Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-16@08:24:13 GMT

اجرای ۷ طرح زیربنایی برای توسعه معادن کشور

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۳۲۲۰

اجرای ۷ طرح زیربنایی برای توسعه معادن کشور

به گزارش اتاق خبر، به نقل از شاتا، داریوش دیودیده با اعلام این مطلب گفت: ایمیدرو در مناطق معدنی، ۵ طرح برق رسانی و ۲ طرح جاده دسترسی به معادن را با پیشرفت میانگین ۶۵ درصد به ارزش ۸۵۹ میلیارد ریال در حال اجرا دارد.

وی افزود: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته پیش بینی می شود کل پروژه های اجرایی تا پایان سال ۹۹ به بهره برداری برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئیات طرح های در حال اجرا
مجری طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی با اشاره به طرح های در حال اجرا گفت: این طرح ها شامل «تعریض و بهسازی قطعه اول راه دسترسی به معادن زغال سنگ تاش»، «بهسازی راه دسترسی به معادن باریت شهرستان مهاباد» و «تهیه و تامین برج، یراق آلات و مقره سیلیکون رابر و احداث خط ۱۳۲ کیلوولت۲ مداره پست ۴۰۰ کیلوولت گلشن طبس – پست ۱۳۲ کیلوولت زغال سنگ پروده» است.

وی ادامه داد: طرح های دیگر شامل «تهیه و تامین تجهیزات و عملیات اجرایی کامل احداث خط ۲۰ کیلو ولت از پست فوق توزیع سلطانیه تا معدن و کارخانه مس طارم» و «ساخت سیم های هاک و هاینا، محافظ مغزی هاک و محافظ حاوی فیبرنوری برای پست ۱۳۲ کیلوولت ۲ مداره ۴۰۰ کیلوولت گلشن طبس، پست ۱۳۲ کیلوولت زغال سنگ پروده و خطوط ۲۰ کیلوولت عباس آباد و طارم»، است.

دیودیده گفت: «تأمین تجهیزات و احداث کامل خط ۲۳۰ کیلوولت ۲ مداره ابرکوه- مروست و خط اختصاصی ۱۳۲ کیلوولت تک مداره پایه بتنی معدن اسمالون» و «اجرای خط ۲۰ کیلوولت ۲ مداره هوایی کارخانه مس عباس آباد- میامی»، از دیگر طرح های در حال اجراست.

۸ طرح مطالعاتی زیربنایی
مجری طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی با اشاره به وضعیت ۸ طرح مطالعاتی زیربنایی (۶ طرح راهسازی و ۲ طرح برق رسانی)، گفت: این طرح ها با پیشرفت میانگین ۸۸ درصد پیشرفت دارند. مجموع مبلغ قرارداد این طرح ها، ۱۸ میلیارد و ۶۰۵ میلیون ریال بوده و به طول ۲۳۹.۲ کیلومتر بوده است.

وی افزود: این طرح ها شامل مطالعات برق رسانی و خدمات مهندسی احداث خط انتقال برق از نهبندان به معادن شاهکوه، مطالعات تعریض و بازسازی آسفالت جاده تنب گوراب، خورموج و اهرم»، «احداث راه دسترسی به معادن طلای زراختران» و «بهسازی راه معادن گلیران-بند پی» است. دیودیده بیان داشت: بخش دیگر طرح های مطالعاتی شامل «بهسازی جاده های معادن گچ بندر خمیر» و «احداث راه دسترسی به معادن کژدمی بروجن، معدن آهک ماغر و معادن خاش با مجموع ۱۳ کیلومتر» است.

وی افزود: «بهسازی مسیر جاده های معادن هفتومان خور و بیابانک» و «برق رسانی به معادن بیدکل و باباحیدر (۲۰ کیلومتر) سرب و روی غنی آباد و مس چشمه خضر پلنگی (مجموع ۴۸ کیلومتر) »، از دیگر طرح های مطالعاتی است.

انعقاد ۶ تفاهم نامه برای احداث جاده دسترسی و برق رسانی به معادن
مجری طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی با اشاره به انعقاد ۶ تفاهم نامه با سازمان های ذیربط برای احداث جاده دسترسی به معادن گفت: این تفاهم نامه ها شامل احداث «محور زنجان – دندی – تکاب آذربایجان غربی»، «محور چهارگنبد-امامزاده کرمان»، «محور سورک – قلعه خرگوشی یزد» و «محور جغتای- منیدر- کاهک خراسان رضوی» است.

وی ادامه داد: همچنین تفاهم نامه «راه دسترسی به معادن سرب و روی نخلک اصفهان» و «برق رسانی به معادن شاهکوه نهبندان خراسان جنوبی»، با سازمان های مربوطه امضا شده و تفاهم نامه های «بهسازی محور بلورد سیرجان» و «تکمیل پروژه احمدآباد باش و دیرکلو کردستان» در حال بررسی است.

 

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: توسعه معادن طرح های زیربنایی راه دسترسی به معادن مناطق معدنی ۱۳۲ کیلوولت تفاهم نامه طرح ها برق رسانی ۲ مداره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۳۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت موضوع تقسیم استان تهران را با مطالعه دقیق‌تر و همه جانبه‌تر دنبال کند

به گزارش «نماینده»، جعفر شربیانی در مراسم افتتاح دسترسی جنوبی به حرم حضرت عبدالعظیم از بزرگراه آوینی و رونمایی از ناوگان ماشین آلات سنگین با بیان اینکه در مدیریت شهری فعلی می خواستیم که از اعتبارات عظیم‌ تهران در حوزه‌های مختلف در شهرستان ری استفاده کنیم، اظهار کرد: امروز علاوه بر این دسترسی که افتتاح شده، پروژه‌هایی در این منطقه در حال اجرا است بگونه‌ای که در محور شهید رجایی در حال تکمیل دسترسی یک محور در دستور کار قرار دارد که در بهبود ترافیک بهشت زهرا موثر است و همچنین برای دسترسی مردم کهریزک به بزرگراه خلیج فارس از طریق بودجه شهر آفتاب در حال تکمیل است.

وی افزود: باید گفت که یکی از موضوعات مهم در دوره های فعلی توجه به مشکلات و زیرساختهای ری است که شکاف زیادی را با مناطق دیگر ایجاد کرده و سعی کردیم با اجرای این پروژه ها فاصله را کوتاه کنیم، بگونه‌ای که بیش از ۴ دهه است که مردم و مسئولین مطالبه دارند که مسایل تهران مثل پسماند، فاضلاب، آسیبهای اجتماعی و جمعیتی تهران به شهرری سر ریز نشود که باید با فعالیت بیشتر و تعریف پروژه های بیشتر جبران کنیم.

شربیانی افزود: درخواست کردیم این پل به نام یکی از شهدای مدافع حرم در شهرری نامگذاری شود و همچنین در مورد نقش حرم عبدالعظیم و نقش تاریخی حرم اعلام کردیم که هر نوع توسعه در ری باید با محوریت حرم عبدالعظیم باشد و مصوبه کمیسیون ماده ۵ در مورد طرح توسعه پیرامون حرم بعد از ۹ سال رخ داد و بوستان ۲۰ هکتاری در شهرری در حال شکل گیری است.

وی با اشاره به اینکه نگاهی به وضعیت درآمدی منطقه می‌کردم و دیدم که ۱۰۰۰ میلیارد درآمد را به خزانه واریز کرده است، گفت: دقت داشته باشید که اعتبارات پروژه‌های شهرداری که در این منطقه هزینه کرده و تخصیص می دهد بسیار بیشتر از این اعداد است.

وی افزود: در رسانه ها در مورد تقسیمات کشوری اخباری مبهم و غیرشفاف شنیدیم که ظاهرا دولت در تلاش برای تقسیم استان تهران است و توصیه می‌کنیم به دولت که در این حوزه های حساس حتما با مطالعه دقیق تر و همه جانبه تر دنبال کند.

دیگر خبرها

  • سند تحول و تعالی قوه قضاییه ابلاغ شد/ مهم‌ترین ویژگی‌های سند جدید تحول قضایی
  • سند تحول و تعالی قوه قضاییه ابلاغ شد
  • هرمزگان رتبه نخست صدور گواهی کشف معادن در کشور
  • هرمزگان رتبه نخست صدور گواهی کشف معادن کشور
  • معادن یکی از پیشرانهای توسعه استان هستند
  • جاده دسترسی شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل بهسازی و آسفالت می‌‍‌‎شود
  • اجرای ۱۲ طرح عمرانی و زیربنایی در منطقه آزاد ماکو
  • بهسازی ۸۶۱ کیلومتر از محور‌های خوزستان
  • از ظرفیت‌های معدنی آذربایجان‌غربی حمایت می‌شود
  • دولت موضوع تقسیم استان تهران را با مطالعه دقیق‌تر و همه جانبه‌تر دنبال کند