Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بعد از شیوع ویروس کرونا در کشور برگزاری کنکور چند باری به تعویق افتاد، چرا که به گفته متخصصان عفونی برگزاری کنکور و تجمع عده زیادی از افراد در محیط سربسته آن هم برای طولانی مدت خطرناک است. تاریخ انتشار: 11:24 - 23 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۶۳۶۱

خبرگزاری میزان -روزنامه اعتماد نوشت: کنکور که باید یک راه‌حل می‌بود خود سال‌هاست که به یک مساله تبدیل شده است و سال به سال کلاف آن پیچیده‌تر می‌شود، امسال پیچیده‌تر از هر سال شده است و شاید کنکوری‌های امسال تا آخر عمرشان خاطره کنکورشان را فراموش نکنند و بدتر از اینکه آسیب‌های متاثر از آن را هم نتوانند از بین ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صرف‌نظر از دعوا‌ها و اختلاف‌نظر‌های ماهیتی و کارکردی در مورد اصل برگزاری کنکور که سال‌هاست دو جبهه موافقان و مخالفان را تشکیل داده است و هر از گاهی حذف آن خبرساز می‌شود و مخالفان آن مشتاقانه و بی‌پرده از آن استقبال می‌کنند و موافقان آن پشت پرده برای برگزاری آن از هیچ تلاش و ابزاری فروگذار نمی‌کنند، امسال کنکور و کرونا یا همان «کنکرونا» شرایط خاصی را فراهم کرده است؛ شرایطی که دیگر حرف از حذف یا برگزاری آن نیست، بلکه مشکل یا مساله زمان و چگونگی برگزاری آن است. تغییر چند باره زمان برگزاری کنکور و تاسفبار‌تر اعلام تصمیم تعویق آن و بعد در کمتر از ۲۴ ساعت اعلام برگزاری آن در آخرین زمان اعلام شده بیش از همه چنان جامعه به ویژه کنکوری‌ها و خانواده‌های آنان را دچار شوک کرد که انگار فردی را از آب کاملا داغ به یک‌باره داخل آب کاملا سرد بیندازند که اگر سنگ‌کوب نکند خیلی خوش‌شانس بوده است. اعلام دو تصمیم متضاد از دو مقام ارشدی که انتظار می‌رود حداقل الفبای مدیریت بحران و قواعد تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری را بلد باشند جامعه ناامید و افسرده را ناامیدتر و افسرده‌تر کرد و در این شرایط بحرانی که جامعه بیش از همیشه نیازمند آرامش و امید است این سیستم تصمیم‌گیری تاسفبار است و در مورد مساله‌ای که جنبه عمومی دارد ضرورت دارد که قبل از هر تصمیمی همه ابعاد آن به ویژه ابعاد روانی و اجتماعی تصمیم مورد بررسی دقیق و علمی و کارشناسانه قرار گیرد بعد نسبت به اعلام عمومی آن اقدام شود و باز تاسفبار‌تر عدم هماهنگی دو مقام ارشد با یکدیگر است که مگر می‌شود یک تصمیم به این مهمی بدون هماهنگی و همفکری دو مسوول مربوطه که یکی متولی کنکور و دیگری متولی کروناست، گرفته شود؟! چه کسی باید در این شرایط پاسخگوی فشار روانی شدیدی باشد که به یک میلیون کنکوری و خانواده‌های آن‌ها واردشد؟! کمترین انتظار این است که مسوولان مربوطه و در راس آن‌ها وزیر علوم و رییس ستاد ملی مبارزه با کرونا عذرخواهی رسمی کنند و اطمینان و اعتماد بدهند که بالاخره کنکور چه زمانی و با چه شرایطی برگزار می‌شود، چراکه به‌رغم اعلام قاطع وزیر علوم، باز هم این نگرانی وجود دارد که زمان برگزاری آن تغییر کند و حق دارند نگران باشند، چون در تصمیم‌گیری‌های مسوولان منطقی را مشاهده نکرده‌اند.

 

بیشتر بخوانید:  تعویق کنکور یک ماهه است

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کنکور کرونا تعویق کنکور برگزاری کنکور برگزاری آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۲۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، وزیر کشور در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان در فرمانداری شهرستان کنارک گفت: توجه به راه‌های استان به ویژه در جنوب استان برای توسعه سواحل مکران بسیار مفید است، زیرا راه؛ زیربنای توسعه است و باید برای ارتقای راه‌ها و استانداردسازی آنها با سرعت بیشتری حرکت کنیم و مسئله راه‌ها در دستور کار جدی مسئولان باشد.

وحیدی وزیر کشور افزود: مسائل و مشکلات سیل‌زدگان از لحظات اولیه توسط مسئولان به ویژه استاندار و فرمانداران در حال پیگیری است و مشکلات براساس اولویت پیگیری و رفع خواهد شد، دولت با تمام قوا در کنار مردم است و از هیچ کوششی برای حل مشکلات مردم دریغ نخواهد کرد.
وی افزود: در بحث برق، اقدامات لازم در حال انجام است، به زودی تمام مشکلات مردم سیلزده حل می‌شود البته در ابتدا باید آب مصرفی مردم به صورت سالم و بهداشتی تامین شود تا شاهد مشکلات دیگری در این مناطق نباشیم.
وی گفت: اقدامات اساسی برای تامین زیرساخت‌ها و رفع مشکلات مردم انجام شود تا مردم نگرانی در هنگام بارندگی نداشته باشند.
وزیر کشور با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان در روستا‌ها زندگی می‌کنند، وباید سرعت بیشتر در اجرای طرح‌های حوزه راه، برق، آب، تلفن، اینترنت و آبخیزداری باشد، تصریح کرد: مشکلات آبگرفتگی خانه‌ها در شهر کنارک نیز باید پیگیری شود و طرح‌های نیمه تمام فاضلاب شهری و هدایت آب‌های سطحی به نتیجه برسد تا همیشه در زمان بارندگی مردم با مشکل مواجه نشوند.
وحیدی با اشاره به اینکه که آب پشت سد‌ها برای اشتغال و تولید کاربرد دارد، ادامه داد: گرگرو‌ها (فرسایش خندقی خاک) برخی روستا‌ها را با مشکل جدی تخریب مواجه کرده که امیدواریم با انجام طرح‌های آبخیزداری و مهار آب‌ها بتوانیم گرگرو‌ها را ساماندهی کنیم.

 

استاندار سیستان و بلوچستان هم با اشاره به اینکه با فعالیت سامانه بارشی در این استان بیشترین آسیب به جاده‌ها وارد شد، گفت: بخش‌های خصوصی در کنار دستگاه‌های دولتی در حال تلاش برای برطرف کردن معضلات هستند.
 کرمی بیان کرد: در برخی شهرستان‌های جنوبی این استان مانند ایرانشهر، سراوان، دلگان، بمپور، قصرقند و نیکشهر بارندگی‌هایی رخ داد و خسارت‌هایی به جاده‌ها و برخی زیرساخت‌ها وارد شد و حجم زیادی از آب به سمت دریا هدایت شده است.
وی افزود: به دلیل حجم بالای بارش‌ها برق تعدادی از روستاها قطع شده و برخی منازل دچار آبگرفتگی شدند، همچنین اختلالاتی در ارتباطات به وجود آمد که بخش‌های خصوصی و دستگاه‌های دولتی در حال تلاش برای برطرف کردن این معضلات هستند.
وی اظهار کرد: با فعالیت سامانه بارشی در سیستان و بلوچستان بیشترین آسیب به جاده‌ها وارد شد، همچنین با ورود آب به برخی منازل بخشی از وسایل زندگی مردم از بین رفته که باید کمک برای جایگزینی آنها انجام شود‌.
کرمی گفت: برق تعدادی از روستاها به علت وزش شدید باد و باران قطع شده که باید هرچه سریعتر مشکل برطرف شود، پست برق کهیر نیز دچار مشکل شده که تلاش تیم‌ها برای رفع این مشکل ادامه دارد.
وی تاکید کرد: تامین آب شرب مردم یکی از مهم‌ترین وظایفی است که باید به درستی انجام شود، در این زمینه یکی از اقدامات آبرسانی توزیع آب معدنی در نقاط درگیر سیل است.

دیگر خبرها

  • «زیرساخت و انرژی» مشکل اصلی صنایع استان سمنان است
  • هزینه سفر حج بسیار سنگین شده است
  • تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور
  • کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون
  • اعلام اقدامات حفاظتی در نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان
  • روند تصمیم‌گیری نسبت به حل مشکلات تولیدکنندگان قم تسریع شود
  • امروز و فردا، آخرین مهلت زمان ثبت‌نام در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳
  • کیهان: عامل اصلی مشکلات اقتصادی کشور، پدرخوانده‌ های حامی برجام هستند!
  • مشکل تامین لاستیک حل می‌شود؟!