Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل که دولت متبوعش با سخره گرفتن شورای امنیت، مانع از اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شده است، خواست اعضای شورا نسبت به آنچه پیامد انقضای ممنوعیت تسلیحاتی ایران نامید، بیدار شوند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، کلی کرافت نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد عصر چهارشنبه در بیانیه‌ای مطبوعاتی درباره قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید ممنوعیت تسلیحاتی ایران، گفت: امروز آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای تمدید ممنوعیت فعلی خرید و فروش تسلیحات متعارف ایران ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با این ادعا که این قطعنامه پس از ماه‌ها فعالیت دیپلماسی آمریکا ارائه شده است، ادامه داد این یک اقدام صریح و عقلانی است که از طرف کشور‌های خاورمیانه که بیشترین آسیب را از ناحیه اقدمات ایران در آنچه که حمایت از تروریسم و آشوب در سراسر منطقه و فراتر از آن نامید متحمل شده‌اند، درخواست شده است.

اشاره کرافت به نامه اخیر شورای موسوم به همکاری خلیج فارس است که در واقع دیکته شده رژیم سعودی بود بدون آنکه به کشتار بی‌رحمانه زنان و کودکان و مردم بی‌گناه یمن در پی تجاوزات سعودی‌ها با تسلیحات میلیارد‌ها دلاری آمریکا پرداخته شود.

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد اضافه کرد اقدامات ایران شعله‌ور ساختن درگیری، هرج و مرج و رنج‌های انسانی در مقیاس گسترده است که با حمایت فعال گروه‌های نیابتی و آنچه سازمان‌های تروریستی در کشورهایی، چون سوریه، یمن، لبنان و عراق خواند، همچنان جان و زندگی میلیون‌ها مرد، زن و کودک را به خطر می‌اندازد.

کرافت با اشاره به نهمین گزارش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، مدعی شد: تصور کردنی نیست که شورای امنیت غافل شود و دسترسی ایران را به هواپیما‌های جنگی، بالگرد‌ها رزمی، ناو، تانک‌ها، سیستم‌های موشکی و سایر سلاح‌های پیشرفته باز کند.

وی اظهار کرد: من از همه اعضای شورای امنیت می‌خواهم که در مورد پیامد‌های واقعی انقضای تحریم تسلیحاتی ایران بیدار شوند. هدف اصلی شورای امنیت ترویج صلح و امنیت جهانی است. عدم تمدید تحریم تسلیحاتی به سخره گرفتن مسئولیت مقدسی است که سازمان ملل متحد برای آن شکل گرفت.

 آمریکا برای تمدید ممنوعیت تسلیحاتی ایران که به موجب برجام و در قالب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت در ۲۷ مهرماه پایان می‌یابد، روز چهارشنبه قطعنامه پیشنهادی خود را در دستور کار شورای امنیت قرار داد.

قرار است زمان رای‌گیری برای این قطعنامه مشخص شود که پیش‌بینی‌ها از شکست آمریکا در پیشبرد این اقدام ضد ایرانی در شورای امنیت حکایت دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مطبوعات قطعنامه تسلیحات هسته ای سازمان ملل متحد تسلیحاتی ایران شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۱۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه

شورای اتحادیه عرب در پایان نشست اضطراری خود درباره غزه، تداوم جنایات وحشیانه رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین را محکوم کرده و خواستار تصویب قطعنامه‌ آتش‌بس و همچنین توقف صادرات سلاح‌های آمریکا و اروپا به رژیم صهیونیستی شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شورای اتحادیه عرب در پایان نشست اضطراری خود در سطح نمایندگان دائمی، ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین در نوار غزه و نابودی سیستماتیک همه نشانه‌های زندگی در این منطقه را به شدت محکوم کرد.

در این نشست که روز گذشته برگزار شد حاضران به بررسی تحولات اخیر غزه و تداوم جنایات رژیم اشغالگر در این منطقه و همچنین پیامدهای اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل پرداختند.

شورای اتحادیه عرب در این نشست استفاده آمریکا از حق وتوی خود در شورای امنیت علیه قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را محکوم و اعلام کرد که این اقدام ایالات متحده در جهت خلاف مسئولیت سازمان ملل در قبال مسئله فلسطین و بیانگر شکست آمریکا در رعایت تعهدات و مبانی صلح و امنیت و ثبات در منطقه بوده و نیز نقض قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت است.

اتحادیه عرب بار دیگر از شورای امنیت سازمان ملل خواست تا براساس فصل هفتم منشور سازمان ملل تصمیمی اتخاذ کند که رژیم اشغالگر را مجبور به آتش بس در نوار غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه به این منطقه کند.

شورای اتحادیه عرب در ادامه بیانیه خود از آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا خواست تا صادرات سلاح و مهمات را برای رژیم صهیونیستی متوقف کنند و به تولید پهپادهایی که رژیم اشغالگر در جنایت نسل کشی علیه مردم فلسطین و کشتار ده‌ها هزار غیرنظامی فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند و نیز برای تخریب خانه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد و کلیساها و همه زیرساخت‌های غیرنظامی استفاده می‌کند پایان دهند.

ابراز تاسف عربستان از وتوی آمریکا علیه قطعنامه فلسطینواکنش مقاومت فلسطین به وتوی آمریکا به قطعنامه فلسطین

این شورا از جامعه بین المللی خواست تا تحقیقات مستقلی درباره گورهای دسته جمعی کشف شده در مجتمع پزشکی شفا و ناصر در نوار غزه و همچنین حملات عامدانه رژیم صهیونیستی به گروه‌های غیرنظامی همچون تیم‌های پزشکی، روزنامه نگاران، اساتید دانشگاه، فعالان و کودکان و زنان در غزه انجام دهند.

شورای اتحادیه عرب همچنین در این نشست خواستار حمایت از آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در برابر توطئه های رژیم صهیونیستی برای انحلال این آژانس شده و تاکید کرد که کشورهایی که آژانس آنروا را تحریم کرده‌اند باید کمک‌های خود را به آن از سر بگیرند؛ به ویژه بعد از نتایج تحقیقات مستقل که نشان داد ادعاهای اسرائیل علیه آنروا دروغ بوده است.

این شورا همچنین از دبیرکل اتحادیه عرب خواست تا تصمیمات صادر شده در نشست را پیگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه
  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • اعتراضات سراسری دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه
  • سرپیچی رژیم صهیونیستی از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان علیه رژیم صهیونیستی
  • بورل: اسرائیل به قطعنامه شورای امنیت درباره غزه عمل نکرده است
  • بورل: اسرائیل به قطعنامه شورای امنیت درباره غزه پایبند نبوده است
  • حکیم: جهان رژیم اسرائیل را وادار به توقف جنگ غزه کند