Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@06:19:31 GMT

روشهای غلیظ شدن قورمه سبزی

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۱۶۲۹

برای اینکه بتوانید خورش قورمه سبزی را خوشمزه و لعابدار تهیه کنید باید نکات “غلیظ شدن قورمه سبزی” و جا افتادن آن را به خوبی بدانید. ناطقان: خورش قورمه سبزی بدون شک محبوب ترین غذای ایرانی است و به نحوی این خورشت معیار آشپزی نیز می باشد و هر کس بتواند این خورشت را به خوبی تهیه کند یک آشپز حرفه ای به حساب می آید پس با ما همراه باشید تا راه های لعابدار شدن قورمه سبزی و غلیظ شدن آن را آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن قورمه سبزی:

    سبزی استفاده شده در خورشت قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد و اگر ریز نباشد هر چقدر هم بجوشد غلیظ نمی شود و لعاب نمی اندازد.
    سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود و آب نیندازد.
    سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورشت قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید این کار باعث لعابدار شدن خورشت می شود.
    سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب می کنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد تا خورشت شما را غلیظ کند.اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر می توانید استفاده کنید.
    استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورشت می شود.
    حدود 3 الی 4 ساعت زمان نیاز است تا خورشت قورمه سبزی بپزد و به خوبی لعابدار شود.
    وقتی خورشت شما آبکی شد می توانید با چند قالب یخ کوچک به خورشت شوک وارد کنید تا خورشت لعابدار شود و روغن آن در سطح خورشت جمع شود.
    در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورشت افزوده تا مجبور نشود در وسط آشپزی آب به خورشت اضافه کنید چون از لعابدار شدن خورشت جلوگیری میکند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب جوش استفاده کنید.
    لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورشت آماده می شود به مواد اضافه کنید چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته می شود و خورشت غلیظ نمی شود.
    در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید که خورشت شما آماده شده و سبزی و گوشت آن پخته ولی آب زیادی دارد شما می توانید شعله را زیاد کنید و درب قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود و خورشت غلیظ و لعابدار شود.
برچسب ها: غلظت ، قرمه سبزی ، ناطقان ، لعابدار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: غلظت قرمه سبزی ناطقان لعابدار خورشت قورمه سبزی تا خورشت غلیظ شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۱۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۰ درصد بذرهای هیبرید سبزی و صیفی وارداتی است

الهام فتاحی‌فر مدیرکل دفتر امور گلخانه و گیاهان زینتی گفت: در راستای افزایش بهره‌وری از منابع آب و انرژی، افزایش عملکرد تولید، افزایش صادرات محصولات و تثبیت اشتغال ایجاد شده، برنامه اصلاح و بازسازی گلخانه‌های قدیمی و فرسوده و تبدیل گلخانه‌های چوبی به مدرن و نیمه‌مدرن، از سال ۱۳۹۵ در دستور کار این دفتر قرار گرفت.

او با تاکید بر افزایش خوداتکایی در تولید بذور هیبرید سبزی و صیفی در داخل کشور افزود: برآورد‌ها نشان می‌دهد تا پایان سال گذشته حدود ۱۶۰ میلیون عدد بذور هیبرید سبزی و صیفی در داخل کشور توسط شرکت‌های دانش‌بنیان تولید شده است.

مدیرکل دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی ادامه داد: در راستای خوداتکایی در تولید بذور هیبرید سبزی و صیفی، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم برای شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند و متقاضی برای تولید بذور هیبرید، معرفی شرکت‌های مذکور به معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان تحقیقات و همچنین اجرای دوره‌های ترویجی توسعه مصرف بذور تولید داخل برای گلخانه‌داران را انجام داده‌ایم.

او افزود: در شرایط کنونی بیش از ۹۰ درصد از بذور هیبرید سبزی و صیفی مورد نیاز کشور با واردات تامین می‌شود و بررسی آمار واردات بذور هیبرید سبزی و صیفی در چند سال اخیر حاکی از آن است که سالانه به طور میانگین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون یورو ارز برای تامین بذور مذکور از کشور خارج می‌شود.

او افزود: براساس برآورد‌ها تا پایان برنامه هفتم به بیش از ۳۰۰ هزار نفر نیروی کار ماهر گلخانه‌ای نیاز است و از این رو برنامه اجرایی تربیت نیروی کار ماهر گلخانه‌ای و قارچ خوراکی با همکاری دفتر آموزش بهره‌برداران کشاورزی، ابلاغ شده است.

فتاحی‌فر ادامه داد: براساس آخرین گزارش‌ها در سال گذشته، ۷۹۴۲ نفر نیروی کار در زمینه محصولات گلخانه‌ای و قارچ خوراکی آموزش دیده‌اند.

او گفت: با توجه به رویکرد دولت و وزارت جهادکشاورزی برای توسعه کشت‌های گلخانه‌ای با هدف افزایش بهره‌وری از منابع آب و خاک کشاورزی و افزایش سطح گلخانه‌ها، یکی از مهمترین الزامات افزایش تولیدات گلخانه‌ای، تامین نیروی کار ماهر گلخانه‌ای است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • طرز تهیه خورشت نخود و گوشت توسط دو آشپز پاکستانی (فیلم)
  • کاهش قند خون با مصرف یک سبزی معطر
  • از کجا بفهمیم غلظت خون داریم؟ | علائم غلظت خون را بشناسید
  • استقبال کشاورزان فاروجی از کشت نشایی
  • تلاش برای زندگی؛ از پرورش مرغ و کاشت سبزی تا تولید عسل در حیاط خانه
  • بیش از ۹۰ درصد بذور هیبرید سبزی و صیفی وارداتی است
  • بیش از ۹۰ درصد بذرهای هیبرید سبزی و صیفی وارداتی است
  • رقیقش کن!
  • ۱۲ گام برای زندگی سالم، به سبک ایرانی‌ها
  • لعاب دار کردن قورمه سبزی / ترفندهای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی