Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون حزب سوسیال دموکرات آلمان اعلام کرد که موضوع تسلیحات اتمی آمریکا در خاک آلمان موضوعی مهم در مبارزات انتخاباتی حزبش خواهد بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، "رالف موتسنیچ"، رئیس فراکسیون حزب سوسیال دموکرات آلمان در این باره ابراز اطمینان کرد که موضوع تسلیحات اتمی آمریکا در خاک آلمان یک موضوع در مبارزات انتخاباتی حزبش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تسلیحات اتمی آمریکا در خاک آلمان بعد از پایان جنگ سرد به عنوان یک بازدارندگی هسته‌ای مطرح است گفت: من کاملا معتقدم وقتی این سوال را به عنوان برنامه‌ای در مبارزات انتخاباتی مطرح کنیم پاسخ آن کاملا واضح است.

این مقام حزب سوسیال دموکرات بر درخواست خود برای خروج تسلیحات اتمی آمریکا از خاک آلمان تاکید کرد.

"موتسنیچ" همچنین انتقاد شدیدی به وزارت دفاع آلمان وارد کرد که در حال حاضر با آمریکا درباره مدرنیزه کردن تسلیحات اتمی مذاکره می کند.

موتسنیچ چندی پیش هم این انتقاد را به "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان وارد کرده است که موضع آشکاری در برابر تصمیم "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا برای انتقال بخشی از نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان اتخاذ نمی کند.

مخالفت آلمان با درخواست آمریکا برای مشارکت روسیه در اجلاس جی7"اولاف شولتس" نامزد صدر اعظمی آینده آلمان از حزب سوسیال دموکرات می‌شودمذاکرات امروز وزرای خارجه روسیه و آلمان در مسکو

وی در عین حال این بازگشت نیروهای آمریکایی از خاک آلمان را فرصتی دانست که سیاست امنیتی آلمان در یک محیط اروپایی جایگذاری شود. این مقام آلمانی چنین رویکردی را با توجه به سیاست های فعلی ایالات متحده ضروری و معقول ارزیابی کرد.

وزیر دفاع آمریکا چندی پیش اعلام کرد بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، حدود 12 هزار نظامی آمریکایی خاک آلمان را ترک خواهند کرد که حدود 5600 نفر از آنها در دیگر کشورهای عضو ناتو مستقر خواهند شد.

این تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با انتقادهای فراوانی روبرو شده وبحث های زیادی را در دولت ائتلافی آلمان درباره چگونگی واکنش در برابر این تصمیم ترامپ ایجاد کرده است.

"رالف موتسنیچ"، رئیس فراکسیون حزب سوسیال دموکرات آلمان خواستار بازنگری برلین در همکاری های تسلیحاتی با ایالات متحده آمریکا شده است.

موتسنیچ همچنین خروج همه تسلیحات اتمی آمریکا از خاک آلمان را خواستار شده است.

مقامات حزب سوسیال دموکرات آلمان، "اولاف شولتس"، وزیر دارایی و معاون مرکل را به عنوان نامزد رسمی این حزب برای صدر اعظمی آینده کشورشان معرفی کردند.

"اولاف شولتس"، نوامبر سال گذشته رقابت بر سر رهبری حزب سوسیال دموکرات را به تیم دو نفره متشکل از "زاسکیا اسکن" و "نوربرت والتر بوریانز" واگذار کرد و اکنون به پیشنهاد آنها به عنوان نامزد اصلی انتخابات سال آینده معرفی شد.

انتخابات پارلمانی آلمان در پاییز سال آینده برگزار می شود.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" اخبار "آلمان" بیشتر بخوانید... فارین افرز: آمریکا با ترامپ روز به روز بیشتر منزوی و زمین‌گیر می‌شود نظامیان آمریکایی خطاب به ژنرال میلی: شاید مجبور شوید برای برکناری ترامپ از زور استفاده کنید قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... فارین افرز: آمریکا با ترامپ روز به روز بیشتر منزوی و زمین‌گیر می‌شود نظامیان آمریکایی خطاب به ژنرال میلی: شاید مجبور شوید برای برکناری ترامپ از زور استفاده کنید واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" اخبار "آلمان" پربیننده‌ترین اخبار بین الملل ۱ کشف ویروسی کشنده‌تر از کرونا در قزاقستان ۲ سنتکام مدعی کنترل ایران بر یک کشتی در آب‌‎های بین المللی شد ۳ قطعنامه ضد ایرانی آمریکا با تاخیر در دستور کار شورای امنیت قرار گرفت ۴ بیانیه آمریکا درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ۵ ترامپ: بزرگترین مشکل آمریکا نه ایران و چین، بلکه دموکرات‌ها هستند ۶ واکنش آلمان به ثبت اولین واکسن کرونا در روسیه ۷ پاسخ روسیه به درخواست تعویق ثبت واکسن کرونا ۸ آمریکا در جریان تحریم تسلیحاتی ایران عقب‌نشینی کرد/ حذف چند بند از قطعنامه پیشنهادی مهمترین اخبار بین الملل لبنان| ادامه پیگرد مسئولان انفجار بیروت/ افزایش خسارت‌ها به بیش از ۱۵ میلیارد دلار سوریه|جنایات مستمر شبه نظامیان وابسته به آمریکا؛ «قسد» به ربودن شهروندان سوری ادامه می‌دهد لبنان|چند هشدار درباره بازی‌های آمریکایی-غربی-صهیونیستی با فاجعه بیروت ترامپ در فکر برکناری وزیر دفاع آمریکا پس از انتخابات مهمترین اخبار تسنیم سرلشکر سلامی: انتقام خون حاج قاسم گرفته خواهد شد اختصاصی تسنیم| توافق مجلس و دولت برای اصلاح ساختار بودجه/ قرار شد دولت لایحه ندهد ایران و چین به دنبال توسعه روابط همه جانبه هستند/ واگذاری جزایر کذب است قطعنامه ضد ایرانی آمریکا با تاخیر در دستور کار شورای امنیت قرار گرفت شمار جان‌‌باختگان کرونا از ۱۹۰۰۰ نفر گذشت/ فوت ۱۷۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار آلمان اخبار آمریکا اخبار آلمان حزب سوسیال دموکرات آلمان تسلیحات اتمی آمریکا خاک آلمان بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۴۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های آمریکا با ادعای طرفداری از صلح فاصله زیادی دارد

در روز‌های اخیر وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت دولت آمریکا درصدد تحویل یک محموله تسلیحات نظامی با ارزش بیش از یک میلیارد دلار به اسرائیل است و این بزرگترین بسته کمک‌ها به ارتش اسرائیل از آغاز جنگ غزه و نخستین کمک از زمان تشدید تنش‌ها میان تهران و تل آویو است.

 این کمک‌های آمریکا به تل‌آویو جدا از بسته کمک‌های جدیدی است که از سوی کنگره در حال بررسی است. کنگره آمریکا اخیراً در حال بررسی طرحی است که به موجب آن آمریکا گلوله‌های تانک و خمپاره و خودرو‌های زرهی جدید تحویل رژیم صهیونیستی خواهد داد.

حال برای بررسی زوایای مختلف این موضوع باشگاه خبرنگاران جوان مصاحبه‌ای ترتیب داده با «دیوید دادول»، مدیر اجرایی گروه مطالعات سیاست تجاری هنگ کنگ-اپک که در ذیل مشروح آن از نظرتان می‌گذرد.

-با توجه به مطالعات و تخصص شما، علاقه مندیم نظر شما را درباره رویکرد‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه بدانیم.

دیوید دادول:  با توجه به اینکه بسیاری از کشور‌ها برای تامین برق و آب سالم و بازسازی مراقبت‌های بهداشتی و آموزشی خود با مشکل مواجه هستند، امروز میلیارد‌ها دلار صرف تولید تسلیحات نظامی می‌شود. در حالی که فیلم‌های دراماتیک بمب‌ها و پهپاد‌های آمریکایی را این روز‌ها می‌بینیم که بر سر مردم غزه فرود می‌آید، نمی‌توانم سخنرانی سال ۱۹۵۳ دوایت آیزنهاور، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده را در مورد «فرصت صلح» به یاد نیاورم. او گفت: «هر تفنگی که ساخته می‌شود، هر کشتی جنگی که به آب می‌افتد، هر موشکی که شلیک می‌شود، دزدی از کسانی است که گرسنه هستند و سیر نمی‌شوند، کسانی که سردشان است و لباسی برای پوشیدن ندارند».

این دنیای اسلحه به تنهایی پول خرج نمی‌کند. این کشور عرق زحمتکشان، نبوغ دانشمندان و امید‌های فرزندانش را خرج می‌کند. هزینه یک بمب افکن سنگین مدرن این است: یک مدرسه آجری مدرن در بیش از ۳۰ شهر در جهان. هزینه لازم برای ساختن دو نیروگاه برق است که هر یک به یک شهر ۶۰۰۰۰ نفری خدمات می‌دهد. به همین ترتیب، هر موشکی که به سمت مردم غزه این روز‌ها شلیک می‌شود، در واقع، دزدی غذا، پوشاک، مسکن و بیمارستان از میلیون‌ها نیازمند است.

آیزنهاور می‌توانست از بیش از ۷۰۰۰۰ تن مواد منفجره‌ای که اسرائیل از اکتبر گذشته بر غزه انداخته صحبت کند، مدارس، بیمارستان ها، خانه‌ها و نیروگاه‌ها را به آوار تبدیل کرده و هزاران زن و کودک را با آنها دفن کرده است. یا جنگ روسیه و اوکراین، یا جنگ سالاران نظامی که بخش زیادی از سودان را به هدر می‌دهند. از آنجایی که دولت‌ها بی‌هدفانه به سمت درگیری‌های مسلحانه گسترده‌تر حرکت می‌کنند، جوامع نه تنها جان و معیشت خود را از دست می‌دهند، بلکه اقتصاد‌های مولد نیز به دلیل انحراف گسترده به سمت دفاع و امنیت داخلی- به قیمت سایر نیاز‌های فوری - متزلزل می‌شوند.

در حالی که این امر برای اقتصاد گسترده‌تر سختی می‌آورد، کسانی که در پایگاه‌های صنعتی دفاعی (نه فقط در نیرو‌های نظامی، بلکه پیمانکاران دفاعی مانند ریتون، لاکهید مارتین یا نورتروپ گرومن در ایالات متحده، BAE Systems در انگلیس یا راین متال در آلمان) رونق یافته‌اند. همانطور که گرگوری هیز، رئیس شرکت ریتون در یک جلسه توجیهی سرمایه گذاری در سال گذشته اعلام کرد، «خبر‌های خوب زیادی در خارج وجود دارد. فقط یک سوال اساسی آن است. جای تعجب نیست که قیمت سهام تامین کنندگان برجسته نظامی افزایش یافته است.»

از زمانی که روسیه "عملیات نظامی ویژه" خود را در اوکراین در سال ۲۰۲۲ آغاز کرد، هزینه‌های دفاعی کی‌یف به حدود یک سوم اقتصاد ویران شده این کشور رسیده است. لهستان که نگران امنیت خود است، بودجه دفاعی خود را به بیش از ۴ درصد از تولید ناخالص داخلی خود افزایش می‌دهد – یعنی دو برابر هزینه‌های ناتو. این کشور ۱۰ میلیارد دلار سامانه موشکی توپخانه با تحرک بالا (هیمارس) و موشک‌های هلفایر را به لاکهید، ۱۵ میلیارد دلار سیستم دفاع هوایی به ریتون و ۹۶ هلیکوپتر آپاچی به بوئینگ و همچنین تانک‌های آبرامز را از جنرال داینامیکس و اف-۳۵ سفارش داده است. 

مگر اینکه لهستان مکانیزم معجزه آسایی برای تولید پول از هوای رقیق را کشف کند، این خرید‌ها از بخش‌هایی از بودجه که قبلاً پیش بینی شده است - خواه از آموزش، مسکن، مراقبت‌های بهداشتی یا تأمین مالی سرمایه‌گذاری‌های مورد نیاز برای کاهش انتشار کربن و جلوگیری از گرم شدن کره زمین، تامین می‌شود.

- آمریکا هر سال بودجه هنگفتی را برای فروش تسلیحات به کشور‌های مختلف به دست می‌آورد، در این باره چه فکر می‌کنید؟

دیوید دادول: سرویس تحقیقات کنگره آمریکا می‌گوید که ایالات متحده نزدیک به ۳ میلیارد دلار به بهره برداری از گنبد آهنین کمک کرده است که شامل باتری‌ها، رهگیرها، هزینه‌های تولید مشترک و نگهداری عمومی می‌شود. آیزنهاور درست می‌گفت که هر موشکی که شلیک می‌شود، دزدی است و در عین حال غول‌پیکر. به گفته مؤسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI)، هزینه‌های نظامی جهان در سال ۲۰۲۲ به رکورد ۲.۲ تریلیون دلار افزایش یافته و این هنوز هزینه‌های جدید ناشی از درگیری غزه را محاسبه نکرده است. این موسسه تخمین می‌زند که واردات تسلیحات اتحادیه اروپا بین سال‌های ۲۰۱۴-۲۰۱۸ و ۲۰۱۹-۲۰۲۳ در نتیجه تهاجم روسیه به اوکراین تقریباً دو برابر شده است.

در حالی که هزینه‌های نظامی اسرائیل ثبت نشده است، ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ برای «صلح و امنیت»  ۳ میلیارد دلار به آن اختصاص داد که ۹۹ درصد آن مستقیماً به نیرو‌های نظامی اسرائیل اختصاص یافت. اکنون بیشتر توجه ما به اوکراین و فلسطینیان در غزه معطوف شده است، اما اینها خریداران اصلی تجهیزات نظامی در جهان نیستند. شاید تعجب آور باشد که بزرگترین واردکننده جهان در سال‌های اخیر هند است و عربستان سعودی و قطر از آن‌ها فاصله زیادی ندارند؛ و تا حد زیادی تامین کننده اصلی ایالات متحده است تا حدی که  انستیتو بین‌المللی پژوهش‌های صلح استکهلم (SIPRI) می‌گوید واشنگتن ۴۲ درصد از صادرات جهانی تسلیحات را به خود اختصاص داده است.

نه تنها اکثر تجهیزات نظامی آمریکا مورد آزمایش جنگی قرار گرفته اند، بلکه صادرکنندگان ایالات متحده از روایتی که به دقت پرورش داده شده است یعنی از «تهدید چین» در آینده سود برده اند. سفارشات بزرگ اخیر از ژاپن و استرالیا آمده است و تجارت جدید از هند و اندونزی. در حالی که جنگ‌ها وحشتناک هستند، انحراف توجه و سرمایه‌های تحت فشار از اساساً نیاز‌های بسیار مهم‌تر و فوری‌تر نیز وحشتناک‌تر است. زمانی که بسیاری از دولت‌ها پس از همه‌گیری کووید-۱۹ و سیستم‌های آموزشی که به شدت گرسنه‌اند، به چالش کشیده می‌شوند تا خدمات اولیه‌ای مانند برق و آب تمیز و بازسازی مراقبت‌های بهداشتی را به چالش بکشند، میلیارد‌ها دلار به سمت تولید تسلیحات و فعالیت‌های نظامی سوق داده می‌شود.

پیش‌بینی اینکه منابع برای مقابله با تغییرات آب و هوایی و کاهش بدهی‌های دولتی از کجا می‌آیند، دشوار است. آیزنهاور امروز کجاست تا بببیند حجم این دزدی چقدر است!

دیوید دادول، مدیر اجرایی گروه مطالعات سیاست تجاری هنگ کنگ-اپک، یک اتاق فکر سیاست تجاری است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • گروسی: به زودی به ایران سفر می‌کنم
  • رونمایی انگلیس از بزرگترین بسته کمک نظامی به کی‌یف
  • سیاست‌های آمریکا با ادعای طرفداری از صلح فاصله زیادی دارد
  • مقام اوکراینی: ایرانی‌‌ها از ما درس بگیرند و اشتباه‌مان را تکرار نکنند!
  • روسیه: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار خواهیم داد
  • طرح «عروسِ ترامپ» برای جلوگیری از تقلب در انتخابات
  • طرح «عروسِ ترامپ» برای جلوگیری از تقلّب در انتخابات
  • آغاز تلاش جمهوری خواهان برای مبارزه با تقلب در انتخابات
  • تصاویر دلخراش از خودسوزی یک نفر در مقابل دادگاه ترامپ + فیلم
  • افزایش کم سابقه صادرات تسلیحات آلمان در سال ۲۰۲۴