Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت : در راستای حمایت از ناشران، نویسندگان و کتابفروشان می طلبد فرهنگ کتابخوانی و نذر کتاب را به عنوان غذای روح میان آحاد جامعه نهادینه کرد .

به گزارش برنا سیدعلی آقازاده در آئین اختتامیه نخستین جشنواره کتاب سال استان مرکزی گفت: آئین‌های انتخاب کتاب سال تاثیرات اثبات شده و ماندگاری در رشد و تعالی فرهنگ و کتابخوانی در جامعه دارد ، باید اذعان داشت که بسیاری از مورخان و نویسندگان مطرح کشور در ادوار مختلف و در رشته‌های متنوع به ویژه علوم انسانی از استان مرکزی برخاستند و خدمات ماندگاری را به کشور و حتی کشورهای منطقه و جهان ارائه کردند که مصداق بارز آن شخصیت برجسته امام خمینی(ره) است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برای توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی تاکید کرد و گفت: از آحاد جامعه انتظار می رود در راستای حمایت از نویسندگان، ناشران و کتابفروشان، نذر کتاب داشته باشند و افرادی که توانمندی اقتصادی دارند از آثار ارزشمندی که در کشور تولید می شود اما نویسندگان قادر به چاپ آنها نیستند حمایت کنند.

نماینده عالی دولت در استان از جمله اهداف برگزاری آئین نخستین جشنواره کتاب سال استان مرکزی را شناسایی و معرفی کتاب‌های برتر، کمک به اعتلای سطح دانش و فرهنگ کتاب و کتابخوانی، حمایت از ناشران و فعالان عرصه کتاب در استان در راستای حمایت از تولید آثار مکتوب بومی، حمایت از نویسندگان و پدیدآورندگان آثار مکتوب فاخر که هم اکنون در حال چاپ و انتشار بوده و با مشکلاتی مواجه هستند عنوان کرد .

وی افزایش هزینه‌های چاپ، کاغذ، زینک و ... را مانع بزرگی در تولید آثار علمی و چاپ آثار این جامعه هدف دانست و بیان داشت : کتاب های مجازی و دیجیتال در دسترس مردم است اما کتاب کاغذی برای علاقمندان به مطالعه و کتابخوانی جایگزینی ندارد ، والدین نسبت به ایجاد فرهنگ و عادت کتابخوانی در خانواده‌ها به عنوان غذای روح اهتمام ویژه داشته باشند.

آقازاده ادامه داد : انتظار می‌رود مردم از طرح حمایتی کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استقبال کنند، مانند طرح تابستانی کتاب که براساس آن در صورت خرید کتاب از کتابفروشی‌های منتخب ۲۰ درصد از هزینه آن را وزارت مذکور می‌پردازد و همه ساله خانواده ها و مجموعه‌های برتر در زمینه کتاب و کتابخوانی مشخص و به مردم معرفی و کتابفروشی‌های سیار خودرویی در مناطق کمتر برخوردار و مراکزی که دسترسی به کتاب ندارند مورد حمایت قرار گیرند . استاندار مرکزی بر برگزاری آئین انتخاب کتاب سال در استان تاکید کرد و گفت: با این اقدام بزرگ فرهنگی علاوه بر معرفی آثار مکتوب و تازه‌های نشر به مردم زمینه حمایت از نویسندگان، ناشران و چاپخانه داران نیز فراهم می شود و انتظار می رود رسانه‌های مجازی و مکتوب نیز نسبت به انعکاس و تقویت فرهنگ مطالعه و کتابخوانی اهتمام جدی داشته باشند و این جامعه هدف را مورد حمایت ویژه قرار دهند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار مرکزی کتاب سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۳۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار محمدحسن سلامی عصر دوشنبه در نشست کتابخانه‌های عمومی استان از هدف‌گذاری بازدید ۳۰ هزار دانش آموز از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران خبر داد و اظهار داشت: مجموعه اداره کل کتابخانه‌های عمومی یک دستگاه فرهنگی حاضر در صحنه است که در حوزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ جهاد و مقاومت فعال است.

وی بر لزوم ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه پیشکسوتان جهاد و مقاومت تأکید کرد و افزود: باید در این راستا به دنبال عوامل انگیزشی باشیم.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران یادمان‌های شهدای گمنام و مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران را یک ظرفیت برای فرهنگ کتاب و کتابخوانی برشمرد و بر ضرورت ایجاد کتابخانه تخصصی دفاع مقدس در این دو مکان تأکید کرد.

این مسئول ایجاد بزرگترین کتابخانه تخصصی دفاع مقدس را در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران ضروری دانست و با اشاره به مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت، کتابخانه‌های عمومی را بهترین ظرفیت برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت دانست و گفت: ایجاد کارگروه مشترک بین دو اداره کل در تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی مؤثر خواهد بود.

سرهنگ سلامی بر لزوم توجه به حوزه کودک و مهدهای کودک تأکید کرد و ادامه داد: تدوین کتاب‌هایی با محوریت کودکان و دفاع مقدس باید از اولویت‌های دستگاه‌های فرهنگی باشد و در این راستا نیازمند همکاری و مشارکت نهادهای فرهنگی هستیم.

وی با بیان اینکه کتابخانه‌های عمومی استان باید در مناسبت‌های دفاع مقدس به فضای ارزشی و معنوی تبدیل شود، تصریح کرد: ایجاد غرفه‌های کتاب دفاع مقدس در کتابخانه‌های عمومی استان کار ارزشمندی است که باید هدف‌گذاری شود.

این مسئول بر همکاری و مشارکت در اجرای جشنواره‌های دفاع مقدس و مقاومت و تجلیل از نویسندگان حوزه جهاد و مقاومت تأکید و خاطرنشان کرد: همچنین تقویت تعامل دو مجموعه مورد تأکید است.

کد خبر 6085846

دیگر خبرها

  • تجلیل و تکریم خانواده شهدا باید به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • الزام فرهنگسازی برای کتاب‌های الکترونیکی
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • نق‌نق‌‌نویسی داستان اجتماعی نیست
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • استاندار اردبیل از شاعر و پژوهشگر نمینی تجلیل کرد
  • اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم