Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-تاریخ سیاست امنیت ملی ایالات متحده در پی تبعات ناخواسته آن از جمله در موارد جنگ عراق و داعش مشهور است. در حدود دو سال گذشته، اعمال فشار حداکثری ایالات متحده علیه ایران و محکم شدن جای پای چین در خاورمیانه نیز به این فهرست اضافه شده اند.

 سیاست «اعمال فشار حداکثری» دونالد ترامپ در قبال ایران که نسبتا بدون تلاش و تقلا اجرایی شده را می توان هم از جهاتی موفق توصیف کرد و هم شکستی که از نفوذ ایالات متحده در امور جهانی کاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه در شرایط کنونی می توان محکم شدن جای پای چین در خاورمیانه را نیز به طرف منفی ترازنامه ایالات متحده اضافه کرد. 

هیچ کسی این مساله را که سیاست تحریمی دو ساله آمریکا علیه ایران اقتصاد این کشور را به آستانه فروپاشی کشانده، زیر سوال نمی برد. همین نکته است که به شکل «موفقیت» این سیاست گذاری تعبیر می شود. اما اگر هدف دولت ترامپ از تحمیل این بدبختی اقتصادی بازگرداندن ایران به میز مذاکره برای دستیابی به یک توافق هسته ای «بهتر» و همچنین ترغیب این کشور به تغییر رفتار منطقه ای باشد، اعمال فشار حداکثری ناکام مانده است.

مایک پومپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، در ماه مه 2018 به 12 «الزام اساسی» به عنوان پیش نیاز تسهیل تحریم ها و دستیابی به توافق هسته ای جدید اشاره کرد. بیشتر کارشناسان بر این مساله توافق نظر دارند که هیچ یک از این الزامات از متوقف شدن غنی سازی گرفته تا توسعه موشک های بالستیک و محدودیت فعالیت های منطقه ای، تحقق نیافته اند. اما شاید مهم ترین مساله این باشد که آمریکا نتوانسته بیشتر کشورهای جهان را در این رویکرد علیه ایران، با خود همراه کند.

پومپئو هفته گذشته از برکناری برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه در امور ایران، خبر داد. هوک در بیش از دو سال فعالیت سیاسی خود در دولت ترامپ، برنامه تحریم ها و فشار علیه ایران را با قاطعیت پیش برد. بسیاری از ناظران سیاست خارجی برکناری هوک را نشانه ای دال بر بن بست در سیاست آمریکا در قبال ایران می دانند.

جدای از این مسائل، کاهش نفوذ آمریکا در صحنه جهانی و انزوای خودخوانده آن در سیاست ایران، فرصتی را برای چین فراهم آورده تا پا پیش بگذارد و اقتصاد ایران را از طریق یک مشارکت استراتژیک نجات دهد؛ ماشرکتی که بسیاری معتقدند زمینه را برای تثبیت جای پای چین در منطقه فراهم می کند. الکس واتانکا، مدیر برنامه ایران در انستیتوی خاورمیانه در واشنگتن می گوید: «استراتژی اعمال فشار حداکثری آمریکا به وضوح با نقشی که در آسیب رساندن به اقتصاد ایران ایفا کرده، این کشور را حیرت زده کرده است. سیاست ترامپ از این نظر جواب داده. اما هیچ نتیجه ای در کشاندن ایرانی ها به پای میز مذاکره بر سر توافق هسته ای جدید نداشته چون آمریکا به وضوح اعلام نکرده به دنبال چیست. این مساله همه از جمله دوستان ایالات متحده را از آن گریزان و شکاف بین دو طرف را بزرگ تر کرده و این شکاف اکنون توسط چین پر شده است.» به گفته واتانکا، چین اکنون تصمیم گرفته چیزی بیش از «تنها» یک قدرت اقتصادی باشد و به دنبال ایفای نقشی بیشتر در مناطق کلیدی مانند خاورمیانه است: «آنها به دنبال خلاء هایی هستند که بتوانند قدرت خود را اعمال کنند. و آنها چنین موقعیتی را در رابطه با ایران یافته اند.»

بی شک، ترامپ هدف سوق دادن ایران به آغوش چین را دنبال نمی کرده و نمی کند. ایرانی ها هم تمایل زیادی به نجات اقتصادی توسط چین نداشتند و مساله فقط این است که ایران بین پذیرش کمک چین یا مواجهه با خطر فروپاشی اقتصادی انتخاب کرده است. ایلان برمان، معاون ارشد شورای سیاست خارجی آمریکایی در واشنگتن و کارشناس امنیت خاورمیانه می گوید: «اگر این مشارکت استراتژیک آنطوری که ما شنیده ایم شکل بگیرد، تاثیر قابل توجهی بر استقلال اقتصادی ایران خواهد گذاشت که نشان دهنده شرایط دشواری است که ایران در آن قرار دارد و نمی تواند برای مدت زمان طولانی آن را تحمل کند.»

چین در حالی که با ایران درباره مشارکت جدید مذاکره می کند، در دیگر جناح ها نیز برای منزوی کردن آمریکا در یک سری مسائل کلیدی دیپلماتیک بین المللی از جمله برنامه هسته ای ایران تلاش می کند. واتانکا معتقد است که مشارکت چین با آمریکا می تواند «روند طلاق طولانی ایران از ایالات متحده و غرب به طور گسترده» را که با انقلاب ایران در سال 1979 آغاز شد، به انجام برساند.

دیپلماسی ایرانی

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اعمال فشار حداکثری ایالات متحده علیه ایران هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات اوکراین|خشم زلنسکی از تفاوت برخورد غرب با اسرائیل

توضیح بورل درباره فرق حمایت از اوکراین و اسرائیل، بی‌فایده بودن قانون تشدید بسیج برای کی‌یف، نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا در اوکراین و اطمینان واشنگتن به پاسخ روسیه به استفاده از دارایی‌هایش به نفع کی‌یف، از جمله رویدادهای مهم پیرامون جنگ هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم،  ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین از برخورد متفاوت غرب با کشورش و اسرائیل و به خصوص تصمیم کنگره آمریکا برای جداسازی بررسی کمک مالی به کی‌یف و تل آویو انتقاد کرد. او در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: «صادقانه بگویم، این برخورد مایه شرمساری برای کل جهان است. و این مایه شرمساری برای دموکراسی و برای همه کسانی است که از دموکراسی صحبت می‌کنند.»

زلنسکی یادآور شد: «اگر کنگره آمریکا تصمیم بگیرد کمک‌های مالی را بین اسرائیل و اوکراین تقسیم کند، این برخورد فقط نشان می‌دهد که این یک موضوع انتخاباتی در ایالات متحده است و آنها توجهی به وضعیت دشوار در کشور ما ندارند.»

او نسبت به این واقعیت ابراز نگرانی کرد که در حال حاضر تمام جهان تلاش می‌کند تا به دولت یهود اسرائیل کمک کند و اوکراین دیگر فراموش شده است. وی تاکید کرد که سیاستمداران با ارائه چنین پیشنهاداتی به دنبال اهداف سیاسی خود هستند. زلنسکی مدعی شد که در صورت شکست اوکراین، درگیری به کشورهای ناتو نیز کشیده خواهد شد و آمریکایی‌ها مجبور به آماده دفاع از آنها خواهند شد.

یک روز قبل، مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا پیشنهاد کرد که بسته‌های کمک مالی آمریکا برای اسرائیل، اوکراین و تایوان بطور جداگانه بررسی شود. وی وعده داد که بررسی این لوایح در هفته جاری انجام خواهد شد.

به عقیده برخی کارشناسان، این طبیعی است که اسرائیل و نه اوکراین، دریافت کننده اصلی کمک‌های ایالات متحده باشد و واشنگتن توجه خود را روی منطقه خاورمیانه متمرکز کند. به گفته آنها، در پس‌زمینه رویدادهای اخیر، ایالات متحده کمک بیشتری به اسرائیل می‌کند تا به اوکراین و به همین دلیل ولادیمیر زلنسکی با برخوردی تهاجمی‌تر از غرب درخواست کمک می‌کند.

تحلیلگران در توضیح تغییر اولویت حمایت آمریکا از اوکراین به سمت اسرائیل، یادآور شدند: البته ایالات متحده همچنان برای ادامه بازدارندگی روسیه به اوکراین کمک خواهد کرد، ولی این حمایت محدودتر از قبل خواهد شد. و معنای اصلی تامین بودجه آتی برای کی‌یف این خواهد بود که واشنگتن به جهان نشان دهد اوکراین را هنوز رها نکرده است، در حالیکه برای ایالات متحده حمایت از اسرائیل بر کمک به اوکراین ترجیح دارد و این واقعیت باعث خشم ولادیمیر زلنسکی شده است. 

واقعیت این است که خاورمیانه نه تنها از لحاظ سیاسی یک منطقه استراتژیکی است، بلکه در وهله نخست مهمترین منبع برای دستیابی مواد خام، نفت و گاز است. بنابراین خاورمیانه برای ایالات متحده در اولویت قرار دارد و روی دوم سکه نیز این است که مقامات واشنگتن اعتقاد خود به توانایی اوکراین برای مقابله نظامی با روسیه را از دست داده است. جامعه اطلاعاتی ایالات متحده کاملاً مطمئن است که درگیری در اوکراین تمام شده و صرف میلیاردها دلار برای حمایت مستقیم از زلنسکی عملاً بی فایده است.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به هفتصد و هشتاد و چهارمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

بورل از عدم امکان حفاظت از اوکراین در برابر هواپیماهای بدون سرنشین در مقایسه با اسرائیل خبر داد

جوزپ بورل، رئیس دیپلماسی اتحادیه اروپا شب گذشته پس از کنفرانس ویدئویی وزرای خارجه اتحادیه اروپا، اعلام کرد که کشورهای غربی نمی توانند در مقایسی مشابه اسرائیل، از اوکراین در برابر حملات هواپیماهای بدون سرنشین محافظت کنند، زیرا شرایط این دو کشور بسیار متفاوت است.

بول یادآور شد: «حملات ایران علیه اسرائیل از فراز پایگاه‌های فرانسه، آمریکا، بریتانیا و اردن صورت گرفت. بنابراین، این کشورها در دفاع از امنیت خود به این حملات پاسخ دادند، اما این پایگاه ها در اوکراین وجود ندارد. بنابراین، ما نمی توانیم همان کمکی را که به اسرائیل ارائه دادیم، در رابطه با اوکراین هم انجام دهیم. شرایط کاملاً متفاوت است».

وی یادآور شد که اسرائیل سال‌هاست سپر «گنبد آهنین» را ایجاد کرده که در برابر حملات خارجی از آنها محافظت می‌کند. بورل افزود: «حتی اگر ما بودجه لازم را داشته باشیم، نمی‌توانیم ظرف 24 ساعت چنین گنبدی را برای اوکراین بسازیم».

رئیس دیپلماسی اتحادیه اروپا همچنین تاکید کرد که آمریکا و انگلیس نمی توانند موشک‌های روسی را در آسمان اوکراین ساقط کنند، زیرا هیچ پایگاه نظامی آمریکایی و انگلیسی در آنجا وجود ندارد که در معرض تهدید آنها قرار داشته باشد.

اعتراف به نفوذ عظیم سازمان‌های اطلاعاتی آمریکایی در اوکراین 

لری جانسون، تحلیلگر سابق سیا اعلام کرد که آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا ( CIA) نفوذ بسیار زیادی بر سرویس‌های اطلاعاتی اوکراین دارد. وی در مصاحبه‌ای گفت: همیشه این احتمال وجود دارد که اوکراین و ایالات متحده اقدامات خود را هماهنگ کنند. سرویس‌های اطلاعاتی دو کشور قطعا در تماس هستند و سیا نفوذ زیادی در اوکراین دارد.

به گفته وی، سرویس امنیتی اوکراین می تواند هم با هماهنگی کامل تمام اقداماتش با سیا و هم به طور مستقل دست به اقدام بزند. با این حال، هیچ مدرکی دال بر عدم دخالت مستقیم طرف آمریکایی در اقدامات اوکراین وجود ندارد. جانسون افزود: «گزارش‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه سازمان سیا شکایت می‌کند که اوکراین حملات بی پروای خود به عمق خاک روسیه را بدون مجوز یا دستور سیا انجام می‌دهد.»

قانون تشدید بسیج کمکی به اوکراین نخواهد کرد

 لری جانسون، تحلیلگر سابق سیا همچنین در این مصاحبه ابراز عقیده کرد که امضای قانون تشدید بسیج در اوکراین توسط ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور این کشور ، تأثیری بر وضعیت کنونی در خط تماس درگیری نظامی با روسیه نخواهد داشت.

این کارشناس آمریکایی افزود: تصویب و امضای این قانون ممکن است مشکلاتی را برای آموزش نیروهای جدید ایجاد کند. علاوه بر این، کمبود منابع مادی و  نظامی نیز این مشکل را تشدید خواهد کرد. به گفته جانسون، این سربازان حداقل به مدت شش تا هشت ماه آموزش  نظامی نیاز دارند و در فرصت کوتاه  آماده عملیات رزمی به عنوان بخشی از واحدهای نظامی سازمان یافته نخواهند بود. بنابراین این تصمیم مقامات کی‌یف را تنها می توان ژستی بی معنی و ناامیدانه توصیف کرد.»

رئیس جمهور زلنسکی روز گذشته قانون تشدید بسیج را امضا کرد. یک روز قبل، این سند توسط روسلان استفانچوک، رئیس پارلمان اوکراین امضا شد.این قانون بعد از امضای زلنسکی تا یک ماه دیگر اجرایی خواهد شد. پارلمان اعلای اوکراین قانون بحث برانگیز  تشدید بسیج را در تاریخ 11 آوریل به تصویب رساند.

عدم توانایی سازمان ملل برای شناسایی مسئولن حملات به نیروگاه زاپروژیا 

استفان دوجاریک، سخنگوی رسمی رئیس سازمان  ملل متحد شب گذشته در یک نشست خبری اعلام کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) و سازمان ملل منابع لازم برای شناسایی مسئولین حملات صورت گرفته به نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا را ندارند. 

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در این باره که آیا سازمان ملل می‌تواند متوجه شود چه کسی مسئول حملات به نیروگاه زاپروژیا است، گفت: خیر. نه سازمان ملل و نه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی توانایی تحقیق، تحلیل و شناسایی مسئولین این حمله را ندارند و برای این امر دستوری هم دریافت نکرده‌اند. 

زمانی که این خبرنگار سعی کرد اشاره کند که سوال او در مورد اینکه آیا سازمان ملل قادر به جذب منابع لازم برای آغاز تحقیقات است، سخنگوی  دبیرکل آنتونیو گوترش پاسخ قبلی خود را تکرار و ادامه داد: به طور دقیق و فنی چنین امکاناتی وجود ندارد. سازمان ملل و آژانس بین المللی انرژی اتمی توانایی انجام این تحقیقات را ندارند. ما حتی دستوری برای این کار نداریم.»

روز قبل، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، واسیلی نبنزیا، در  نشست شورای امنیت، خواستار مشخص کردن منبع حملات به نیروگاه زاپروژیا شد، زیرا این موضوع در درجه اول مسئله امنیت هسته‌ای اروپا مطرح است.

اردوغان: پوتین به زودی به ترکیه سفر می‌کند

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه شب گذشته در یک نشست خبری بعد از جلسه کابینه دولت، اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در آینده نزدیک به ترکیه سفر خواهد کرد، اما تاریخ دقیق سفر وی هنوز مشخص نشده است.

اردوغان در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره سفر آتی پوتین به این کشور، گفت که سفر رئیس جمهور روسیه قطعاً انجام خواهد شد.وی افزود: «ما اغلب با آقای پوتین در تماس هستیم. البته تاریخ سفر او به ترکیه هنوز مشخص نشده است. من معتقدم این موضوع در اسرع وقت روشن خواهد شد.»

پیش از این دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی پوتین اعلام کرد که روسیه و ترکیه در بالاترین سطح دائماً در مورد موضوع درگیری در اوکراین با یکدیگر رایزنی دارند. 

بایدن ممنوعیت ورود کشتی‌های روسی به بنادر آمریکا را تمدید کرد

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا ممنوعیت ورود کشتی‌های مرتبط با روسیه به بنادر ایالات متحده را برای یک سال دیگر تمدید کرد. این مسئله در نامه ارسالی کاخ سفید برای کنگره آمریکا مشخص شد.

در این سند یادآوری شده است: «سیاست روسیه برای ادامه اقدامات نظامی در اوکراین "نقض یا تهدیدی برای روابط بین‌المللی ایالات متحده" است و یک وضعیت اضطراری محسوب می شود.  بنابراین، من (جو بایدن) وضعیت اضطراری در رابطه با روسیه و اختیارات مربوط به تنظیم قوانین حضور و حرکت کشتی‌های مرتبط با روسیه در بنادر ایالات متحده را برای یک سال تمدید می‌کنم.»

این ممنوعیت در تاریخ 21 آوریل سال 2022 اعمال شد. در 18 آوریل 2023، کاخ سفید ممنوعیت ورود کشتی‌های مرتبط با روسیه به بنادر ایالات متحده را به مدت یک سال تمدید کرد.

وزیر خزانه داری آمریکا انتقام روسیه در مورد استفاده از دارایی‌هایش را ممکن دانست

جانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا شب گذشته در یک نشست خبری اعلام کرد که ایالات متحده به خوبی میداند که روسیه احتمالاً تا به استفاده از دارایی‌های مستقل خود در سایر کشورها به نفع اوکراین پاسخ شدیدالحنی خواهد داد.

وی یادآور شد که مقامات آمریکایی در حال ارزیابی خطرات مرتبط با واکنش روسیه به این اقدام هستند. یلن افزود که ایالات متحده در حال کار بر روی استراتژی هایی برای کاهش چنین خطراتی است.

رشد اقتصادی قدرتمند روسیه در سه ماهه نخست سال 2024 

اقتصاد روسیه به رشد قدرتمند خود در سه ماهه نخست سال 2024 ادامه داده و این رشد شاید حتی سریعتر از سه ماهه آخر سال 2023. این مسئله از گزارش ماه آوریل بولتن بانک مرکزی روسیه "در مورد روند اوضاع اقتصادی" نتیجه گیری شده است.

طبق این گزارش، رشد قیمت برای مصرف کننده در ماه مارس کند شد و به 4 درصد بر اساس سالانه نزدیک شد. تاکید شده که اقدامات مربوط به کاهش تورم نیز در این امر نقش اساسی داشتند. بانک مرکزی همچنین به تداوم تقاضای بالای مصرف و همچنین افزایش رقابت برای منابع محدود نیروی کار اشاره کرد.

در این رابطه، صندوق بین المللی پول نیز پیش بینی خود در خصوص رشد اقتصاد روسیه در سال 2024 را افزایش داده است. طبق گزارش این سازمان، رشد تولید ناخالص داخلی روسیه در سال جاری ممکن است به 3.2 درصد برسد. پیش بینی برای سال 2025 نیز به 1.8 درصد افزایش یافته است.

زلنسکی برای حل مناقشه اوکراین باید قانون اساسی را تغییر دهد

 کارین کنایسل، وزیر خارجه اسبق اتریش در دیدار با خبرنگاران در ایکاترینبورگ، ابراز عقیده کرد که برای پایان دادن به مناقشه اوکراین، ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، باید ابتدا قانون اساسی این کشور را تغییر دهد. 

او با اشاره به اینکه مذاکرات احتمالی مشکل را حل نخواهد کرد، گفت: آنها (مذاکرات) به جایی نمی رسند. برای این باید دلایل عمیق تر  و کار جدی تری وجود داشته باشد، نه فقط ملاقات و صحبت. زلنسکی قبل از هر چیز باید قانون اساسی را اصلاح کند.

وزیر خارجه سابق اتریش معتقد است که نشست آتی صلح در سوئیس نیز بستری برای تصمیم گیری مهمی در باره این مناقشه نخواهد بود. کنایسل توضیح داد که راه‌حل مشکل خصومت‌ها در «پشت صحنه» و نه در نشست‌های سران کار می‌شود. وی افزود: علاوه بر این، گرفتن تصمیمات واقعاً مهم در این کنفرانس غیرممکن است، زیرا طرف روسی به آن دعوت نشده است.

کنفرانس صلح اوکراین در تاریخ 15 تا 16 ژوئن در بورگنستاک سوئیس برنامه ریزی شده است. در حال حاضر، رهبری سوئیس در حال تصمیم گیری در مورد لزوم دعوت از روسیه  است.

اسلواکی سند پذیرش اوکراین در ناتو را تصویب نخواهد کرد

رابرت فیکو، نخست وزیر جمهوری اسلواکی روز گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که این کشور با پیوستن اوکراین به جمع ناتو مخالف است. وی گفت: اوکراین می تواند بگوید: ما می خواهیم به ناتو بپیوندیم. این طبیعی است، این تصمیم آزادانه آنهاست. و ما هم آزادانه می‌گوییم که چنین تصمیمی را در مجلس ملی خود تصویب نخواهیم کرد. زیرا اسلواکی به یک اوکراین بی طرف نیاز دارد.

او معتقد بود که در صورت عضویت اوکراین در ناتو، منافع اسلواکی به خطر می‌افتد. در عین حال، نخست وزیر از ایده پذیرش اوکراین در اتحادیه اروپا حمایت کرد.

پیش از این ژنرال کریستوفر کاولی، فرمانده کل نیروهای متحد ناتو در اروپا گفته بود که اوکراین هنوز شرایط لازم برای پیوستن به این ناتو را برآورده نکرده است. وی تاکید کرد: برای پذیرش کشور باید همه متحدان با این امر موافقت کنند و در شرایط کنونی این امکان ندارد.

کرملین: کی‌یف از آتش بس المپیک برای تجدید تسلیحاتی استفاده خواهد کرد

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز گذشته اعلام کرد که مقامات مسکو اقدامات رسمی از سوی هیچ طرفی برای اجرای پیشنهاد امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در خصوص توقف درگیری‌های نظامی در جهان در جریان بازی‌های المپیک پاریس را نمی بیند و تاکنون هیچ کس هیچ اقدام رسمی در این رابطه انجام نداده است.

وی یادآور شد که بارها از  ولادیمیر پوتین سؤالات مشابهی پرسیده شده و هم رئیس جمهور و هم مقامات نظامی روسیه به این واقعیت را مورد توجه قرار دادند که کی‌یف معمولاً از چنین ابتکاراتی برای تسلیح مجدد یا سازماندهی مجدد ارتش خود استفاده خواهد کرد و روسیه اجازه چنین کاری را نخواهد داد.

تحولات اوکراین| استفاده آمریکا از کی‌یف برای اهداف نظامیبررسی جداگانه لایحه کمک به اوکراین و اسرائیل در کنگره آمریکاتحولات اوکراین| نگرانی زلنسکی از وضعیت ارتش در جبهه نبرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش کنگره آمریکا برای فروش تیک‌تاک ادامه دارد
  • بایدن قمار کارتر را تکرار خواهد کرد؟
  • تله تل‌آویو برای واشنگتن/ آیا اسرائیل، آمریکا را وارد تنش با ایران می‌کند؟
  • ندای مواضع ضدونقیض از درون کاخ‌سفید؛ اسرائیل می‌تواند آمریکا را وسط تنش با ایران بیاندازد؟
  • آمریکا سیاست دوگانه خود در قبال تروریسم را کنار بگذارد
  • فارین پالیسی: واشنگتن مقصر تشدید اوضاع در خاورمیانه است نه تهران 
  • تحولات اوکراین|خشم زلنسکی از تفاوت برخورد غرب با اسرائیل
  • آمریکا بازهم در خاورمیانه آتش به پا کرده است
  • آمریکا مجددا در خاورمیانه آتش به پا کرده است
  • فیلم‌های دوهفته کارگردانان کن اعلام شد