Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ مصطفی معین رئیس شورای عالی نظام پزشکی در نشست خبری آنلاین که با حضور تعدادی از خبرنگاران برگزار شد، با بیان اینکه پزشک نقش تصلی بخش و آرامی دهنده به بیمار دارد، گفت: این موضوع یک هنر است و پزشک باید هنر ارائه آرامش به جامعه را داشته باشد.

وی با بیان اینکه در سطح ملی در رأس هرم مبارزه با کرونا، ‌جامعه پزشکی بوده که به خاطر غیرت و حمیت و پایبندی به اصول پزشکی و احساس مسؤولیت و اعتمادی که جامعه به آنها داشته است، در خط مقدم بوده و بیشترین تلفات را داده است گفت: جامعه پزشکی امکانات اولیه ایمنی بخش در ابتدای کار در اختیار نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سطح ملی تلفات ما بالاتر از میانگین جهانی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: روز خبرنگار و روز پزشک را به همه فعالان این ۲ حوزه تبریک عرض می‌کنم. چراکه خبرنگاری و پزشکی حرفه‌هایی هستند که وجوه مشترکی دارند. هر دو سخت و زیانبار هستند و مسؤولیت‌های مشترک دارند. در راس همه مسؤولیت‌ها، ‌مسؤولیت اجتماعی پزشکان و روزنامه‌نگاران است که باید مدافع حقوق مردم باشند. ارزش‌های مشترک اخلاقی متعدد از قبیل صداقت، بی‌طرفی، اطلاع‌رسانی و ... دارند.

بیشتر بخوانید: کمبود نیروهای پرستاری در شرایط کرونایی/ تعداد پرستاران مبتلا دو برابر شد

معین افزود: همه علوم و به خصوص پزشکی یک فضیلت فردی نیست و یک پدیده اجتماعی است و ارتباط تنگاتنگ با همه جنبه‌های علمی، ‌اجتماعی و سیاسی یک جامعه دارد. طب و طبیب نقش‌های متعددی در جامعه جدید دارند. هم درمانگر هست، هم آموزش دهنده و هم نقش دفاع از سلامت جامعه و بیمار. در پزشکی اصلی داریم که اگر پزشک نمی‌تواند به هر دلیل هیچ کمکی به بیمار کند، حداقل باید به بیمار آرامش دهد. این هنری است که طبیب باید داشته باشد. پزشک در نهایت یک مصلح اجتماعی است.

معین افزود: طبق نظرسنجی‌های ۴۰ سال اخیر، پزشکی از بالاترین سطح مقبولیت در افکار عمومی برخوردار است. الان در شرایط عجیب و غریب قرار گرفتیم که از دید صاحب‌نظران جهانی به عنوان یک ابرچالش و بحران عمیق یاد می‌شود که آینده جامعه بشری را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی گفت: این مصیبت دستاورد بشری طی ۲۰۰ الی ۳۰۰ سال گذشته بوده است. در سطح ملی در رأس هرم جامعه پزشکی قرار داشته است و به دلیل اعتمادی که جامعه به پزشکان داشته در خط مقدم قرار داشتند و بیشترین تعداد شهدا تقدیم کردن؛ بیش از ۱۵۰ شهید شدند و بیش از ۶۰۰۰ نفر مبتلا شدند و در سطح ملی تعداد تلفات ما بیشتر از میانگین جهانی بوده است.

منبع: خبرآنلاین لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا کرونا سطح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشک مصری بازگشته؛ از وضعیت اسفناک غزه گفت

احمد عبدالعزیز، استاد جراحی ارتوپدی در دانشکده پزشکی قصر العینی مصر، پس از بازگشت از غزه گفت که گستردگی فجایع در نوار غزه در رسانه‌ها منعکس نمی‌شود، زیرا در حال حاضر هیچ وسیله‌ای برای برداشتن مقادیر عظیم آوار وجود ندارد، این درحالی است که درحال حاضر ساختمان‌هایی وجود دارند که به گور دسته جمعی برای تمام خانواده‌ها در زیر آوار تبدیل شده است.

براساس گزارش الجزیره، عبدالعزیز امروز یکشنبه در مصاحبه‌ای از همگان خواست که برای توقف جنگ به هر وسیله‌ای تلاش کنند و خدمات پزشکی را به گونه‌ای بازگردانند که متناسب با فاجعه بهداشتی موجود در غزه باشد.

دکتر عبدالعزیز درمانگاه خود را در مصر تعطیل کرد و به غزه رفت. او یکی از اولین پزشکانی بود که به عنوان بخشی از هیات‌های پزشکی برای کمک به درمان مجروحان غزه، در پی تجاوزات اسرائیل، داوطلبانه برای ماموریت‌های بشردوستانه به غزه رفت.

اخیرا این پروفسور جراحی ارتوپدی به شمال نوار غزه رفت و آنچه را که دید، تعریف کرد. او گفت که در این قسمت از نوار غزه ویرانی کامل وجود دارد و به ندرت می‌توان خانه‌ای مناسب برای سکونت یافت.

عبدالعزیز ادامه داد: بیان این تراژدی‌ها فراتر از تصور است. خانواده‌ها در شمال غزه در صد‌ها هزار تجمع غیرانسانی، بدون هیچ آب آشامیدنی، سرویس بهداشتی، یا هیچ وسیله‌ای برای امرار معاش درحالیکه یک پارچه سقف آنان است، زندگی می‌کنند.

پزشک مصری گفت: آن‌ها جایی برای بازگشت ندارند و در این وضعیت اسفبار باقی خواهند ماند، زیرا در حال حاضر هیچ مکان مناسبی برای ساخت و ساز در نتیجه انبوه زباله و آوار وجود ندارد. قبل از شروع ساخت و ساز و بازسازی باید ابتدا این آوار و زباله‌ها برداشته شود.

وی در خصوص وضعیت بهداشتی در نوار غزه گفت: تیم‌های پزشکی از کمبود شدید وسایل رنج می‌برند و به دلیل شهادت و بازداشت بسیاری از آنها، توان بهداشتی در حال کاهش است و بقیه کار فوق العاده‌ای انجام می‌دهند، اما این‌کار فوق‌العاده طاقت‌فرسا است.

 این پزشک مصری افزود: بیش از ۷۰ هزار مجروح در غزه وجود دارد. این افراد اکنون ابتدا نیاز به درمان دارند و تا پایان فاجعه‌ای که تجربه می‌کنند به چندین ماه و شاید سال‌ها درمان تکمیلی نیاز دارند.

 وی ادامه داد: البته بیماری‌های طبیعی نیز وجود دارد که در ازدحام جمعیت گسترش می‌یابد، این بیماری‌ها غیر از صدمات فراوان در بین غیرنظامیان اعم از زنان، کودکان و سالمندان که نوع این آسیب‌ها در ناحیه سر، چشم، شکم و سینه، قطع دست و پا و... است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • پزشک مصری بازگشته؛ از وضعیت اسفناک غزه گفت
  • خدمات آموزشی دانش آموزان عشایر استان بوشهر مطلوب نیست
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • ارتقاء بستر ارتباط پزشک با بیمار حیاتی است/ پلتفرم مناسب نوبت دهی اینترنتی باید ایجاد شود
  • انتقال ایدز و هپاتیت با زالو درمانی | پزشک اجازه تهیه و مصرف زالو برای بیمار را ندارد