Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-18@05:35:41 GMT

کیفیت آب آشامیدنی خوزستان افزایش می‌یابد ‌

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۵۱۲۵

کیفیت آب آشامیدنی خوزستان افزایش می‌یابد ‌

شریعتی از افزایش کیفیت آب آشامیدنی خوزستان با اتصال خط غدیر به رودخانه دز خبر داد و گفت: این طرح که اجرای آن از هفته گذشته با هزینه ۲۰۰ میلیارد تومان کلید خورده ظرف مدت یکسال کمبود آب مورد نیاز طرح آبرسانی غدیر را تامین می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «غلامرضا شریعتی» ظهر امروز (چهارشنبه 22 مرداد) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح آبرسانی غدیر با هدف ایجاد زیرساخت‌های لازم برای انتقال آب با کیفیت به شهرهای مرکزی، جنوبی وغرب استان خوزستان در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خوزستان افزود: از آنجایی که برای تکمیل این طرح به حداقل هفت تا هشت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، تصمیم گرفتیم با اجرای یک طرح میان‌مدت با اعتبار بسیار کمتر، کیفیت آب آشامیدنی را به نحو چشمگیری افزایش دهیم و با سرعت بیشتری آب مورد نیاز مردم را تامین کنیم.

 

وی با بیان اینکه در قالب این طرح آب رودخانه دز از میانه راه به داخل لوله‌های طرح آبرسانی غدیر هدایت می‌شود اضافه کرد: این طرح که اجرای آن از هفته گذشته با هزینه 200 میلیارد تومان کلید خورده ظرف مدت یکسال کمبود آب مورد نیاز طرح آبرسانی غدیر را تامین می‌کند.

 

شریعتی تصریح کرد: طرح غدیر به عنوان مهم‌ترین طرح آبرسانی خوزستان قرار است آب شرب و بهداشتی بالغ بر 52 درصد مردم استان خوزستان که جمعا 26 شهر و یک‌هزار و 600 روستا را شامل می‌شود، تحت پوشش قرار دهد.

 

وی عنوان کرد: در حال حاضر حجم قابل توجهی از آب شرب مورد نیاز شهرهای اهواز، آبادان، خرمشهر، دشت‌آزادگان و شادگان از محل سد تنظیمی کرخه تامین می‌شود ولی با اجرای این طرح جدید می‌توانیم از روخانه دز نیز برای تامین آب این طرح استفاده کنیم.

 

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه در حال حاضر آب شهرهای اصلی خوزستان از محل طرح غدیر تامین می‌شود ولی با جرای این طرح، تامین آب پایدارتر از گذشته خواهد شد عنوان کرد: طرح غدیر یکی از بزرگترین پروژه‌های آبرسانی در منطقه جنوب غرب آسیا بوده و پایان آن بستگی به تامین منابع دارد.

 

وی خاطر نشان کرد: با تامین آب بخشی از آب مورد نیاز از رودخانه دز امیدوارم مشکل آب بسیاری از شهرها و روستاها زودتر از زمان پیش‌بینی شده حل شود.

 

شریعتی یاد آور شد: در حال حاضرEC  آب خط غدیر به طور متوسط 1200 میکرو موس بر سانتیمتر مربع است که با تامین آب از رودخانه دز این شاخص به 447 میکروموس بر سانتیمتر مربع خواهد رسید و در بسیاری از پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب نیز بهبود قابل ملاحظه‌ای می‌یابد ‌.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: بهبود آب آشامیدنی طرح آبرسانی غدیر غلامرضا شریعتی خوزستان طرح آبرسانی غدیر آب مورد نیاز رودخانه دز تامین آب طرح آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تامین لاستیک حل می‌شود؟!

وزیر صمت با تاکید بر اینکه خودروسازان باید به تعهدات خود پایبند باشند، در غیر این صورت به قوه قضاییه معرفی خواهند شد، درباره حل مشکلات تامین لاستیک گفت: با توافقاتی که با انجمن لاستیک داشتیم به زودی مشکلات در این بخش نیز حل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، عباس علی آبادی در جلسه پاسخگویی برخط در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری به صورت تلفنی به مشکلات برخی شهروندان پاسخ داد.

وزیر صمت در این جلسه با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد، تولید و تجارت است، اظهار کرد: برای مثال در مورد نظارت بر بازار، نقش مردم، نقش اصلی است، چرا که نمی‌توان به اندازه همه واحد‌های تولید و صنفی بازرس مستقر کرد، بنابراین باید از گزارش‌های مردمی استفاده کنیم.

وی در پاسخ به سوال شهروندی در حوزه تغییر اجباری خودرو‌های ثبت‌نامی سامانه یکپارچه به بهانه ارتقای محصولات و افزایش قیمت با نام‌های جدید، گفت: تمرکز وزارت صمت توسعه تولید کیفی و کمی خودرو، کاهش قیمت تمام شده و تولید خودرو رقابتی است و تمرکز اصلی وزارتخانه نیز حرکت به سمتی است که خودرو از کالایی سرمایه‌ای خارج شود. اما در مورد موضوع خاص مطرح شده، وفق قانون هر قرارداد و تعهدی داده شده خودروساز موظف است که طبق قانون عمل کند و اگر خودروساز به تعهدات خود عمل نکند، موضع وزارت صمت حمایت از مصرف‌کننده است و خودروساز متخلف را به قوه قضاییه معرفی می‌کند.

این مقام مسئول ادامه داد: اگر خودروسازی می‌خواهد قرارداد را کنار بگذارد و خودروی جایگزین ارائه کند، این موضوع باید با توافق طرفین باشد و در غیر این صورت از مشتری حمایت می‌کنیم. درباره خودروی تارا ۵ هم که در این جلسه گفته شد با تغییر گیربکس افزایش قیمت بیش از ۱۹۰ میلیون تومانی داشته و مشتری هم وادار به خرید محصول ارتقا یافته شده، بررسی‌های لازم انجام خواهد شد و اگر خودروساز به تعهد خود عمل نکرده باشد، از مصرف‌کننده حمایت خواهیم کرد.

علی‌آبادی درباره نوسانات قیمت لاستیک خودرو و نحوه تخصیص لاستیک به قیمت دولتی نیز، گفت: تولید لاستیک در کشور سالانه ۲۱ میلیون است، در حالی که در کشور ۲۲ میلیون خودرو داریم و اگر فرض کنیم که هر خودرو در سال یک لاستیک نیاز دارد بر اساس استاندارد بین‌المللی ۲۲ میلیون حلقه لاستیک نیاز داریم و علاوه بر این با توجه به تولید سالانه بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو که هر کدام ۵ حلقه لاستیک نیاز دارند، میزان نیاز واقعی کشور سالانه ۲۷ میلیون است؛ بنابراین در این حوزه ناترازی وجود دارد.

وی افزود: برای رفع این ناترازی از سال گذشته واردات افزایش یافته و تعرفه واردات هم از ۳۵ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافته است. همچنین سال قبل برای تشویق تولیدکنندگان به تولید بیشتر اجازه افزایش قیمت ۲۰ درصدی را دادیم و از سوی دیگر در آن زمان ارز تخصیص یافته از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به بیش از ۳۸ هزار تومان افزایش یافت. امیدوارم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی مشکلات تامین لاستیک حل شود.

به گفته این مقام مسئول در حال حاضر فقط در تامین رینگ ۱۳ و ۱۴ مشکلاتی وجود دارد و دلیل آن نیز این است که فقط در داخل تولید می‌شود. با توافقاتی که با انجمن لاستیک داشتیم به زودی مشکلات در این بخش نیز حل می‌شود. همچنین مقرر شده قیمت‌گذاری برای این رینگ‌ها که وزن کمی دارند، بر اساس وزن انجام نشود تا تولیدکنندگان به تولید این لاستیک‌ها تشویق شوند.

وی همچنین از مردم خواست که به عرضه لاستیک دولتی به چشم سهمیه نگاه نکنند و اگر نیازی به لاستیک ندارند از خرید لاستیک دولتی خودداری کنند و گفت: در بخش توزیع کننده‌ها مشکلاتی هست، اما نظارت باید از سمت مردم باشد. شهروندان می‌توانند این تخلفات را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • اعتبارات مبارزه با مواد مخدر در خوزستان افزایش یابد
  • آب‌رسانی سیار به ۲۸۵ روستا در استان مرکزی
  • خروج موج بارشی از خوزستان/ دما افزایش می‌یابد
  • آب‌رسانی سیار به ۲۸۵ روستای استان مرکزی
  • مشکل تامین لاستیک حل می‌شود؟!
  • غرب سمنان سیراب می‌شود/ طرح ملی آبرسانی به گرمسار در یک قدمی بهره‌برداری
  • اعتبارات آبرسانی در مازندران ۲۳ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۲۳ درصدی تخصیص اعتبار طرح‌های آبرسانی مازندران
  • سقف تسهیلات مسکن جوانان افزایش می‌یابد
  • وام بازنشستگان تامین اجتماعی افزایش می‌یابد