Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-در نامه فاطمه هاشمی خطاب به فتاح آمده است: بد نیست در کنار حساسیتی که به حفظ و بازپس‌گیری اماکن دولتی دارید، نیم‌نگاهی هم به برخی اماکن و اموال متعلق به بیت‌المال بنیاد داشته باشید که طی این سال‌ها به افرادی خاص به ثمن بخس واگذار شده و هنوز کسی به سراغ آنان نرفته است یا کسانی که بنیاد خود املاک دولتی را در اختیارشان گذاشته و در آن ساکن شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جنابعالی به‌عنوان فردی مدعی رعایت انصاف و پایبندی به ارزش‌های اسلامی و اخلاقی، انتظار می‌رود بر سبیل انصاف، حقیقت و وجدان بیدار سخن بگویید و حرکت کنید.

چند سال است که آیت‌ا... هاشمی در قید حیات نیست، اما ناگفته‌های زندگی این شخصیت بزرگ تاریخ ایران به‌زودی پایان نمی‌گیرد و اسرار مگوی زیادی که او تمایل به علنی شدن آن‌ها برای حفظ آرامش جامعه نداشت به‌تدریج بازگویی می‌شود مانند آنچه دیروز فاطمه هاشمی در نامه به رئیس بنیاد مستضعفان ذکر کرد: «دوبار آتش زدن دفتر آیت‌ا... هاشمی»!

 آیت‌ا... هاشمی در طول دوران حیاتشان در سمت‌های مهم و تاثیرگذار حضور داشتند، اما زندگی شخصی ایشان فارغ از تجملات بود. آیت‌ا... هاشمی را می‌توان به‌عنوان یک نماد امانتداری و حق طلبی هم معرفی کرد چنانکه آنچه در دوران مسئولیت تحویل می‌گرفت، پس از پایان حضورش تحویل می‌داد و هیچگاه نخواست تا ملک و امتیازی نصیب خود کند. به همین دلیل بود که اظهارات اخیر پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان برای آنانی که از روحیات آیت‌ا... شناخت داشتند غیرقابل باور و تایید بود. بر همین اساس دیروز فاطمه هاشمی فزرند ارشد آیت‌ا... در نامه‌ای به پرویز فتاح اظهارات او را نادرست خواند.

در نامه فاطمه هاشمی خطاب به فتاح آمده است: اظهارات اخیر جنابعالی در مورد برخی اموال بنیاد مستضعفان، هرچند آنچنان آش شوری شد که با واکنش‌های منفی از سوی مخاطبان، دستگاه‌ها و نهادهای حتی همسو با جنابعالی قرار گرفت تا جایی که مجبور به حذف و سانسور این سخنان از بخش بایگانی رسانه‌ای خود شدند، ولی بیانات مجدد شما در مورد کاخ مرمر و آثار باستانی آن، در خوشبینانه‌ترین حالت، حکایت از بی‌اطلاعی یا کم‌اطلاعی جنابعالی دارد.

شما که خود در مقطع ریاست آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی بر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همان ساختمان، با ایشان دیدار و گفتگو داشتید، باید به خوبی بدانید که اولا: این ساختمان بعد از انقلاب اسلامی، مدتی در اختیار کمیته انقلاب و سپس قوه قضائیه و دادستان کل انقلاب قرار گرفت و سال‌ها مرحوم آیت‌ا... موسوی اردبیلی به‌عنوان رئیس قوه قضائیه، آیت‌ا... یوسف صانعی به‌عنوان دادستان کل کشور و آیت‌ا... محمدی یزدی به‌عنوان رئیس قوه قضائیه، در آن مستقر شدند و اتفاقا در آن سال‌ها به‌ویژه در زمان استقرار آیت‌ا... یزدی، تغییرات و تخریب‌های زیادی در آثار باستانی این بنا، بدون اطلاع سازمان میراث فرهنگی آن زمان ایجاد شد که بعدها، بنیاد مستضعفان به‌عنوان مالک و سازمان میراث فرهنگی به‌عنوان متولی نگهداری کاخ، به دستور آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی و با همت و مدیریت پیگیر مرحوم دکتر حبیبی، اقدام به مرمت و بازسازی قسمت‌های تخریب‌شده آن کردند.

پدرم نقشی در انتخاب ساختمان نداشت

در ادامه این نامه تصریح شده است: بعید است، جنابعالی از سابقه کاربری این ساختمان قبل از مرحوم آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی و مرمت‌های صورت‌گرفته در آن، بی‌اطلاع باشید که هر بار به‌عمد، از ایشان نام می‌برید؟! بر شما پوشیده نیست که این ساختمان دولتی پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی، بنا به توصیه شورای عالی امنیت ملی، به دلایل رعایت مسائل حفاظتی و امنیتی، در اختیار ایشان قرار گرفت و آیت‌ا... هاشمی، در انتخاب آن، هیچ نقشی نداشتند.

اظهارات جنابعالی، هنگامی قابل تامل‌تر و دارای جهت‌گیری‌های جناحی و سیاسی بیشتر می‌شود که در هیچ‌یک از اظهارات‌تان، به سایر اماکن و کاخ‌های موجود در همان محدوده خیابان پاستور که اتفاقا هنوز در دست برخی مقامات قرار دارد و در حال حاضر کاربری اداری پیدا کرده است، هیچگونه اشاره‌ای نمی‌کنید، از جمله: ساختمان نظام مافی، کاخ نخست‌وزیری، کاخ قوه قضائیه و کاخ فرح و ....

اگر جنابعالی واقعا تا این حد نگران کاخ‌ها و آثار باستانی موجود در آن‌ها هستید، بهتر است پرونده ۲ فقره آتش زدن کاخ مرمر در زمان استقرار آیت‌ا... هاشمی را از دستگاه‌های ذیربط و بایگانی بنیاد بخواهید تا بدانید چه کسانی برای تهدید جان ایشان، حتی حاضر شدند آثار باستانی منحصربه‌فرد آن را با افراد مستقر در آن به آتش بکشند و مرحوم آیت‌ا... هاشمی، چه اهتمام و جدیتی برای ترمیم تابلوهای نفیس نقاشی به آتش کشیده شده و فرش‌های آن مجموعه انجام دادند.

فیلم آتش‌زنندگان را ببینید

فاطمه هاشمی خطاب به فتاح آورده است: شما حتی می‌توانید فیلم و تصاویر فرد یا افراد آتش‌زننده را که از طریق دوربین‌های مداربسته ثبت و ضبط شده و در اختیار مقامات انتظامی و امنیتی آن زمان قرار گرفت (که البته هیچ‌گونه پیگیری هم انجام نشد) بخواهید و خود، به عنوان متولی امر، پیگیر قضائی پرونده تخریب‌کنندگان آثار باستانی باشید و بدون ملاحظه کاری و ترس، نتیجه را در اظهارات‌تان به افکار عمومی اطلاع دهید.

همچنین بد نیست در کنار حساسیتی که به حفظ و بازپس‌گیری اماکن دولتی دارید، نیم‌نگاهی هم به برخی اماکن و اموال متعلق به بیت‌المال بنیاد داشته باشید که طی این سال‌ها به افرادی خاص به ثمن بخس واگذار شده و هنوز کسی به سراغ آنان نرفته است یا کسانی که بنیاد خود املاک دولتی را در اختیارشان گذاشته و در آن ساکن شده‌اند. از جنابعالی به‌عنوان فردی مدعی رعایت انصاف و پایبندی به ارزش‌های اسلامی و اخلاقی، انتظار می‌رود بر سبیل انصاف، حقیقت و وجدان بیدار سخن بگویید و حرکت کنید.

آرمان ملی

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد بنیاد مستضعفان هاشمی رفسنجانی آثار باستانی فاطمه هاشمی قوه قضائیه قرار گرفت سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۱۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بیش از هزار و ۲۰۰ نفر متقاضی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی در استان تهران

مهدی وکیلی معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن استان تهران در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه  تمام ۹ بانک عامل همکاری خوبی در پرداخت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی مسکن روستایی داشته اند گفت:   از ۴ هزار سهمیه  مسکن روستایی استان تهران تا به امروز هزار و ۲۱۶ هزار نفر به بانک‌ها معرفی شده اند ولی تا به امروز قرارداد ۳۰۱ نفر منعقد شده است.

وی با بیان اینکه همواره این پتانسیل در بنیاد مسکن استان تهران وجود داشته است که وام مسکن روستایی را به تمامی متقاضیان معرفی کنیم افزود: در صورتی که استقبال متقاضیان مسکن روستایی از روند نوسازی افزایش یابد این ظرفیت وجود دارد که سهمیه تسهیلات  سایر استان‌ها را برای نوسازی و مقاوم سازی واحد‌های مسکن روستایی تهران استفاده کنیم.

حاجی  مدیر حساب ١٠٠ امام در بنیاد مسکن استان تهران هم در این نشست گفت: حساب ۱۰۰ امام یک حساب یکتا و متمرکز است و در سال گذشته به لطف الهی و با مشارکت مردم ۳۰۰ درصد به صورت نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی افزود: ۵ ونیم میلیارد تومان کمک نقدی و ۳ هزار متر مربع که معاد ۳۰ میلیارد تومان می‌شود به حساب ۱۰۰ امام  هبه شد همچنین به کمک مردم وانجمن خیرین مسکن ساز برای محرومان مسکن احداث کردیم  به طوری که در سال گذشته به کمک همین منابع مالی ۲۳۹ سرپناه احداث شد.

 

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • هویت رژیم جعلی صهیونیست به جهان نشان داده شده است
  • تولیدات فرهنگی مرتبط با شهدا و ایثارگران حمایت می‌شود
  • معرفی نفرات برتر کوراش بانوان قهرمانی کشور
  • مردم استان بوشهر نماد ایرانی واقعی هستند
  • مستمری والدین شهدا به ۱۵۰ میلیون ریال در سال جاری رسیده است
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کوراش قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی زنان
  • معرفی نامزدهای اولین دوره جایزه داستان کوتاه گارنت
  • نامزدهای جایزه داستان کوتاه گارنت معرفی شدند
  • محمد سُرور صراف لبنانی کیست و چرا موساد او را کشت؟!
  • معرفی بیش از هزار و ۲۰۰ نفر متقاضی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی در استان تهران