Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، سعیدنیکوخصلت دبیر کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تبریز در حاشیه بازدید از بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان با تاکید بر اینکه موضوع برندینگ شهری نباید از طریق یک مجموعه پیگیری شود، اظهار داشت: بسیاری از شهر‌ها برای خود هویت سازی و منظر سازی می‌کنند، ولی تبریز با وجود دارا بودن هویت، منظر و فرهنگ خاص هنوز صاحب برندی مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تبریز به اندازه‌ای شهری با پیشینه قوی و افتخارآمیز است که در انتخاب برند شهری بین معماری، بازار و تجارت، هنر و عرفان سردرگم هستیم.

او با اشاره به ضرورت تدوین طرح جامع فرهنگی در تبریز، تصریح کرد: متاسفانه در نبود این طرح جامع شاهد دوباره کاری‌های بسیاری هستیم که تدوین آن می‌تواند در مشخص شدن کار هر بخش و نهاد مثمرثمر واقع شود.

دبیر کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تبریز  با تاکید بر اهتمام کمیسیون فرهنگی شورای شهر برای حل این معضل گفت: کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز در صدد ایجاد حلقه اتصال بین مجموعه‌های فرهنگی است تا این نهاد‌ها خود تفاهم نامه‌های مشترک امضا کنند و شهرداری در راستای چابک سازی، تنها در سیاست گذاری و حمایت مالی نقش ایفا کند.

نیکوخصلت در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: برای تشکیل رفرنس و مرجع مناسبی برای فرهنگستان زبان ترکی، وجود بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان بسیار ضروری است که هم اکنون این بنیاد در حال یافتن جایگاه خود به عنوان مرجعیت هستند.

او از عقد تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری تبریز و بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان در زمینه فعالیت‌های پژوهشی خبر داد و افزود: بدین ترتیب می‌توان همایش‌ها و فستیوال‌های مشترکی برگزار کرد تا برنامه‌های فرهنگی شهرداری در این حوزه، به طور تخصصی تداوم یابد.

او  یادآور شد: با خرد جمعی و تدوین ساختار و سیستم مشخص، برنامه‌های فرهنگی از نگرش‌های فردی فاصله گرفته و با اهتمام بیشتری برپا خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر فرهنگ وهنر کمیسیون فرهنگی شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۸۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل شورای تأمین فرهنگی در استان قزوین

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی اعلایی ظهر دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که با حضور حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و آیت‌الله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، تصریح کرد: یکی از بارزترین ظرفیت‌های موجود در استان قزوین، ظرفیت فرهنگی و دینی ریشه دار قزوین است، وجود تعداد قابل توجهی از چهره‌های شاخص در حوزه علمی، دانشی، فرهنگی، هنری و حوزه ایثار و شهادت نشانه این ظرفیت عظیم است؛ چهره‌هایی که مانند ستاره‌ای می‌درخشند و می‌توانند راهنمای ما باشند.

اعلایی اظهار کرد: توجه جدی تر به حوزه فرهنگ در دستور کار مدیران در سطوح ملی و استانی قرار دارد، در دولت سیزدهم وزن بودجه هزینه شده حوزه فرهنگی نسبت به گذشته افزایش قابل توجهی داشته است و با اجرای طرح‌هایی مثل طرح قرارگاه شهید آوینی هم شاهد اقدامات خوبی در جهت حمایت از بودجه فرهنگی و هنری در سطح استان هستیم.

وی افزود: به جهت اهمیت مباحث این حوزه شورایی تحت عنوان شورای تأمین فرهنگی در استان ایجاد و نشست‌های فرهنگی و آسیب شناسانه برگزار می‌شود؛ به دنبال برگزاری این نشست‌ها، رسیدگی به برخی از آسیب‌های فرهنگی جدی احصا شده در استان در دستور کار قرار گرفته است، باید توجه داشت که برخی از آسیب‌های موجود را نمی‌توان به صورت استانی پیگیری کرد چرا که اغلب مسائل فرهنگی که با آن مواجهه هستیم تحت تأثیر مرزهای بیرون از استان هستند، با این حال در حوزه پیشگیری ورود جدی صورت گرفته است.

اعلایی با اشاره به اهمیت جایگاه شورای فرهنگ عمومی یادآور شد: شورای فرهنگ عمومی شورای کلانی است که تصمیمات آن در جهت تقویت سیاست‌های کشور است و جهت گیری های کلی را نشان می‌دهد، در استان هم سعی بر این است که در جهت تقویت و اجرای این سیاست‌ها و تحقق اهداف و وظایف دستگاه‌های فرهنگی حرکت‌ها سازماندهی شود.

کد خبر 6085735

دیگر خبرها

  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری
  • فرهاد قائمیان: رشد کمی و کیفی خاصی را در بخش های مختلف جشنواره امام رضا(ع) شاهدیم/ اعطای جایزه ویژه «غزه» برای نخستین بار
  • به واسطه وجود بزرگانی مثل اقبال لاهوری با مردم کشور پاکستان احساس همدلی می‌کنیم
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • توجه به گردشگری غذا در جشنواره‌های فرهنگی تبریز
  • تشکیل شورای تأمین فرهنگی در استان قزوین
  • تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است
  • توجه به گردشگری غذا در جشنواره های فرهنگی تبریز
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند