Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صمت گفت: پارچه مورد نیاز واحد‌های پروانه‌دار برای تولید ماسک تأمین می‌شود و به آن‌ها سهمیه می‌دهیم. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس تابش عصر امروز در جلسه کارگروه تنظیم بازار گیلان با اشاره به تعامل جهاد کشاورزی و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان برای نظارت بر توزیع نهاده‌های دامی اظهار داشت: با همکاری مسئولان مربوطه از این پس نحوه مصرف و توزیع نهاده‌های دامی رصد می‌شود و روی این موضوع نظارت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه میزان مرغ تولیدی در گیلان بیش از نیاز استان است و مازاد آن در سایر استان‌ها توزیع می‌شود بیان کرد: طبق آمار‌های موجود روزانه بیش از ۴۵۰ تن مرغ در استان گیلان تولید می‌شود که ۲۰۰ تن آن در سایر استان‌ها توزیع شده و مابقی برای مصرف استان در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه روزانه در کشور ۱۱ میلیون ماسک تولید می‌شود تصریح کرد: ۶ میلیون ماسک برای مصارف صنعتی است و آمادگی داریم که پارچه مورد نیاز جهت تهیه ماسک برای واحد‌های دارای پروانه را تامین کنیم و به آن‌ها سهمیه بدهیم.

تابش با تاکید بر اینکه مسئولان استان ظرفیت خالی کارخانجات ماسک گیلان برای تامین پارچه ماسک را اعلام کنند خاطرنشان کرد: همه فعالان اقتصادی موظف هستند که از سامانه شناسه کالا برای ثبت کالا و تولیدات خود استفاده کنند.

مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از برخورد با شرکت‌های متخلف تولید کننده شکر برای تخصیص سهمیه در نظر گرفته شده به گیلان خبر داد و افزود: سهمیه تخصیصی شکر به گیلان ۳۸۱ تن است که تنها ۴۰ درصد آن جذب شده است لذا اگر استان‌های مبدا همکاری لازم را نداشته باشند با متخلفان برخورد می‌کنیم.

وی تامین و جذب سهمیه‌های تخصیصی را عامل متعادل شدن نرخ‌ها در استان گیلان عنوان کرد و ابراز داشت: امسال بیش از ۱۳۸ هزار تن نهاده بین مرغداران گیلان توزیع شد و اگر باز هم نیاز باشد این میزان را افزایش می‌دهیم تا نیاز مردم استان گیلان رفع شود.

 وضعیت تامین نهاده‌های دامی و مرغ استان، ذخایر استراتژیک کالا‌های اساسی، تامین و توزیع کالا‌های اساسی از جمله مواردی بودند که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزیر صمت ماسک کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۹۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت

محمدمهدی برادران معاون وزیر صمت در سفر یک روزه خود به استان قزوین در بازدید از یک واحد تولیدی شهرستان آبیک گفت: افزایش تولید در حوزه شوینده کشور ما را از حالت واردکننده به صادرکننده تبدیل کرده است.

برادران اضافه کرد: تراز تجاری صنعت شوینده در حوزه صادرات به ۱۸۰ میلیون دلار رسیده و این در حالی است که تنها ۲۵ میلیون دلار واردات مواد اولیه شوینده داشتیم.

وی با بیان اینکه قزوین قطب تولید شوینده در کشور محسوب می‌شود، بیان کرد: یکی از تولیدکنندگان عمده شوینده در این استان به تولیدکننده مواد اولیه شوینده تبدیل شده است.

معاون وزیر صمت در ادامه به مباحث مربوط به قاچاق و تقلب کالا‌ها اشاره کرد و گفت: سال گذشته با ۳۰ نمونه تقلبی از یک نام تجاری برخورد شد که انجام این مساله بیانگر افزایش فعالیت متقلبان صنعتی دارد.

برادران گفت: متاسفانه امروزه سوداگران عرصه تولیدات صنعتی به مجهزترین وسایل چاپ و بسته بندی مجهز شده‌اند و حتی به حوزه آرایشی و بهداشتی نیز ورود پیدا کرده‌اند.

وی در ادامه به آخرین تفاهمنامه این وزارتخانه با بانک مرکزی در راستای تامین ارز تولیدکنندگان اشاره کرد و یادآور شد: تصمیم گرفتیم که ارز تامین شده برای صنایع با نرخ سال قبل را در اختیار کارخانجات و واحد‌های تولیدی قرار دهیم.

برادران با بیان اینکه ۸۰ درصد بازار ارز در اختیار تولید کنندگان اصلی قرار دارد، ادامه داد: علی رغم اختلالات ارزی در بازار، تلاش شده تا رقابت در صنایع نساجی و صنایع عمومی همچنان به ثبات و مسیر خود ادامه دهند و عرصه را بر سوداگران ارز تنگ‌تر کنیم.

معاون وزیر صمت گفت: در حوزه صنایع بسته بندی نیز واحد‌های فعال و بسیار مناسبی داریم که رشد صعودی هم داشته اند تا جایی که در همین حوزه ۸۵ تا ۹۰ درصد صنعت بسته بندی ما به محصولات غیر فرهنگی اختصاص پیدا کرده که نشان از توسعه این صنعت دارد.

به گفته برادران، یکی از دغدغه‌های وزارت صمت همواره این بوده که با بسته‌بندی آسان و با قیمت مناسب بتواند محصول نهایی را با قیمت پایین به دست مشتریان برساند.

وی افزود: یکی از شرکت‌های مطرح صنعت بسته بندی کشور در همین استان قزوین توانسته از نظر طراحی و چاپ متناسب با نیاز بازار فعالیت درخشانی را از خود برجای بگذارد.

معاون وزیر صمت در ادامه بازدید خود، ۲ دستگاه چاپ سیلک را با اعتباری معادل ۵۰۰ هزار یورو در راستای چاپ روزانه ۵۰ هزار برگه در داخل خط تولید، افتتاح کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان
  • آغاز توزیع تخم نوغان از شنبه در گیلان/ قیمت هر جعبه ۲۸ هزار تومان
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • توزیع روزانه قارچ به ۵۵ تن رسید
  • امسال وضعیت خیابان ها و بزرگراه های تهران مطلوب تر می شود | توزیع عادلانه آسفالت در مناطق ۲۲گانه
  • جنجال جدید ماسک؛ «میلیاردر متکبر»!
  • نیاز اصفهان روزانه به ۶۴۰ اهداکننده خون
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت + فیلم