Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-19@10:30:29 GMT

قهوه برای سردرد؛ ماشه یا درمان؟

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۴۷۳۲

قهوه برای سردرد؛ ماشه یا درمان؟

آفتاب‌‌نیوز :

نوشیدن قهوه بسته به میزان کافئینی که وارد بدن شما می‌شود، می‌تواند باعث کاهش سردرد و یا تحریک آن شود.

نشریه بیزینس اینسایدر نوشت؛ سردرد و - به‌طور خاص میگرن - به طور معمول ناشی از بزرگ شدن رگ‌های خونی در اطراف مغز شما است که باعث افزایش میزان جریان خون به مغز می‌شود. این تغییر جریان خون تعدادی مکانیسم پیچیده را در مغز ایجاد می‌کند که می‌تواند منجر به سردرد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کافئین این رگ‌های خونی را باریک می‌کند و جریان خون به مغز شما را کاهش می‌دهد. در نتیجه می‌تواند به تسکین درد میگرن کمک کند.

کافئین همچنین با بهبود اثربخشی دارو‌های تسکین درد می‌تواند در بهبود سردرد‌ها کمک‌کننده باشد. طبق اعلام بنیاد میگرن آمریکا، اینکه آیا کافئین می‌تواند به بهبود سردرد یا میگرن در شما کمک کند، بستگی به این دارد که چند بار آن را دریافت می‌کنید:

اگر از میگرن‌های اپیزودیک رنج می‌برید، یعنی حداکثر ۱۴ بار سردرد در هر ماه تجربه می‌کنید، کافئین می‌تواند کمک‌کننده باشد، اما تنها در صورت محدود کردن آن به حداکثر ۲۰۰ میلی‌گرم در روز. بالاتر از این مقدار، خطر ابتلا به سردرد یا میگرن را افزایش می‌دهد.

اگر از سردرد‌های روزانه رنج می‌برید، باید از کافئین کاملا پرهیز کنید. نوشیدن کافئین زیاد به تسکین سردرد کمک نمی‌کند. به‌خصوص اگر میزان مصرف کافئین را افزایش دهید، اما میزان مصرف آب را زیاد نکنید، کافئین می‌تواند به صورت غیرمستقیم باعث سردرد و کم‌آبی بدن شود. همچنین ممکن است به سردرد ناشی از اعتیاد به کافئین دچار شوید.

به گزارش دویچه وله؛ در عین حال، قطع یکباره مصرف کافئین، خود عامل ابتلا به سردرد است. پس اگر می‌خواهید کافئین را کنار بگذارید، ناگهان این کار را انجام ندهید. با توجه به توصیه بنیاد میگرن آمریکا، می‌توان با کم کردن میزان مصرف کافئین به میزان ۲۵ میلی‌گرم در روز، از علائم ترک کافئین جلوگیری کرد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قهوه میگرن سردرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۴۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات قهوه به ۵۲ هزار تن رسید

صادق حسنی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار گمرک در ۱۲ ماهه سال گذشته ۳۸ هزار تن چای وارد کشور شد و همچنین ۱۰ هزار تن صادر شده است.

او با بیان اینکه سالانه ۸۰ تا ۸۵ هزارتن چای مورد استفاده قرار می‌گیرد، افزود: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید چای خشک به ۳۰ هزار تن برسد که با کسر صادرات، مابقی نیاز کشور باید از طریق واردات تامین شود.

حسنی حداقل قیمت هرکیلو چای برای مصرف کننده را ۱۰۰ هزار تومان و حداکثر ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد.

مدیراجرایی سندیکای چای از افزایش واردات قهوه خبر داد و گفت: بنابر آمار سال گذشته ۵۲ هزار تن قهوه وارد شد که نسبت به سال ۱۴۰۱، ۱۷ هزار تن رشد داشته است.

او گفت: افزایش واردات قهوه در سنوات اخیر روی میزان مصرف چای اثر گذاشته است و پیش بینی می‌شود که مصرف چای به ۵۰ تا ۶۰ هزارتن برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای نوشیدن قهوه جهت افزایش تمرکز
  • واردات قهوه به ۵۲ هزار تن رسید
  • مراکز هسته‌ای دشمن صهیونیستی شناسایی شده و دستمان روی شلیک ماشه است
  • سردار حق‌طلب: مراکز هسته‌ای دشمن را شناسایی کردیم/ دست‌مان روی ماشه شلیک موشک‌های قدرتمند است
  • شناسایی مراکز هسته ای اسرائیل از سوی ایران /دست ها برای شلیک موشک‌های قدرتمند روی ماشه است /به هر اقدامی، حتما و قطعا پاسخ می دهیم
  • مراکز هسته‌ای دشمن را شناسایی کردیم/ دست‌مان روی ماشه شلیک موشک‌های قدرتمند است
  • از سیر تا پیاز درباره قهوه
  • این چهار نوشیدنی را صبح‌ها مصرف نکنید تا کلیه‌تان سالم بماند
  • کشتی خرس‌های قهوه‌ای در قلب کوه‌های شمال ایران
  • چرا نباید چای پررنگ بنوشیم؟