Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا هاشم‌آبادی روز جمعه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا افزود: با وجود نیاز ضروری جوجه‌های گوشتی به ماده غذایی سویا، افزایش قیمت این نهاده و نفوذ دلالان، واحدهای مرغداری جوین را با مشکل جدی مواجه کرده است.
وی ادامه داد: سهمیه شهرستان جوین از نهاده‌های طیور جوابگوی نیاز تولیدکنندگان نیست و مرغداران مجبور به تامین سویا از بازار آزاد به قیمت چندبرابری شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: سهمیه شهرستان جوین از نهاده سویا ۵۱۰ تن مشخص شده که تاکنون ۳۹۵ تن آن جذب و با قیمت مصوب ۲۹ هزار ریالی بین مرغداران توزیع شده است.
هاشم آبادی افزود: طی ماه‌های گذشته بر اثر عدم صرفه اقتصادی و گرانی نهاده های طیور ۱۱ مرغداری گوشتی این شهرستان جوجه ریزی نداشته‌اند و تنها هفت واحد مرغداری جوجه‌ریزی داشته‌اند.
وی ادامه داد: گرانی علوفه و نهاده‌های دامی و طیور به تهدیدی جدی برای صنعت دامپروری جوین تبدیل شده لذا ضروری است در این شرایط دولت برای حل مشکل دامداران نهاده‌های بیشتری اختصاص دهد.
در سال زراعی کنونی افزون بر ۷۵ هزار تن گندم و جو  از مزارع شهرستان جوین برداشت شد.
شهرستان جوین حدود ۱۵۰ هزار راس دام سبک و سنگین و ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.
نقاب مرکز شهرستان جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها جهش تولید دام و طيور قیمت کالا جوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید دام و طيور قیمت کالا جوین جهش تولید دام و طيور قیمت کالا جوین شهرستان جوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۸۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 

محمود زین الدینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: بر اساس ضوابط و دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی نمونه گیری تصادفی از محصولات خوراک دام در دستور کار شبکه دامپزشکی شهرستان قرار دارد و در همین زمینه کارخانجات خوراک دام و طیور مورد رصد قرار گرفتند.

وی افزود: رعایت نکردن تامین نهاده‌ها از مراکز معتبر و دارای پروانه بهداشتی، نگهداری نامناسب و غیر بهداشتی و رعایت نکردن مسائل بهداشتی در خط تولید خوراک دام می‌تواند به عنوان عامل مهم و خطر ساز در سلامت و بهداشت دام باشد.  

 رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: با توجه به اهمیت سلامت خوراک دام و طیور در تولید فرآورده‌های خام دامی طرح پایش محصولات کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان به صورت دوره‌ای از سوی شبکه دامپزشکی کرمان انجام می‌شود.

زین الدینی عنوان کرد: نمونه برداری‌های ادواری از محصولات خوراک دام و طیور بیشتر به منظور سنجش عوامل میکروبی، افلاتوکسین، کپک، مخمر و... انجام می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه بالا بودن هر کدام از شاخص‌های مورد ارزیابی شده می‌تواند صدمات جبران ناپذیری به چرخه تولید، سلامت دام و افراد جامعه وارد کند، افزود: در صورت مغایرت هر کدام از آیتم‌ها در واحد‌های تولیدی خوراک دام و طیور ضمن توقف کامل خط تولید نسبت به شناسایی نقاط ضعف، پاکسازی و شست و شو و ضدعفونی همه تجهیزات چرخه تولید و انجام سایر اقدامات قانونی طبق ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی برای رفع نقص و ارتقای بهبود کیفیت خوراک دام و طیور اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ۱۰ راه روستایی در شهرستان بم مسدود شد
  • سیلاب، راه ۱۰ روستای بم را مسدود کرد
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • افتتاح ۲ طرح بهداشتی در جوین
  • حذف بیش از ۳ تن مرغ غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی
  • جوجه یک روزه
  • شکسته شدن رکورد جوجه ریزی سالانه مرغداری‌های شهرستان زاوه
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است