Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کل دادگستری استان خوزستان گفت: در راستای تحقق رونق و جهش تولید ضرورت دارد که فضای کسب و کار برای تولید کنندگان خرما و صنایع تبدیلی آن تسهیل شود. تاریخ انتشار: 05:00 - 25 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۶۷۰۰ خبرگزاری میزان- حجت الاسلام و المسلمین صادق مرادی  در آئین برگزاری جشنواره نخل و خرما شهرستان شادگان یکی از عوامل تحقق رونق و جهش تولید را تسهیل فضای کسب و کار برای تولید کنندگان خرما و صنایع تبدیلی آن بر شمرد و گفت: حمایت از تولید خرما و همچنین صنایع تبدیلی آن می‌تواند این شهرستان را که قطب تولید این محصول است، به جایگاه ویژه‌ای در توسعه پایدار تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: باید زمینه صادرات خرما با توسعه شرکت‌های بسته‌بندی فراهم شود و کیفیت بسته بندی به گونه‌ی باشد که این محصول و صنایع تبدیلی آن در بازار‌های جهانی جایگاه مناسبی را کسب کند.

رییس کل دادگستری استان خوزستان در ادامه گفت: شادگان یکی از قطب‌های کشاورزی خصوصاً در زمینه تولید خرما است و بخش زیادی از کشاورزان این شهرستان از طریق خرما و نخل امرار معاش می‌کنند و کشاورزان زحمتکش که در طول سال برای به ثمر نشستن نخل تلاش می‌کنند باید برای کسب سود بیشتر خام‌فروشی خرما را کنار بگذارند.

رییس کل دادگستری خوزستان تصریح کرد: ایجاد صنایع تبدیلی خرما علاوه بر بهبود بازار خرما سبب توسعه و ایجاد فرصت‌های شغلی فراوان در این شهرستان و استان می‌شود.

وی برگزاری چنین جشنواره‌های برای معرفی ظرفیت‌های بالقوه محصول خرما و صنایع تبدیلی آن ضروری دانست و اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌های مختلف و معرفی ظرفیت‌های بالقوه این محصول و صنایع تبدیلی آن نقش موثری در توسعه اقتصاد و اشتغال منطقه دارد و باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

در ادامه این مراسم کیان پور رییس دادگستری شادگان از حمایت‌های رییس دستگاه قضایی خوزستان در زمینه تحقق رونق و جهش تولید در این شهرستان تقدیر کرد و خواستار همکاری و تعامل همه دستگاه‌های این شهرستان جهت توسعه تولید خرما و صنایع تبدیلی آن با دادگستری شادگان شد.



بیشتر بخوانید: دستور دادستانی جهت احداث بازارچه خرما فروشان در دارخوین/ پیشگیری از تصادفات در حریم بزرگراه

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان خوزستان قطب تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رییس کل دادگستری استان مازندران در جلسه شورای برنامه ریزی دادگستری استان بر اهمیت و ضرورت اجرایی شدن سند تحول قضایی در دادگستری استان تاکید کرد و گفت: در راستای نیل به اهداف سند تحول قضایی فرایند به رسیدگی پرونده‌ها باید به گونه‌ای باشد که در کمترین زمان و با دقت فراوان انجام شود.


عباس پوریانی افزود: سند تحول قضایی و برنامه عملیاتی سال۱۴۰۳ باید به صورت مشخص برای هریک از مجریان تعیین و مراحل مختلف اجرای آن به دقت پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسیم
وی خاطرنشان کرد: مقدمات اجرای موضوعات و بند‌های مختلف سند تحول قضایی دراستان باید در اسرع وقت فراهم و تبیین شود و مهم‌ترین و اثربخش‌ترین راهکار‌های سند تحول به صورت منظم در دستور کار هریک از مجریان و معاونان قرار گیرد
دکتر پوریانی به اهمیت ایجاد انگیزه درهمکاران قضایی و اداری اشاره کرد و گفت: بی شک اجرای درست سند تحول نیازمند انگیزه وهمت همکاران دادگستری استان است بر این اساس، توجه به همکاران و ایجاد انگیزه در آنان برای اجرای مسئولیت‌های محول شده در سند تحول ضروری است.
وی همچنین اهمیت همکاری و تعامل بخش‌های مختلف بدنه دستگاه قضایی در اجرایی شدن سند تحول را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: انجام هریک از تکالیف محول شده در سند تحول به عهده همه ما است و باید پاسخگوی تک تک بند‌های مقرر در سند تحول باشیم.
رییس کل دادگستری استان مازندران افزود: درحوزه‌های مختلف به ویژه در زمینه پیشگیری از وقوع جرم باید ازدستگاه‎های مختلف فرهنگی، آموزشی، سیاسی، اقتصادی و اجرایی مطالبه گری و ازهمه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد تا دستگاه‌های مختلف به وظیفه خود به‎ درستی عمل کنند و درپی آن زمینه‎های بروز ناهنجاری‎های مختلف در جامعه وتشکیل پرونده‌های مختلف شکل نگیرد.
دکتر پوریانی همچنین بر اهمیت اجرای احکام قضایی، تقویت جایگاه دادسرا، به کارگیری قضات شجاع، انقلابی و نترس در دادسراها، مدیریت درست پرونده‌های قضایی، اتخاذ راهکار‌های مناسب در جهت کاهش اطاله دادرسی، رفع مشکلات مردم و همکاران قضایی تاکید کرد
شایان ذکر است سومین جلسه شورای برنامه ریزی دادگستری کل استان مازندران با حضور کلیه اعضا و به منظور بررسی سند تحول قضایی و چگونگی اجرایی شدن برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ برگزار و در ابتدای جلسه هریک از اعضا به بیان نظرات و راهکار‌های پیشنهادی خود پرداختند.

دیگر خبرها

  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • حجت‌الاسلام طهماسبی رییس کل دادگستری استان یزد شد
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • ملاقات مردمی رییس کل دادگستری مازندران
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • رییس جدید دادگستری سیستان و بلوچستان منصوب شد
  • پیله مشکلات نوغاندارای؛ نبود صنایع تبدیلی است