Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@07:11:07 GMT

«کامالا هریس» معاون بایدن کیست؟ +عکس

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۳۹۵۷

«کامالا هریس» معاون بایدن کیست؟ +عکس

خبرگزاری مهر: «کامالا هریس» که از سال ۲۰۱۷ یکی از سناتور‌های ایالت کالیفرنیا محسوب می‌شود و به بخش میانه‌رو حزب دموکرات وابسته است روز گذشته از سوی «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، به عنوان شریک انتخاباتی یا همان پست معاونت معرفی شد.

بایدن، سناتور هریس ۵۵ ساله از کالیفرنیا را یک سیاستمدار باتجربه می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پیامی توئیتری هریس را مبارز نترس و از بهترین نیرو‌های این کشور توصیف کرده است.

«امیرعلی ابوالفتح» کارشناس مسائل آمریکا، در مورد حساسیت انتخاب معاون برای نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می‌گوید: بر اساس قوانین آمریکا، در جریان انتخابات ریاست جمهوری، دو فرد از هر حزب وارد رقابت می‌شوند. اولی که منتخب رأی دهندگان حزبی است، در جایگاه نامزد انتخابات ریاست جمهوری قرار می‌گیرد و دومی از سوی فرد نخست به عنوان نامزد معاونت ریاست جمهوری معرفی می‌شود. به عبارت دیگر، بر خلاف نامزد ریاست جمهوری که حمایت اکثریت حزب متبوع را پشت سر دارد، نامزد سمت معاونت ریاست جمهوری در فرآیند سیاسی، توسط سران حزبی و پشت در‌های بسته انتخاب می‌شود.

در انتخاب نامزد معاونت ریاست جمهوری، ملاک‌های متعددی مد نظر قرار می‌گیرد. اما در یک جمله می‌توان گفت که نامزد معاونت ریاست جمهوری، تکمیل کننده کمبود‌ها و نقایص نامزد ریاست جمهوری است. به عبارت دیگر، این دو نفر که از آن‌ها به عنوان «هم تیمی» یا Running Mate یاد می‌شوند، باید تا حد ممکن، متنوع‌ترین مطالبات، خواسته‌ها، علایق و تفاوت‌ها را نمایندگی کنند. به همین دلیل، مثلاً اگر نامزد ریاست جمهوری فردی مسن، سفید، لیبرال و متعلق به جنوب آمریکا باشد، فردی جوان، متعلق به گروه‌های اقلیتی، محافظه کار و متولد شمال آمریکا به عنوان نامزد سمت معاونت ریاست جمهوری معرفی می‌شود.

نقاط قوت هریس برای بایدن

هریس مواضع مهمی درباره برابری جنسیتی و اقتصادی دارد و طرفدار مالیات گرفتن از ثروتمندان است و از این نظر جناح پیشرو یا چپ دمکرات را نیز می‌تواند به خود جذب کند، به ویژه پس از مواضعش در اعتراضات اخیر آمریکا که تحسین گروه‌های مختلف دموکرات را در پی داشت.

نقطه قوت دیگر هریس برای بایدن، پدر و مادرش است. مادر او مهاجری از هند و پدر او اهل جامائیکا بود و این هریس را یک مهاجرزاده تبدیل می‌کند که نه تنها رای کسانی، چون خود را جلب می‌کند بلکه می‌تواند رای اقلیت‌هایی دیگری هم‌چون سیاه پوستان و حتی لاتین تباران را نیز به خود جلب کند. به طور کلی کاملاً هریس را می‌توان پوشش دهنده نقاط ضعف کمپین بایدن دانست. زنی رنگین پوست و مهاجرزاده که به نسبت بایدن جوان‌تر است و مواضع پیشروانه‌تر نیز دارد.

هریس و ایران

کامالا هریس که از نامزد‌های ابتدایی حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ بود، در مناظرات انتخاباتی و همچنین مصاحبه‌های متعدد بار‌ها مخالفت خود با خروج آمریکا از برجام را اعلام و عنوان داشته بود که در صورت پیروزی در انتخابات، ایالات متحده را به این توافق هسته‌ای باز می‌گرداند.

کامالا هریس در واکنش به تنش‌های آمریکا و ایران سعی کرده از شعار همیشگی ترامپ استفاده کند. او به جای بازگرداندن عظمت به آمریکا، در توییتی نوشته که رفتار‌های ترامپ، «آمریکا را ضعیف‌تر و ناامن‌تر می‌کند.»

همچنین هریس در توییتی نوشته بود که «دولت ترامپ یا به سمت جنگ فاجعه‌بار دیگری می‌رود یا آنکه دو سال است هیاهو به راه انداخته و هیچ برنامه‌ای برای پایان آن ندارد.»

هریس همچنین در یک گفتگوی تلویزیونی گفته که نباید به ترامپ برای جلوگیری از درگیری خودساخته‌اش با ایران آفرین گفت.

او گفته بود که راه برون‌رفت از تنش موجود بازگشت به برجام است.

کامالا هریس در یکی از مصاحبه‌های خود گفته بود گفت: «اگر آمریکا بتواند راستی آزمایی کند که ایران به ملزومات سختگیرانه مشروح در توافق پایبند است، ما به توافق با ایران باز می‌گردیم.»

هریس همچنین بعد از ترور «سردار سلیمانی» که به دستور دونالد ترامپ انجام شد، از لایحه «نه به جنگ علیه ایران» در سنای آمریکا حمایت کرد.

هریس همچین در مصاحبه‌ای با تلویزیون «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» گفته است: «به دنبال توسعه دادن برجام خواهم بود. اگر بخواهم صادق باشم، دوست دارم این توافق آزمایش‌های موشک‌های بالیستیک [ایران]را هم پوشش دهد.»

هریس و آیپک

نکته‌ای که نباید از آن غافل شد رابطه کامالا هریس با لابی قدرتمند صهیونیست‌ها در آمریکا یعنی آیپک است بطوریکه وی در سال ۲۰۱۹ در انجمن سالانه آیپک سخنرانی کرد و همین امر موجب بروز انتقاداتی از وی شد

البته خود شخص بایدن نیز رابطه‌ای صمیمی با لابی صهیونیست‌ها دارد.

همسر کامالا هریس نیز یک وکیل یهودی است و اگر بایدن در انتخابات ماه نوامبر به پیروزی برسد، همسر هریس اولین فرد یهودی خواهد بود که عنوان «مرد دوم» (معادل بانوی اول و دوم) آمریکا را بدست می‌آورد.

با وجود رابطه خوب با آیپک، هریس، اما از طرح الحاق کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی حمایت نمی‌کند و صراحتاً از دونالد ترامپ نیز خواسته بود که از این طرح حمایت نکند.

البته صهیونیست‌ها یک لابی قدرتمند دیگر در آمریکا دارند که جی استریت (J street) نام دارد. این لابی از هریس حمایت نمی‌کند.

هریس و مسائل خاورمیانه

در خصوص خاورمیانه هریس نظراتی متفاوت از جمهوریخواهان دارد. برای مثال وی به طرح لغو صادارت سلاح به عربستان سعودی به موجب جنگ یمن رای مثبت داده بود.

در خصوص سوریه وی مخالف حمایت آمریکا از ترکیه برای حمله به کرد‌های سوری است. البته او مواضع تندی درباره «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه دارد.

هریس بعد از ترور «سردار سلیمانی» که به دستور دونالد ترامپ انجام شد، از لایحه «نه به جنگ علیه ایران» در سنای امریکا حمایت کرد.

در جنگ یمن نیز هریس معتقد است که آمریکا نباید از ائتلاف عربستان سعودی حمایت کند.

هریس یک موضع جنجالی دیگر نیز دارد و آن اینکه با نسل کشی خواندن کشتار ارامنه از سوی امپراطوری عثمانی موافق است؛ طرحی که به مذاق ترکیه به هیچ وجه خوش نمی‌آید.

هریس و ریاست جمهوری آمریکا

انتخاب کاملاً هریس از سوی جو بایدن، وقتی اهمیت مضاعفی پیدا می‌کند که بدانیم جو بایدن ۸۲ ساله می‌تواند تبدیل به پیرترین رئیس جمهور آمریکا شود و معاون او شانس این را دارد که پس از پایان دور اول انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به عنوان نامزد اصلی دموکرات‌ها برگزیده شود و برای دو دوره چهار ساله در کاخ سفید حضور داشته باشد.

البته در این رابطه «میشله اوباما» بانوی اول سابق آمریکا، یک رقیب احتمالی برای او محسوب می‌شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: لابی صهیونیسم کامالا هریس معاون بایدن انتخابات ریاست جمهوری معاونت ریاست جمهوری کامالا هریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!

به گزارش جام جم آنلاین، محافظه‌کاران این گاف و لغزش‌های زبانی دیگر از سوی جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا را اثباتی دیگر بر این مساله می‌دانند که بایدن ۸۱ ساله برای اداره امور کشورش مناسب نیست.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، بایدن در جریان سخنرانی در کارزار انتخاباتی در پنسیلوانیا درحالیکه از رای‌دهندگان آمریکایی می‌پرسید که آیا به او در انتخابات نوامبر رای می‌دهند یا به دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، یک سری واژگان را به کار برد که به واکنش حضار انجامید.

او گفت: «آیا آماده‌اید تا اتحاد را به جای تفرقه انتخاب کنید؟ شرافت را به جای ویرانی؟ حقیقت را به جای دروغ‌ها؟ آزادی را به جای دموکراسی؟ اینجا آمریکاست.»

وقتی بایدن از عبارت «آزادی به جای دموکراسی» استفاده کرد، با خنده حضار روبرو شد و اینفلوئنسرها و کارشناسان محافظه‌کار به آن واکنش نشان دادند.

یکی از این کارشناسان محافظه‌کار در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «وقتی مردم نگران کاهش قدرت ادراک رونالد ریگان در پایان دور دوم ریاست جمهوری او بودند، اصلا شبیه به الان بایدن نبود. به آینه نگاه کنید و صادقانه از خود بپرسید آیا این همانی است که شما می‌خواهید برای چهار سال دیگر مسئول امنیت، اقتصاد و کشور ما کنید؟»

بایدن مدت‌هاست که بابت این گاف‌ها، خطاهای زبانی و عدم تمرکزش معروف است، به طوری که در سخنرانی کارزار ۲۰۱۹ اعلام کرد: «ما اتحاد را به جای تفرقه انتخاب می‌کنیم. ما علم را به جای تخیل انتخاب می‌کنیم. ما راستی را به جای حقیقت انتخاب می‌کنیم.»

جمهوری‌خواهان آمریکایی تاکید دارند که قدرت ادراک بایدن در حال زوال است و این زوال، در سه سال حضورش در کاخ سفید سرعت پیدا کرده است. تصاویر و فیلم‌های منتشر شده از بایدن درحالیکه دارد با افرادی خیالی دست می‌دهد، وقتی بیرون است، گم شده یا به خبرنگاران می‌گوید که با سران کشورهایی که مدت‌هاست درگذشته‌اند، دیدار داشته، نشان‌دهنده زوال عقل اوست.

فوریه ۲۰۲۴ بود که رابرت هور، دادستان وزارت دادگستری آمریکا به این نتیجه رسید که بایدن را در سوءمدیریت اسناد محرمانه متهم نکند و در گزارشی نوشت که بایدن از نوعی زوال عقل رنج می‌برد و برای آنکه یک جرم را مرتکب شود، فاقد «اراده» است. در نظرسنجی ماه گذشته آسوشیتدپرس مشخص شد که شش نفر از هر ۱۰ بزرگسال آمریکایی نسبت به ظرفیت ذهنی بایدن برای اداره امور کشورشان تردید دارند.

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • معارفه استاندار جدید لرستان | استاندار جدید کیست؟
  • گفتگوی تلفنی معاون بایدن با رئیس رژیم صهیونیستی
  • گفت‌وگوی کامالا هریسر با رئیس رژیم صهیونیستی
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • کرملین: دست درازی آمریکا به دارایی های روسیه بی‌پاسخ نمی‌ماند
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی
  • ببینید | آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!