Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@04:32:06 GMT

میرسلیم: تذکر کتبی و شفاهی را به قالیباف داده بودم

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۴۵۹۶

میرسلیم: تذکر کتبی و شفاهی را به قالیباف داده بودم

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: آقای قالیباف در دوران مسئولیت‌های اجرائی خود خدمات ارزنده‌ای انجام داده که باید تقدیر شود؛ در همان حال زیر نظر ایشان اشتباهات مهمی رخ داده که به‌موقع به ایشان تذکر کتبی و شفاهی داده‌ام و باید اصلاح می‌شد و به این جا نمی‌رسید که جانشین مورد اعتماد ایشان دستگیر و گرفتار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته‌نامه شما در ادامه نوشت: سیدمصطفی میرسلیم، رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه مشی او در مجلس درباره مقابله با مفاسد چیست، اظهار داشت: نمایندگان متعهد مجلس در مقابله با فساد و به ویژه کمیسیون اصل ۹۰، با همکاری قوه قضائیه به طور جدی این حرکت مقدس را ادامه خواهند داد. این‌ها قدم‌هایی است که باید در گام دوم انقلاب برداریم.

مقابله با فساد امری وجدانی است

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه برخی معتقد هستند اظهارات شما درباره رشوه ۶۵ میلیاردی باعث شکاف بین جریان اصولگرایی می‌شود؟ یا جریان رقیب سوءاستفاده می‌کند؟ نظر شما چیست، تصریح کرد: رشوه در اشکال گوناگون و فساد همچون موریانه ستون‌های نظام را پوک خواهد کرد و خدای ناکرده اگر عمومیت یابد، نه از اصولگرایی و نه از اصلاح طلبی حقیقی اثری باقی نخواهد ماند.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: مقابله با فساد امری وجدانی است و فراتر از گرایش‌های سیاسی است. هر ایرانی متعهد به انقلاب باید برای آن کمر همت ببندد و الا نه از تاک نشان ماند و نه از تاکنشان.

میرسلیم در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در این پرونده کسی را محکوم یا مجرم دانستید یا فقط اسناد را تحویل قوه قضاییه دادید، گفت: هر پرونده قبل از صدور حکم مجرمیت باید مراحلی را از نظر قضائی طی کند، که ابتدا بررسی اسناد است؛ اگر اسناد متقن و مستدل باشد به افرادی ظنین می‌شوند. پس از بازجویی از آن‌ها ممکن است آن‌ها و عده‌ای دیگر متهم شوند؛ آنگاه محاکمه صورت می‌گیرد و افرادی محکوم به جرم می‌شوند.

وی ادامه داد: در این مرحله مجرمان حق دارند درخواست تجدید نظر کنند؛ اگر در تجدید نظر رأی بدوی ابرام شد مجازات صورت می‌گیرد. تا امروز افرادی مظنون و عده‌ای هم متهم اند و بازجویی ادامه دارد و ان شاء الله حق اثبات خواهد شد. امید ما این است که گرفتار اطاله دادرسی نشویم.

تشخیص با قوه قضائیه

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه به نظر شما قوه قضاییه اگر این اسناد را قبول نکرد، چه اتفاقی می‌افتد؟، گفت: تشخیص نهایی با دستگاه قضایی است و پس از محاکمه ابعاد موضوع روشن خواهد شد.

سکوت نمی‌کنم

میرسلیم به پرسش دیگری مبنی بر اینکه برخی می‌گویند مواضع شما ممکن است در صورت عدم تایید برای حزب موتلفه اسلامی هزینه ایجاد کند به نظر شما آیا این مواضع بیشتر برای حزب سرمایه اجتماعی جمع می‌کند یا تبدیل به هزینه می‌شود؟ اینگونه پاسخ داد: من به عنوان نماینده مجلس نمی‌توانم در مقابل فرآیند‌های فسادآمیز و روند‌های غلط ساکت باشم؛ اگر قراربود ساکت بمانم بهتر بود نماینده نمی‌شدم، ولی سعی می‌کنم بدون سند موضع گیری نکنم تا نتیجه کار برای مؤتلفه نیز سرمایه اجتماعی باشد و نه هزینه. شهدای بزرگوار مؤتلفه برای مقابله با مفاسد جانفشانی کردند و ما باید با عمل خودمان قدرشناس حق آن‌ها و پیگیر پیامشان باشیم.

به‌موقع تذکر کتبی و شفاهی داده‌ام

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه عده‌ای گفتند چرا اگر با آقای قالیباف اختلافی بوده حاضر شدید در یک لیست قرار بگیرید و حتی برخی معتقد هستند ایشان سر لیست بودند چرا شما قبول کردید؟، گفت: آقای قالیباف در دوران مسئولیت‌های اجرائی خود خدمات ارزنده‌ای انجام داده که باید تقدیر شود؛ در همان حال زیر نظر ایشان اشتباهات مهمی رخ داده که به‌موقع به ایشان تذکر کتبی و شفاهی داده‌ام و باید اصلاح می‌شد و به این جا نمی‌رسید که جانشین مورد اعتماد ایشان دستگیر و گرفتار شود و بسیاری از مدیران شهرداری درگیر مفاسد شوند.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: البته این‌ها برای اعتبار مدیر ارشد افتخار محسوب نمی‌شود. بدانید که نه فقط برای من، که برای همه مردم این سؤال مطرح است که مگر در شهرداری چه خبر بوده که رد شدن طرح تحقیق و تفحص موجب ابراز تشکر ایشان از مجلس شد؟

میرسلیم در گفتگو خود با نشریه «شما» گریزی هم به حزب متبوعش زد و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارتباط شما با جوانان حزب موتلفه اسلامی چگونه است، برخی مدعی شدند جوانان حزب با شما همراهی ندارند، گفت: شخصا مناسبات خوبی با جوانان مؤتلفه دارم و امیدوارم هرچه زودتر این جوانان برومند که وارثان برحق شهدای مؤتلفه اند پرچم حق مداری و مبارزه با باطل و تباهی را به دست گیرند. این کار مهم قدری به تأخیر افتاده است و ان شاءالله بزودی جبران خواهد شد.

مؤتلفه در مبارزه با فساد کوتاه نخواهد آمد

وی تصریح کرد: جریانات و کسانی که از افشا شدن ریشه مفاسد بیم دارند و می‌دانند که مؤتلفه در مبارزه با فساد کوتاه نخواهد آمد از ترفند‌هایی استفاده می‌کنند و برای القای اختلاف در درون حزب یا ادعای بی محلی به جوانان یا وجود شکاف در حزب؛ ولی با این ترفند‌ها اشتباهات و تخلف‌های آن‌ها پاک نخواهد شد. آن افراد و جریانات سخت اشتباه می‌کنند، زیرا دوران سکوت در مقابل مفاسد به سر رسیده است و آینده انقلاب را نمی‌توان فدای متخلفان و مجرمان کرد.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا درباره اظهارات شما این قدر به حزب موتلفه اسلامی و شما حمله کردند؟، دشمنی این جریان و رسانه‌های آن‌ها با حزب موتلفه چیست؟، گفت: برخی نگران افشا شدن تخلفات و تباهی‌های خودشان هستند و اگر با مؤتلفه یا این جانب مقابله می‌کنند به دلیل ساکت ننشستن و کوتاه نیامدن مؤتلفه در مقابل فساد است.

میرسلیم گفت: اگر فساد ریشه کن نشود هیچ طرحی برای نجات کشور از مشکلاتی که عمدتا به دلیل سوء تدبیر و بعضا خیانت برخی مسئولان و مدیران گریبان کشور را گرفته و موجب غارت سرمایه‌های انسانی و مادی جمهوری اسلامی شده است، به سرانجام موفق نخواهد رسید.

اصولگرایی متضاد با غارت بیت المال است

وی به تحلیل کوتاهی از رابطه اصولگرایی و مبارزه با فساد پرداخت و گفت: اصولگرایی با توحید شروع می‌شود و کلمه لا اله الا الله با نفی هر اله دیگرآغاز می‌شود. مگر می‌توانیم ما مدعی اصولگرایی باشیم و پول پرستی و غارت بیت المال و دور زدن دیوان محاسبات و اقدامات خلاف قانونِ الهام گرفته از بت نفسانیات و ریاست‌طلبی را نادیده بگیریم؟

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه افرادی می‌گویند دلیل بیان این موضوعات برای این است که شما در مجلس مسئولیتی نگرفتید و یا برای دیده شدن است و حالا این مباحث را مطرح می‌کنید، پاسخ شما به این ادعا‌ها چیست، گفت: عهد با مردم این بود که در مجلس برای خدمت به آن‌ها از هیچ سعی و تلاشی فروگذار نکنیم و این بزرگترین و مهمترین مسئولیت است. این اقدامات خود را سعی می‌کنیم به طور سنجیده دنبال کنیم و برایمان هم مهم نیست که ملامتمان کنند یا تمجید. باید پاسخی برای وجدان بیدار مردم داشت و در ورای همه آن‌ها پروردگار متعال مراقب ما است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: میرسلیم قالیباف شهرداری تهران رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی اسلامی در پاسخ به پرسش تذکر کتبی و شفاهی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۴۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه ذوالنوری به قالیباف: اگر رئیس شوم، از بیرون به صورت اتوبوسی جمعیت ناآشنا به مجلس نمی‌آورم

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر بازگشت قدرت به نمایندگان، گفت: امروز مراجع فرامجلسی بر خلاف نص صریح قانون به جای مجلس تصمیم می‌گیرند.

به گزارش خانه ملت، حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه، ۳ اردیبهشت ماه) در نطق میان دستور خود ضمن تبریک سالروز تشکیل و تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تنبیه سنگین رژیم کودک کش صهیونیستی توسط سپاه به همه مردم، به بیان برخی ایرادات ساختاری که در طول سالیان متعدد، موانعی در کارآمدی بالاتر مجلس شورای اسلامی ایجاد کرده است فارغ از افراد و اشخاص پرداخت، گفت: در انتخابات اخیر علیرغم همه فشار‌های بیگانگان و تبلیغات گسترده برای دلسرد کردن مردم، حضور باشکوه مردم دشمن را مأیوس کرد و برگ زرین دیگری بر کتاب قطور افتخارات ملت افزود که شکرانه این حماسه کارآمدی بیشتر و تحول مجلس در حل مشکلات کشور و بازسازی سرمایه اجتماعی است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه مجلس زمانی کارآمدتر خواهد شد که عوامل ناکارآمدی و موانع کارآمدی برطرف شود، عنوان کرد: مجلس از دو بخش تشکیل شده که منابع انسانی این دو بخش را ایجاد کرده است؛ یکی نمایندگان و یکی کارکنان.

وی بر همین اساس تصریح کرد: در حوزه کارکنان؛ اگر رئیس مجلس بنده شدم از بیرون به صورت اتوبوسی و قطاری جمعیتی که هیچ آشنایی با مجلس ندارند آوردم و بر قله مسئولیت‌های مجلس مستقر کردم، کارمندی که ۲۰ یا ۳۰ سال در انتظار این است که به قله برسد و بتواند تجربه چند ده ساله خود را در خدمتگذاری بیشتر مصروف کند باید ارزش افزوده عمر خود را در اختیار یک نیروی بیرونی که با منجنیق بر نوک قله پرتاب شده، بگذارد. آیا این کارمند انگیزه کاری و همیّت قسمتی در تحول مجلس را دارد؟

حجت الاسلام ذوالنوری ادامه داد: در حوزه نمایندگان مجلس؛ امروز در اثر تغییرات سالیان و تحولات آیین نامه، شرایطی فراهم شده که مجلس نه تنها نماینده محور نیست بلکه هیأت رئیسه محور هم نیست و رئیس محور است. مجلسی می‌تواند کارآمد باشد که همه نمایندگان در آن تأثیر و سهم داشته باشند. گاهی به بهانه گرایش‌های سیاسی، بخشی از نمایندگان مجلس کنار گذاشته می‌شوند و در حاشیه قرار می‌گیرند؛ گاهی نمایندگان در تصمیمات تأثیر ندارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه اضافه کرد: مطلبی به عنوان مصوبه مجلس به شورای نگهبان ارسال می‌شود و وقتی اعتراض می‌شود چند روز بعد برای رأی گیری به مجلس می‌آید. امروز نمایندگان مجلس نمی‌توانند تأثیر اصلی را ایفا کنند لذا قدرت باید به نمایندگان بازگردد. نمایندگان در مقابل مردم و موکلین و درباره همه موضوعات کشور باید پاسخگو باشند در حالی که در تصمیمات تأثیر جدی ندارند.

وی در ادامه با بیان اینکه متأسفانه اختیار مجلس به دستگاه‌های بیرونی واگذار می‌شود با تأکید مجدد بر اینکه مراد و منظور وی اشخاص نیستند بلکه شرایط ساختاری است، گفت: اگر رئیس مجلس در جلسه سران قوا یا شورا‌های متعدد شرکت می‌کند، تصمیمی گرفته می‌شود که از جنس قانونگذاری بوده، آن تصمیم یا باید از قبل در مجلس استمزاج و نظر نمایندگان اخذ شود و یا باید نمایندگان در جریان قرار بگیرند.

حجت الاسلام ذوالنوری با اشاره به اینکه امروز مراجع فرامجلسی خلاف نص صریح قانون اساسی که تنها جایگاه رسمی قانونگذاری کشور است، به جای مجلس و نمایندگان ملت تصمیم می‌گیرند، ولی نمایندگان مجلس باید پاسخگو باشند، عنوان کرد: پس نمایندگان باید در کارآمدی مجلس نقش اصلی را ایفا کنند و مجلس به جای رئیس محوری باید نماینده محور شود همچنین مجلس باید به مسائل اصلی کشور ورود پیدا کند.

عضو مجمع نمایندگان استان قم با طرح این سوال که چند درصد از تلاش پسندیده مجلس به ویژه در دوره یازدهم که ملقب به لقب «مجلس انقلابی» شد که افتخاری ماندگار در تاریخ است، از جنس ریل گذاری بوده است، اظهار داشت: ما ۴ سال مهلت داریم و اگر هر سال یکی از مشکلات اساسی کشور از جمله خودرو، مسکن، فساد مالی و اداری و بانکی و اجتماعی را در دستور کار قرار داده و حل کنیم، باعث افزایش مشارکت و سرمایه اجتماعی مردم می‌شود و آن را ترمیم می‌کند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: باید شکرانه رأی مردم، تشکیل مجلسی کارآمد در دوره آتی با اصلاحات آیین نامه داخلی مجلس و برگرداندن اختیار به نمایندگان منتخب مجلس باشد.

دیگر خبرها

  • عکسی درگوشی حرف زدن میرسلیم و بادامچیان در یک مراسم سیاسی
  • واکنش میرسلیم به ادعای تذکر رهبری به برخی مسئولان درباره گشت ارشاد /هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است
  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند
  • قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • کنایه ذوالنوری به قالیباف: اگر رئیس شوم، از بیرون به صورت اتوبوسی جمعیت ناآشنا به مجلس نمی‌آورم
  • قالیباف: پیش از تصویب جداول تخصیص‌های بودجه‌ای علی‌الحساب است
  • انتقادات تند ذوالنوری از قالیباف در صحن مجلس /قدرت باید به نمایندگان برگردد
  • تخصیصات فعلی اعتبارات به صورت علی الحساب است
  • هفته بعد گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت در صحن مطرح می‌شود