Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسین اکبری روز پنجشنبه در نشست خبری که به صورت زنده از طریق اینستاگرام برگزار شد اظهار داشت: اگر این صندوق برای استان به تصویب برسد در آینده کشاورزان، بهره برداران و مسولان استان در صورتیکه برای این محصولات مشکل ایجاد شود نگرانی نخواهند داشت و محصولات به راحتی صادر خواهد شد.

وی در ارتباط با مشکل کشاورزان و بهره‌برداران استان در خصوص محصولات استراتژیک اظهار داشت: کشاورزان در زمینه برخی از مشکلات محصولات استراتژیک استان نقش کمرنگی دارند و باید در قالب تشکل یا اتحادیه با مشارکت مالی بهره‌برداران تاکنون بخش عمده‌ای از مشکلات کشاورزان استان حل می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان‌ جنوبی ادامه داد: خراسان جنوبی در زمینه زعفران از لحاظ تولید رتبه دوم کشور و در زمینه تولید محصول عناب در کشور و زرشک در دنیا رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مسائل و مشکلات پیش‌روی زرشک‌کاران خراسان‌ جنوبی اظهار داشت: شیوع کرونا و در پی آن کاهش مصرف زرشک موجب افت قیمت این محصول استراتژیک خراسان‌جنوبی شد و خسارت‌هایی را به زرشک‌کاران وارد کرد.

اکبری با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد از محصول زرشک‌کاران عمده استان روی دست آنان مانده است تصریح کرد: باید در زمینه رفع مشکلات زرشک کاران خراسان‌ جنوبی تدابیری ویژه‌ای اندیشیده شود.

وی عنوان کرد: سالانه در استان ۸۰ هزار تن زرشک‌تر برداشت می‌شود که برای ۵۰ درصد این محصول بارگاه کم داریم در این خصوص طرح ایجاد مجتمع بارگاه‌های زرشک سال قبل آغاز شد و مقدمات و زیرساخت‌های آن در دست انجام است.

معاون برنامه‌ ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان‌ جنوبی یادآور شد: برای تشکل‌ها، کشاورزان، عمده مالکان، تاجران و صادرکنندگان زرشک که نسبت به خریداری زرشک تعهد داده‌اند آمادگی داریم تسهیلات در گردش از محل بند الف تبصره ۱۸ و سازمان تعاون روستایی پرداخت کنیم.

وی در ارتباط با تشکیل کنسرسیوم محصول زرشک در استان گفت: در خصوص بهبود وضعیت زرشک، رونق صادرات آن و ورود این محصول استراتژیک  به بازارهای صادراتی بی شک از همکاری با بخش خصوصی بهره خواهیم برد و از این جهت از فعالیت بخش خصوصی در قالب کنسرسیوم زرشک توسط اتاق بازرگانی بیرجند حمایت می‌کنیم.

اکبری ادامه داد: باید از بخش خصوصی در بسیاری از تصمیم گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها کمک بگیریم که یکی از این بخش‌ها اتاق بازرگانی است.

وی بیان کرد: اگر قرار است محصول زرشک از شرایط کنونی خارج شود باید صادرات آن توسعه یابد چراکه این محصول از نظر راندمان آبیاری بعد از محصولات گلخانه‌ای می‎‌تواند الگو قرار بگیرد.

معاون برنامه‌‍ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان‌ جنوبی در ارتباط با نهضت گلخانه‌ای و محصولاتی که تولید خواهد شد گفت: با توجه به تدوین سند سازگاری با کم‌آبی به عنوان اولین اقدام در کشور، اولویت نخست با توسعه کشت‌های گلخانه‌ای دیده شده است.

وی افزود: یکی از ایراداتی که در استان وجود دارد اینکه تعداد و میزان تولید محصولات گلخانه‌ای اکنون در استان کم است لذا صادرکننده تمایلی به همکاری با گلخانه‌داران ندارد که با افزایش محصولات از لحاظ کمی و کیفی زمینه صادرات نیز فراهم خواهد شد.

اکبری بیان کرد: یکی از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد امسال زنجیره تولید محصولاتی چون پنبه و زیتون است یادآور شد: زنجیره تولید زیتون در استان کامل است و امسال برای نخسین بار زنجیره تولید محصول کلزا نیز در استان تکمیل شده است و روغن این دانه گیاهی در استان تولید می‌شود.

وی اظهار داشت: زنجیره مرغ و محصول پنبه نیز در استان تکمیل است نخستین کمباین برداشت پنبه برای نخستین بار در کشور برای استان خریداری شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی ادامه داد: با شهرستان نهبندان برای محصول بَنه نیز برنامه‌ریزی شده است و بحث روغن‌کشی بنه نیز به زودی انجام و زنجیره این محصول نیز در استان تکمیل می‌شود.

وی ادامه داد: برای گل نرگس نیز سال گذشته محصول از کشاورزان خریداری شد و امسال نیز برای خریداری و عرضه محصول به بازارهای کشور برنامه‌ریزی شده است.

اکبری بیان کرد: به نوعی می‌توان گفت برای بسیاری از محصولات زراعی و باغی استان زنجیره تولید تکمیل شده یا در حال تکمیل است به عنوان مثال برای محصولاتی از قبیل گندم، چغندرقند، گیاهان علوفه‌ای از قبیل یونجه، ذرت و سورگوم نیز زنجیره تکمیل شده است.

وی بیان کرد: سیل سال گذشته سیل خسارت‌های زیادی به واحدهای دامی و کشاورزی خراسان‌جنوبی وارد کرد که برای جبران آن اقدامات متعددی انجام شده است.

معاون برنامه‌ ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان‌ جنوبی افزود: بعد از سیل فروردین ماه سال قبل بازدیدهایی از باغات، اراضی و دامی انجام شد که منجر به شناسایی هشت هزار و ۶۳۹ خسارت دیده در استان شد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۴۵ میلیارد و ۷۰۵ میلیون ریال تسهیلات به خسارت‌دیدگان ناشی از سیل در استان پرداخت شده است افزود: مجموع تسهیلات مصوب شده به استان بر اساس دستورالعمل‌ها و مصوبات مربوطه در استان جذب و پرداخت شد.

اکبری ادامه ‌داد: همچنین هشت هزار و ۱۶۳ کشاورز خسارت دیده نیز مبلغ ۵۱ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه دریافت کردند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات ارزان قیمت خراسان جنوبی سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات ارزان قیمت خراسان جنوبی سیل وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات ارزان قیمت خراسان جنوبی سیل زنجیره تولید معاون برنامه خراسان جنوبی برنامه ریزی تولید محصول زرشک کاران گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۶۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه

معاون خرید راهبردی اداره‌ کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌ اجتماعی از اتصال داروخانه‌ها به سازمان بیمه سلامت و فراهم‌شدن امکان بهره‌مندی بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در زمینه داروهای مورد تعهد این صندوق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌شود، اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است، هر سال اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد، بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی، مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است، تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند، با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است، به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود؛ در واقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست، در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

خدایی گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است؛ در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

وی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج ادامه داد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند، به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود؛ در بیمارستان‌های خصوصی غیرطرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است؛ طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است، موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و مانند آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 747470

دیگر خبرها

  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • حمایت ۳ هزار میلیارد ریالی صندوق ملی مسکن از طرح‌های زیربنایی مسکن خراسان‌جنوبی
  • حمایت ۳۰۰۰ میلیارد ریالی از طرح مسکن خراسان‌ جنوبی
  • اهدای ۴۷۲۷ قلم لوازم ضروری زندگی به نیازمندان خراسان‌ جنوبی
  • اهدای ۱۶۵ میلیارد ریال لوازم ضروری به نیازمندان خراسان‌جنوبی