Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@21:22:06 GMT

ترفندهای گرفتن تیک آبی اینستاگرام

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۵۹۱۳

ترفندهای گرفتن تیک آبی اینستاگرام

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، گرفتن تیک آبی اینستاگرام برای حساب‌های کاربری موجود در این شبکه معادل یک موفقیت مطلوب است. کسی می‌تواند دارنده این نشان شود که شرایطی خاص و متمایز را برای صفحه‌اش ایجاد کرده باشد. اما چه شرایطی؟ واقعیت این است که اگر بخواهید تیک آبی را از آن خود کنید، لازم است که فردی مشهور، سلبریتی یا برندی معروف باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌عبارت دیگر، کسی می‌تواند حائز شرایط دریافت تیک شود که روی طیف عظیمی از کاربران مخاطب اینستاگرام اثرگذار است. در این مقاله از مسیری که شما را به تیک آبی می‌رساند، گفته خواهد شد.

تعاملی اساسی با دنبال‌کنندگان خود داشته باشید

اگر بناست که تیک تاییدیه اینستاگرام را دریافت کنید، باید عده زیادی از افراد شما را دنبال کنند. دنبال‌کنندگانی منظور است که شما را کنجکاوانه رصد می‌کنند و برایتان نظرات خود را می‌نویسند و ارتباطی فعال و مؤثر با شما و محتوای تولیدی‌تان برقرار می‌کنند. بالابردن شمار فالوورها اهمیتی ندارد. آنچه مهم است، شیوه تعامل و میزان آن با شماست. یکی از راه‌های جذب دنبال‌کنندگان زیاد، این است که طیف خاصی از افراد را به عنوان مخاطب خود در نظر بگیرید و برای آنها دست به تولید محتوا بزنید. این روند باعث می‌شود تا متمرکز و منسجم بتوانید صفحه خود را مدیریت کنید. اگر ندانید که مخاطب ویژه‌تان کیست و خط فکری مشخصی برای تولید محتوا نداشته باشید، رشته کار از دست‌تان خارج می‌شود و ضمناً نمی‌توانید دل همه مخاطبان از طیف‌های متنوع را به‌دست بیاورید.

شبکه‌های اجتماعی مختلف خود را در اینستاگرام معرفی کنید

اگر سودای دریافت تیک آبی (تیک آبی اینستا چیست؟) را در سر دارید، حتماً برای تولید محتوا هم زحمت زیادی می‌کشید یا دست‌کم، به فکر تولید محتوا به‌طور مرتب هم هستید. یکی از کارهایی که می‌تواند شما را در این مسیر یاری کند، حضور در شبکه‌های اجتماعی مختلف و معرفی صفحه‌هایتان در پلت‌فرم‌های یکدیگر است. به این صورت، بخشی از مخاطبانی که مثلاً در توئیتر شما را دنبال می‌کنند هم می‌توانند به اینستاگرام بیایند و در آنجا هم شما را پیگیری کنند. این کار کمکتان می‌کند تا افزایش فالوورها را داشته باشید و علاوه‌بر آن، به فردی شبیه سلبریتی‌ها بدل شوید که در پلت‌فرم‌های مختلف شبکه ارتباطی و دنبال‌کننده دارند. البته چنین کاری، نیاز به برنامه‌ریزی و تولید محتوای دقیق و درست دارد.

پست‌هایتان را شخصی‌سازی کنید

یکی از کارهایی که می‌تواند شما را به تیک آبی برساند، شخصی‌سازی محتوای منتشرشده در صفحه‌تان است. منظور چیست؟ اگر شما بهترین محتوا را هم درباره موضوعی عمومی منتشر کنید، امکان دریافت تیک را پیدا نخواهید کرد. چون اینستاگرام به کسانی تیک می‌دهد که نشان بدهند، افرادی خاص و مشهور هستند و تمایزی در تولید محتوا داشته‌اند و توانسته‌اند به واسطه آن، طیف عظیمی از فالوورها را برای خود داشته باشند. پس راه چاره چیست؟ باید تلاش کنید تا بخشی از زندگی شخصی، کاری، سلیقه و نظر شخصی‌تان را در پست‌های خود روان و منتشر کنید. در این صورت است که از دیگران متمایز می‌شوید و افراد دیگر دوست دارند که شما را به‌خاطر ویژگی خاصی که کمیاب و مخصوص خودتان است، دنبال کنند. پس به شخصی‌سازی محتوای تولیدی‌تان فکر کنید.

محتوا را در زمانی مناسب منتشر کنید

برای اینکه محتوایتان در بیشترین تعامل با مخاطبان قرار بگیرد و از سوی تعداد زیادی از آنها دیده شود و همچنین در اکسپلور اینستاگرام در تاپ پست‌ها باشید مخاطب باید با محتوای شما ارتباط برقرار کند و آن را ببیند. درست؟ یکی از عناصری که به بیشتر دیده‌شدن محتوایتان کمک می‌کند، انتشار آنها در زمانی مناسب است. باید با ارزیابی پست‌های گذشته‌تان به این نتیجه برسید که چه زمانی بیشترین استقبال از پست‌ها را برایتان به همراه می‌آورد. زمان مناسب انتشار یعنی دیده‌شدن بیشتر و دیده‌شدن بیشتر هم تعامل و تعداد فالوورها را افزایش می‌دهد. حرکت در این مسیر یکی از الزامات رسیدن به تیک آبی خواهد بود.

هشتگ‌های مناسب و درست به کار ببرید

اگر می‌خواهید به تیک آبی برسید باید نشان بدهید که فردی خاص هستید؛ فردی که مخاطبان دنبالتان می‌کنند و محتوای خاصی در اختیار دیگران قرار می‌دهد و برای تولید محتوا در اینستاگرام استراتژی دارد. برای اینکه مخاطبان دنبالتان کنند و بازدیدهایتان بالا برود هم باید روش‌ها و ترفندهایی به کار بگیرید که امکان دیده‌شدن داشته باشید. استفاده از هشتگ‌های مناسب از بهترین روش‌های دیده‌شدن است. هشتگ‌هایی مرتبط با پست‌هایتان بزنید، هشتگ‌های معروف مرتبط با محتوای تولیدی خود را بشناسید، حتی پربازدیدترین هشتگ های فارسی اینستاگرام را رصد کنید و بنا به اصول فنی و درست اینستاگرام از آنها استفاده کنید. در این صورت، احتمال اینکه از سوی مخاطبان بیشتری در سطح اینستاگرام دیده شوید، بیشتر و بیشتر می‌شود.

در آخر

اینستاگرام با دادن تیک آبی به شما تأیید می‌کند که به چهره‌ای مهم در این بستر بدل شده‌اید. چهره‌ای که محتوای تولیدی‌اش به دلایل مختلف خواهان زیادی دارد و از سوی کاربران متعددی دیده می‌شود. رسیدن به این تیک کار هر کسی نیست. حتی کسانی که تعداد زیادی فالوور دارند هم به‌راحتی نمی‌توانند تیک را دریافت کنند. چون میزان تعامل و اثرگذاری صاحب پیج باید برای اینستاگرام مسجل شود و بعد تیک را تقدیم کند. به عبارت دقیق‌تر، این شبکه اجتماعی در اهدای تیک آبی به صفحات معروف چندان دست‌ودل‌باز نیست. پس اگر می‌خواهید به این نشان برسید، باید قواعد بازی را یاد بگیرید.

اگر می‌خواهید با تبلیغات در اینستاگرام تعداد فالوورهایتان را بالاتر ببرید، تیم نشانت متخصص در اینفلوئنسر مارکتینگ با معرفی بهترین اینفلوئنسرهای مرتبط با کسب‌وکارتان، شما را چندین قدم به گرفتن تیک آبی اینستاگرام نزدیک‌تر می‌کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4997019

منبع: مهر

کلیدواژه: اینستاگرام شبکه های اجتماعی کسب و کار قیمت دلار گروه خودروسازی سایپا کسب و کار قیمت یورو صنعت خودروسازی بیمه گروه صنعتی ایران خودرو ایران خودرو سایپا دکوراسیون منزل صرافی بانکی بانک قرض الحسنه مهر ایران لوازم خانگی کنکور محتوای تولیدی تولید محتوا داشته باشید دنبال کنند تیک آبی دیده شدن پست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی

منظور از حمله فیشینگ (Phishing) در واقع استفاده از صفحات وب‌جعلی است تا کاربران را به منظور اشتراک اطلاعات شخصی مانند داده‌های بانکی یا رمز عبور اینستاگرام گول بزنند.

به گزارش جوان آنلاین؛ کلاهبرداری اینستاگرامی این روزها شدت پیدا کرده و شیادان در قالب‌های مختلف تلاش می‌کنند از شما پول بگیرند. در ادامه به استناد گزارشی از گجت‌نیوز به شکل مختصر با برخی از اصلی‌ترین روش‌های این فریبکاران اینترنتی آشنا می‌شوید:

۱. اهدای جایزه و برنده‌شدن در قرعه‌کشی

انواع قرعه‌کشی‌های کاملاً واقعی و معتبر هر روزه در اینستاگرام انجام می‌شود، چون یکی از بهترین راهکارهای تبلیغاتی است. از طرفی همیشه باید به بررسی و تأیید اصالت هر حساب کاربری پشت این قرعه‌کشی‌ها اهمیت داد. کلاهبردارها معمولاً یک حساب کاربری جعلی با هویت فرد یا کمپانی دیگری راه‌اندازی کرده و تصاویر و ویدئوهای صاحبان اصلی را در صفحه خودشان بازنشر می‌کنند. آن‌ها به این روش برای خودشان تأیید مخاطب دریافت می‌کنند و سپس برنامه قرعه‌کشی را به اجرا درمی‌آورند. در همین روند است که شیادان، شروع به درخواست اطلاعات هویتی و بانکی بیشتر و برخی جزئیات غیر ضروری دیگر می‌کنند. 

۲. فیشینگ

منظور از حمله فیشینگ (Phishing) در واقع استفاده از صفحات وب‌جعلی است تا کاربران را به منظور اشتراک اطلاعات شخصی مانند داده‌های بانکی یا رمز عبور اینستاگرام گول بزنند. کلاهبرداران اینستاگرامی با روش فیشینگ می‌توانند حساب بانکی شما را به سرعت خالی کنند یا کنترل حساب اینستاگرامتان را به سرعت به دست بگیرند. علاوه بر این، کلاهبردارها شما را در معرض خطر اخاذی، جعل هویت یا استفاده از فراداده برای ورود به سایر خدمات اینترنتی قرار خواهند داد. خوشبختانه وقتی با ساز و کار فیشینگ آشنا می‌شوید، دیگر قادر خواهید بود از احتمال وقوع آن جلوگیری کنید. متا یا اینستاگرام هرگز شما را به تعلیق حساب کاربری تهدید نمی‌کنند؛ مگر اینکه نتوانید هویت خود را به عنوان صاحب حساب تأیید کنید. برای مثال، بازکردن ایمیل، واتساپ یا لینک ارسال شده پیامکی می‌تواند هویت شما را برای ورود به اینستاگرام تأیید کند. آدرس‌های اینترنتی فیشینگ با آدرس‌های متعلق به شرکت‌های واقعی تفاوت دارند. بدین ترتیب وقتی یک URL با عبارتی مانند Instagram. com آغاز نشود، احتمالاً نشان دهنده زنگ خطر برای کاربر خواهد بود. وقتی از اینستاگرام یک لینک را باز می‌کنید، همیشه به آدرس دامنه توجه کنید. 

۳. فروش محصول جعلی

برخی شیادها مدعی فروش محصولات لاکچری با تخفیف چشمگیر هستند. شما به عنوان خریدار می‌توانید برای آن‌ها پول واریز کنید، اما اگر محصولی هم به دستتان رسید مطمئن باشید که اصلی نخواهد بود. در برخی موارد از این نوع کلاهبرداری اینستاگرامی، فروشنده ادعا کرده صاحب همان برندی است که محصولاتش را می‌فروشد. ساده‌ترین نکته در این باره چیست؟ اینکه وقتی قیمت یک محصول بیش از حد پایین اعلام شده، باید به اصالت آن مشکوک شوید.

۴. اینفلوئنسرهای جعلی

این دسته‌بندی وسیع است و می‌تواند با موارد دیگری هم از این فهرست (مثلاً مورد بعدی) همپوشانی داشته باشد. گاهی ممکن است شخصی پیام دهد تا درباره سرمایه‌گذاری یا بهبود دیده‌شدن در اینستاگرام به شما مشاوره دهد. توضیحات آن‌ها مختصر به نظر می‌رسد و همه تلاش خود را به کار می‌گیرند تا شما را به کلیک کردن روی لینک ارسالی وادار می‌کنند. در این موارد از بازکردن لینک خودداری کنید، چون این لینک احتمالاً بدافزار یا ابزار فیشینگ است. تصویر پروفایل آن‌ها معمولاً جذاب انتخاب شده تا نظر شما را جلب کند. 

۵. کلاهبرداری اینستاگرامی به سبک کریپتو

برخی مردم توانسته‌اند در سال‌های اخیر با فعالیت در بازار رمز ارزها ثروتمند شوند. از طرفی هم فرصت سوء‌استفاده برای رویافروشان به وجود آمده تا به کاربران بقبولانند هر کسی می‌تواند با کمترین تلاش و سرمایه به سرعت خودرو فراری خودش را خریداری کند. با تقریب بالایی می‌توانیم بگوییم هر شخصی ضمانت کرد از خرید و فروش رمز ارزها ثروتمند می‌شوید، حتماً به دنبال پول درآوردن از خود شماست. 

۶. فلیپینگ و سرمایه‌گذاری

این نوع شیادی به کاربران رویای سودآوری به کمک یک سرمایه‌گذاری اولیه را می‌دهد. منظور از این نوع سرمایه‌گذاری می‌تواند چیزی شبیه خرید رمز ارز، خرید سهام یا محصولات فیزیکی باشد. کلاهبردار پس از دریافت پول شما تحت عنوان سرمایه‌گذاری اولیه، راه‌های ارتباطی را می‌بندد و غیب می‌شود. حتی اگر غیب نشود هم شما دیگر نمی‌توانید پول خود را برگردانید. شاید برجسته‌ترین نشانه این نوع کلاهبرداری هم تأکید بر موفقیت در صفحه اینستاگرام کلاهبردار باشد. آن‌ها خودشان را با سبک زندگی لاکچری پروموت می‌کنند. 

۷. حامی جعلی

اگر خودتان اینفلوئنسر هستید، ممکن است کلاهبردارها با وعده پشتیبانی و حمایت نزدیکتان شوند و قرارداد پیشنهادیشان هم مشکوک به نظر برسد. منظور از این موارد شک برانگیز، درخواست گردش یا اطلاعات حساب بانکی شماست. شاید آن‌ها شماره شبا یا حساب شما را با وعده پرداخت سهم در سود یا هدیه طلب کنند. شاید در ابتدا متوجه جدی بودن قضیه نشوید، اما کلاهبرداری از اینفلوئنسرها یکی از رایج‌ترین انواع شیادی در حال حاضر شمرده می‌شود. 

۸. دعوت به مشاغل جعلی

وقتی بیکار هستید، ممکن است به اشتغال در هر کاری رضایت دهید؛ اما وقتی استخدام کننده از شما اطلاعات بانکی و کد ملی درخواست می‌کند دیگر باید به او شک کنید. کلاهبرداری اینستاگرامی در این روش، معمولا بدون درخواست مصاحبه انجام می‌شود. هرگاه استخدام کننده پیشنهاد حقوقی بالاتر از حد متعارف بازار کار را برای انجام وظایف کمتر ارائه داد، به واقعی بودنش مشکوک شوید. 

۹. کلاهبرداری عاطفی

برخی از کاربران مرد اینستاگرام تا به حال پیام‌هایی از کاربران ظاهراً زن دریافت کرده‌اند. اگر واقع بینانه به این پیام‌ها بنگرید، به خوبی متوجه رویکرد شیادانه آن‌ها می‌شوید. معمولا لینک‌های مشکوک در پروفایل این افراد وجود دارد. اما بدترین نوع این کلاهبرداری، فریبکاری رومانتیک بلند مدت است. برخی کلاهبردارها به شما نزدیک می‌شوند و توهم رابطه عاطفی واقعی را برایتان ایجاد می‌کنند. آن‌ها صبورانه به انتظار می‌نشینند. سپس یک مورد اضطراری به ناگهان در زندگیشان به وجود می‌آید که به پول زیادی نیاز پیدا می‌کنند. 

۱۰. تبلیغ جعلی موسیقی

اگر از هنرمندان خانگی هستید، ممکن است هدف کلاهبردارانی قرار گیرید که ادعا می‌کنند می‌توانند صدای شما را به مردم برسانند و معروفتان کنند. این حربه هم نوعی کلاهبرداری اینستاگرامی با محوریت اینفلوئنسرها دسته بندی می‌شود. البته تفاوت احتمالی در این است که اگر به شیاد پول بدهید تا آثارتان را منتشر کند، ممکن است با دستکاری آمار و ارقام شما را قانع کند که در حال معروف‌شدن هستید. برای پیشگیری از فریب خوردن وعده‌های این افراد را باور نکنید.

اگر قربانی کلاهبرداری اینستاگرامی شدید باید چکار کنید؟

ابتدا تا می‌توانید، مستندسازی کنید. اطلاعات پروفایل متهم به کلاهبرداری را ثبت و هر چه می‌توانید اسکرین‌شات جمع‌آوری کنید. در تلاش برای گرفتن انتقام نباشید. به اینستاگرام گزارش کلاهبرداری را ارسال کنید. اگر جرم جدی ارتکاب شده یا ممکن است به دیگران هم آسیب وارد شود، موضوع را با پلیس در میان بگذارید و طرح شکایت کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زنانی که در دام «پیج اینستاگرام مادر» افتادند
  • ترفند وحشتناک این متهم برای اخاذی از زنان در اینستاگرام ؛ جزئیات ماجرا را ببینید | ویدئو
  • شرکت‌های تبلیغاتی اینستاگرام
  • لعاب دار کردن قورمه سبزی ؛ اندازه دقیق سبزی قورمه برای یک کیلوگرم چقدر است؟ | ترفندهای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی
  • فیلم| واکنش اکانت‌اینستاگرام لالیگا به دو گل پیروزی بخش جود بلینگام در ال کلاسیکو با ترانه ایرانی
  • رسمی: یک بازیکن دیگر از تیم ملی والیبال انصراف داد
  • ۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی
  • دلیل واقعی قطعی مداوم سرویس‌های متا
  • ترانه علیدوستی در بیمارستان بستری شد
  • ۶ قدم تا آرامش؛ ترفندهای طلایی برای پایان دادن به اختلافات و درگیری های زناشویی