Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان به میزبانی جمعیت هلال احمر برگزار شد.

به گزارش برنا از قزوین؛ جلسه شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان، روز چهارشنبه با ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های صورت گرفته توسط هلال احمر در حوزه آسیب های اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد در سالن جلسات این جمعیت، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسن آصفی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین در این نشست اظهار داشت: حوزه آسیب های اجتماعی قطعاً یکی از حوزه هایی است که هلال احمر در برنامه های فرهنگی و محتوایی خود با توجه به تعدد اعضای جوانی که در سطح استان دارد همیشه به آن می پردازد .

وی ادامه داد: حوزه معاونت جوانان هلال احمر با توجه به کانون های دانش آموزی، دانشجویی، آزاد و طلابی که دارد در مکانهائی مثل دانشگاهها، مدارس و حتی روستاها قرار گرفته است که در آنها تعداد کثیری از جوانان حضور دارند و این فرصتی مناسب برای انجام برنامه های فرهنگی در این کانون هاست.

آصفی اشاره کرد: در حوزه برنامه های فرهنگی که در برخورد با جوانان برگزار شد ما شعار جوان آسیب ستیز را مطرح کردیم و سعی شد محتواهایی که تولید می شود و کار فرهنگی که انجام می شود علاوه بر آگاهی بخشی به جوانان، آنها را به عنوان سفیران ما برای مبارزه با پدیده خانمانسوز اعتیاد معرفی کند.

نادر میرزایی معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان قزوین نیز با توجه به دیدگاهها و نگرش این جمعیت نسبت به آسیبهای اجتماعی و برنامه های فرهنگی که اجرا شده و خواهد شد در ادامه عنوان کرد: تسکین آلام بشری، تامین احترام انسانها، کوشش در جهت برقراری دوستی و تفاهم متقابل و صلح پایدار میان ملتها و تلاش برای حمایت از زندگی و سلامت انسانها بدون در نظرگرفتن هیچگونه تبعیض میان آنها، چهار هدف اصلی است که تمام فعالیتهای جمعیت هلال احمر با توجه به آنها انجام می شود.

وی ادامه داد: با نگاه به این چهار اصل و با توجه به بحث حمایت از زندگی و سلامت که صراحتاً به آن اشاره شده و حتی فعالیتهای امدادی که هلال احمر به آن می پردازد به این نتیجه خواهیم رسید که هلال احمر در راستای رسیدن به این اهداف فعالیت می کند.

میرزایی با توجه به بهره گیری از ظرفیتهای هنری در برنامه های فرهنگی اظهار داشت: سهم بیشتری از فعالیتهایی که انجام می شود پاسخگوی نیاز جوان نیست و جذابیتی برای جوان ندارد و این موضوع اهمیت خلاقیت در رویارویی با جوانان در آموزش را پدیدار می کند بنابراین در حوزه ساخت برنامه برای جوانان ضرورتاً باید کارشناسان روانشناسی، جامعه شناسی و مردم شناسی و بویژه جوان شناسی ورود کنند.

وی ادامه داد: عنوان برنامه، موضوع، محتوی، ارتباط بصری و ادبی، ساختار اجرایی و فضاسازی و همنوائی عناصر از مواردی هستند که در برخورد با برنامه های فرهنگی در حوزه آسیب های اجتماعی باید به آنها توجه داشت.

معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان قزوین در مورد نگرش در طرح و برنامه برای جوانان به تأثیر گروه همسالان و توجه به فلسفه و تفکر انتقادی اشاره کرد و افزود: برخورد غیر مستقیم و تأکید بر خلاقیت و پرهیز از کلیشه از مواردی است که در برنامه هایی که برای جوانان انجام می شود ضرورت توجه به آن وجود دارد .

میرزایی در پایان با توجه به برنامه های فرهنگی اجرا شده در این جمعیت به جشنواره ملی سفیران بشردوستی، جشنواره ملی همگفت و کتابخوانی و حافظ خوانی اشاره کرد و ادامه داد: طرح پیمان، مداخلات اجتماع محور، آفتاب سلامت ( توسعه سلامت و نشاط اجتماعی ، کنترل وکاهش آسیب های اجتماعی)، مجموعه کارگاه های مهارتی، حلقه های خودکاوی جهت بازشناسی ضعف ها و قوت ها، همایش علمی کاربردی ویژه مربیان مهدها و مدارس به ویژه در شهرستان آوج و میز مشاوره در برنامه ها از جمله مجموعه فعالیت های اردوئی ، آموزشی ، مهارتی این جمعیت می باشد که می توان به آنها اشاره کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگی موادمخدر هلال احمر برنامه های فرهنگی آسیب های اجتماعی جمعیت هلال احمر انجام می شود برای جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۵۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد

گردهمایی مدیران ستادی و استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور صبح امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت‌ماه) در مجتمع فرهنگی باغ زیبا آغاز شد.

بنابر این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین خداداده در افتتاحیه این گردهمایی با تسلیت فرارسیدن سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، اظهار کرد: جایگاه سیدالکریم (ع) بسیار جایگاه والایی بوده است و آثار تمدنی بقعه ‌ایشان عیان است.

وی تصریح کرد: در این گردهمایی دوروزه زمینه‌ای فراهم شده که کارهای کارشناسی با مفاهمه و با مشارکت و حضور مدیران مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به ترسیم چشم انداز هشت ساله این ستاد، بیان کرد: این نشست فرصت خوبی برای مرور و تبیین چشم انداز ترسیم شده است و ضرورت دارد برای جذب اعتبارات برون سازمانی و تخصیص بهینه درونی اهتمام ویژه‌ای صورت گیرد.

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است در سپهر فرهنگی کشور اگر موضوعات مرتبط با کانون‌های مساجد را به خوبی بیان کنیم و پای یک موضوع بایستیم، می‌توانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

حجت الاسلام والمسلمین خداداده در ادامه بر لزوم احیای هویت سازمانی کانون‌های مساجد تأکید کرد و گفت: در حال حاضر برای ارتقای جایگاه کانون‌های مساجد کارهای بسیاری است که انجام نداده‌ایم و ضرورت دارد برای تحقق آن‌ها تلاش کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین خداداده در ادامه تأکید کرد: تحول باید در حوزه رویدادها و برنامه‌های مختلف ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور انجام شود، در این راستا ایجاد و تعمیق هویت تشکیلاتی مورد توجه ویژه ما است.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: برای مثال در حوزه اوقات فراغت دستورالعمل به استان‌ها ارسال می‌شود اما فاز اجرا و نوع عملکرد در هر استان متفاوت بوده و بر همین محور است که هویت بخشی به کانون‌ها محقق می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: نمای کلی برنامه‌های ستاد در سال پیش رو در برش‌های مختلف اعم از ملی و استانی برگزار می‌شود، برای مثال در حوزه کتاب قصد داریم به شکل ویژه فعالیت داشته باشیم و پیوست‌های فرهنگی مرتبط را بررسی و اجرا کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین خداداده در پایان خاطرنشان کرد: در حال تلاش برای راه اندازی صندوق قرض الحسنه کانون‌های مساجد هستیم که اگر این اتفاق بیفتد امتیازی را به کانون می‌دهد تا بتواند به اعضای خود وام بدهد.

ضرورت بهره‌برداری حداکثری از شبکه رابطین کانون‌های مساجد

این گزارش می‌افزاید: «مهدی مقدم»، نیز در این گردهمایی طی سخنانی با اشاره به فعالیت‌ها و دستاوردهایی که در سال ۱۴۰۲ در سطح کانون‌های مساجد کشور محقق شد، گفت: ‌امیدواریم در سال جدید نیز با رایزنی‌ها و برنامه‌ریزی مطلوب در عرصه محتوا و فعالیت‌های فرهنگی هنری شاهد ثمربخشی هرچه بیشتر اقدامات باشیم.

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: برنامه‌های قرآنی، فرهنگی و هنری به عنوان چارچوب اصلی برنامه‌های ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور شناخته می‌شوند و انتظار می‌رود همواره در این خط سیر حرکت کنیم، در این راستا تفاهم‌نامه‌ای را برای اجرای برنامه‌هایی که در استان اجرا می‌شود مورد توجه قرار می‌گیرد.

مقدم افزود: ‌امیدواریم امسال بهره‌برداری حداکثری از شبکه رابطین کانون‌های مساجد داشته باشیم، البته در این گستره به دنبال انتخاب دقیق رابط‌ها هستیم در نتیجه درصدد ایجاد هماهنگی بیش از پیش بین مدیران ستادی و رابطین کانون‌ها در استان‌ها هستیم تا ذیل این رویکرد برنامه‌های مدنظر با موفقیت هرچه بیشتر به نتیجه رسیده و محقق شوند.

وی در ادامه گفت: ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در طول سال برنامه‌های مختلفی دارد تا بتواند ذیل این اقدامات جامعه هدف خود را که اعضای کانون‌ها هستند در عرصه‌های مختلف حمایت و توان‌افزایی کند.

سامانه ‌امانت‌دهی کتاب راه‌اندازی می‌شود

مقدم در ادامه با اشاره به فعالیت‌های ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در حوزه کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: در نظر داریم سامانه ‌امانت‌دهی کتاب را راه‌اندازی کنیم که تأمین زیرساخت‌های آن در دست انجام است.

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: ما برای فعالیت‌های ستادهای استانی، ترازی را مشخص کرده‌ایم که بر اساس آن فعالیت‌ها در سطح استان‌ها انجام و ارزیابی می‌شود.

بنا بر این گزارش، در ادامه این گردهمایی، ‌امیرحسین خورشیدی، مدیرکل کل هماهنگی امور ستادی، روابط عمومی و بین‌الملل ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه برای دستیابی به اهداف مورد نظر نیازمند همراهی و کمک‌های مدیران ستادهای استانی کانون‌های مساجد هستیم، گفت:‌امید است با تعامل و همکاری میان مدیران ستادی و استانی بتوانیم به اهداف ترسیم‌شده دست یابیم.

گفتنی است، در آیین افتتاحیه گردهمایی مدیران ستادی و استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور برخی از مدیران استانی این ستاد به طرح بحث و نظر درباره برنامه‌های در دست انجام، و افق پیش روی فعالیت‌ها پرداختند.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • برگزاری انتخابات کنگره سراسری اعضای شورای مرکزی جوانان هلال احمر 
  • برگزاری انتخابات کنگره سراسری اعضای شورای مرکزی جوانان هلال احمر
  • برگزاری جشنواره قلب شهر در مسجد ملااسماعيل یزد
  • برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی
  • مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • برگزاری نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور
  • برگزاری برنامه‌های فرهنگی و تبیینی دهه کرامت در بوشهر