Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرالله بازگیران روز پنجشنبه با اعلام این خبر بیان کرد: با شیوع کرونا در اواخر سال گذشته، آموزش به دانش آموزان از طریق فضای مجازی آغاز شد اما مشکلات عدم پوشش اینترنت و یا کندی سرعت، نداشتن گوشی هوشمند و نبود زیر ساخت ها مشکلاتی را در این حوزه خصوصا برای دانش آموزان روستایی ایجاد کرد.

وی افزود: بر اساس تفاهم نامه وزارات ارتباطات و فناوری کشور و وزارت آموزش و پروش و با هماهنگی استانداری لرستان هم اکنون چهار شرکت در استان مشغول بررسی رفع مشکلات زیرساختی اینترنت در روستاهای استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازگیران با اشاره به اینکه سال گذشته ۸۴ درصد دانش آموزان استان در شبکه شاد فعالیت داشتند، اظهار داشت: در صورتیکه آموزش سال تحصیلی جدید در بستر آموزش فضای مجازی باشد بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد و تعداد بیشتری در این فضای آموزشی آموزش ها را فرا می گیرند.

وی اضافه کرد: چنانچه سال تحصیل جدید از بیم شیوع ویروس کرونا از طریق فضای مجازی آغاز شود در روستاهایی که زیر ساخت لازم برای اینترنت را نداشته باشند آموزش ها از طریق درسنامه ارائه می شود.

معاون متوسطه آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اینکه مشکلات در این شبکه قبل از سال تحصیلی برطرف شود، ادامه داد: برای برطرف شدن مشکلات قبل از شروع سال تحصیلی تمام مدارس رصد می شوند و در این راستا بمنظور تسلط بیشتر معلمان دوره های آموزشی برای آنان برگزار می شود.

اکنون ۳۵۲ هزار دانش اموز در سطح مدارس استان تحصیل می کنند.

برچسب‌ها مدارس خرم آباد آموزش لرستان وزارت آموزش و پرورش آموزش الکترونیکی شبکه شاد آموزش مجازی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس خرم آباد آموزش لرستان وزارت آموزش و پرورش آموزش الکترونیکی شبکه شاد آموزش مجازی دانش آموزان مدارس خرم آباد آموزش لرستان وزارت آموزش و پرورش آموزش الکترونیکی شبکه شاد آموزش مجازی دانش آموزان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۰۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، لیلی احمدی گفت؛ کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، حمایت‌های روانی اجتماعی با اجرای برنامه تیم سحر و بازی‌های هدفمند و ایجاد شور و نشاط در کودکان و نوجوانان از اهداف این برنامه است.

 با اشاره به تاثیر گذاری مثبت این برنامه در کودکان و نوجوانان عنوان کرد؛ جوانان بشردوست هلال‌احمر که در رشته‌های روانشناسی و دیگر رشته‌های مرتبط عضو تیم سحر می‌باشند نقش بسزایی در شناسایی افراد آسیب پذیرخصوصا کودکان داشته که با ارائه راهکار‌های مفید و موثر نسبت به تاب آوری مردم جامعه فعالیت می‌نمایند.

 معاون امورجوانان مازندران گفت؛ برنامه فوق با مشارکت ۱۵نفر از فرماندهان و اعضای تیم سحر همراه با برپایی ایستگاه‌های آموزشی، شور و نشاط، بازی‌های تمرکزی، مسابقات و ... برای ۲۷۰ دانش آموز دختر و ۲۵۰ دانش آموز پسر اجرا و در پایان تعداد۵۵۰ بسته فرهنگی به نونهالان اهدا شد.

 احمدی افزود؛ امید است با استفاده از ظرفیت اعضای تیم سحر شاهد کاهش بحران‌های روحی روانی در حوادث و در محلات کم برخوردار باشیم.

دیگر خبرها

  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • اینترنت خانگی 5G چیست؟
  • پاک‌سازی جاده روستای کوه سفید به همت جمعی از دانش آموزان قمی
  • توزیع صد بسته بهداشتی بین دانش آموزان روستای ویدوجا
  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری
  • دانش آموزان روستای زلزله زده هرمزگان، میهمان تمرین استقلال (+فیلم)
  • رویداد کارآفرینی دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد
  • دانش آموزان روستای زلزله زده هرمزگان، میهمان تمرین استقلال
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد