Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@22:07:37 GMT

کارگروه ارتقا فرهنگی و توسعه استان در مرکز تشکیل شود

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۴۷۷۴

کارگروه ارتقا فرهنگی و توسعه استان در مرکز تشکیل شود

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: لازم است کارگروه ارتقا فرهنگی و توسعه استان در مرکز شکل بگیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، امروز بیست و سوم مرداد ماه در شورای اداری لرستان که با حضور سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید کشور و با موضوع امضاء تفاهم‌نامه تامین زمین و ساخت ۳۰۰۰ واحد مسکونی و ساماندهی اشتغال و کارآفرینی ایثارگران برگزار شد، اظهار کرد: چشم و توجه مردم به این جلسات است که در امور مردم گشایش ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تقدیم ۶۳۰۰ شهید از افتخارات این خاک است، عنوان کرد: لرستان ظرفیت‌های زیادی در زمینه‌های مختلف آبی، کشاورزی، گیاهان دارویی و سنگ دارد به طوری که ۲۸ درصد سنگ‌های تزئینی کشور و ۳ درصد سنگ‌های تزئینی دنیا در لرستان است و جوانان تحصیل‌کرده و پرکاری دارد ولی در عین حال عقب‌ماندگی‌هایی داشته که می‌طلبد با ظرفیت‌هایی که دارد و سفرهایی که انجام می‌شود و پیگیری‌های استاندار از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

شاهرخی با اشاره به اینکه بنیاد شهید و سازمان اقتصادی کوثر و بانک‌های دولتی و خصوصی در صورت سرمایه‌گذاری در استان می‌توانند در مدت کوتاهی اصل سرمایه و سود آن را بدست آورند، اضافه کرد: کارخانه‌های تعطیل شده‌ای در سطح استان داریم که در این زمینه جدیت وزارت صمت می‌تواند استان را دچار تحول کند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به آمار جذب شده در دستگاه‌های دولتی در سال گذشته گفت: در این زمینه آمار مقبولی در استان نداریم.
 
وی تاکید کرد: لازم است کارگروه ارتقا فرهنگی و توسعه استان در مرکز شکل بگیرد تا این تلاش‌ها به ثمر برسد.

شاهرخی با اشاره به اینکه  افزایش سهم استان در بودجه‌های ملی از درخواست‌های ماست، افزود: لرستان دومین استان در بارش کشور است اما مردم ما دارای آب پایدار نیستند، آب شرب مردم از چاه تامین می‌شود و در بارندگی‌ها گل‌آلود می‌شود که شایسته نیست.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: سیل سال ۹۸ خسارات زیادی به استان وارد کرد در حالی که سدهایی در استان داریم که می‌توانند آب را ذخیره کنند. سدهایی در لرستان داریم که هنوز کامل نشده و برخی که کامل هستند آب‌های ذخیره شده پشت آن‌ها کم است و حتی از میزان ذخیره شده اجازه برداشت کافی به ما نمی‌دهند. 

وی تصریح کرد: کشاورزان که قرن‌هاست کشاورزی می‌کنند و انتظار می‌کشند زمین‌های دیم آن‌ها آبی شود و درصد بیکاری پایین بیاید در رنج هستند و در مواقعی خطوط مواصلاتی بین  سدها و زمین‌ها برقرار نشده‌ است. 

شاهرخی افزود: بیش از ۲۰ دشت وسیع در استان داریم که می‌تواند نه تنها در لرستان بلکه زمینه‌ای برای پوشش بیکاران استان‌های دیگر باشد. ستاد اجرایی فرمان امام آماده سرمایه‌گذاری در این دشت‌هاست اما آبرسانی را وظیفه وزارت نیرو می‌داند و برخی امور را وزارت جهاد کشاورزی باید تامین کند.

وی تاکید کرد: لرستان به عنوان پادگان نظام اسلامی همیشه آماده جانفشانی بوده است لذا می طلبد نگاه ویژه‌ای به استان شود. در حال حاضر از کلیه جبهه‌های استان مسئولان و مدیران و نیروهای جهادی و بسیجی و... یک صدا بلند است و آن رسیدن به ارتقا فرهنگی و رشد، پیشرفت و توسعه استان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی نماینده ولی فقیه در لرستان ستاد اجرایی فرمان امام ره ارتقا فرهنگی توسعه استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۴۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال

مختار احمدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تعاونی‌ها را مصداق بارز تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» دانست که یکی از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی به شمار می‌روند.

وی از اهتمام ویژه دولت سیزدهم به توسعه تعاونی‌ها یاد کرد و با اشاره به تدوین سند توسعه تعاون، خاطرنشان کرد: این سند تکالیفی را جهت تقویت و توسعه تعاونی‌ها بر عهده دستگاه‌های مختلف قرار داده است، با هدف اینکه بخش تعاون سهم ۲۵ درصدی خود را در اقتصاد کشور بازیابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه سند توسعه تعاون در استان کرمانشاه نیز با جدیت دنبال می‌شود، افزود: شورای توسعه تعاون نیز به ریاست استاندار در کرمانشاه تشکیل شده و امسال نیز برنامه‌های خود را در این زمینه ادامه خواهیم داد.

احمدی سپس اشاره‌ای به وضعیت تعاونی‌های کرمانشاه داشت و از فعالیت ۳۲۰۰ تعاونی در استان یاد کرد که بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت استان عضو این تعاونی‌ها هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته در استان کرمانشاه ۶۰ تعاونی جدید با اشتغالزایی حدود دو هزار نفر ایجاد شد، عنوان کرد: برای امسال نیز برنامه داریم تعاونی‌های استان را توسعه دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای امسال نیز ایجاد ۶۰ تعاونی جدید در استان با پیش‌بینی اشتغال ۱۶۰۰ نفر در دستور کار است، یادآور شد: تاکید جدی امسال بر تشکیل تعاونی‌های دانش‌بنیان در سطح استان است.

احمدی یکی دیگر از برنامه‌های امسال را تشکیل شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران در شهرستان‌های استان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر این تعاونی در شش شهرستان سنقر، صحنه، کنگاور، سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و گیلانغرب تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: امسال نیز برنامه داریم این شرکت‌های تعاونی را در سایر شهرستان‌های استان نیز تشکیل دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از مزایای تشکیل تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستان‌ها یاد کرد که باید حداقل نیم درصد جمعیت شهرستان عضو آن باشند و افزود: این تعاونی‌ها می‌توانند با جمع‌آوری سرمایه‌های خرد مردم در همه زمینه‌های اقتصادی، کشاورزی، خدمات، صنعت، عمرانی و... فعالیت داشته باشند و دستگاه‌های دولتی نیز مکلفند این شرکت‌های تعاونی را در مناقصات و مزایده‌ها در اولویت قرار دهند.

احمدی معتقد است، این تعاونی‌ها مصادیق واقعی افزایش مشارکت مردم و کاهش تصدی‌گری دولت هستند و باید نقش آنها در شهرستان‌ها پررنگ شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از رویکرد‌های مهم امسال استان تشکیل تعاونی‌ها با اتکا به فارغ التحصیلان دانشگاهی است، افزود: یکی از راهکار‌های کاهش بیکاری بین دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها، تشکیل شرکت‌های تعاونی است.

به گفته این مسئول، از آنجایی که عمده فارغ التحصیلان با مشکل تامین مالی و همچنین تضامین برای اخذ تسهیلات بانکی مواجهند، تشکیل تعاونی از یک سو به تجمیع سرمایه‌های خرد آنها کمک می‌کند و از سوی دیگر امکان استفاده از ظرفیت صندوق ضمانت بخش تعاون را نیز خواهند داشت.

وی تاکید کرد: به علاوه هر ساله خط اعتباری تسهیلاتی در کل کشور برای تعاونی‌ها از سوی بانک توسعه تعاون در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند به حل مشکل تامین مالی تعاونی‌ها کمک کند.

احمدی از دستگاه‌هایی که صادر کننده مجوز سرمایه‌گذاری هستند نیز خواست از یکسو متقاضیان سرمایه‌گذاری را به تشکیل شرکت‌های تعاونی سوق دهند و از سوی دیگر فرآیند صدور مجوز‌های مختلف برای تعاونی‌ها خصوصا تعاونی‌هایی که با رویکرد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند را تسهیل کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • فرمانده مرکز تولید نزاجا: تجهیزات جدیدی به نیروی زمینی ارتش الحاق می‌شوند
  • شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های میراث‌فرهنگی در سیستان و بلوچستان تشکیل می‌شود
  • تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های میراث‌فرهنگی در سیستان و بلوچستان
  • احیای پتروشیمی آبادان توسط شستا کلید خورد
  • رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود
  • رفع تداخل هزار پلاک از اراضی ملی در لرستان
  • معرفی ظرفیت‌های گردشگری کرمان در شبکه‌های تلویزیونی روسیه
  • بانک اطلاعات مفاخر لرستان تشکیل می شود
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال
  • تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی