Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-19@05:56:46 GMT

نداشتن تحرک و جنب و جوش، نقص است؟

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۸۳۰۵

نداشتن تحرک و جنب و جوش، نقص است؟

آفتاب‌‌نیوز :

‌مصطفی بهرامی اظهار کرد:، چون زندگی امروزه نسبت به گذشته خیلی فرق کرده و تکنولوژی پیشرفت زیادی داشته، متاسفانه برخی از مردم کاملاً به زندگی ماشینی عادت کرده و تنبل شده‌اند.

وی با بیان اینکه چرخ‌های صنعت با شتاب به حرکت درآمده، اضافه کرد: برخلاف سیر صعودی صنعت، شاهد سیر نزولی در حرکت و پویایی انسان‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرامی تاکید کرد: لازمه زندگی انسان، تحرک و پویایی بوده و نداشتن تحرک کافی و جنب و جوش نشانه عیب و نقص است.

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان تصریح کرد: نبود پویایی و جنب و جوش تأثیرات منفی داشته و سلامتی جسمانی و روانی جامعه را به مخاطره انداخته است.

وی بیان کرد: فقر حرکتی ناشی از پیشرفت تکنولوژی به همراه برخی عادات ناصحیح مثل نشستن، ایستادن، راه رفتن و… سبب یکسری دیگر از ناهنجاری‌های جسمانی شده و در نتیجه روز به روز تعداد افرادی که از ناهنجاری‌های جسمانی رنج می‌برند بیشتر و بیشتر می‌شود و باعث مشکلات عدیده‌ای در جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان خواهد شد.

بهرامی با بیان اینکه امروزه تحقیقات متعددی در سطح جهان در زمینه ناهنجاری‌های جسمی انجام گرفته که نشان‌دهنده میزان شیوع این تغییر شکل‌ها در بین افراد جامعه است، افزود: در این زمینه تحقیقات مختلفی در کشورمان صورت گرفته که همگی موید میزان بسیار بالایی از این ناهنجاری‌ها در بین اقشار جامعه به ویژه دانش‌آموزان است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان تاکید کرد: می‌توان با استفاده از حرکات اصلاحی که کارآیی مؤثری در دوران تحصیلی دارد، نقش مهمی در انحرافات و مشکلات موجود ایفا کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سلامت جسمانی و روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۸۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، رئیس مرکز پژوهش های مجلس ضمن برشمردن راهکارهایی برای محافظت مالی از خانواده‌ها در برابر مخارج کمرشکن سلامت، گفت: در سال ۱۴۰۰، خانواده‌های ایرانی به میزان ۲.۴۲ درصد با این هزینه‌ها مواجه شده‌اند.

بابک نگاهداری در حاشیه نشست دبیرخانه دائمی مقابله با فقر، فساد و تبعیض، به راهکارهایی برای محافظت مالی در برابر مخارج کمرشکن سلامت در ایران اشاره و اظهار کرد: این مخارج به دلیل بالا بودن سهم پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم، پایین بودن ظرفیت درآمدی خانوار، ضعیف بودن سازوکارهای پیش پرداخت و تجمیع ریسک در تأمین مالی مراقبت های سلامت، ایجاد می شود. 

وی بیان کرد: کشورها می‌توانند از طریق گسترش طرح‌های‌ مبتنی‌بر پیش‌پرداخت و کاهش سهم پرداخت از جیب، احتمال بروز هزینه‌های کمرشکن خدمات سلامت را کاهش دهند. البته در کنار آن نیاز است که بسته مزایای بیمه های سلامت و عمق پوشش خدمات نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی، در زمان مناسب برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی کنند، افزود: به همین دلیل ممکن است که با مخارج کمرشکن سلامت مواجه نشوند که این موضوع در محاسبات مخارج کمرشکن سلامت در نظر گرفته نمی‌شود؛ بنابراین موضوع مهم در هنگام بررسی روند مواجهه با مخارج کمرشکن سلامت، روند بهره‌مندی از خدمات سلامت است. 

نگاهداری گفت: براساس آمار منتشر شده، در سال ۱۴۰۰، خانواده‌های ایران به میزان ۲.۴۲ درصد با هزینه‌های کمرشکن سلامت مواجه شده اند که این میزان با هدف تعیین شده در برنامه ششم توسعه یک درصد فاصله دارد بنابراین، با وجود تأکید بر محافظت مالی از خانوار در برابر مخارج کمرشکن سلامت در قوانین برنامه‌های توسعه و سیاست‌های کلان، سلامت کشور طی سال‌های گذشته این هدف محقق نشده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تأکید بر اینکه دلیل اصلی عدم تحقق سلامت در کشور، بالا بدون سهم پرداخت از جیب خانوار در هزینه‌های سلامت است، گفت: پایداری و افزایش منابع مالی در دسترس عاملی مهم جهت کاهش پرداخت از جیب هزینه‌های سلامت است. همچنین سیاست گذاری برای کاهش هزینه‌های این بخش، نیازمند راهبردهایی برای بهبود همکاری بین بخش های مرتبط از طریق تعیین اهداف و ایجاد چشم انداز مشترک است در این راستا لازم است که نقش متولی گری وزارت بهداشت تقویت شده و سازوکارهای نظارت و ارزیابی سیاست های حمایتی طراحی شود. 

وی با اشاره به نقش رسانه ها و اراده مسئولان برای کاهش هزینه‌های سلامت، گفت: ارائه دهندگان خدمات باید در امر سیاست گذاری در این زمینه مشارکت داشته باشند تا سیاست ها و تصمیمات کلان، در جامعه هدف، اثرگذار باشد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پیش بینی تغییرات آینده بخش سلامت و برنامه ریزی برای مراقبت های سلامت مورد نیاز و آگاهانه تصمیم گرفتن درباره این موضوعات، از دیگر ملزومات برای کاهش هزینه‌های سلامت در کشور است. 

وی با اشاره به اهمیت بازنگری و بازتعریف سیاست های حمایتی برای کاهش هزینه‌های سلامت گفت: در این زمینه باید مداخلات هدفمند برای افزایش محافظت مالی از گروه های کم درآمد و آسیب پذیر در برابر هزینه‌های کمرشکن سلامت صورت گیرد. ایجاد نظام داده‌ای پویا و به‌ روز جهت ارزشیابی شاخص‌های تأمین مالی نظام سلامت کشور و آگاهی از تغییرات آینده بخش سلامت و مراقبت‌های سلامت نیز در این زمینه اهمیت ویژه‌ای دارد.

دیگر خبرها

  • بازگشایی محورهای مسدود شده بر اثر سیل در نقاط سیل زده کشور
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد برای پویایی و شکوفایی کشور
  • نداشتن رانندگی قابل پیش‌بینی، زمینه‌ساز تصادفات است
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • انسداد ۳۲ محور شریانی و غیرشریانی به دلیل سیل اخیر
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • راز پویایی هنر انقلاب بارور شدن اندیشه انقلابی است
  • بساط ناهنجاری‌ها و کشف حجاب کم کم جمع خواهد شد
  • ازدواج بهنگام رمز پویایی جامعه
  • رادیک: وضعیت جسمانی جوکوویچ نگران کننده است