Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-23@22:38:44 GMT

۱۳۹ شهر ایران در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۵۵۵۶

خرداد: سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام فوت ۱۷۴ هموطن دیگر بر اثر کرونا گفت: هم اکنون ۱۳۹ شهر ایران در وضعیت قرمز کرونا و ۹۹ شهر در وضعیت هشدار قرار دارند.
به گزارش خرداد ،سیما سادات لاری روز پنجشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۳ مرداد ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۲۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۲۴۶ مورد بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۳۶ هزار و ۳۲۴ رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۴ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری تاکنون به ۱۹ هزار و ۱۶۲ نفر رسید.
معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۲۹۲ هزار و ۵۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳۹۷۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری گفت: تاکنون دو میلیون و ۷۸۸ هزار و ۲۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.همچنین استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.
لاری گفت: طبق آخرین گزارش ها از آمار و اطلاعات بیماری کووید ۱۹ در ایران شاهد کاهش تعداد شهرستانهای با وضعیت قرمز هستیم به طوری که در استانهای آذربایجان شرقی، اردبیل، البرز، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان و همدان تعداد شهرهای دارای وضعیت قرمز کاهش یافته اند.
وی افزود: البته همزمان در استانهای آذربایجان غربی، اصفهان، قزوین، البرز و یزد تعداد شهرهای با وضعیت قرمز افزایش یافته است اما در مجموع در کشور تعداد شهرهای با وضعیت قرمز کاهش یا فته است به طوری که اکنون ۱۳۹ شهر کشور در وضعیت قرمز و ۹۹ شهر در وضعیت هشدار قرار دارند و البته میزان موارد بستری کرونا در کشور حدود ۲۵ درصد کاهش یافته است.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: مهمترین عامل کاهش موارد بستری و فوت کرونا در کشور رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و شستن مداوم دست هاست، اعلام کاهش موارد بیماری و شهرهای قرمز به معنای این نیست که به سمت ساده انگاری و غفلت از رعایت پروتکل ها برویم. ویروس کرونا جهش پیدا کرده و میزان سرایت آن چندین برابر شده است بنابراین باید میزان رعایت اصول بهداشتی توسط مردم نیز چندین برابر شود.
کمترین میزان رعایت پروتکل ها در نانوایی هاست
لاری ادامه داد: از ۶ تا ۱۴ مرداد بیش از ۲۲۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و کارگاهی در کشور بازرسی شده است. بر اساس نتایج این بازرسی ها بیشترین میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در بانک ها و ادارات دولتی و کمترین میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در نانوایی ها بوده است.
وی گفت: میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی  حدود ۷۴.۲ درصد است، در وسایل نقلیه ۷۳.۸، در بانکها و ادارات ۸۸.۲درصد و در صنوف و صنایع ۷۵.۵درصد است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: در اردیبهشت امسال شاهد کاهش چشمگیر موارد ابتلا و بستری کرونا در کشور بودیم اما متاسفانه عادی انگاری شرایط و کم توجهی به توصیه ها و پروتکل های وزارت بهداشت باعث خیز مجدد این بیماری در کشور شد.
وی گفت: فراموش نکنیم که نوع برخورد ما با این ویروس اثر خود را یک تا دو هفته بعد در تعداد مبتلایان و بستری ها و چهار تا ۶ هفته بعد در تعداد فوتی ها نشان می دهد بنابراین همه با هم باید با تقویت عزم و اراده ملی و رعایت اصول سه گانه بهداشتی شامل زدن ماسک در اماکن عمومی، شست و شوی مداوم دست ها و رعایت فاصله گذاری فیزیکی ۱.۵ تا دومتری کاری کنیم که انتقال این بیماری به حداقل ممکن برسد. برچسب ها: آمار کرونا در ایران

منبع: خرداد

کلیدواژه: آمار کرونا در ایران سخنگوی وزارت بهداشت رعایت پروتکل ها وضعیت قرمز کرونا در کشور میزان رعایت قرار دارند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۵۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری تب برفکی در شرق کشور تحت کنترل است

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، 

مجتبی نوروزی در نشست خبری درباره فواصل و حریم‌های بهداشتی مراکز تولیدی و صنایع وابسته دام، طیور و آبزیان در پاسخ به ایرنا در خصوص وضعیت بیماری تب برفکی در کشور افزود: از ابتدای سال تاکنون سه نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که منجر به فوت یک نفر شده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه این بیماری در استان سیستان و بلوچستان دیده شده، اظهار داشت: با توجه به گرم شدن هوا و بارش‌های شدید و بروز سیل، احتمال طغیان بیماری‌ها و ازدیاد کنه‌ها وجود دارد، بنابراین تولیدکنندگان از دست زدن به کنه‌ها و خون دام به طور جدی خودداری کنند.

وی افزود: امسال نسبت به سال گذشته شاهد کاهش ۴۰ درصدی موارد ابتلا هستیم.

فراهم‌سازی شرایط واردات دام پرواری از ۷ کشور
نوروزی در خصوص واردات دامپرواری تصریح کرد: اکنون شرایط برای واردات دام پرواری از قفقاز، روسیه، گرجستان، قزاقستان، اروگوئه، استرالیا و نیوزلند در حال انجام است و در صورتی که کشور برزیل مستندات لازم را ارائه دهد شرایط برای واردات دام از این کشور نیز انجام می‌شود.

وی گفت: اکنون واردات دام از هند و پاکستان نیز انجام می‌شود که در استان سیستان و بلوچستان قرنطینه و پس از سم‌پاشی و سایر فرایندهای بهداشتی ذبح می‌شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور درباره سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور گفت: طبق گزارش‌های سال گذشته سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور هفت کیلوگرم بود که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ اندکی کاهش یافته اما این رقم به مصرف گوشت سفید از جمله گوشت مرغ اضافه شده است.

او درباره مجوز صادرات دام از کشور افزود: اکنون کشور برای تأمین گوشت قرمز نیازمند دام است بنابراین هیچ مجوزی برای صادرات دام از کشور صادر نشده است.

نوروزی درباره وضعیت بیماری تب برفکی در کشور اظهار داشت: این بیماری از سال ۱۴۰۲ افزایش معناداری در کشور نداشته و وضعیت به خصوص در استان سیستان و بلوچستان تحت کنترل است.

وی افزود: پیش از این با بیماری تب برفکی در استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی به دلیل واردات دام از مرزهای شمال غرب و غرب کشور و همچنین ترانزیت دام روبرو بودیم که برای کنترل اوضاع ترانزیت دام را ممنوع کردیم.

به گفته نوروزی، اکنون برای مهار بیماری تب برفکی عملیات واکسیناسیون به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • بارش‌های جنوب کشور در تابستان هم ادامه خواهد داشت
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • وضعیت قرمز بازار گوشت
  • جایگزینی گوشت گاو با ماهی می‌تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند
  • جلوگیری از مرگ زودهنگام با جایگزینی گوشت گاو با ماهی
  • جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند
  • بیماری تب برفکی در شرق کشور تحت کنترل است