Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-19@22:20:11 GMT

آغاز آموزش تلویزیونی از ۱۵ شهریور

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۸۰۱۶

وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال تحصیلی آینده آموزش مجازی رسمی در مدارس تنها از طریق شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) مجاز خواهد بود و استفاده از نرم افزار‌های دیگر آموزشی تخلف است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  محسن حاجی میرزایی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: مدارس می‌توانند تنها برای آموزش مکمل و یا فوق برنامه با هماهنگی آموزش و پرورش و از نرم افزار‌های مکمل آموزشی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی از ایجاد ۱۱ قابلیت جدید در شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) خبر داد و افزود: امکان آزمون سازی، حضور و غیاب دانش آموزان، تکلیف دادن به دانش آموزان و امکان ارتباط تصویری معلم با دانش آموزان در این شبکه فراهم شده است.
وی گفت: برای افزایش پهنای باند اینترنت نیز با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفتگو‌هایی داشته ایم تا دانش آموزان همه مدارس بتوانند از شبکه ملی اطلاعات دانش آموزی برخوردار شوند.   وزیر آموزش و پرورش درباره رایگان و یا کم شدن هزینه اینترنت شبکه شاد نیز گفت: در حال رایزنی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه هستیم و در مناطقی که ناچار به آموزش مجازی هستیم باید هزینه اینترنت آن را هم برای دانش آموزان تأمین کنیم.   حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: برخی مؤسسات و نهاد‌های حمایتی نیز برای تهیه تبلت‌های دانش آموزی اعلام آمادگی کرده اند، اما این که چه تعداد از این تبلت‌ها تهیه و با شروع سال تحصیلی در اختیار دانش آموزان قرارمی گیرد نمی‌توانیم اعلام نظر کنیم.   وی با تأکید بر این که حضور دانش آموزان در مدارس مناطق سفید و زرد در حدود اختیارات شورای مدرسه است گفت: کیفیت ارائه آموزش بستگی به شرایطی که شیوه نامه‌های بهداشتی تعیین می‌کند دارد و مناطقی که دانش آموز کم است کلاس‌ها به صورت حضوری و برای سایر مدارس به صورت یک روز در میان و یا مجازی خواهد بود.   وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش مجازی ۶۵ درصد دانش آموزان از طریق شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) انجام خواهد شد.   وی از آغاز آموزش تلویزیونی برای دانش آموزان از ۱۵ شهریور خبر داد و افزود: این روش به عنوان یکی از روش‌های آموزش غیر حضوری برای دانش آموزانی که امکان حضور در مدرسه را نداشته باشند و یا به امکانات آموزش اینترنتی دسترسی ندارند اجرا خواهد شد.   حاجی میرزایی گفت: دانش آموزانی که نه به تلویزیون و نه به شبکه‌های مجازی دسترسی ندارند از طریق بسته‌های آموزشی و اعزام راهبران آموزشی امکان فعالیت آموزشی آنان ادامه خواهد یافت.
وی تأکید کرد: هیچ دانش آموزی در سال تحصیلی آینده از تحصیل محروم نخواهد ماند و همه تلاش ما این است که همه دانش آموزان به دور از تحمیل هزینه‌های مالی از آموزش با کیفیت برخوردار شوند.   برچسب ها: حاجی میرزایی ، وزیر آموزش و پرورش ، شاد ، آموزش تلویزیونی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش شاد آموزش تلویزیونی وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی دانش آموزان دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۸۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رقابت ربات‌ها تا سال ۲۰۳۰ در بازی فوتبال

سید مجید رضایی، عضو کمیته فنی لیگ فوتبالیست دانش‌آموزی هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در این لیگ ربات‌های فوتبالیست دانش آموزی در ۲ سطح لاگ ویت (سنگین وزن) و اپن ویت (با وزن آزاد) با یکدیگر رقابت می‌کنند.

وی افزود: ربات‌ها در لیگ لاگ ویت با استفاده از سنسور‌های IR باید تیکی که دارای فرستنده IR هستند را شناسایی کرده و به سمت آن حرکت کنند و همانند یک بازی واقعی فوتبال توپ را به گل برسانند.

عضو کمیته فنی لیگ فوتبالیست دانش‌آموزی هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران تصریح کرد: ربات‌ها در لیگ لایت ویت باید با استفاده از پردازش تصویر و دوربین‌هایی که پردازش تصویر آن‌ها انجام می‌شود توپ نارنجی رنگ را به گل برسانند.

رضایی ادامه داد: این لیگ مثل فوتبال واقعی دارای ۱۱ بازیکن نیست، بلکه هر تیم دو ربات دارد و در هر راین ۴ ربات زمین داریم، در کنار همین لیگ بخشی به نام سوپروین داریم که هر ۵ تیم یک تیم می‌شوند و هر تیم می‌تواند ۵ ربات را داخل زمین بیاورد که در مجموع ۱۰ ربات را داخل زمین خواهیم داشت.

وی گفت: از آنجایی که هدف مسابقات ربوکاپ این است که در سال ۲۰۳۰ ربات‌ها بتوانند با یکدیگر فوتبال بازی کنند؛ بنابراین این لیگ نمای کوچک شده بازی فوتبال به صورت رباتیک خواهد بود.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • برگزاری المپیاد‌های علمی دانش آموزان در تبریز
  • آغاز رقابت ربات‌ها تا سال ۲۰۳۰ در بازی فوتبال
  • اولین استخر دانش آموزی استان سمنان افتتاح شد
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • افتتاح اولین استخر دانش آموزی استان سمنان
  • آغاز جشنواره آفرینو برای ارایه ابتکارهای دانش آموزان
  • کرمان قهرمان مسابقات والیبال دانش آموزان استان کرمان شد
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی