Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سیاسی وزارت کشور از برگزاری غیرحضوری مجامع عمومی، انتخابات الکترونیکی احزاب و گروه های سیاسی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، حمید ملانوری با اعلام خبر ابلاغ دستورالعمل و الزامات مربوط به برگزاری غیرحضوری مجامع عمومی و انتخابات الکترونیکی احزاب و گروه های سیاسی و انجمن‌های اقلیت‌های دینی، گفت: پیرو محدودیت‌های ابلاغی از سوی ستاد ملی مدیریت مقابله با بیماری کرونا در خصوص برگزاری اجتماعات انسانی، برگزاری جلسات، مجامع عمومی و انتخابات آنها غیر حضوری و با استفاده از ظرفیت های الکترونیکی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل سیاسی وزارت کشور تصریح کرد: این تصمیم بعد از بررسی‌های کارشناسی و جلسات متعدد با مرکز توسعه دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت کشور اتخاذ شده است.
وی اضافه کرد: چارچوب دستورالعمل و شیوه‌نامه برگزاری غیرحضوری مجامع عمومی و انتخابات الکترونیکی احزاب و گروه‌های سیاسی و انجمن‌های اقلیت‌های دینی که مشتمل بر الزامات فرایندی و محتوایی برگزاری این نوع مجامع می باشد تدوین شده و آماده اجرا است.
ملانوری خاطرنشان کرد: تا عادی شدن شرایط و رفع محدودیت‌های برگزاری اجتماعات انسانی، این دستورالعمل مبنای برگزاری مجامع عمومی احزاب و گروه‌های سیاسی و انجمن‌های اقلیت‌های دینی خواهد بود.
براساس این گزارش، متن کامل دستورالعمل و الزامات مربوط به "نحوه برگزاری غیرحضوری مجامع عمومی و انتخابات الکترونیکی احزاب و گروه های سیاسی و انجمن های اقلیتهای دینی" در سایت وزارت کشور قابل دسترسی است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: حمید ملانوری ملانوری احزاب سیاسی احزاب انتخابات الکترونیکی احزاب و گروه های سیاسی احزاب و گروه های سیاسی و انجمن برگزاری غیرحضوری مجامع عمومی مجامع عمومی و انتخابات وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۶۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در آستانۀ انتخابات محلی و شهرداری‌ها

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  انتخابات محلی ترکیه روز یکشنبه ۳۱ مارس برابر با ۱۲ فروردین برای انتخاب شهرداران و کدخدایان محلی برگزار می‌شود.
روز ۳۱ مارس مردم ترکیه ۵۰ هزار و ۳۳۶ شهردار کلان شهر، شهرداری منطقه ای، اعضای شورا‌های شهر و کدخدایان ۸۱ استان این کشور را انتخاب خواهند کرد.
در این انتخابات نامزد‌های ۳۶ حزب برای تصاحب قدرت در ارگان‌های ذیربط با یکدیگر در حال رقابت هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


رقابت‌های انتخاباتی از ساعت ۱۸ به وقت محلی روز ۳۰ مارس ممنوع و کار اخذ رآی ساعت ۸ صبح تا ۱۷ روز یکشنبه انجام خواهد شد.
کار اخذ رآی در ۳۲ استان در شرق، شمال و جنوب شرقی ترکیه به علت تفاوت طلوع و غروب خورشید یک ساعت زودتر آغاز و به پایان می‌رسد.
احمد ینر رئیس شورای عالی انتخابات ترکیه اعلام کرد ۶۱ میلیون و ۴۴۱ هزار و ۸۸۲ واجد شرایط رآی دهی برای این دوره از انتخابات ثبت شده اند که یک میلیون و ۳۲ هزار و ۶۱۰ تن از این آمار مربوط به رآی اولی هاست.
به گفته ینر در روز انتخابات بیش از ۲۰۶ هزار صندوق رآی در ۸۱ استان ترکیه مستقر خواهد شد.
علی یرلی کایا وزیر کشور ترکیه در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرد ۵۹۴ هزار پرسنل امنیتی در روز انتخابات مسئولیت برقراری امنیت را بعهدد خواهند گرفت.
به گفته یرلی کایا ۳۲۴ هزار پلیس، ۱۹۷ هزار نیروی ژاندارمری، دو هزار و ۸۵۰ نیروی گارد ساحلی، ۵۳ هزار نگهبان امنیتی و ۱۷ هزار نیروی داوطلب با پشتیبانی یگان پهبادی و بالگردی وزارت کشور در روز انتخابات مشارکت خواهند داشت.
کارشناسان معتقدند انتخابات محلی در ترکیه از حیث جایگاه و اختیارات شهرداری‌ها در ساختار سیاسی – اجرایی این کشور مهم است، زیرا شهرداری‌ها در حوزه‌هایی همچون استخدام و دریافت بودجه و اعتبارات، امتیازاتی دارند که عملاً آنها را تبدیل به ابزاری می‌کند که یک حزب سیاسی، می‌تواند با استفاده از آن، نشان دهد که از حیث ظرفیت منابع انسانی، کارشناسی و همچنین از نظر رویکرد اجتماعی و فرهنگی، چه امتیازات و ویژگی‌هایی دارد.
به همین خاطر، پیروزی در این رقابت، برای همه احزاب مهم است و نامزد‌های احزاب از ارائه وعده‌های انتخاباتی هیچ حد و مرز نمی‌شناسند.
در حالیکه احزاب مخالف بیشتر بر روی مشکلات اقتصادی بویژه بازنشستگان تمرکز کرده اند، اما ائتلاف جمهور که متشکل از حزب عدالت و توسعه و ملی گراست انرژی خود را بیشتر حول امنیتی سازی انتخابات و تآثیر نتیجه آن بر بقای ترکیه متمرکز کرده اند.

 


باصداها:
اوزگور اوزل - رهبر حزب جمهوریخواه خلق ترکیه
رجب طیب اردوغان - رئیس جمهور ترکیه
علی یرلی کایا - وزیر کشور ترکیه
----------

دیگر خبرها

  • کسانی که می‌گویند احزاب وارداتی و غیربومی هستند، تاریخ سیاسی ایران را نخوانده‌اند
  • احزاب در ایران وارداتی هستند/ اسناد سیاسی و فرهنگی را باید در کشورمان بومی کنیم
  • انتخابات دور دوم مجلس ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می شود/ برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه
  • برگزاری انتخابات شوراهای استانی عراق پس از ۱۰ سال
  • برگزاری انتخابات هشت حوزه به صورت الکترونیکی
  • وزیر کشور: انتخابات دور دوم مجلس ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود / در ۸ حوزه، انتخابات به صورت الکترونیکی خواهد بود
  • دور دوم انتخابات در ۸ حوزه الکترونیکی برگزار می‌شود
  • وزیر کشور: انتخابات دور دوم مجلس در ۸ حوزه الکترونیکی برگزار می‌شود
  • آغاز مسابقات فوتبال جام روستایی کوماسی مریوان
  • ترکیه در آستانۀ انتخابات محلی و شهرداری‌ها