Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  ۲ روز پیش، جو بایدن، نامزد تصدی سمت معاون نخست خود در صورت انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا را انتخاب کرد، یک زن سیاه پوست که در سمت‌هایی تاکنون مشغول به فعالیت بوده است که نخستین بار بود یک زن در آن‌ها حضور دارد. اشاره به این موضوع کفایت می‌کند که هدف پشت پرده انتخاب وی کسب رای سیاه پوست‌ها و زنان در سبد انتخاباتی بایدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روزنامه الاخبار لبنان در این باره می نویسد: کاملا هریس، عضو مجلس سنای آمریکا و نامزد سابق انتخابات ریاست جمهوری این کشور این بار با نامزدی به عنوان معاون نخست رئیس‌جمهور به صحنه رقابت‌ها بازگشت. این زن که از او به عنوان اولین دادستان سیاه پوست در کالیفرنیا یاد می‌شود، اولین زن در این مقام و اولین زن از تبار آسیای جنوبی حاضر در مجلس سنای آمریکا است و جو بایدن و حزب دموکرات آرزو می‌کنند که وی اولین زنی نیز باشد که سمت معاون اول رئیس جمهوری این کشور را نیز به خود اختصاص می‌دهد.

طبعا، آنچه با انتخاب هریس نخست به ذهن متبادر می‌شود این است که انتخاب هریس برای این سمت، شاهدی بر اهمیت حساسیت جنسیت و نژاد در محاسبات انتخاباتی آمریکا است. اگرچه بسیاری از استراتژیست‌ها به موازات نگاهی گذرا به تاریخ اخیر ادعا می‌کنند که انتخاب معاون اول رئیس جمهور اغلب بر روند انتخابات تاثیر نمی‌گذارد، اما کسانی هستند که بر نمادگرایی این انتخابات تاکید دارند.

به عبارت دیگر، انتظار نمی‌رود که انتخاب هاریس که اصالتی جامائیکایی-هندی دارد، بر نقشه انتخاباتی آمریکا تاثیرگذار باشد. اما اگر انتخاب سمبولیک وی دارای ویژگی‌هایی باشد، یک امید دموکراتیک وجود دارد که حضور وی در عرصه انتخاباتی اقبال و مشارکت کننده را افزایش خواهد داد. به ویژه آنکه وضعیت بایدن در ایالت‌هایی که هیلاری کلینتن در سال ۲۰۱۶ در آن‌ها به دلیل آنکه اغلب جامعه آماری این مناطق را سیاه پوستان تشکیل می‌دهند، شکست خورد را تقویت می کند.   کاملا هریس درباره ایران و عربستان چه می گوید؟
گزینه معاون اولی «جو بایدن» کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دیدگاه‌های مختلفی درباره ایران، اسرائیل، عربستان سعودی و سوریه دارد که در راستای حزب دموکرات این کشور است. جو بایدن، نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از حزب دموکرات در حالی «کاملا هریس» سناتور ایالت کالیفورنیا را به عنوان معاون نخست خود انتخاب کرد. هریس زمانی که در سنای آمریکا حضور داشت مواضع خود درباره خاورمیانه را عنوان کرده بود که در راستای مواضع بایدن و حزب دموکرات است.

درباره ایران، سخنگوی هریس سال گذشته در گفتگو با المانیتور گفته بود که در صورت انتخاب به عنوان رئیس جمهور آمریکا، به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ میلادی ایران بازخواهد گشت. هریس در دسامبر گذشته از رقابت‌های ریاست جمهوری کنار رفت. باراک اوباما زمانی که جو بایدن به عنوان معاون اول وی حضور داشت با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور گفتگو کرد و توافقی در این زمینه حاصل شد. ترامپ در سال ۲۰۱۸ آمریکا را از توافق ایران خارج و تحریم‌های سختی را بر ایران اعمال کرد.

هریس همچنین به فروش تسلیحات نظامی آمریکا به عربستان سعودی رای منفی داد و با جنگ کشور‌های خلیج فارس با نیرو‌های مورد حمایت ایران در یمن مخالفت کرده بود.

هریس درباره بحران سوریه نیز از ترامپ برای حمایت از ترکیه برای حمله به نیرو‌های کرد مورد حمایت آمریکا در شمال سوریه در سال گذشته انتقاد کرد.

درباره اسرائیل، هریس در کنفرانس کمیته امور آمریکا و اسرائیل سخنرانی کرده است. این در حالی است که دیگر نامزد‌های پیشتاز ریاست جمهوری آمریکا مانند برنی سندر از سخنرانی در این کمیته قدرتمند و لابی حامی اسرائیل امتناع کرده بودند.

بیشتربخوانید:جو بایدن در پاسخ به انتقادات به هریس: ترامپ با زنان قوی مشکل دارد

  رخی از نامزد‌های دموکرات نزدیک به چپ نیز مواضعی در حمایت از فلسطین اتخاذ کرده بودند. هریس پیشتر به دلیل دیدار با رهبران آیپک در دفترش در سال ۲۰۱۹ میلادی مورد انتقاد قرار گرفته بود. وی در ژوئن گذشته با الحاق سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری مخالفت کرده بود. هریس همچنین خواستار به رسمیت شناختن نسل کشی ارامنه شده بود.

این نظرات، شبیه به ایده‌های بایدن است. بایدن به عنوان معاون وقت رئیس جمهور آمریکا در مذاکرات هسته‌ای ایران حضور داشت و هریس نیز خواستار بازگشت به آن است. بایدن از روابط اسرائیل و آمریکا حمایت می‌کند و در عین حال خواستار از سرگیری کمک به فلسطین است که به دستور ترامپ متوقف شده است. در مناظرات ماه نوامبر، وی خواستار توقف فروش تسلیحات نظامی به عربستان به دلیل قتل جمال خاشقچی، ستون نویس روزنامه واشنگتن پست شد. لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، انتخابات آمریکا ، کاملا هریس سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتخابات آمریکا کاملا هریس عنوان معاون ریاست جمهوری درباره ایران حزب دموکرات کاملا هریس رئیس جمهور جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۲۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند

بلومبرگ با ابراز "بازار نفت در زمان حاضر شدیداً به هرگونه کاهش عرضه حساس است."، نوشت: دولت آمریکا از ترس افزایش قیمت نفت تحریم‌های جدید کنگره علیه نفت ایران را اجرا نخواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، لایحه‌ای که جو بایدن را مجبور کرده است تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را افزایش دهد در این هفته به قانون تبدیل می‌شود، اما انتظار نمی‌رود رئیس جمهور آمریکا به این زودی‌ها از قدرت‌های جدید خود استفاده کند.

این تحریم‌ها در پایان هفته گذشته از سوی مجلس نمایندگان آمریکا به‌تلافی پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی ارائه شد. این نمایندگان به‌روی کاغذ متعهد شده‌اند دامنه تحریم‌های صادرات نفت خام ایران را با گسترش آن به بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی دخیل در تجارت نفت این کشور، بیشتر کنند.

اما تحلیلگران بازار نفت عقیده دارند بایدن تمایلی به هر اقدامی که باعث افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود ندارد. برخی متخصصان می‌گویند بایدن احتمالاً ‌معافیت‌هایی برای این تحریم‌ها در نظر می‌گیرد و آنها را به‌طور قطعی اجرایی نخواهد کرد.

وزرای نفت ایران و پاکستان دوطرف میز مذاکره تجارت گازیمذاکرات بغداد و اربیل برای ازسرگیری صادرات نفت شمال

این شرایط تا حدی مشابه وضعیتی است که دولت بایدن با روسیه و حمله این کشور به اوکراین داشت، کاخ سفید تحریم‌هایی علیه روسیه وضع و تلاش کرده است درآمد این کشور را محدود کند، اما از طرف دیگر اجازه ادامه صادرات نفت این کشور را هم داد تا عرضه جهانی مختل نشود و تورم بیش از پیش افزایش پیدا نکند. این ملاحظات در سالی لحاظ می‌شود که انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در پیش است. آمریکا حتی اجازه ادامه صادرات نفت ونزوئلا را با وجود تمدید تحریم‌ها علیه این کشور داده است. بسیاری عقیده دارند تاجران نفت اهمیتی به این تحریم‌های جدید نمی‌دهند چون مطمئنند دولت بایدن معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران معرفی می‌کند مثل کاری که با نفت روسیه انجام داد.

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی این قانون است ولی انتظار نمی‌رود تأثیر چندانی بر بازار نفت تا قبل از پاییز داشته باشد.

بازار نفت در زمان حاضر شدیداً به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل از 92 دلار در هر بشکه گذشت، یعنی بالاترین رقم طی 6 ماه گذشته و این افزایش قیمت در بحبوحه تقاضای بالای جهانی و ادامه طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش صورت گرفت.

تحریم‌های جدید نقل و انتقال مالی بین مؤسسات مالی چین و ایران را جهت خرید نفت این کشور شامل خواهد شد و هدف آن تمام بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌هایی است که در حمل‌ونقل و فرآوری نفت خام ایران مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/43+

دیگر خبرها

  • نگاهی به تئاتر شاماران/ردپای افسانه جاماسب در زندگی سیاه باز
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • گفتگوی تلفنی معاون بایدن با رئیس رژیم صهیونیستی
  • گفت‌وگوی کامالا هریسر با رئیس رژیم صهیونیستی
  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؛ بایدن چه خوابی برای ریاض دید؟
  • ببینید | آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!
  • گاف جدید بایدن: آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!