Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-16@11:39:29 GMT

چابک سازی سامانه جدید هیأت داوری سازمان بورس

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۶۲۲۲

چابک سازی سامانه جدید هیأت داوری سازمان بورس

مسئول دبیرخانه و دبیر هیأت داوری سازمان بورس و اوراق بهادار، از افزایش سرعت و بهبود عملکرد سامانه جدید در این بخش خبر داد. به گزارش پول نیوز، محمدصادق شبانی اظهار داشت: از آنجا که استقرار این هیأت و دبیرخانه آن در شهر تهران دشواری‌هایی در رسیدگی به دعاوی مالی ناشی از فعالیت حرفه‌ای در بازار سرمایه برای ساکنان دیگر مناطق کشور ایجاد کرده بود، ایده راه اندازی سامانه جدید مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی توضیح داد: استقرار این هیأت و دبیرخانه آن در شهر تهران که پیگیری ثبت دادخواست ها، ابلاغ زمان جلسات رسیدگی، انجام استعلامات لازم، ابلاغ دادنامه‌های صادره و کلیه امور مربوط به دعاوی را تا زمان ختم رسیدگی به عهده دارد، باعث دشواری ثبت دادخواست برای اشخاص ساکن در اقصی نقاط کشور شده بود؛ همچنین عدم قابلیت سامانه سابق این هیأت جهت پیگیری الکترونیکی پرونده توسط اصحاب دعوا موجب شد ایده راه اندازی سامانه‌ای جدید برای هیأت داوری بر اساس تجربیات سال‌های اخیر اجرایی شود.

شبانی افزود: ایده جدید، کاهش موارد نیاز به مراجعه حضوری به محل دبیرخانه هیات داوری و هزینه‌های تردد، شفافیت فرآیند و مراحل رسیدگی، الکترونیکی شدن پرداخت هزینه ها، تسریع در ابلاغ اوراق و آراء، قابلیت پیگیری و مشاهده وضعیت پرونده در مراحل مختلف، حذف بخش عمده مکاتبات و ابلاغ‌های کاغذی و نهایتاً دسترسی آسان و عادلانه افراد به حق دادرسی عادلانه را نیز در دستور کار دارد.

مسئول دبیرخانه و دبیر هیأت داوری سازمان بورس و اوراق بهادار، خاطر نشان کرد: با در دسترس قرار گرفتن این سامانه که تلاش شده است به ساده‌ترین شکل ممکن و با کاربری آسان طراحی شود، افراد می‌توانند از ابتدا دادخواست خود را در سامانه ثبت کرده، کلیه مدارک و مستندات را در سامانه بارگذاری و با شماره پیگیری دریافتی، مراحل بعدی دعوای خود را بدون مراجعه حضوری به محل دبیرخانه هیأت و از طریق ارسال مستندات لازم و کارتابل الکترونیکی، پیگیری کنند.

وی اظهار داشت: بر این اساس، صرفاً در روز جلسه رسیدگی و در صورت تمایل اصحاب دعوا، نیاز به مراجعه حضوری به محل دبیرخانه هیات وجود خواهد داشت.

شبانی گفت: این پروژه از مرداد ماه ۱۳۹۷ با استفاده از توان کارشناسی همکاران دبیرخانه هیأت داوری و مدیریت فناوری اطلاعات سازمان با صرف زمانی افزون بر ۱۵۰۰ نفر ساعت، تدوین، نهایی و اجرا شد.

وی با بیان اینکه این پروژه به صورت آزمایشی از اول آبان ۹۸ روی سرور اصلی، عملیاتی شده و جهت بهره‌برداری عموم در دسترس قرار گرفت، افزود: در فاز دوم با تمرکز بر رفع ایرادات و کاستی‌های سامانه، تلاش لازم در راستای افزایش سرعت و بهبود عملکرد آن صورت پذیرفت.

شبانی ادامه داد: همچنین در کنار موارد مذکور توسعه سامانه شامل: ایجاد بستر ارسال مدارک و مستندات برای طرفین دعوی، ایجاد آرشیو الکترونیک پرونده‌ها، افزایش قابلیت‌های سامانه در بخش گزارش دهی، ارتباط با سایر سامانه‌های سازمان نظیر کدال، در دستور کار دبیرخانه هیأت داوری، قرار گرفته است.

اطلاع رسانی به کلیه اشخاص در قالب ارتباط پیامکی و ایمیلی، بهره‌گیری از بانک‌های اطلاعاتی و سرویس اطلاعات پایه کشوری نظیر سازمان ثبت احوال و اسناد کشور جهت اطلاع‌رسانی طرح دعوا به اشخاص مجهول المکان، ایجاد بستر ارتباطی با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در راستای تسریع و تسهیل فرآیند اجرای دادنامه بدون نیاز به مراجعه حضوری محکومین لهم آراء، از دیگر مواردی است که دبیرخانه هیأت داوری در دستور کار دارد.

خاطرنشان می‌شود: هیأت داوری قانون بازار اوراق بهادار بر اساس ماده ۳۶ این قانون تشکیل شده و دارای صلاحیت ذاتی و ملی در رسیدگی به دعاوی مالی ناشی از فعالیت حرفه‌ای در بازار سرمایه است؛ به این معنا که این هیأت، تنها مرجع دارای صلاحیت رسیدگی به دعاوی مزبور بین اشخاص (اعم از حقیقی و حقوقی) در بازار سرمایه کشور تلقی می‌شود.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بورس اوراق بهادار بورس تهران بازار سرمایه شاخص بورس سهام عدالت دبیرخانه هیأت مراجعه حضوری هیأت داوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۵ هزار میلیارد تومان به مدرسه‌سازی از محل مولدسازی

به گزارش خبرنگار مهر، محسن داوری صبح دوشنبه در جمع مجمع خیران خراسان رضوی اظهار کرد: خدا را شاکریم که مانند شما خیران را در کنار خود داریم و باید این را قدر بدانیم و بهترین مقام و ماندگارترین مقام همین است. شما خیرین علاوه بر اینکه خودتان نقش مهمی در انجام کار خیر دارید، دیگران را نیز به این سمت تشویق و ترغیب می‌کنید که این امر بسیار ارزشمند است.

فرماندار مشهد افزود: در گذشته نیز در زمینه ساخت مدارس خیرساز اقداماتی صورت می‌گرفت، اما امروز شاهد حضور پرشور و قاطع شما در این امر هستیم.

وی بیان کرد: در حوزه مدرسه سازی با یک مشکل اساسی روبرو هستیم که اگر شما با جدیت و قاطعیت در این مسیر گام بردارید، قول می‌دهم این مشکل حل شود و تا پایان سال جاری دیگر نیازی به ساخت مدارس جدید در سطح شهر مشهد نباشیم البته این امر مستلزم همت و تلاش خیرین است.

داوری بیان کرد: امسال تنها پنج هزار میلیارد تومان برای مدرسه‌سازی از محل مولدسازی تخصیص یافته است؛ پنج هزار میلیارد تومان مبلغ قابل‌توجهی است. تفاوت این پول با اعتبارات قبلی که در مورد آنها صحبت می‌کردیم در این است که اکنون این پول در دسترس است و اگر تا این زمان هزینه نشود، ارزش آن به مرور زمان کاهش خواهد یافت. بنابراین از شما تقاضا داریم که در این امر مشارکت مستقیم داشته باشید.

فرماندار مشهد با بیان اینکه مدارس خیرساز هم زودتر، بهتر و ارزان‌تر از مدارس دولتی ساخته می‌شوند، تصریح کرد: آموزش و پرورش نیز از این موضوع استقبال می‌کند و باری از دوش آموزش و پرورش برداشته می‌شود.

وی گفت: در برخی از مکان‌ها مدرسه ساخته شده که موقعیت مناسبی ندارند. باید در جایی مدرسه ساخته شود که بعدها از آن بهره‌برداری شود لذا در این زمینه خیرین مدرسه‌ساز می‌توانند ما را یاری کنند.

داوری ادامه داد: ما نباید منبع خیرین را نادیده بگیریم، حتی یک تومان از کمک‌های خیرین هم ارزش دارد. اگر خیرین در ساخت هر مدرسه فقط یک تومان هم نقش داشته باشند، این امر باعث می‌شود که پیگیر کار باشند و مطالبه‌گری کنند. لذا اگر پول هم داشته باشیم، سهم خیرین، حتی اگر هزار تومان باشد، باید در ساخت مدرسه لحاظ شود.

فرماندار مشهد ادامه داد: امیدوارم با همت شما، امسال نقشه راهی را تدوین کنیم که در شش ماهه اول سال ۱۴۰۴ دیگر مشهد نیازی به مدرسه جدید نداشته باشد.

وی افزود: امسال تخصیص مدارس را صد در صد در اولویت قرار دادیم، کارمان خیلی جلو افتاده است. لذا سه‌شنبه‌ها (هر سه‌شنبه افتتاح یک مدرسه) کار خوبی است و باید ادامه پیدا کند و نباید بگذاریم تعطیل شود.

داوری با بیان اینکه این هفته سه‌شنبه با حضور استاندار خراسان رضوی افتتاح مدرسه داریم، گفت: اگر فشار این سه‌شنبه‌ها نبود، شاید بسیاری از پروژه‌ها هنوز افتتاح نمی‌شد.

فرماندار مشهد گفت: در بحث مدرسه‌سازی، به خصوص مدرسه خیرساز، نباید هیچ مانع و دغدغه‌ای وجود داشته باشد و اگر هست، بیان کنید تا آن مانع را برطرف کنیم. قبلاً اگر زمین را خیرین می‌گرفتند، خودشان باید همه کارهای آماده سازی و مقدمات زمین را می‌کردند اما امروز ما همه کارها و مسائل پیش روی آن را برطرف می‌کنیم.

گفتنی است؛ در پایان اعضای مجمع خیرین خراسان رضوی از تلاش‌های فرماندار مشهد قدردانی به عمل آوردند.

کد خبر 6078465

دیگر خبرها

  • بالغ بر ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی دانش محیط‌زیست ایران رسید
  • اعطای دبیرخانه دائمی دانش سنتی محیط زیست کشور به چهارمحال و بختیاری
  • هوشمند‌سازی عملیات بندری وسایل نقلیه در بنادر شرق هرمزگان
  • آغاز همایش ملی دانش سنتی محیط زیست کشور در دانشگاه شهرکرد
  • سامانه بارشی جدید در راه این مناطق کشور
  • لزوم تسریع و تسهیل رسیدگی در موسسات داوری استان اردبیل
  • افزایش ۴۰ درصدی ارجاع پرونده به موسسه‌های داوری در اردبیل
  • افزایش ۴۰ درصدی ارجاع پرونده‌های قضایی اردبیل به داوری
  • فرهنگ داوری در مصالحه باید مورد اهتمام باشد
  • اختصاص ۵ هزار میلیارد تومان به مدرسه‌سازی از محل مولدسازی