Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-18@19:24:13 GMT

ثبت 11% افزایش سود توسط شرکت انرژی های بادی

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۴۸۶۶

ثبت 11% افزایش سود توسط شرکت انرژی های بادی

شرکت انرژی باد Orsted گزارش داد که توانسته است برای نیمه اول سال 2020 نتایج بسیار خوبی را به دست آورد و سود عملیاتی آن 11 درصد رشد داشته است.

به گزارش «انرژی امروز» از Energy Live News، درآمد حاصل از بهره برداری از کارخانه های بادی دریایی و دریایی در حال بهره برداری با 17 درصد افزایش به 8.2 میلیون دلار (990 میلیون پوند) رسیده است که ناشی از سرعت باد بالا و دامنه تولید برق از پروژه های بادی از جمله هورنسی یک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شش ماهه اول سال ، تولید برق شرکت نیز از 82٪ به 88٪ افزایش یافته است.

با این حال ، تجارت دانمارکی می گوید Covid-19 به دلیل پایین بودن تقاضای برق ، تأثیر چشمگیری بر بازارهای انرژی اروپا ، به ویژه انگلیس ، وارد کرده است – تأثیر منفی بر درآمد سه ماهه دوم این شرکت به 150 میلیون کرون دانمارک (18 میلیون پوند) رسیده است.

در حال حاضر این شرکت انتظار دارد خطر افزایش تأخیرها به ویژه در پروژه هورنسای دو افزایش یابد.

هنریک پولسن، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت Ørsted گفت: مدل و سازمان تجاری ما بسیار مقاوم بوده و ما در مورد توانایی شرکت در ارائه اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود اطمینان داریم.

او همچنین افزود: ما همچنان شاهد پشتیبانی سیاسی و عمومی شدید برای انتقال سریع به انرژی سبز هستیم و چشم انداز رشد بلند مدت صادر شده به همان اندازه قدرتمند است.

برچسب هاEnergy Live News اتحادیه اروپا (EU) اروپا انرژی امروز انگلستان بین الملل دانمارک کرونا ویروس کرونا

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اتحادیه اروپا EU اروپا انرژی امروز انگلستان بین الملل دانمارک کرونا ویروس کرونا آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۴۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ۵۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی

به گزارش قدس آنلاین، «بهروز احمدی حدید» با اشاره به ابلاغ دستورالعمل حضور مشترکان بالای یک مگاوات در معاملات خارج از بازار از سوی وزیر نیرو در اوایل سال گذشته، از افزایش حجم معاملات این بازار از ۱۱ درصد در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱۴.۵ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وی افزود: میزان معاملات روندی کاملاً صعودی دارد، به طوری که در ماه‌های بهمن و اسفند ۱۴۰۲ سهم معاملات صنایع در بورس انرژی به حدود ۲۰ درصد افزایش یافت.

احمدی حدید با تبیین وضعیت موجود گردش نقدینگی صنعت برق در سال‌های گذشته و بیان نقاط ضعف و قوت آن، بر تصمیم وزارت نیرو مبنی بر ضرورت تغییر روند جاری گردش نقدینگی تاکید کرد.

وی به تشریح مدل جدید روابط مالی و گردش نقدینگی در شرکت‌های توزیع پرداخت که بر اساس آن سیستم تخصیص منابع بازنگری شده و ذی‌نفعان زنجیره تامین برق می‌توانند سهم خود از منابع واریزی به‌حساب مدیریت منابع را به‌صورت منظم و در یکشنبه هر هفته دریافت کنند.

این مقام مسوول گفت: در این سازوکار شرکت‌های توزیع هزینه‌های جاری خود را بر اساس میزان وصول مطالبات و بر اساس ضرایب اعلامی وزارت نیرو به‌صورت هفتگی دریافت می‌کنند.

احمدی حدید افزود: باقی‌مانده منابع موجود در حساب متمرکز نیز پس از کسر تعهدات قانونی توسط توانیر، به‌حساب خرید برق شرکت‌های توزیع واریز می‌شود که باید نسبت به خرید برق از طریق بورس انرژی (معاملات سلف یا فیزیکی) اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از درآمد فروش برق نیروگاه‌ها از طریق بورس انرژی واریز خواهد شد، گفت: ظرفیت تزریق نقدینگی در حساب خرید برق شرکت‌های توزیع بین ۲۵ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود که با توجه‌ به حضور صنایع بالای یک مگاوات در بورس انرژی با مصرفی حدود ۱۰۰ میلیارد کیلووات‌ساعت، انتظار می‌رود بیش از ۶۰ درصد از مصرف کشور در سال ۱۴۰۳ از طریق بورس انرژی تامین شود.

احمدی حدید ادامه‌داد: شرکت‌های توزیع موظفند به شرکت مدیریت شبکه برق ایران برای خرید برق مورد نیاز خود (که در بورس خریداری نشده است) وکالت دهند تا در صورت عدم خرید برق طی بازه زمانی معین، مانده‌حساب شرکت‌های توزیع در بورس را برداشت و به‌حساب تولیدکنندگان برق حاضر در بازار عمده‌فروشی واریز کند.

وی، افزایش سهم معاملات بورس انرژی به ۳۰ درصد در سال جاری و ۶۰ درصد تا پایان سال ۱۴۰۶ را از احکام قانونی پیش‌بینی‌شده در برنامه هفتم عنوان و خاطرنشان‌کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال دست‌کم تا ۴۵ درصد برنامه مذکور محقق شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • افزایش ۳ برابری ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در بریتانیا
  • ۴۳۰۰ مگاوات صرفه جوی برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی
  • معامله ۵۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی
  • خودرویی که قرار بود «رانندگی اتمی» را امکانپذیر کند
  • تولید نفت شیل آمریکا در ماه مه افزایش می‌یابد
  • افزایش ۴ برابری معاملات برق در بورس انرژی
  • تحولات اوکراین| استفاده آمریکا از کی‌یف برای اهداف نظامی
  • رشد ۴ برابری معاملات برق در بورس انرژی
  • کربن‌زدایی لندن با بهره‌گیری از انرژی‌های پاک
  • صعود خدمتی و چهل‌امیرانی به فینال تفنگ بادی