Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامهای میانمار به یک نامزد مسلمان اهل اقلیت روهینجا اجازه شرکت در رقابت انتخاباتی آتی این کشور را ندادند؛ تصمیمی که با موج محکومیت از جانب گروه‌های حقوق بشری روبرو و به عنوان نشانه "ادامه نسل کشی" علیه این اقلیت آزاردیده تلقی شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، در سال ۲۰۱۷ عملیاتی نظامی باعث آوارگی بالغ بر ۷۵۰ هزار نفر از اعضای اقلیت روهینجا و رفتن آنها به اردوگاه‌های آوارگان در کشور بنگلادش شد؛ اتفاقی که باعث شد دیوان عالی وابسته به سازمان ملل اتهام نسل کشی را علیه این کشور مطرح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میانمار اتهامات مطرح شده علیه خود را رد و توجیه کرده که هدف از عملیاتهای نظامی مقابله با تروریست‌ها بوده است.

این در حالی است که همچنان تعداد ۶۰۰ هزار نفر دیگر از اعضای روهینجا در میانمار هستند اما اکثر آنها شهروند این کشور به حساب نمی آیند و حق رای ندارند و سازمان عفو بین الملل وضعیت آنها "آپارتایدی" خوانده است.

بر طبق اعلام سازمان ناظر موسوم به Fortify Rights اخیرا سه حزب تحت رهبری اعضای اقلیت روهینجا امید پیدا کردند تا دست کم ۱۲ نامزد را وارد رقابت انتخاباتی ماه نوامبر میانمار کنند.

عبدالرشید، ۵۸ ساله، یک عضو یکی از این احزاب به نام حزب دموکراسی و حقوق بشر امروز (چهارشنبه) به خبرگزاری فرانسه گفت، کمیسیون انتخاباتی میانمار در شهر سیتوه، مرکز ایالت راخین نامزدی او برای انتخابات را مردود اعلام کرد.

به گفته وی، این کمیسیون اعلام داشت، علت این مردودی این است که والدین وی زمانی که او به دنیا آمده شهروند میانمار نبوده‌اند. این در حالی است که او می‌گوید سند و مدرک دارد که والدینش و والدین والدینش در سال ۱۹۵۷ چهار سال قبل از آنکه او به دنیا بیاید شهروندی دریافت کردند.

او تاکید کرد: این مطابق با قوانین نیست. او گفت که خواستار تجدید نظر در این تصمیم خواهد شد.

وی افزود: قوم روهینجا تحقیر شده بنا بر این ما نمی توانیم رقابت کنیم.

در طی چند دهه وضعیت شهروندی اقلیت مسلمان روهینجا در میانمار تضعیف شد.

رشید که به گفته خودش پدرش بیش از ۳۰ سال کارمند دولت میانمار بوده قبلا هم تلاش کرده در انتخابات مهم ۲۰۱۵ میانمار نامزد شود که موفق نشد.

متیو اسمیت، عضو گروه حقوق بشری Fortify Rights اظهار کرد: این مخالفت با کاندیداتوری تبعیض آمیز بوده و با نسل کشی ادامه دار قوم روهینجا چندان بی ارتباط نیست. دولت میانمار باید به این روند محروم ساختن قوم روهینجا از حقوقشان پایان دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ميانمار روهینجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۵۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن فرصت ویژه برای تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات در گنبدکاووس از صداوسیما

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان رسول شکری نیا امروز در هیات استانی بررسی تبلیغات دور دوم انتخابات در گنبدکاووس گفت : در این دوره ما پذیرفتیم فیلم های تبلیغاتی هر دو نامزد را تهیه کنیم و هر فیلم بین سه تا پنج بار از طریق شبکه استانی پخش می شود.

او افزود : در این مرحله حداقل سه تا پنج مناظره نیز پخش خواهیم کرد.

مدیر کل صدا و سیمای گلستان همچنین گفت : برای پخش زنده لحظه شمارش آراء هم برنامه ریزی کردیم.

دکتر علی محمد زنگانه استاندار گلستان هم در این جلسه با بیان اینکه چارچوب کلی تبلیغات همچون گذشته است تاکید کرد : این دوره از انتخابات هم باید دور از تخریب رقباء ، خرید و فروش رای ، ندادن وعده های خارج از اختیارات و پرهیز از راه اندازی کاروانالهای تبلیغاتی باشد.

رییس هیات نظارت بر انتخابات گلستان هم در این جلسه گفت: مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه گنبدکاووس همزمان با سراسر کشور روز جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می شود.

حمیدرضا بهمنی‌نژاد افزود: بر اساس جدول زمانبندی اجرایی انتخابات، نامزدهای راه یافته به مرحله دوم می توانند از ۱۳ اردیبهشت به مدت یک هفته فعالیت تبلیغاتی خود را در چارچوب قانون انجام دهند.

وی بیان کرد: بر اساس تبصره چهار ماده ۱۰ قانون انتخابات، همه رای دهندگان مرحله دوم فقط در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول رای دادند، شرکت خواهند کرد و کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.

او گفت : قانون شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیتهای انتخاباتی این دوره نیز اجرایی می شود و هر نامزد باید یک نماینده مالی معرفی کند.

مهاجر معاون سیاسی امنیتی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان هم قانونمداری در فرایند انتخابات را یک تکلیف شرعی دانست.

انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در حوزه انتخابیه شهرستان‌ گنبدکاووس برای تعیین نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی پس از به ‌حد نصاب نرسیدن آرای نامزدها به دور دوم کشیده شد و قرجه طیار و عبدالحکیم آق‌ارکاکلی در مرحله دوم انتخابات برای کسب کرسی نمایندگی تلاش می‌کنند.

در مرحله اول انتخابات، طیار ۲۱ هزار و ۸۶۱ رای و آق‌ ارکاکلی ۲۰ هزار و ۵۵۹ رای کسب کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • ضبط مناظرات دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • فراهم شدن فرصت ویژه برای تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات در گنبدکاووس از صداوسیما
  • مراسم قرعه کشی پخش مناظرات نامزد‌های انتخاباتی در صدا و سیمای لرستان
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • اعلام برنامه های صدا وسیمای خراسان رضوی برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • الکترونیکی بودن دور دوم انتخابات مجلس در آبادان
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • آغاز ثبت درخواست نامزد‌های مرحله دوم انتخابات برای استفاده از امکانات تبلیغاتی
  • چالش دانش‌آموزان مسلمان برای اقامه نماز در مدرسه‌ای در لندن
  • تأثیرگذاری فراکسیون اقلیت خیلی سخت است