Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماسک؛ وسیله‌ای است که سلامت ما و اطرافیانمان به استفاده از آن گره‌خورده و بیش از هر زمان دیگری ضرورت پوشیدن آن احساس می‌شود. تا آنجایی که خودکفایی در تولید ماسک موجب تفاخر دولت‌ها شده و حالا ایران هم با تولید ۱۲ میلیون ماسک در روز، دغدغه کمبود امکانات مقابله با کرونا ویروس را از میان برده است.

اما همین ماسکی که حالا بیش از هر واکسن و دارویی می‌تواند نجات‌بخش ما باشد، مردم را با چالش‌های بسیاری از قیمت گرفته تا مدل استاندارد، تا مدت‌زمان استفاده و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مواجه کرده است. این گزارش صریح و روشن و البته کوتاه به این دغدغه ها پاسخ می‌دهد:

قیمت ماسک چقدر است؟

قیمت مصوب ماسک ۱۵۰۰ تومان است اما احتمال دارد داروخانه محله شما نرخی بیش از این را اعلام کند! به همین دلیل بهتر است از سایت bamask.ir خرید کنید که هم خیالتان از کیفیت ماسک راحت باشد و هم باقیمت مصوب بخرید.

برای مقابله با شایعاتی که در مورد بازیافت ماسک‌ها و فروش مجدد آن‌ها شنیده می‌شود هم بهتر است از مترو و سوپرمارکت‌ها ماسک تهیه نکرده و از مراکز معتبر خرید کنید.

ماسک استاندارد چه ویژگی‌هایی دارد؟

طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی بهترین ماسک برای مقابله با کرونا ویروس ماسک‌های پزشکی هستند و ماسک‌های خانگی برای شرایط حال حاضر چندان توصیه نمی‌شوند.

طبق تست‌های صورت گرفته با روش‌های استاندارد جهانی، ماسک‌های پزشکی یا ماسک‌های جراحی در بالانس و فیلتر بالا ذرات معلق در هوا، تنفس کافی و مقاومت در برابر ذرات نفوذی جریانی بسیار خوب عمل می‌کنند.

روش صحیح استفاده از ماسک چگونه است؟

قبل از تماس با ماسک، دست‌های خود را با آب و صابون شسته یا با محصولات مناسب، ضدعفونی کنید.

مطمئن شوید که ماسک سوراخ یا پاره و یا استفاده‌شده نباشد.

قسمتی که نوار فلزی دارد را روی بینی قرار بدهید و تا پایین چانه را با ماسک بپوشانید.

زمانی ماسک را بردارید که در جمع حضور ندارید و یا می‌خواهید آن را تعویض کنید و پیش‌ازاین کار حتماً دست‌هایتان را ضدعفونی کنید.

بهتر است چنانچه در مراکز عمومی فعالیت کرده و با افراد بسیاری سروکار دارید، هر ۴ ساعت یک‌بار ماسک خود را تعویض کنید.

ماسک در چه صورتی قابل‌استفاده نیست و باید تعویض شود؟

ماسک‌های پزشکی یک‌بارمصرف هستند و پس از استفاده از آن، داخل یک کیسه پلاستیکی گذاشته و داخل سطل زباله بیندازید.

چنانچه ماسک مرطوب شد، سریع آن را عوض کنید.

از ماسک‌هایی که قبلاً استفاده‌شده، یا نم‌دار و یا پاره و سوراخ شده استفاده نکنید.

برای صحبت کردن ماسک خود را پایین نیاورید.

لینک کوتاه: asriran.com/00375B

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ماسک ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۰۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم پس از کرونا چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، معمولاً افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند ظرف چند هفته بهبود می‌یابند. اما بعضی از افراد، حتی کسانی که علائم زیادی ندارند و بیماری‌شان خفیف است ممکن است علائمی داشته باشند که پس از مدت طولانی ادامه پیدا کند. این مشکلات گاهی سندرم پس از کرونا یا کووید طولانی مدت نام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: ویروسی که موجب بی‌خوابی می‌شود سندرم پس از کووید ۱۹

سندرم پس از کووید-۱۹ شامل انواع علائم جدید، برگشتی یا مداوم است که افراد بیش از چهار هفته پس از ابتلا به کووید-۱۹ تجربه می‌کنند. در بعضی افراد، سندرم پس از کووید، ماه‌ها یا سال‌ها طول می‌کشد؛ به گونه‌ای که در بعضی موارد باعث ناتوانی فرد می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که بین یک ماه تا یک سال پس از ابتلا به کووید-۱۹، از هر ۵ فرد ۱۸ تا ۶۴ ساله، حداقل یک نفر یک دچار مشکلاتی می‌شود که ممکن است ناشی از کووید باشد.

ضمن آنکه در میان افراد ۶۵ ساله و بالاتر هم اغلب از هر چهار نفر حداقل یک نفر دچار عوارض پس از بیماری می‌شود بیماری پزشکی دارد که ممکن است ناشی از کووید باشد.

دکتر مصطفی نوری‌زاده، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گروه بیوتکنولوژی در مورد ابتلای جدید افراد به کرونا می‌گوید: بیماری کرونا ویروس که از اواخر سال ۲۰۱۹ شروع شد تا امروز حدوداً موجب ابتلای ۷۰۴ میلیون نفر به این بیماری شده و در این بین نیز تقریباً ۷ میلیون نفر جان خود را از دست دادند.

به غیر از آنکه این بیماری از لحاظ روانی، سلامت و اقتصاد موجب مشکلاتی زیادی شد؛ این مشکلات همچنان هم ادامه دارند.


آلرژی بعد از کووید

به گفته این استاد دانشگاه یکی از عوارضی که تا به امروز در مورد آن صحبت نشده بوده به وجود آمدن آلرژی بعد از دوران کووید است. این نظریه را مطالعه‌ای که به تازگی در نیچر چاپ شد ثابت کرده است.

این مطالعه که در کشورهای کره جنوبی، ژاپن و انگلستان انجام شد و در آن ۲ میلیون نفر شرکت کردند ثابت کرد کووید ۱۹ موجب افزایش آلرژی در افراد شده است.

افزایش بیست درصدی ابتلا به آلرژی

دکتر نوری زاده می‌گوید: نتایج مطالعات نشان داد افرادی که در این ۴ سال به کرونا مبتلا شدند به میزان ۲۰ درصد بیشتر از دیگر افراد مشکلات آلرژی را تجربه کردند؛ یعنی ویروس کرونا احتمال به وجود آمدن آلرژی را ۲۰ درصد افزایش داده است.

یکی از مشکلات عمده‌ای که بعد از کووید به میزان قابل توجهی افزایش داشت آسم است؛ یعنی افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شده‌اند دو برابر بیشتر از افرادی که به کرونا مبتلا نشدند می‌توانند مشکلات آسم را تجربه کنند.

یکی از واکنش‌های آلرژیک نیز رینیت یا آبریزش بینی است. این مطالعه همچنین ثابت کرده احتمال اینکه افراد مبتلا به کرونا به رینیت مبتلا شوند ۲۵ درصد افزایش داشته است.

مشکلات دو برابری عوارض ابتلای سخت به کرونا

به گفته این استاد دانشگاه در حالت کلی افرادی که بعد از ابتلا به کرونا علائم شدیدتری را تجربه کردند نسبت به افرادی که علائم خفیفی داشته‌اند با احتمال ابتلای بیشتری به مشکلات آلرژیک مواجه شده‌اند. این نسبت در افرادی که علائم شدیدتری را تجربه کردند ۵۰ درصد و در افرادی که علائم خفیف‌تری را تجربه کرده‌اند ۱۴ درصد است.

تشکیل لخته و ابتلا به سکته

نتیجه دیگری که این پژوهشگران حاصل کردند این بود که تزریق واکسن توانسته به میزان قابل توجهی موجب کاهش واکنش‌های آلژیک بعد از کووید شود.

احتمال می‌رود این تأثیر به خاطر تحت تأثیر قرار گرفتن سلول‌های تی از سیستم ایمنی باشد که مطالعات بعدی این نظر را تأیید یا رد خواهند کرد. همچنین تشکیل لخته یا سکته نیز از عوارض دیگر ابتلا به بیماری کرونا به شمار می‌رود.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1227939 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید
  • چرا در پروژه ها از سینی کابل گالوانیزه برق استفاده می کنند؟
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • نکاتی که باید در مورد کلسترول بدانید/ اینفوگرافیک
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • اسرائیل اینگونه از سربازان خود در غزه محافظت می کند
  • تاکید رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برافزایش مشارکت مردم درصیانت از اراضی
  • نکات مهمی که باید پیش از خرید شیائومی ردمی نوت 13 پرو 5G بدانید
  • هرآنچه درباره پنجره دوجداره آلومینیوم ترمال بریک باید بدانید