Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@18:48:23 GMT

دانش آموزالبرزی به فینال مسابقات کشوری قرآن راه یافت

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۹۹۶۱

دانش آموزالبرزی به فینال مسابقات کشوری قرآن راه یافت

فرشته فهمیده روز جمعه به ایرنا گفت: این دانش آموز سالهای گذشته  در مسابقات استانی و کشوری رشته قرائت و تحقیق کتاب آسمانی موفق به کسب رتبه برترشده است.

وی بیان داشت: این دانش آموز در ناحیه ۲ آموزش و پرورش کرج و شهرستان فردیس مشغول به تحصیل است .

فهمیده افزود: امسال به دلیل شیوع کرونا مرحله استانی و کشوری سی و هشتمین دوره مسابقات کشوری قرآن ، عترت و نمازدرفضای مجازی برگزارشد اما این روند تاثیری برحضور و رقابت تنگاتنگ علاقه مندان به علوم قرآنی و دینی دربین دانش آموزان نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۸۰ هزاردانش آموز در مرحله آموزشگاهی این دوره از مسابقات شرکت کردند، یادآورشد: در این دوره از مسابقات شرکت کنندگان در ۱۴ رشته پسران و ۱۲ رشته دختران دانش آموز مقطع  اول و دوم متوسطه به صورت غیرحضوری به رقابت پرداختند.

وی اضافه کرد: درمرحله استانی این دوره ازمسابقات ۸۷ دانش آموز و ۱۰ فرهنگی پس ارزیابی درفضای مجازی برگزیده شده و به مرحله کشوری راه پیدا کردند.

وی بیان داشت: شرکت‌کنندگان دررشته‌های قرائت قرآن، ترتیل قرآن، تفسیر قرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، اذان و مداحی رقابت کردند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان البرزادامه داد: : مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان درچهارمرحله آموزشگاهی، منطقه‎ای، استانی وکشوری برگزارمی شود.

 وی هدف ازبرگزاری این مسابقات را ترویج فرهنگ معنویت و پیروی از راه اهل بیت (ع)، توسعه وترویج فرهنگ قرآنی، تقویت روحیه معنوی دانش‌آموزان، رشد و پرورش استعداد دانش‎آموزان، استعدادیابی و استعدادپروری چهره‌های قرآنی را از جمله اهداف مسابقات قرآن عترت و نمازذکرکرد.

فهمیده ایجاد انس والفت بین دانش‎آموزان و شخصیت ائمه اطهار(ع)، زمینه‌سازی برای ترویج مسائل قرآنی، ایجاد انگیزه برای دانش‌آموزان، زمینه‌سازی برای آشنایی با صحیفه سجادیه ونهج‌البلاغه و نیز ایجاد وفاق و همدلی بین دانش‌آموزان را از دیگر اهداف این مسابقه معنوی و فرهنگی درمدارس برشمرد.

سال گذشته ۷۴ دانش آموز دوره متوسطه اول و دوم و ۲ معلم البرزی به مرحله کشوری مسابقات قرآن،عترت و نماز راه یافتند وحائز هشت رتبه کشوری شدند.

استان البرز۵۰۰ هزاردانش آموز و۲۴ هزار فرهنگی دارد.

برچسب‌ها البرز قرآن کریم دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز قرآن کریم دانش آموزان البرز قرآن کریم دانش آموزان دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۹۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد

رضامراد صحرایی روز چهارشنبه در شصت و یکمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور اظهار داشت: جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان صورت می‌گیرد که این افراد استخدام رسمی هم هستند. وی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های موجود بهره‌مند شد، بر تعامل میان دستگاه‌ها برای شناسایی و استفاده از این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در برنامه تربیت اوان کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است.

وی یادآور شد: معاونت پرورشی و فرهنگی با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، اگر این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی ادامه داد:  پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود،  همواره قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود. 

وی تاکید کرد: طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی ظرف یک ماه ارائه شود و برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود، این کار اجرا شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی در حال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان اینگونه تربیت شود.

صحرایی درباره طرح اتقان بیان کرد: این طرح ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه بندی معلمان مرتبط کنید و معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با آن مانوس نبودند،  فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی ادامه داد: برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم بیاندیشید همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود ۴۵۰ هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وی افزود: موسسات نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آغاز مرحله استانی مسابقات ورزشی دانش آموزان
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • آئین اختتامیه دوازدهمین دوره المپیاد دانش آموزان آماده
  • ایستگاه پایانی مسابقات قرآن و عترت در لرستان
  • بهادری جهرمی: رشد و زایش خانواده ربوکاپ آزاد را در هجدهمین دوره شاهد هستیم
  • سیرجان فاتح مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر استان کرمان
  • این افراد معلم می‌شوند
  • مازندران/ تنبیه بدنی یکی از دانش آموزان دوره متوسطه اول از سوی معلم
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • ۲ میلیون دانش آموز حافظ قرآن هستند