسئله آب به عنوان یکی دیگر از چالش‌های مهم استان نام برد و گفت: در حال حاضر سه میلیارد مترمکعب کسری مخازن آب در استان داریم و بیش از حد مجاز از سفره‌های آب زیرزمینی در حال استفاده هستیم. 

اکبری با اشاره به موضوع پسماند، افزود: میزان استفاده از پلاستیک در استان بالا بوده و شیوه دفن پسماند به خصوص در روستاها از وضعیت خوبی برخوردار نیست.

وی بیان کرد: 80 درصد از جمعیت گونه‌های حیات وحش برجسته استان ظرف نیم قرن گذشته از طرق مختلف از جمله شکار غیرمجاز از بین رفته که همه این معضلات و مشکلات می‌طلبد تا یک عزم جدی و مشارکت عمومی در راستای حفاظت و حراست از محیط زیست با سایر دستگاه‌های مرتبط با موضوع از جمله حفاظت محیط زیست همراه شده و در این راه همیار و همراه باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی اظهار کرد: مشارکت اجتماعی محیط زیستی مردم در حوزه محیط زیست زمانی عینیت پیدا می‌کند که مردم بدانند چه مخاطرات محیط زیستی آنان را تهدید می‌کند، علت آن چیست و چگونه می‌توان با بهبود عملکرد یا تغییر رفتار به رفع آن‌ها کمک کرد.

اکبری، مهم‌ترین رسالت تشکل‌های زیست محیطی را تغییر نگرش مردم به حوزه‌های مختلف محیط زیست عنوان کرد و گفت: سازمان‌های مردم نهاد فعال باید مردم را در راستای حفظ محیط زیست ترغیب و تشویق کنند که لازمه دستیابی به این امر مهم، تغییر رفتار در خود و اینکه از خودمان شروع کنیم تا موضوع در جامعه عینیت پیدا کرده و عموم مردم تشویق شوند که در این راه مردم باید با ما همراه و همگام شوند.

علیرضا نصرآبادی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی نیز موضوع محیط زیست و منابع طبیعی را مسئله همه افراد جامعه در هر سطح و سوادی و در هر موقعیت شغلی و اجتماعی عنوان کرد و سمن‌های مردم نهاد را حلقه اتصال بین مسئولین و مردم دانست.

وی گفت: سمن‌ها می‌توانند با اعتمادسازی و جلب مشارکت عمومی اقدامات موثری در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست داشته باشند. 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی از سمن‌ها خواست تا با استفاده از ظرفیت وقف، بهره‌گیری از دانش بومی و استفاده از فضای مجازی در راستای بهبود وضعیت محیط زیست و منابع طبیعی ما را یاری کنند. 

سید مصطفی حسینی، نماینده سمن‌های خراسان جنوبی نیز با اشاره به وجود 492 تشکل در استان و گروه مخاطب گسترده‌ای که پوشش می‌دهند را ظرفیت خوبی برای انجام فعالیت‌ها و اقدامات محیط زیستی عنوان کرد و گفت: تمام سمن‌های مردم نهاد استان در کنار فعالیت‌های تخصصی خود در حوزه‌های مختلف اعلام آمادگی می‌کنند تا در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی نیز فعالیت کنند.

در این جلسه، در خصوص نحوه مشارکت سایر سمن‌های غیر محیط زیستی در حوزه‌های محیط زیست بحث و گفتگو شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محیط زیست فرسايش حفاظت محیط زیست مردم نهاد خراسان جنوبی منابع طبیعی محیط زیستی سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت مردم و محیط زیست در رأس دغدغه‌ها و نیاز جامعه

حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل شاکر در دیدار با رئیس و کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان با اشاره به لزوم اجرای طرح پایش آنلاین در همه صنایع به منظور جلوگیری از سوءاستفاده‌ها، گفت: بود و صاحبان صنایع باید به حل مشکلات زیست محیطی فراتر از قانون و دستورالعمل به عنوان وظیفه انسانی و دینی و شرعی نگاه کنند. 

اوضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در راستای حفاظت از عرصه‌های مختلف زیست محیطی، تصریح کرد: امروز موضوع محیط زیست به یکی از مسائل اصلی کشور و یک دغدغه ملی و فراجناحی تبدیل‌شده است.

شاکر با اشاره به لزوم اجرای طرح پایش آنلاین در همه صنایع به منظور جلوگیری از سوءاستفاده‌ها، گفت: بود و صاحبان صنایع باید به حل مشکلات زیست محیطی فراتر از قانون و دستورالعمل به عنوان وظیفه انسانی و دینی و شرعی نگاه کنند. 

امام جمعه اردکان با اشاره به برخی تخلفات مشهود بعضی صنایع اظهار داشت: رفع نشدن برخی تخلفات مشهود که چند سال است بیان می‌شود، ایجاد نگرانی و ناامیدی می‌کند و انتظار مردم از برخی صاحبان صنایع برای رفع اشکالات و تخلفات زیست محیطی، خیلی بیشتر از این هاست. 

در ابتدای این نشست، سید جلال موسوی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اردکان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات این اداره در سال گذشته به ویژه پایش صنایع و برخورد با صنایع آلاینده به تشریح برنامه‌های سال جاری در راستای حفاظت از محیط زیست شهرستان پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سلامت مردم و محیط زیست در رأس دغدغه‌ها و نیاز جامعه
  • صدور نخستین کارت «همیار محیط‌بان» در خراسان رضوی
  • نخستین کارت «همیار محیط‌بان» در خراسان رضوی صادر شد
  • توقیف خودروی حمل پساب در تاکستان 
  • خودروی حمل پساب در تاکستان توقیف شد
  • مدیریت رواناب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • نصب ۸۸ دستگاه کنتور هوشمند آب و برق بر روی چاه‌های آب در خراسان‌جنوبی
  • برگزاری نشست نمایندگان دادستان‌های کشور‌های حاشیه دریای خزر
  • نشست نمایندگان دادستان‌های کشورهای حاشیه دریای خزر برگزار شد
  • زمان رسیدگی به تقاضاهای حمل و نقل پسماند به ۴ روز کاهش یافت