Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه از برگزاری مناقصه عملیات اجرایی سازه نگهبان، خاک‌برداری و سازه هسته مرکزی و سازه‌های جانبی ایستگاه امام حسین (ع) خط دوم قطار شهری خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این ایستگاه به زودی آغاز می‌شود.

محمدرضا بنکدار در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: ایستگاه امام حسین (ع) خط دوم قطار شهری واقع در ابتدای خیابان طالقانی جنب برج جهان نما با مساحت ۱۴ هزار متر مربع و به روش زیرزمینی شمع و ریب احداث خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایستگاه امام حسین (ع) خط دوم قطار شهری به عنوان ایستگاه تقاطعی برای تسهیل تردد مسافران مترو، امکان تعویض خط یک به دو یا بالعکس را فراهم می‌آورد.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه تصریح کرد: قرارگیری پروژه در بخش مرکزی شهر و بافت میراث فرهنگی، بالا بودن تراز آب زیرزمینی و عدم امکان ایجاد محدودیت ترافیکی از شرایط ویژه این پروژه است.

بنکدار در خصوص نحوه اتصال تونل خط یک به دو گفت: تونل مذکور به طول حدود ۴۲۰ متر به صورت غیر مکانیزه و در عمق حدود ۳۰ متری از سطح زمین حفاری خواهد شد.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه تونل مذکور در زیر تراز آب زیر زمینی قرار داشته و به صورت غیر مکانیزه حفاری می‌شود، اجرای آن ویژه و زمان‌بر است، افزود: به منظور انجام عملیات اجرایی لازم است پیشانی کار با استفاده از سیستم جت گروتینگ آب بندی، تحکیم و سپس عملیات حفاری در فضای آب بند انجام شود.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه تصریح کرد: برای این منظور هم اکنون شفت دسترسی به تونل مورد اشاره در خیابان شمس‌آبادی در مجاورت خیابان طالقانی ایجاد شده و عملیات اجرای شمع‌های سازه‌ای و پلاستیک جهت ایجاد پایدار سازی دیوار شفت و آب‌بندی آن در حال انجام است.

وی اظهار کرد: تونل اتصال خط یک به دو در زمان‌های اضطراری و به منظور ایجاد شرایط برای پشتیبانی هر یک از این خطوط مطابق با استانداردهای موجود احداث می‌شود.

کد خبر 438478

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر شهرداری اصفهان مترو اصفهان سازمان قطارشهری اصفهان شهروند قطار شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ایستگاه امام حسین عملیات اجرایی قطار شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۴۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف

همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد: محله طرشت در گذشته‌های دور دارای ۲ قبرستان‌ بوده که اکنون هیچ اثر و نشانی از آنها باقی‌نمانده ‌است. این قبرستان‌ها اکنون در دل محله قرار گرفته‌اند و هیچکس از چگونگی و هویت اموات دفن شده در این قبرستان ها اطلاعی ندارد. حاج محمد باقر حسین مروی، یکی از موسفیدان محله طرشت با مرور خاطرات و شنیده‌ هایش برایمان از۳ قبرستان طرشت می‌گوید که فقط یکی از آنها باقی مانده است.

او می‌گوید: «قدیمی‌ترین قبرستان طرشت در تقاطع خیابان حبیب اللهی و میدان تیموری قرار داشت؛ جایی نزدیک ایستگاه مترو دانشگاه شریف که اکنون به میدان تبدیل شده است. این قبرستان متروکه را در زمان بچگی دیده بودم و از کنار آن بارها رد شده بودم، اما همان زمان هم زمینی متروکه بود. شاید هم اگر دقت می‌کردیم چند سنگ قبر قدیمی و شکسته شده در آن می دیدیم. قبرستان آنقدر قدیمی بود که حتی پدر من هم یادش نمی‌آمد که آیا از اموات اهالی طرشت در آن قبرستان به خاک سپرده شده باشد یا نه! این قبرستان متروکه در کنار رودخانه قرار داشت و بخش زیادی از آن در اثر سرازیر شدن سیل و سرریز رودخانه از بین رفته بود.»

او درباره قبرستان دیگر طرشت می گوید: «دومین قبرستان طرشت، جایی بود حوالی میدان آزادی که اکنون به ساختمان مخابرات تبدیل شده است. آن زمان اغلب زمین‌های طرشت زراعی و به کشت گندم و جو اختصاص داشت. در حوالی این قبرستان هم زمین‌های مزروعی وجود داشت که به مرور از بین رفتند و جای آن ساختمان ساخته شد. این قبرستان هم متروکه بود و بعدها ساختمان مخابرات جای آن ساخته شد که اکنون هم وجود دارد.»

اما قبرستان دیگر طرشت که اکنون نیز دفن اموات در آن صورت می‌گیرد، در پارک طرشت و در محوطه بقعه شیخ عبدالله طرشتی قرار دارد. این قبرستان نرسیده به میدان آزادی، خیابان شهید اکبری بوده و اکنون با نام بوستان طرشت شناخته می‌شود.

حاج آقا مروی در ادامه می گوید: «در گذشته تمام محوطه‌ای که اکنون به نام پارک طرشت شهرت دارد، قبرستان بود اما به مرور محوطه مقبره شیخ عبدالله طرشتی به دفن اموات اختصاص یافت. البته قیمت قبر در این محوطه بسیار بالا و تا صد میلیون تومان هم می رسد. بقعه‌ میراث به جا مانده از دوران سلجوقیان است. شیخ عبدالله طرشتی (شیخ عبدالله بن جعفر بن محمد معروف به ابومحمد دوریستی) در این بقعه به خاک سپرده شده است . داخل ساختمان، سنگ قبر سبز رنگ علامه طرشتی میان ضریح به چشم می‌خورد. قدمت سنگ قبر اولیه بقعه بنا به گفته کارشناسان میراث فرهنگی به ۳۰۰ سال قبل و دوره قاجار می‌رسد که اکنون موجود است.»

این سنگ قبر در اثر گذشت زمان شکسته شده و نوشته‌های روی آن نیز ناخواناست. دهه ۵۰ برای علامه سنگ قبر جدیدی توسط سید حسین هاشمی اصفهانی که از همدوره‌ای‌های امام خمینی(ره) در نجف بود تهیه شد. اکنون این سنگ قبر داخل ضریح دیده می‌شود. روی آن نیز اشعاری از ناسخ التواریخ در مدح شیخ وجود دارد.

کد خبر 846088 برچسب‌ها همشهری آنلاین همشهری محله

دیگر خبرها

  • استمرار عملیات‌های عمرانی و اجرایی شهرداری سمنان
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • جزئیات ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در سریلانکا
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • عملیات حفاری تونل گردنه الماس سرعت می‌گیرد
  • آتش سوزی انبار داروی بیمارستان امام حسین
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • آتش‌سوزی در انبار داروی بیمارستان امام حسین
  • رفتار عجیب یک شهروند در مترو تهران ؛ پارک موتور مقابل پله‌های ورودی ایستگاه! | ویدئو