Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اعتماد آنلاین، از تیرماه بحث ارایه وام ۱۵ تا ۵۰ میلیون تومانی ودیعه به مستاجران نهایی شد و قرار شد به مستاجران شهرهای کوچک ۱۵ میلیون، کلانشهرها ۳۰ و تهرانی ها ۵۰ میلیون تومان وام ودیعه مسکن بدهند. با آغاز ثبت‌نام ۲.۲ میلیون نفر برای دریافت وام ودیعه اسم‌نویسی کردند.      

پالایش ثبت‌نام کنندگان از ۱۱ مرداد آغار شد و طبق گزارش وزارت راه و شهرسازی با پایش درخواست متقاضیان دریافت وام مسکن تاکنون حدود ۷۰ هزار نفر واجد شرایط بودند و پرونده آنها نهایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند دریافت وام ودیعه برای آنهایی که تایید شده‌اند به این نحو است که افرادی که پالایش می‌شوند و تایید می‌شوند می‌توانند با مراجعه به سامانه و سایت اعلام شده، بانک‌شان را انتخاب کنند که ۱۹ بانک عامل در ارایه این وام معرفی شده‌اند و بعد از آن اسامی  به شعب بانک‌ها ارسال می‌شود. سپس افراد می‌توانند با مراجعه به بانک و ارایه مدارک تشکیل پرونده دهند.

طبق گزارش اعلام شده، تا روز گذشته تعداد کسانی که اطلاعات خود را تکمیل کردند ۳۲۸ هزار نفر بودند که از این تعداد ۷۰ هزار نفر از آنها پالایش شدند.

تعداد پیامک‌های ارسال شده با کد ملی معتبر یک میلیون و ۶۲۹ هزار پیامک بوده که نشان از استقبال مستاجران از این طرح بوده حال اینکه در تهران با توجه به افزایش جهشی قیمت مسکن، نرخ تورم و فاصله بین عرضه و تقاضا این وام ودیعه به تنهایی نمی‌تواند برای مستاجران موثر باشد مگر اینکه این مبلغ را به پس انداز خود اضافه کنند اما باید توجه داشته باشیم مخاطب این وام معمولا افرادی هستند که پس‌انداز قابل توجهی ندارند.

در جدول زیر مشخصات واحدهای مسکونی در تهران که مستاجران با وام ۵۰ میلیون تومانی می‌توانند آن را به اجاره دربیاروند آمده است. باید توجه داشت که مستاجران اقساط سود ۱۳ درصدی آن را که ماهانه حدود ۵۳۰ هزار تومان است باید به بانک بپردازند. 

کد خبر 540085 برچسب‌ها وام مسکن - وام مسکن مسکن اجاره

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وام مسکن وام مسکن مسکن اجاره وام ودیعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال سخت خانه‌به‌دوشان

فصل جا‌به‌جایی‌ها دارد آغاز می‌شود و نگاهی به وضعیت بازار اجاره به معنای این است که دربرهمان پاشنه می‌چرخد، گرانی تلخ اجاره مسکن، دربه‌دری‌های جابه‌جایی‌های احتمالی و کم کردن ازهزینه‌های فراغتی وحتی سفره برای مهیا کردن سقفی روی سر. بازار اجاره‌بها در یک دهه گذشته تصمیمات زیادی به خود دیده است. از نیمه دوم دهه ۹۰ همزمان با التهابات در بازار مسکن، بازار اجاره نیز دستخوش تحول شد و رشدهای بالایی را تجربه کرد که تا به امروز هم ادامه دارد. ️در برهه‌های مختلف، دولت‌های مختلف در سطوح بالا و حتی در سطح سران قوا، تصمیماتی برای کنترل و مدیریت این بازار اتخاذ کردند، ️تصمیماتی که آمارهای رسمی، بی‌اثر بودن آنها را تایید می‌کند. همین چند روز پیش خبری از زبان یکی از فعالان حوزه انبوه‌سازی مسکن منتشر شد که گواه این نکته بود که چهار دهک ایران توانایی پرداخت اجاره و شش دهک توانایی خرید خانه را ندارند. اینها اما داده و آمار و ارقام است؛ وضعیت بازار اجاره به نوعی بدتر از این داده‌های رسمی و غیررسمی است. آمارهای رسمی هم حتی به نوعی گواهی برصحت این ادعاهاست، به طوری که طبق داده‌های منتشرشده از سوی مرکز آمار ایران در سال‌های میانی دهه۹۰، تقریبا نیمی از خانه‌های فروخته‌شده در تهران، نوساز(زیر پنج سال ساخت) بودند.ولی این سهم در سال‌های اخیر به حدود یک‌چهارم معاملات کاهش یافته است. افزایش سرسام‌آور اجاره‌ها در سال‌های اخیر باعث شده بسیاری خانواده‌ها مجبور به نقل مکان به مناطق ارزان‌تر و حاشیه‌ای شهرها شوند، اتفاقی که فارع از تمام معایب اقتصادی به لحاظ اجتماعی و امنیتی هم می‌تواند هشدارآمیز باشد. عدم توانمندی برای خرید خانه به معنای افزایش تقاضا برای اجاره است وهمین موضوع هم باعث رشد بی‌حساب اجاره‌بها شده است. وضعیت بازار اجاره مسکن ۱۴۰۳ براساس متغیر‌های اثرگذار نشان می‌دهد در سال‌جاری باتوجه به سطح بالا و نامتعارف قیمت مسکن و نبود قدرت خرید در سمت زوج‌های جدید و سایر خانوار‌های فاقد مسکن ملکی، حجم تقاضای اجاره آپارتمان در شهر‌ها شبیه دو سه سال گذشته، بالا خواهد بود. از طرفی، رکود تولید مسکن طی پنج سال گذشته، حجم کلی عرضه جدید به بازار‌های خرید و اجاره را کاهش داده است. بنابراین، بازار اجاره مسکن با یک عدم ‌تعادل بین واحد‌های آماده اجاره و متقاضیان اجاره‌نشینی روبه‌رو است. 

دیگر خبرها

  • واکنش بازار به تغییر مقررات انتشار آگهی مسکن
  • کارشناس مسکن: هیچ جای دنیا مستأجران مثل ایران به حال خود رها ‌نشدند / معضل مستأجران می‌تواند مشکل امنیتی شود
  • در این منطقه از تهران می‌توان با ۲۰۰ میلیون تومان خانه رهن کرد
  • خانه‌دار شدن کابوس جوانان بیجار/نفس مستاجران به شماره افتاد
  • سال سخت خانه‌به‌دوشان
  • تحقق کاهش معطلی دریافت کد رهگیری برای مستاجران با سامانه خودنویس
  • خانه به دوشان؛ ۴ دهک توان اجاره مسکن را ندارند
  • مستاجران مراقب سامانه خودنویس املاک باشند
  • تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی پرداخت شد
  • پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی