Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان می‌تواند به تولید محصولات و خدماتی جدید منجر شود. تسهیلات صندوق نوآوری و بانک قرض الحسنه مهر ایران به کسب و کارهای جدید کمک کرده است تا راه روشنی را پیش روی خود ببینند.

 

 

بیشتر بخوانید

تولید کفش طبی توسط یک شرکت دانش بنیان     کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 


انتهای پیام/

 

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان تسهیلات بانکی وام قرض الحسنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۶۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در ۳ سال

در سال‌های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان با رشد حدود ۱۰۰ درصدی در هر سال از ۲۹۶ میلیون دلار به هزار و ۱۳۲ میلیون دلار افزایش یافته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در سال‌های 1399 تا 1401 صادرات شرکت‌های دانش بنیان با رشد حدود 100 درصدی در هر سال از 296 میلیون دلار به هزار و 132 میلیون دلار افزایش یافته و در این مدت واردات شرکت‌های دانش بنیان نیز با رشد سالانه حدود 50 درصد از هزار و 633 میلیون دلار به 3 هزار و 855 میلیون دلار رسیده است.

براساس گزارشی تحلیلی از 177 هزار کوتاژ صادرات و واردات و بیش از 5.5 میلیون داده گمرک جمهوری اسلامی ایران و معاونت توسعه شرکت‌های دانش بنیان، شرکت‌های نوآور با سهم حدود 20 درصدی از کل شرکت‌های دانش بنیان، 67 درصد درآمد و بیش از 75 درصد صادرات و واردات این حوزه را در اختیار دارند. این در حالی است که شرکت‌های فناور با سهم کمتر از 7 درصد از کل شرکت‌های دانش بنیان حدود 30 درصد درآمد و بیش از 20 درصد تجارت خارجی دانش بنیان را در کارنامه خود دارند.

بنابراین گزارش، در این سال‌ها، حوزه فناوری مواد شیمیایی بیشترین سهم از صادرات را با حداقل 50 درصد دارا بوده‌اند و این نسبت هر ساله افزایش داشته است، حوزه فناوری‌های ماشین آلات، برق و الکترونیک و دارویی به ترتیب در رتبه‌های بعدی صادرات قرار دارند. تنها حوزه فناوری که تراز تجاری مثبت دارد، حوزه پیشرفته شیمیایی است.

افزایش 200 درصدی صادرات دانش‌بنیان در سال 1402

ارزش وزنی صادرات محصولات دانش بنیان بر اساس داده‌های معاونت توسعه اقتصاد دانش بنیان، 13 درصد افزایش و به صورت همزمان ارزش وزنی واردات این شرکت‌ها 10 درصد کاهش یافته است؛ بدین معنی که علاوه بر افزایش حجم صادرات دانش بنیان، عمق ساخت داخل محصولات دانش بنیان صادراتی نیز افزایش یافته است.

بررسی داده‌های مربوط به مقصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان نیز نشان می‌دهد براساس آن حدود 80 درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان به کشور‌های آسیایی بوده و در عین حال حدود 90 درصد واردات شرکت‌های دانش بنیان از کشور‌های آسیایی است. البته 36 درصد واردات و 22 درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان مربوط به کشور امارت برای صادرات مجدد و واردات مجدد به مبادی و مقاصد تجاری دیگر است.

نکته قابل تامل اینکه براساس داده‌های مندرج در این گزارش، حدود نیمی از صادرات شرکت‌های دانش بنیان در این سال‌ها مربوط به صادرات کالای دانش بنیان آنها بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • بومی سازی صفحه ضدگلوله برای دستگاه مه ساز امنیتی در اصفهان
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی
  • آمادگی ۳۹ شرکت دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه دستاوردهای وقف
  • ۹۶۷۴ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در ۳ سال