آغاز آموزش تلویزیونی از ۱۵ شهریور
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۸۷۷۴
وزیر آموزش و پرورش: در سال تحصیلی آینده آموزش مجازی رسمی در مدارس تنها از طریق شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) مجاز خواهد بود و استفاده از نرم افزارهای دیگر آموزشی تخلف است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آقای محسن حاجی میرزایی گفت: مدارس میتوانند تنها برای آموزش مکمل و یا فوق برنامه با هماهنگی آموزش و پرورش و از نرم افزارهای مکمل آ موزشی استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی از ایجاد ۱۱ قابلیت جدید در شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) خبر داد و افزود: امکان آزمون سازی، حضور و غیاب دانش آموزان، تکلیف دادن به دانش آموزان و امکان ارتباط تصویری معلم با دانش آموزان در این شبکه فراهم شده است. وی گفت: برای افزایش پهنای باند اینترنت نیز با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفتگوهایی داشته ایم تا دانش آموزان همه مدارس بتوانند از شبکه ملی اطلاعات دانش آموزی برخوردار شوند.
وزیر آموزش و پرورش درباره رایگان و یا کم شدن هزینه اینترنت شبکه شاد نیز گفت: در حال رایزنی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه هستیم و در مناطقی که ناچار به آموزش مجازی هستیم باید هزینه اینترنت آن را هم برای دانش آموزان تأمین کنیم.
آقای حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: برخی مؤسسات و نهادهای حمایتی نیز برای تهیه تبلتهای دانش آموزی اعلام آمادگی کرده اند، اما این که چه تعداد از این تبلتها تهیه و با شروع سال تحصیلی در اختیار دانش آموزان قرارمی گیرد نمیتوانیم اعلام نظر کنیم.
وی با تأکید بر این که حضور دانش آموزان در مدارس مناطق سفید و زرد در حدود اختیارات شورای مدرسه است گفت: کیفیت ارائه آموزش بستگی به شرایطی که شیوه نامههای بهداشتی تعیین میکند دارد و مناطقی که دانش آموز کم است کلاسها به صورت حضوری و برای سایر مدارس به صورت یک روز در میان و یا مجازی خواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش مجازی ۶۵ درصد دانش آموزان از طریق شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) انجام خواهد شد.
وی از آغاز آموزش تلویزیونی برای دانش آموزان از ۱۵ شهریور خبر داد و افزود: این روش به عنوان یکی از روشهای آموزش غیر حضوری برای دانش آموزانی که امکان حضور در مدرسه را نداشته باشند و یا به امکانات آموزش اینترنتی دسترسی ندارند اجرا خواهد شد. آقای حاجی میرزایی گفت: دانش آموزانی که نه به تلویزیون و نه به شبکههای مجازی دسترسی ندارند از طریق بستههای آموزشی و اعزام راهبران آموزشی امکان فعالیت آموزشی آنان ادامه خواهد یافت.
وی تأکید کرد: هیچ دانش آموزی در سال تحصیلی آینده از تحصیل محروم نخواهد ماند و همه تلاش ما این است که همه دانش آموزان به دور از تحمیل هزینههای مالی از آموزش با کیفیت برخوردار شوند. برچسب ها: آموزش و پرورش ، سامانه شاد ، سال تحصیلی

منبع: شبکه خبر
کلیدواژه: آموزش و پرورش سامانه شاد سال تحصیلی آموزش و پرورش دانش آموزان سال تحصیلی دانش آموزی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۸۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
صدور کارنامه فرهنگی و پرورشی در سامانه نورینو
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از ابتدای سال تحصیلی جاری، فرآیند ثبتنام و اطلاعرسانی و اجرای مهمترین فعالیتهای پرورشی و فرهنگی در صامانه نورینو آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری برنا، اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت رصد و نظارت بر فعالیتهای پرورشی و فرهنگی گفت: صدور کارنامه فرهنگی و پرورشی، یکی از مهمترین مطالبات عمومی همکاران، خانوادهها، دانش آموزان و فعالان تربیتی بود که بعد از چندین ماه تلاش و اندیشه ورزی در بستر سامانه یکپارچه وزارت آموزش و پرورش راه اندازی شد.
معاون پرورشی و فرهنگی ادامه داد: از ابتدای سال تحصیلی جاری، فرآیند ثبتنام و اطلاعرسانی و اجرای مهمترین فعالیتهای پرورشی و فرهنگی از جمله مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان و فرهنگیان، مسابقات فرهنگی هنری، مسابقات پرسش مهر، گروههای سازمان دانش آموزی، جشنواره تجارب برتر تربیتی، ثبت امام جماعت، هیئتهای مذهبی دانش آموزی و ثبت اطلاعات کتابخانه مدارس در قالب سامانه «نورینو» آغاز شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اتصال این سامانه به پایگاه داده وزارت آموزش و پرورش، تمام کنشها و فعالیتهای دانش آموزان، فرهنگیان، مدیران مدارس از ابتدای سال تحصیلی جمعآوری شده است و اکنون در قالب یک کارنامه پرورشی قابل نمایش و ارائه است.
باقرزاده خاطر نشان کرد: با توجه به هدفگذاری صورت گرفته، در نظر است که همه فعالیتهای پرورشی و فرهنگی مدارس از جمله اردو، جشنوارهها، اوقات فراغت و… در قالب این سامانه جانمایی شود و دانش آموزان، فرهنگیان و مدیران محترم مدارس بابت تمام فعالیتها و کنشهای تربیتی خودشان متناسب با ضریب اهمیت موضوعات امتیاز دریافت کنند و در طول دوران تحصیل در پرونده پرورشی آنان ثبت شود.
وی افزود: بر اساس اطلاعات مندرج در این سامانه، امتیاز و کارنامه مدارس سراسر کشور بر حسب عملکرد تربیتی دانش آموزان آن مدارس به صورت نموداری و مقایسهای قابل استخراج است و در حال حاضر امکان مشاهده رتبه عملکرد پرورشی تمام مدارس در سطوح شهرستانی، استانی و کشوری از طریق این سامانه امکان پذیر است.
معاون پرورشی و فرهنگی ادامه داد: رایزنیهای اولیه برای اعتبار بخشی به این کارنامه و اعمال آن در فرآیند تحصیلی دانش آموزان صورت گرفته و دانش آموزان در کنار کارنامه تحصیلی یک کارنامه پرورشی از ابتدای دوران تحصیل خود خواهند داشت و از آن میتوانند برای انتخاب رشته، ورود به دانشگاه، استخدام و… استفاده کنند.
باقرزاده خاطرنشان کرد: دسترسی به سامانه نورینو از طریق پرتال یکپارچه وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir قابل دسترس دانش آموزان، معلمان و والدین است.
انتهای پیام/
آیا این خبر مفید بود؟نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف