Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - جلسه تعاملی با شرکت های حمل و نقل ریلی با حضور محمد جعفر صالحی معاون خرید ، مجید تقی یار رییس کمیسیون معاملات، صادق تخمه چیان مدیر کل بازرگانی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی و تعدادی از مدیران عامل شرکت های حمل و نقل ریلی و همچنین تعدادی از مدیران حوزه خرید ذوب آهن اصفهان بیست و دوم مرداد ماه در سالن جلسات دفتر مدیرعامل شرکت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا : صالحی معاون خرید با اشاره به این که در سال جهش تولید و افزایش راندمان تولید را در ذوب آهن اصفهان خواهیم داشت،گفت: دشمنان با ایجاد تحریم ها و قصد دارند تا به اقتصاد این مرز و بوم ضربه بزنند و این وظیفه ما است تا مانند دفاع مقدس همه در کنار هم نیات دشمنان را نقش بر آب کنیم . وی یکی از شاخص های توسعه یافتگی را توسعه زیر ساخت های حمل و نقل دانست و یاد آور شد: اصلی ترین و مهم ترین زیر ساخت حمل و نقل، حمل و نقل ریلی است که جای توسعه بسیار زیادی در ایران دارد و به همت ذوب آهن اصفهان و تولید ریل ملی امید است هر چه بیشتر حمل و نقل ریلی توسعه پیدا کند و این پتانسیل در شرق کشور با توجه به ظرفیت پهلو گرفتن کشتی های با ظرفیت بالا بیشتر است و ضرورتا بایستی اتصال ریلی شرق به مرکز به عنوان یک اصل مهم مورد توجه قرار گیرد.
معاون خرید، گفت: ذوب آهن اصفهان با ایجاد زیر ساخت های لازم جهت حمل ریلی و همفکری با مسئولین راه آهن جمهوری اسلامی ایران تمام تلاش خود را معطوف به حمل ریلی می نماید و از سال 84 با خصوصی سازی حمل و نقل ریلی و واگذاری تامین واگن ها توسط شرکت های ریلی ذوب آهن اصفهان با 3 شرکت عملیات حمل ریلی را آغاز کرده و در حال حاضر با 6 شرکت دیگر نیز در حال فعالیت است .
وی با اشاره به این که سهم حمل ریلی در سال 98 حدود 75 درصد و سهم جاده ای حدود 25 درصد کل حمل ذوب آهن اصفهان می باشد، افزود: با تعاملات و هماهنگی انجام شده با راه آهن امید آن می رفت که حمل ریلی نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد که عملکرد تا اواسط خرداد تایید کننده این مطلب بود ولی پس از آن به دلیل پاره ای از مشکلات افت داشت که امید است این امر به زودی مرتفع گردد.
صالحی به بهره برداری از کوره بلند شماره یک از اواسط مهرماه اشاره کرد و گفت: با راه اندازی و بارگیری کوره بلند شماره یک امید است حمل نقل ریلی همکاری بیشتری برای تامین مواد اولیه شرکت داشته باشد تا تولید در ذوب آهن نیز افزایش یابد . وی شرکت های حمل و نقل ریلی و ذوب آهن اصفهان را در یک تیم و کنار هم دانست و خاطر نشان ساخت: شرکت های حمل ونقل ریلی به عنوان گروه پشتیبانی کننده مجموعه ذوب آهن اصفهان هستند و در کنار هم به تولید که هدف اصلی است می پردازند.
صادق تخمه چیان مدیر کل بازرگانی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: با توجه به گزارشات ذوب آهن اصفهان عملکرد 97 نسبت به سال 98 بهتر شده است و با اقدامات انجام شده از سوی راه آهن توسعه روابط بین دو مجموعه از لحاظ کمی و کیفی بیشتر خواهد شد . وی سهم صادرات فولاد را 25 درصد کل صادرات کشور دانست و افزود : بهبود شرایط تولید فولاد وظیفه هر ارگان و سازمانی است و ما نیز در این راستا اقدام خواهیم کرد .
تخمه چیان به تناژ بیشتر حمل ریلی نسبت به حمل جاده ای اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به افق 55 میلیون تن تولید فولاد باید با هم مشکلات را حل نماییم و کارکنان راه آهن آماده همکاری با این مجموعه عظیم صنعتی هستند .
مجید تقی یار رییس کمیسیون معاملات گفت: با همت تلاشگران ذوب آهن اصفهان ریل ملی در سال رونق تولید عرضه شد و این خود نقطه امیدی برای توسعه حمل و نقل ریلی است و استفاده بهینه از پتانسیل موجود می باشد . وی خاطر نشان ساخت : با حمایت و کنار زدن مشکلات می توانیم با قدرت بیشتری وظیفه اصلی خود که همان تولید است را انجام دهیم .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ذوب آهن اصفهان شرکت های حمل حمل و نقل ریلی حمل و نقل حمل ریلی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۲۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، این شرکت‌ها را مورد حمایت مادی و معنوی قرار دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر سید محمد کرباسی در جریان بازدید از شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» بر ضرورت شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی آن‌ها برای حمایت از این شرکت‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری تأکید کرد.

شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز»، با نشان «فرا موج» از سال ۱۳۹۵ و با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرده و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های "فناور" دانش‌بنیان قرار می‌گیرد.

کرباسی در این بازید طی سخنانی اظهار داشت: با توجه به مأموریت ستاد، وظیفه اصلی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی شرکت‌ها برای حمایت از آن‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود.

کرباسی ادامه داد: در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی با "پارک فاوا" هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است.

حمیدرضا پوریعقوبی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» در این بازدید با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، تصریح کرد: تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است.

به گفته پوریعقوبی، اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است.

وی ادامه داد: هفت، هشت شرکت داخلی با ما رقیب هستند. البته با توجه به پیچیدگی محصولات رقبا کم هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» همچنین، طراحی و توسعه کارت‌های پردازش داده - طراحی و ساخت انواع آنتن‌های مخابراتی، پروژه‌های تولیدی انواع فیلتر‌های مکانیکی را از دیگر محصولات این شرکت برشمرد.

در ادامه کرباسی از بخش‌های مختلف واحد تحقیق و توسعه اعم از قسمت طراحی سخت افزار و اندازه‌گیری، اتاق تست و بخش تولید و استانداردسازی، کنترل کیفیت پخش بازدید کرد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند هم بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • هدف‌ شرکت توسعه نیشکر : تولید ۷۰۰ هزار تُن شکر
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی