Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت رئیسه مجلس نسبت به عضو هیات رئیسه مجلس به اظهارات واعظی درباره حضور رئیس‌جمهور در صحن علنی واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران در واکنش عضو هیات رئیسه مجلس به اظهارات واعظی درباره حضور رئیس‌جمهور در صحن علنی مجلس اظهار داشت: بر اساس ماده ۲۰۴ آیین نامه داخلی مجلس سخنرانی معاون اول رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت امکانپذیر نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد امیرآبادی‌فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس در واکنش به اظهارات واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: واعظی طی نامه‌ای به مجلس شورای اسلامی اعلام کرده بود، آقای روحانی براساس توصیه کمیته بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا نباید در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت شرکت کند زیرا احتمال ابتلا به بیماری کرونا در این مکان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این راستا رئیس جمهور طی نامه به جهانگیری اعلام کرد که بجای وی در جلسه روز چهارشنبه حضور پیدا کند‌، افزود: براساس ماده ۲۰۴ آیین‌نامه داخلی مجلس، اگر رئیس جمهور برای جلسه رای اعتماد به کل کابینه در مجلس حضور پیدا کند، می‌تواند در مدت زمان ۲ ساعت و نیم درباره برنامه‌های دولت صحبت کند و بعد از آن هم فرصتی برای پاسخگویی به مخالفان دارد.

نماینده مردم قم در مجلس تاکید کرد: رئیس جمهور در این جلسه می‌تواند، زمان در اختیار خودش را به شخص دیگری بدهد تا وی پاسخ مخالفان را بدهد اما در زمانی که کمتر از نصف کابینه یا یک وزیر را به مجلس معرفی می‌کند، رئیس جمهور می‌تواند با استفاده از فرصت زمانی وزیر یا وزرای پیشنهادی به مدت یک ساعت صحبت کند.

امیرآبادی‌فراهانی ادامه داد: بنابراین مطابق آیین نامه داخلی جهانگیری معاون رئیس جمهور در این شرایط نمی‌توانست از طرف آقای روحانی در جلسه رای اعتماد به وزیر صمت صحبت کند، به همین جهت ما حتی در زمان سخنرانی جهانگیری در جلسه رای اعتماد به خاوازی وزیر جهاد کشاورزی هم به رییس وقت جلسه اعتراض و اعلام کردیم که این اقدام غیرقانونی است اما وی این موضوع را نپذیرفت.

عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه واعظی متاسفانه در اظهارات خود به این نکات قانونی توجه نکرده است، بیان کرد: دکتر قالیباف رئیس مجلس قبل از رای‌گیری درباره وزیر پیشنهادی صمت در پاسخ به تذکر سلیمی نماینده محلات در جلسه علنی اعلام کرد که رئیس جمهور براساس توصیه ستاد ملی مقابله با کرونا در این جلسه حضور نیافته است در حالی که در نامه واعظی نوشته شده بود به توصیه کمیته بهداشتی ولی به دلیل اینکه در یادداشت امیری معاون پارلمانی دولت به دکتر قالیباف عنوان ستاد ملی مقابله با کرونا قید شده بود، همین عنوان هم در صحن اعلام شد.

امیرآبادی‌فراهانی تاکید کرد: تعجب می‌کنم که چگونه آقای واعظی می‌گوید ، رییس مجلس بعد  از رای گیری درباره دلیل نیامدن آقای روحانی توضیح داده است. اما مردم پخش  زنده مجلس  را دنبال کرده اند و دیده اند که آقای قالیباف قبل از رای گیری موضوع را توضیح داد.  یعنی آیا آقای واعظی مسأله ای به این واضحی را نمی‌دانسته که خلاف واقع گفته است یا هدف دیگری داشته است.

وی اظهار کرد: اعتراض نمایندگان به عدم حضور رئیس جمهور در جلسه روز چهارشنبه به این دلیل بود که اعلام می‌کردند، آیا خون آقای روحانی از بقیه رنگین‌تر است، چگونه می‌شود رئیس جمهور کرونا بگیرد اما جهانگیری با حضور در مجلس کرونا نگیرد؟ 

نماینده مردم قم در مجلس با اشاره به نگرانی مردم درباره برگزاری کنکور با وجود شرایط کرونایی گفت: دولت بعد از اعلام خبر تعویق یک ماه کنکور در اخبار رسانه ملی، با ذکر اینکه اشتباه شده خبر را تکذیب کرد و اکنون این سوال برای نمایندگان پیش آمده که چگونه حضور رئیس جمهور در مجلس آن هم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و جمعیتی کمتر از شرکت‌کنندگان کنکور و فضایی بازتر باعث ابتلا به کرونا می‌شود اما داوطلبان کنکور با وجود عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید سر جلسه حضور پیدا کنند.

عضو هیئت رییسه مجلس تصریح کرد: رئیس دفتر رئیس جمهور باید به این موضوع پاسخ دهد که چرا با روح و روان بچه‌های مردم بازی می‌کنند؟ نمایندگان مجلس با مردم از نزدیک در حوزه‌های انتخابیه خود در تماس هستند و این سخنان را می‌شنوند و از تریبون مجلس آن را اعلام می‌کنند.

امیرآبادی‌فراهانی تاکید کرد: دکتر قالیباف رئیس مجلس در جلسات مختلف هیئت رییسه اعلام کرده که هر کجا دولت می‌خواهد مشکل کشور را حل کند باید به آنها کمک کرد، حتی در جلسات شورای عالی هماهنگی سران قوا هم با قدرت و مطالعه همراه با تیم اقتصادی منسجم شرکت می‌کند.

وی افزود: البته نمایندگان مجلس به برخی اقدامات شورای عالی هماهنگی سران قوا براساس فرمایش مقام معظم رهبری مبنی براینکه مسایلی را که مجلس باید پیگیری کند را در این جلسات مطرح نکنید تا مجلس از حیز؟ انتفاع نیوفتد، انتقاد دارند اما با این حال رئیس مجلس بر کمک به دولت برای حل مشکلات مردم بارها تاکید کردند.

نماینده مردم قم در مجلس تاکید کرد: یک اشتباهی اکنون در حال مصطلح شدن است مبنی براینکه تمامی نامه‌ها با امضای نمکی وزیر بهداشت به عنوان مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا برداشت می‌شود در صورتی که اینطور نیست و ستاد ملی مقابله با کرونا براساس آیین نامه به ریاست اقای روحانی تشکیل و درباره موضوع مورد نظر بحث و بررسی کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس بیان کرد: تاکید ما بر ارتباط نزدیک و دوستی میان دو قوه مجریه و مقننه است و در کنار انجام وظایف خود به یکدیگر برای حل مشکلات مردم کمک کنند، اکنون هم کمیسیون‌های مختلف مجلس با حضور وزرا به دنبال حل مشکلات اقتصادی است و از سوی دیگر دولت نباید توقع داشته باشد که در برابر هر خواسته خود مجلس چشم بگوید، مجلس یازدهم با دور قبل متفاوت است و فقط چشم نمی‌گوید.

وی با اشاره به دلایل عدم رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت هم گفت: مردم طی این چند ماه شاهد عدم کنترل قیمت‌ها، افزایش قیمت فولاد و سیمان و ... بودند و نمایندگان برای دفاع از حقوق ملت نتوانستند به خیابانی رای اعتماد دهند و انتظار داریم دولت هرچه سریعتر وزیر پیشنهادی خود را معرفی کند. اگر روز شنبه هم وزیر را به مجلس معرفی کند حتما روز چهارشنبه جلسه رای اعتماد را برگزار خواهیم کرد.

امیرآبادی‌فراهانی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا عدم رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت ارتباطی به حضور نیافتن رییس جمهور در جلسه رای اعتماد دارد یا خیر، گفت: نمایندگان مجلس براساس یک حجت شرعی رای می‌دهند زیرا موضوع حق‌الناس در میان است، با شناختی که از وکلای ملت در مجلس یازدهم پیدا کرده‌ام قطعا به موجب عملکرد ضعیف خیابانی طی این مدت، برنامه‌های آینده وی و همچنین اظهارات محکم مخالفان و ناتوانی وزیر پیشنهادی در پاسخ به انتقادات به وی رای ندادند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امیرآبادی فراهانی مجلس یازدهم رئیس جمهور واعظی رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت ستاد ملی مقابله با کرونا جلسه رای اعتماد امیرآبادی فراهانی حضور رئیس جمهور اظهارات واعظی آقای روحانی رئیسه مجلس آیین نامه عضو هیئت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۸۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر ؛ این شخص باید برکنار شود ! ...| بر چه مبنایی برای۴۵ دقیقه‌ سریال ۳ میلیارد تومان هزینه می‌شود؟

به گزارش همشهری آنلاین، همین چند روز پیش بود که انتشار ویدئویی از نایب‌رییس هیات‌مدیره یکی از سکوهای نمایش خانگی، مخاطبان را انگشت به دهان گذاشت. این عضو هیات‌مدیره در اظهاراتی عجیب عنوان کرد: بازیگران این سریال‌ها (محصولات پلتفرم مذکور) خیلی بی‌اخلاق‌اند. بازیگران و تهیه‌کننده‌ها همه بی‌اخلاقی‌های خاص خودشان را دارند و به قرارداد و حرف‌شان متعهد نیستند. من در چند صنعت مختلف از لوازم خانگی تا کاشی‌کاری و خودرو بودم، من به بی‌اخلاقی اینها هیچ جا ندیدم. اسم‌شان این است که هنرمندند اما بسیار بی‌اخلاق‌اند. اول و آخرشان پول است. پول بده هر کاری می‌کنند ...

هیچ کسی مثل بازیگران بی اخلاق و بی تعهد نیست ؛ اگر پول باشد هر کاری می‌کنند !

این صحبت‌ها با واکنش‌هایی مواجه شد و جالب آن‌که تمام این واکنش‌ها، در نفی این حرکت و نکوهش چنین ادبیاتی بوده است. برخی هنرمندان ازجمله حسین فرحبخش، همایون اسعدیان و مازیار میری اعلام کردند که تا زمان عذرخواهی رسمی، هیچ‌گونه همکاری با این پلتفرم نخواهند داشت. نهادهایی چون انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینمای ایران، خانه سینما و انجمن صنفی بازیگران سینما با انتشار بیانیه‌هایی، اعتراض شدید خود را نسبت به این باور و ادبیات اعلام کردند. برخی هنرمندان همکار با این پلتفرم نظیر مهدی امینی که دوبلور و مدیر استودیو همکار با این پلتفرم در دوبله و صداگذاری محصولات سینمایی است نیز ادبیات تندی در برابر این اظهارات بیان کرده است. بسیاری از بازیگران و اهالی سینما نیز در صفحات خود، واکنش‌های نسبتاتندی به این گفته داشته و خواهان عذرخواهی این چهره شده‌اند.

شدت این واکنش‌ها به اندازه‌ای بود که روابط عمومی این پلتفرم، طی اطلاعیه‌ای، اگرچه قصد دلجویی داشته اما به دلیل مهندسی غیرهوشمندانه در ترسیم فضای عذرخواهی، نتوانسته خشم اهالی هنر را کاهش دهد. در این اطلاعیه، با تقلیل مخاطبان هدف آقای نائب‌رئیس به یک سریال، عنوان شده که مجموعه‌ای علیرغم صرف هزینه‌های گزاف، با بدعهدی به پخش نرسیده است اما بدیهی است که چنین مشکلاتی عمومیت ندارند و مصاحبه‌ اخیر نایب‌رئیس هیات‌مدیره این پلتفرم را می‌باید صرفا واکنشی به موردی مشخص تلقی کرد. در وهله اول، آنچه برداشتی واضح و شفاف از اظهارات آقای نائب‌رئیس برمی‌آید این است که اشاره ایشان، مستقیما به جامعه هنرمندان بوده و هیچ محدودیتی در کلام ایشان به چشم نمی‌خورد. ثانیا، این‌طور به نظر می‌رسد که عدم‌عذرخواهی رسمی این چهره تا این لحظه که چند روز از انتشار آن ویدئو می‌گذرد، نشان از ثابت‌قدم بودن ایشان در بیان آن عقاید دارد و درست به همین دلیل است که اطلاعیه روابط عمومی آن پلتفرم نه‌تنها نتوانسته در هیبت یک عذرخواهی رسمی برآید بلکه خشم جامعه هنری را نیز بیشتر کرده است.

خود از دردی بود که ایشانند

اینکه این صحبت تا چه اندازه درست است، یک بحث است و چرا این شخص، چنین ادبیاتی را به کار برده، یک بحث دیگر. بسیارواضح است که اگر هر مقامی، چنین ادبیاتی را درباره هر صنفی به کار می‌برد، با واکنش‌های تندی مواجه می‌شد. حتی اگر هم بخواهیم نفس گفته این مدیر را درست بدانیم، در وهله نخست باید انگشت اتهام را به سمت این فرد و نهاد تحت امر ایشان دراز کنیم که در دوران کرونا و بنا بر یک توفیق اجباری که منجر به تعطیلی گسترده سینماها در کشور شد، بر پایه شانس، مردم به سمت این سکوهای محدود گسیل داشته شدند.

تلاش سازمان سینمایی و مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آن برهه در جهت رونق دادن به این سکوها برای سرگرمی مردمی که در خانه قرنطینه شده بودند، سبب رونق چشمگیر اقتصادی این سکوها شد تا جایی که آنها ره چندده ساله را طی یک سال طی کردند. پلتفرم‌هایی که چند سال از حیات آنها می‌گذشت و عملا هیچ توفیقی را به دست نیاورده بودند به نعمت برخورداری از تولیدات دست‌اولی که سازمان سینمایی در اختیار آنها قرار داده بود و البته آبونمانی که از مشترکان می‌گرفت، به سودهایی رسید که اکنون می‌تواند برای هر قسمت ضعیف‌ترین سریال خود، ۳ میلیارد تومان هزینه کند.

همین بریزوبپاش‌های بی‌حساب‌وکتابی که در طول این سال‌ها در برخی از این سکوها رقم خورده سبب شده تا هزینه تولید در سینمای ایران، به‌مراتب بالاتر برود. چطور و بر مبنای کدام منطق ساختاری، برای درآوردن یک سریال ضعیف ۴۵ دقیقه‌ای، ۳ میلیارد تومان هزینه می‌شود و این هزینه‌ها تا قسمتی ۸ میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند؟ اگر هم جامعه سینمایی کشور پولکی شده (که مطلقا چنین نیست)، چنین رسمی را کدام نهاد بنیان گذاشته است؟ تا قبل از سریال‌سازی این پلتفرم‌ها، اصلا چنین حرف‌هایی در سینمای ایران مطرح نبود. بنابراین اگر هم اوضاع به گونه‌ای باشد که آقای نائب‌رئیس عنوان کرده، مقصر پدید آمدن آن، فقط و فقط چنین سکوهایی بوده‌اند که با نداشتن سابقه اجرایی مکفی و عدم‌تجربه بهینه در حوزه سینما، از مشاغلی چون سرامیک‌سازی به این سمت گسیل داشته شدند و حالا برای کسانی که ریشه‌شان در سینما و فیلم و سریال است، چنین شاخ و شانه‌هایی می‌کشند.

و مگر غیر از این است که چون احساس شد در سینما و پلتفرم، سود مالی سرشاری نهفته است، افرادی از مشاغل مختلف، به این سمت گسیل پیدا کردند تا با هدف کسب منفعت مادی، در این حوزه به فعالیت بپردازند و حالا، افرادی دیگر را به این مفسده متهم می‌کنند؟ آن‌هم برای سینمایی که درصد بسیار اندکی از فعالان آن، در رفاه نسبی به سر می‌برند و مابقی آنها، چالش‌های بسیاری در زندگی خود دارند. این گفته آقای نائب‌رئیس نشان می‌دهد که ایشان نسبت به واضحات سینمایی کشور، اطلاعی نداشته و حالا در برابر دوربین و برای مخاطبان عام بسیار، چنین اظهارنظری را عنوان کرده است. و اگر این هنرمندان به گفته ایشان پولکی نبودند، آقای نائب‌رئیس اکنون چگونه می‌توانستند با این میزان اعتمادبه‌نفس که قطعا ناشی از تمکنی نسبی است، چنین اظهاراتی را نسبت به ولی‌نعمتان خود بر زبان بیاورد؟

قطعا انتشار یک اطلاعیه ساده از سوی روابط عمومی این سکو، نمی‌تواند این زخم تفدیده را درمان کند. این سکو اگر حقیقتا با حسن‌نیت اقدام به انتشار آن اطلاعیه کرده، باید در گام ابتدایی، نسبت به برکناری این مقام اهتمام کرده تا حداقل در بعد اقتصادی، جنس همکاری هنرمندان با این سکو، خدشه‌دار نشود. این اقدام می‌تواند کمترین میزان مطالبه جمعی هنرمندان از این سکو باشد تا دیگر مدیری به خود این جرات را ندهد که اندیشه‌های شخصی و سلیقه‌ای خود را این‌گونه به شکلی عمومی فریاد بزند.

کد خبر 846652 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر مهم فیلم و سریال ایرانی سینمای ایران نمايش خانگي

دیگر خبرها

  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • روز‌های برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • رئیس جمهور با استقبال نخست وزیر سریلانکا وارد این کشور شد
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر؛ این شخص باید برکنار شود!
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر ؛ این شخص باید برکنار شود ! ...| بر چه مبنایی برای۴۵ دقیقه‌ سریال ۳ میلیارد تومان هزینه می‌شود؟
  • مصوبات جلسه علنی سه شنبه مجلس
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • انتخاب پنجمین رئیس‌جمهور در وقت فوق‌العاده
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو