چگونه کاهش وزن خود را مدیریت کنیم؟
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۹۴۳۹
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، برای کاهش وزن خود کافیست برخی نکات ساده را نیز رعایت کنید تا در روند مدیریت کاهش وزن خود موفق باشید.
آنچه مینوشید و میخورید را ثبت کنید
قبل از اصلاح عادات غذایی، یکی از بهترین نکات را برای رسیدن به وزن هدف خود امتحان کنید: آنچه را که مینوشید و میخورید مکتوب کنید.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
دندانهای خود را زودتر مسواک بزنید
یک روش فوق العاده مناسب برای مدیریت کاهش وزن مسواک زدن است. درواقع وقتی مسواک میزنید دیگر خوراکی نمیخورید و این موضوع به کاهش وزن شما در بلند مدت کمک میکند؛ بنابراین وقتی شام میخورید فورا مسواک بزنید تا از ریزه خواری پس از شام خودداری کنید.
نقاط ضعف خود را بشناسید
برخی افراد روی خوراکیهای شیرین و برخی روی خوراکیهای چرب یا شور نقطه ضعف دارند بنابراین بهترین روش برای مدیریت کاهش وزن این است که نقاط ضعف خود را شناخته و از مصرف بی رویه این نوع خوراکیها پرهیز کنید. برای مثال تنقلات سالم و کم کالری روی میز خود بچینید تا ریزه خواری ناسالم نکنید.
یک همراه صمیمی پیدا کنید
وقتی با دوست، همسر، همکار و. رژیم را شروع میکنید معمولا بهتر کاهش وزن را تجربه میکنید، بسیاری از افراد به دلیل تنهایی و احساس منفی رژیم خود را نیمه تمام رها میکنند.
هیدراته کردن بدن میتواند یک روش عالی در مدیریت کاهش وزن باشد. درواقع با کمک مصرف بیشتر آب میتوانید بدن خود را برای چربی سوزی نیز بیشتر آماده کنید.
پربیننده ترین آیا نوشیدن قهوه خطرناک است؟ اولین تصویر از واکسن کرونا شرایط واردات واکسن کرونا از روسیه چیست؟ نسبت به واکسن کرونا خوشبین نیستم گیاه «یاس امین الدوله» در مقابله با کووید ۱۹ موثر است
منبع: اقتصاد آنلاین
کلیدواژه: مسواک رژیم رژیم غذایی کاهش وزن مسواک زدن قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت مدیریت کاهش وزن خوراکی ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۹۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
نقش رسانه در فرایند بحرانها؛ از کاهش تا افزایش
سینا قربانی تحلیلگر رسانه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: گسترش اینترنت و شبکههای اجتماعی مرزهای جغرافیایی را از بین برد و از اینرو غرب با اتکا به راهبرد استبداد اطلاعاتی با توزیع فرامرزی محتوا حاکمیت دولتها را نادیده میگیرد.
اوافزود: توسعه تکنولوژیهای ارتباطی و بکارگیری مخربانه از این فناوری در جهان ابعادی به مدیریت بحران اضافه کرده است که از آن بعنوان ارتباطات بحران نام برده میشود.
قربانی ادامه داد: بسیاری از کشورهای موفق از دهههای گذشته به سمت توسعه نیروی انسانی و فنی در حوزه افکارعمومی و ابزارهای آفندی و پدافندی برای مدیریت رسانهای در بحران برنامهریزی کردهاند.
کارشناس ارشد مطالعات رسانه با بیان اینکه ارتباطات بحران را میتوان در سه مرحله توسعه، جمعآوری و پردازش برای مقابله با وضعیت بحرانی تعریف کرد، گفت:اگر بخواهیم تعریفی عمومیتر از ارتباطات بحران را شرح دهیم، میتوانیم بگوییم "ارتباطات بحران با جمعآوری و تحلیل داده" برای تصمیمگیریهای تیم بحران و توزیع پیامهای بحران در میان افکارعمومی است.
سینا قربانی افزود: در مدیریت رسانهای بحران باید این موضوع مهم مورد توجه قرار بگیرد که اتکا به ابزار رسانهای برای حل بحران یک اقدام کوتاه مدت ارتباطی یا انتقال یکطرفه پیام از سوی دولت به افکارعمومی نیست بلکه مدیریت رسانهای بحران، یک فرایند پیچیده و بلندمدت، میان تمام سطوح درگیر در بحران است.
او ادامه داد: در مواقعی ابزارهای ارتباطی بیش از هر عامل دیگری بر روند بحران تاثیر میگذارند و این تاثیرگذاری در ناآرامیهای پاییز ۱۴۰۱ به بهانه درگذشت یک دختر جوان، بیش از گذشته خود را نمایان کرد.
سینا قربانی افزود: بر اساس شواهد و تحلیل محتواهای موجود، ایران در حوادث پاییز سال گذشته با همافزایی دستگاههای کشور یک پیروزی بزرگ را در نبرد ترکیبی توانست کسب کند، اما نباید دچار نادیدهانگاری یا کمانگاری نقش ابزارهای ارتباطی در ادراکسازی، شکلگیری، جهتدهی، تحریک و کنترل رفتار این بحران شویم.
کارشناس ارشد مطالعات رسانه ادامه داد: مدیرانی که نتوانند نقش ابزارهای رسانهای را در سه مرحله پیشا بحران، حین بحران و پسا بحران احصا و تحلیل کنند در مدیریت افکارعمومی، نظام اطلاعرسانی را دچار چالشهای جدی خواهند کرد.