Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام کاظم حافظ نیا در خطبه های نماز جمعه در مصلای آستارا اظهار کرد: امسال عزاداری ماه محرم با سال های گذشته متفاوت خواهد بود و هیات امنای مساجد و فرماندهان پایگاه های بسیج، به اجرای پروتکل های بهداشتی مد نظر ستاد ملی مقابله با کرونا نظارت خواهند کرد.

وی بیان کرد: اولویت اجرای برنامه های عزاداری در فضای باز مساجد است و برنامه ها بعد از نماز مغرب و عشاء به مدت یک و نیم ساعت برگزار خواهد شد و راه اندازی دسته عزاداری و طبل و سنج ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای پیشگیری از شیوع کرونا نباید مجالس عروسی و ترحیم برگزار شود و مردم و مسئولان امر در این خصوص همکاری و نظارت لازم را اعمال کنند.

بیماری کرونا که بیش از ۲۰۰ کشور جهان را درگیر خود کرده، باعث محدودیت هایی در برگزاری همایش ها و آئین ها شده است و برنامه های ماه محرم نیز با رعایت موازین بهداشتی اجرا خواهد شد.

امام جمعه آستارا با اشاره به تورم و نوسان قیمت کالاها از مسئولان امر خواست، نظارت بر بازار کالاها و خدمات را افزایش دهند و به قوانین کنترل بازار بازنگری شود.

حافظ نیا ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی را گرامی داشت و گفت: آزادگان، جانبازان و شهدا از آرمان های انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند و باید خاطرات رشادت و ایستادگی آنها برای قشر جوان تبیین شود.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا آستارا ماه محرم تعزیه ستاد اقامه نماز کشور هیأت عزاداری دسته گردانی بهداشت و سلامت مناسک دینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آستارا ماه محرم تعزیه ستاد اقامه نماز کشور هیأت عزاداری دسته گردانی بهداشت و سلامت مناسک دینی ویروس کرونا آستارا ماه محرم تعزیه ستاد اقامه نماز کشور هیأت عزاداری دسته گردانی بهداشت و سلامت مناسک دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: کشت برنج با سیستم آبیاری از آب‌های زیرزمینی توجیه اقتصادی ندارد و حذف این روش اجتناب‌ناپذیر است‌.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مجید حسنی‌مقدم، امروز_ چهارشنبه، بیست‌ونهم فروردین_ در نشست کارگروه اصلاح کشت جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اصلاح آرایش کشت، اصلاح شیوه کشت و اصلاح نظام راهبری و مدیریت کشت سه اصل مهم در برنامه اصلاح الگوی کشت هستند، اظهار کرد: نگاه سنتی که اصلاح الگوی کشت را تنها جابه‌جایی سطح محصول می‌دانست، جایگاهی ندارد و ارتقای بهره‌وری و نظام‌مند کردن ۲۰ خدمت رایگان دولت در بخش کشاورزی از جمله تحقیق و آموزش ترویج، یارانه تولید، یارانه صادرات و دیگر موارد لازم در این برنامه باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی از سال ۹۳ و پس از اجرای قانون انتزاع، از تولید محور به سمت محصول محور پیش رفته است و از مزرعه تا سفره دغدغه دارد و از آنجا که قیمت محصول در بازار روی نوع کشت تأثیر می‌گذارد، اجرای این برنامه امری مهم به نظر می‌رسد.

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی تغییر اقلیم و نیروهای بازار را دو مورد مهم در اجرای اصلاح الگوی کشت دانست و گفت: اجرای آن نیازمند تغییر تعریف قدیمی این برنامه و دیده شدن به صورت یک زنجیره پیوسته تا مزرعه، در مزرعه و پس از مزرعه است.

وی تصریح کرد: یکی از اتفاقات خوب پس از اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت، پیش رفتن به سمت اصلاح آمار به عنوان اولین قدم برنامه‌ریزی است، به‌طوری که در تولید با برآورد، اما در بازار با آمار واقعی سروکار داریم و اصلاح آمار، آمار بهینه و به موقع در مدیریت بخش کشاورزی بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

حسنی‌مقدم با بیان این نکته که بازخورد کشاورز از بازار به عنوان مرحله چهارم پس از کاشت، داشت و برداشت به کشاورزی اضافه شده است، خاطرنشان کرد: تولید در جغرافیای استان مدیریت می‌شود اما بازار مرز نمی‌شناسد و یکی از اهدافی که در تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تحقیقات مورد توجه قرار می‌گیرد این است که بیش‌بود و کمبودی را در بازار شاهد نباشیم.

وی افزود: تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت درون وزرات‌خانه است اما اجرای آن فرآیندی بین وزراتخانه‌ای است که در زمان ابلاغ آن، مقام عالی اجرای این برنامه به درستی استاندار دانسته شده‌است و جهاد کشاورزی دبیر اجرای این برنامه در استان‌ها است و همکاری استانداری‌ها در اجرای آن امری ضروری و مهم است.

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به محصول مهم برنج در کهگیلویه و بویراحمد و تقاضای افزایش سطح آن در برنامه اصلاح الگوی کشت توسط کارگروه استانی، گفت: حلقه آخر وصل به مزرعه نقش بسیار مهمی در زمینه اصلاح سطح کشت خواهند داشت و مزارع برنجی که از آب‌های زیرزمینی استفاده می‌کنند، توجیه اقتصادی ندارد و حذف آنها امری اجتناب‌ناپذیر است.

وی سازماندهی ۲۰۰۰ متخصص در کل کشور، گفتمان‌سازی و اصلاح آمار را از جمله دستاوردهای اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت طی دو سال اخیر عنوان کرد و گفت: اصلاح الگوی کشت به معنی نظام‌مندی و مدیریت پذیر کردن کشاورز بوده و مباحث اجتماعی و فرهنگ خاص هر استان در این زمینه اثرگذار است.

حسنی‌مقدم اصلاح الگوی کشت را برنامه مادر و تکلیف قانونی وزرات جهاد کشاورزی دانست و تصریح کرد: نظرات کمیته استانی و بازدیدها از کهگیلویه و بویراحمد در راستای تغییرات مورد نظر در کارگروه کشوری به بحث و تبادل نظر گذاشته می‌شود.

کد خبر 745372

دیگر خبرها

  • دیدار جمعی از شعرای استان البرز با امام جمعه کرج
  • مدل دانشگاهی تمدن ایرانی الگوی ۲۰۰ دانشگاه در دنیا است
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • بازسازی انهار کشاورزی شهرستان فومن با بیش از ۶ میلیارد تومان اعتبار
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نبود توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • بهزیستی دیلم بر اشتغال افراد درمان‌شده از اعتیاد نظارت داشته باشد
  • حوزه علمیه بعنوان یک الگوی اخلاق و اخلاص باشد
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز