Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،منصوی رئیس اداره تعزیرات حکومتی مراغه گفت: به دنبال افزایش خود سرانه قیمت سموم و کود شیمیایی در این شهرستان  و شکایت باغداران و کشاورزان ۴۳ واحد فروش پایش و ارزیابی شد و برای ۲۴ واحد پرونده تعزیراتی تشکیل شد.

منصوی افزود: این ارزیابی بصورت ناشناس با حضور کارشناسان جهاد کشاورزی استان انجام و برای واحد‌های متخلف به خاطر گرانفروشی و امتناع از عرضه کود و سم پرونده تخلف تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: پس از تشکیل پرونده، واحد‌های متخلف یک میلیاردو ۲۰۰ میلیون ریال جریمه شدند.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی مراغه گفت: پایش واحد‌های فروش سم و کود شیمیایی این شهرستان با هدف مقابله با گرانفروشی، توزیع سموم غیرمجاز و تاریخ گذشته انجام شده است.

او افزود: شهروندان می‌توانند موارد مربوط به گرانفروشی سموم و کود شیمیایی را به شماره تلفن ۱۲۴ سازمان صنعت معدن و تجارت اعلام کنند.

شهرستان مراغه با تولید بیش از ۳۸۰ هزار تن محصولات باغی و زراعی  قطب کشاورزی در آذربایجان شرقی است و ۴۳ واحد فروش سم و کود‌های شیمیایی در این شهرستان فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۳۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبزیان حرام گوشت در شهرستان بوشهر معدوم سازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس بنافی سه شنبه شب در جمع خبرنگاران بیان کرد: در پی ارائه گزارش مردمی در خصوص فروش آبزیان حرام گوشت توسط یک واحد سیار (خودرو) با پیگیری ناظران بهداشتی دامپزشکی شهرستان بوشهر این خودرو توقیف و محموله آبزیان حرام گوشت شامل خرچنگ و لابستر ضبط و معدوم سازی شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بوشهر افزود: فروشنده با اعلام عدم اطلاع از ممنوع بودن عرضه این گونه آبزیان همکاری لازم را با ناظران دامپزشکی به عمل آورد.

وی افزود: آبزیان گونه‌های صدف، ماهی مرکب، خرچنگ، کوسه، دلفین، ماهی یال اسبی، مار ماهی، سفره ماهی، حلزون حرام بوده و فروش و مصرف و عرضه آن در مراکز عرضه و رستوران‌ها «شرعا و قانونا» ممنوع است.

بنافی افزود: ناظران بهداشتی با هماهنگی با مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان بوشهر علاوه بر نظارت بهداشتی از نظر شرعی نیز فروش آبزیان را در بازارهای عرضه آبزیان تحت نظارت دارند.

کد خبر 6063256

دیگر خبرها

  • شناسنامه دار شدن بیش از ۱۴ هزار هکتار از باغ‌های مازندران
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری مرزبانی با محیط زیست شهرستان مرزی آستارا
  • پلمب یک باشگاه ورزشی به دلیل هنجارشکنی + جزئیات
  • نظارت بر ۴ واحد داروخانه گیاهپزشکی در سامان
  • جریمه هفت واحد صنفی متخلف در اهواز
  • برخورد قانونی با متخلفان انتقال زباله به سایت پسماند در مـُهر
  • تشکیل هزار و ۳۵۰ پرونده تعزیراتی برای متخلفان
  • آبزیان حرام گوشت در شهرستان بوشهر معدوم سازی شد
  • پارسال به بیش از ۳۳ هزار پرونده تخلفاتی در آذربایجان‌غربی رسیدگی شد
  • تشکیل پرونده برای سه واحد متخلف در بوکان