Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم گفت: تشابه اسمی حق‌التدریسی، آموزش پرورش و وزارت علوم موجب شد که مقایسه‌ای بین وضعیت این نیرو‌ها در زیرمجموعه‌های این دو وزارتخانه صورت گیرد که قابل تعمیم نیست.

منصور غلامی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره بررسی درخواست‌های اساتید حق‌التدریس و تدوین قانونی برای به کارگیری این نیروها در دانشگاه‌ها بیان کرد: بهره‌مندی از ظرفیت افراد در دانشگاه‌ها به عنوان اعضای هیئت علمی صرفا از طریق شرکت در فراخوان‌ها و گذراندن مراحل جذب ممکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی افزود: نیروهای حق‌التدریس دانشگاه‌ها در دو دسته جای می‌گیرند که گروه اول افرادی هستند که شغل دارند (در مجموعه‌های دولتی با غیردولتی) و بنابر تخصص‌شان دانشگاه‌ها برای تدریس تنها چند واحد درسی از آنها استفاده می‌کنند اما گروه دوم دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد و دکتری هستند که در یک قرارداد زمانی محدود با دانشگاه همکاری می‌کنند.   وزیرعلوم اظهار داشت: درواقع گروه دوم استخدام مجموعه‌ای نیستند به ازای تدریس یک یا چند درس قراردادی را منعقد می‌کنند و در پایان ترم دیگر هیچ رابطه دیگری با آن دانشگاه یا موسسه ندارند مگر آنکه قرارداد مجددی منعقد شود.
وی با بیان اینکه نباید نیروهای حق‌التدریس دانشگاه‌ها را با معلمان حق‌التدریس آموزش و پرورش مقایسه کرد، گفت: تشابه اسمی حق‌التدریسی، آموزش پرورش و وزارت علوم موجب شد که مقایسه‌ای بین وضعیت این نیرو‌ها در زیرمجموعه‌های این دو وزارتخانه صورت گیرد که اصلا قابل تعمیم نیست.   غلامی افزود: تمام افرادی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌کنند برای جذب یا استخدام و هیئت علمی شدن تنها باید از طریق فراخوان‌های جذب مراحل خاص را بگذرانند و جز این راه، روش دیگری برای هیئت علمی شدن آنها نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حق التدریس دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۴۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات رضا رادفر معاون پژوهشی این واحد دانشگاهی در هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران که در واحد علوم و تحقیقات در حال برگزاری است، گفت: واحد علوم و تحقیقات، دانشگاهی پیشرو در حوزه‌های علم و فناوری در پایگاه‌های علمی کشوراست. این واحد دانشگاهی حتی در مقیاس جهانی یک مرجع علمی شناخته شده است.

وی با بیان اینکه واحد علوم و تحقیقات با تکیه بر ظرفیت و امکاناتی که دارد از تکنولوژی‌های جدید و فناوری‌های نوین در حوزه‌های مختلف همچون هوش مصنوعی و رباتیک حمایت می کند، ادامه داد: رباتیک و هوش مصنوعی از جمله موضوعات مورد تأکید این واحد دانشگاهی بوده و جزء سیاست‌های استراتژیک واحد علوم و تحقیقات است.

به گفته دکتر رادفر، واحد علوم و تحقیقات همواره از حضور افراد اثرگذار در علوم نو و نقش آفرینی در جهت توسعه این علوم، حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه رقابت‌های ربوکاپ آزاد ایران برای شناسایی توانمندی‌ها در این حوزه و ایجاد انگیزه در دانشجویان و دانش‌آموزان برای بیشتر پرداختن به این علوم، نقش مهمی ایفا می‌کند، خاطر نشان کرد: این مسابقات به عنوان اکوسیستمی یک پارچه، عناصر درگیر درحوزه‌ توسعه‌ هوش مصنوعی و رباتیک در کشور را به صورت همگرا هدایت می‌کند.

معاون پژوهشی واحد علوم و تحقیقات ضمن اعلام آمادگی این واحد دانشگاهی برای ایجاد دبیرخانه دائمی مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در واحد علوم وتحقیقات، گفت: ظرفیت‌های بسیاری برای همکاری‌های علمی و فناورانه با کمیته ملی ربوکاپ وجود دارد و در برنامه‌های آتی از این ظرفیت‌ها بیشتر بهره خواهیم برد. واحد علوم و تحقیقات می تواند دانش رباتیک را در سطح ملی توسعه دهد.

رادفر افزود: برای جذب و حمایت تیم‌های برتر این مسابقات در واحد علوم و تحقیقات، پیگیری‌های لازم صورت می گیرد. تیم‌های برتر این مسابقات، جوانانی هستند که آینده دارهستند. بنابراین باید در مسیر توسعه، هدایت شوند و تحت سرپرستی مراکز علمی و دانشگاهی قرار گیرند. معتقدم واحد علوم و تحقیقات می تواند این هدایت را عهده دار شود.

براساس این گزارش، هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با شعار "یادگیری، آینده درخشان" در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی به میزبانی واحد علوم و تحقیقات تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳، در حال برگزاری است.

کد خبر 6081859

دیگر خبرها

  • تبدیل وضعیت استخدامی اساتید از طریق ارتقای مرتبه ابلاغ شد
  • تبدیل وضعیت استخدامی اساتید از طریق ارتقای مرتبه آنها ابلاغ شد
  • تقویت دانشگاه فرهنگیان در دستور کار وزارت آموزش و پرورش
  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • سازمان سنجش آموزش کشور از وزارت علوم جدا می‌شود
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز ۳۱ فروردین برگزار می‌شود
  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • استاد برجسته و پیشکسوت دانشگاه تهران درگذشت
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش