Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به همکاری مناسب بانک ها در روند بازسازی مناطق زلزله زده گفت: بدون همکاری و مشارکت بانک ها، امکان بازسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی آسیب دیده از بحران هایی همچون سیل و زلزله وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، عزیزالله مهدیان در جلسه بررسی روند بازسازی مناطق زلزله زده شهرستان های میانه و سراباز اقدامات انجام شده در استان برای مدیریت بازسازی، تعمیر و مقاوم سازی منازل روستایی قدردانی کرد و افزود: امیدواریم با همکاری کامل بانک ها و دستگاه های اجرایی استان قبل از آغاز فصل سرما ، شاهد رفع تمامی مشکلات و استقرار مردم عزیز شهرستان های میانه و سراب در منازل خود باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی همچنین تصریح کرد: در حال حاضر هیچ شخصی از مردم شهرستان های سراب و میانه در چادر و یا کانکس زندگی نمی کند.

 امیر قادری، معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور نیز در این جلسه از هاهنگی و تعامل خوب مدیران استان در مدیریت زلزله شهرستان های سراب و میانه قدردانی کرد و افزود: توجه به موضوعات پیشگیرانه از جمله موضوعاتی است که باید در کنار استفاده از تجهیزات و امکانات مدرن در مدیریت بحران به آن اهمیت داد.

 

وی با قدردانی از عملکرد مدیران استان در مدیریت خوب زلزله میانه و سراب گفت: سردسیری این منطقه، کار مسئولان را دوچندان کرده و امیدواریم پیش از فصل سرما شاهد سکونت مردم زلزله زده در منازل مناسب و دایمی باشیم.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زلزله بازسازی زلزله زده بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۴۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی

محمدعلی ملک‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در بارش‌های اخیر به جز مواردی آب گرفتگی مورد جدی در بافت تاریخی رخ نداد چرا که با هماهنگی‌های قبلی و آمادگی ایجاد شده در داخل بافت تاریخی زمینه برای بروز مشکل برای بناهای تاریخی کاهش یافت.

وی با تشکر از اهالی محله‌های قدیمی به دنبال دریافت آموزش‌ها و اقدامات پیشگیرانه برای ورود آسیب به بافت تاریخی یزد، بیشترین آسیب از ناحیه بارندگی اخیر را متوجه زیرساخت‌های استان به ویژه راه‌ها و بخش کشاورزی عنوان کرد.

وی با اشاره به فعالیت ۴۹۰ تیم امدادی در نقاط مختلف استان یزد برای مدیریت بحران‌های احتمالی، اظهار کرد: در حال حاضر ۷ محور مواصلاتی استان شامل محورهای یزد- دربید، یزد- خضرآباد، اردکان – هامانه، بهاباد- بنستان، ده جمال- ببروئیه، مهریز- کنجکوه برای ایمنی جان مردم استان مسدود است.

مدیرکل مدیریت بحران اظهار کرد: بخش کشاورزی استان به ویژه قنوات نیز در این بارش‌ها با خسارت مواجه شده اند که ارزیابی این خسارت‌ها بعد از پایان بارش‌ها اعلام خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌ها در حالت آماده باش قرار دارند، اعلام کرد: ۱۰ شهرستان از ۱۲ شهرستان استان درگیر سامانه رگباری بودند و بیشترین بارش‌ها و در نتیجه خسارت‌ها مربوط به شهرستان‌های یزد، تفت، اشکذر، زارچ، میبد، اردکان، مهریز و بهاباد بوده است و ابرکوه و خاتم و مروست کمترین مشکل را داشتند.

کد خبر 6087890

دیگر خبرها

  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • زلزله مرزن آباد مازندران خسارتی نداشت
  • ۵ مصدوم در پی برخورد ۲ پیکان در محور میانه خلخال
  • ۵ مصدوم در پی برخورد دو پیکان در محور میانه خلخال
  • ۵ مصدوم درپی برخورد شاخ به شاخ دو پیکان در محور میانه خلخال
  • از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • رئیس سازمان مدیریت بحران : از خط قرمز برداشت از آب‌ های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • ۶۲ درصد جغرافیای ایران روی گسل یا در حاشیه گسل‌ها قرار دارد
  • آب، زلزله و سازه‌های ناایمن بحران‌های اصلی کشور