Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@13:24:32 GMT

راه اندازی پویشی برای حمایت از فعالیت‌های علمی

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۵۹۲۸

راه اندازی پویشی برای حمایت از فعالیت‌های علمی

پویش " ۲ میلیون نفر، هر نفر یک آجر»؛ به عنوان پویش غیر دولتی برای حمایت از فعالیت‌های علمی راه اندازی شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بنیاد حامیان علم و فناوری ایران در فراخوانی از مردم خواست تا با پیوستن به پویش «2 میلیون نفر، هر نفر یک آجر» در راستای تحقق پیشرفت علمی کشور مستقل از حمایت‌های دولتی در زمینه‌های حمایت از دانشجویان مستعد، حمایت از پژوهش‌های علمی، حمایت از نوآوری جوانان‌ و دانشمندان و حمایت از ساخت خوابگاه و آزمایشگاه و کتابخانه و کلاس درس مشارکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فراخوان پویش «2 میلیون نفر، هر نفر یک آجر» بنیاد حامیان علم و فناوری ایران آمده است:

«همه‌ ما این روزها به آینده وطن‌مان و به آتیه فرزندان‌مان فکر می‌کنیم، اما سئوال این است که چه کاری برای ساختن آینده می‌شود کرد؟

به باور ما، حمایت از علم و فناوری، حمایت از آینده ایران عزیز است!

ما این جا بستری را فراهم کرده‌ایم که به کمک هم آجرهای بنای علم را در کشورمان را روی هم بگذاریم.

فراخوان جذب پژوهشگر و هیئت علمی در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه امام حسین

 

همیاری در روی هم گذاشتن این آجرها به معنای حمایت از دانشجویان مستعد، حمایت از پژوهش‌های علمی، حمایت از نوآوری جوانان‌ و دانشمندان و حمایت از ساخت خوابگاه و آزمایشگاه و کتابخانه و کلاس درس است.

بنیاد حامیان علم و فناوری ایران، به پیشرفت علمی کشور، مستقل از حمایت‌های دولتی و با یاریگری شهروندان می‌اندیشد.

شما هم دست روی دست نگذارید!
آجر روی آجر بگذارید!

از همین امروز، شما هم به خانواده حامیان علم و فناوری ایران بپیوندید...»

علاقه مندان به مشارکت در این پویش می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی بنیاد حامیان علم و فناوری ایران به نشانی www.ifst.ir آجرهای بنای علمی کشور را روی هم قرار دهند. همچنین در این پایگاه اطلاع رسانی امکان دسترسی به اطلاعاتی درباره تعداد مشارکت کنندگان و سهم مشارکت آنها بصورت برخط فراهم شده است.

بنیاد حامیان علم و فناوری ایران از سال 1394 فعالیت خود را در زمینه جذب مشارکت خیرین در موضوع علم و فناوری آغاز کرد.

برنامه ریزی دقیق و هدفمند جهت تأمین نیت خیرین، گفتمان سازی برای هدایت سرمایه گذاری‌ها به سمت علم و فناوری، شبکه سازی و ارتباط با لایه‌های مختلف اجتماع، مشارکت دهی خیرین در نقاط کانونی فعالیت اثرگذار در حوزه علم و فناوری و  بسترسازی برای حل مشکلات کشور و ارتقای امکانات از طریق علم و فناوری از جمله مهم ترین محورهای فعالیت این مؤسسه‌ است.

انتهای پیام/

R1011173/P/S1/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران علمی بیشتر بخوانید... فراخوان جذب پژوهشگر و هیئت علمی در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه امام حسین قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... فراخوان جذب پژوهشگر و هیئت علمی در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه امام حسین واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران علمی پربیننده‌ترین اخبار سیاسی ۱ واکنش امیرآبادی به اظهارات واعظی درباره غیبت روحانی در جلسه رأی اعتماد به مدرس خیابانی ۲ درخواست یک تشکل دانشجویی از رئیسی برای محاکمه آخوندی ۳ «نه نفت دارد نه مروارید!»؛ استدلال محمدرضا پهلوی برای بخشیدن بحرین چه بود؟ ۴ قدردانی سرلشکر موسوی از فرمانده معظم کل قوا ۵ پیشنهاد یک نماینده مجلس برای جلوگیری از پرداخت حقوق‌های نجومی ۶ افزایش ۲۰۰ هزار تومانی حق مسکن کارگران به کجا رسید؟ ۷ بازدید وزیر دفاع از میدان تست تانک های نیروی های مسلح ۸ جزئیاتی از طرح تأمین کالاهای اساسی| واریز یارانه غیرنقدی به حساب سرپرستان خانوار مهمترین اخبار سیاسی قدردانی سرلشکر موسوی از فرمانده معظم کل قوا درخواست یک تشکل دانشجویی از رئیسی برای محاکمه آخوندی یکشنبه؛ حضور قالیباف در جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس واکنش مجازی چند مقام سیاسی به توافق امارات با رژیم صهیونیستی مهمترین اخبار تسنیم سید حسن نصرالله: اثبات مسئولیت اسرائیل در انفجار بیروت پاسخ ما را در پی دارد/ اقدام امارات خیانت به امت اسلام و فلسطین و خنجر از پشت بود مشاور ارشد ترامپ: عادی سازی روابط اسرائیل و عربستان حتمی است حملات هوایی و توپخانه ‌ای رژیم صهیونیستی به غزه ظریف در گفتگو با زیاد النخاله: اقدام خائنانه امارات تأثیری بر مقاومت فلسطین نخواهد داشت جیسون رضائیان: رفتن هوک تایید ضمنی شکست سیاست فشار حداکثری است درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران علمی دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران علمی بنیاد حامیان علم و فناوری ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۵۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ است/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی ربوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی در جمع خبرنگاران که صبح امروز (چهارشنبه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۳) در کتابخانه دکتر حبیبی واحد علوم تحقیقات برگزار شد، اظهار کرد: مسابقات ربوکاپ گرداننده آموزش و فناوری دانشگاه‌هاست، یعنی اگر نتیجه آموزش دانشگاه‌ها در حوزه آموزش عالی امتحانات دانشجویان است، در حوزه فناوری نتیجه در جنین مسابقاتی نمایان خواهد شد.

وی افزود: حوزه فناوری در ایران پس از انقلاب اسلامی از مدرسه آغاز شد و امسال برگزاری هجدهمین مسابقات بین المللی ربوکاپ ۱۴۰۳ را شاهد خواهیم بود که نقش تقویت کنندت و جهش دهنده به آموزش‌های دانشگاهی دارد.

طهرانچی تصریح کرد: امروزه هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان یکی از پیش برنده‌های حوزه فناوری در دنیا مطرح است. پهپاد‌ها و سیستم‌های کنترل از راه دور در این راستا فعالیت دارند و خلاقیت دانش آموزان و دانشجویان از همین مسابقات بروز پیدا می‌کند که شبیه المپیاد‌های علمی است، اگر المپیاد‌های علمی را برای دانش آموزان و دانشجویان در حوزه علم ببینیم مسابقات ربوکاپ در حوزه فناوری خواهد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: تعداد شرکت کنندگان مسابقات ربوکاپ در سال جاری نسبت به سال گذشته ۲ برابر افزایش یافته است و حدود ۳۱۶ تیم، ۵ کشور خارجی به صورت مجازی و مستقیم، ۵۰ تیم دانشگاهی و بیش از ۲۴۰ تیم دانش آموزی در این مسابقات به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

طهرانچی گفت: شور و نشاط حاصل از تلاش شرکت کنندگان در فهم حوزه فناوری بزرگترین دستاورد این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی است.

سطح کیفی بالای شرکت کنندگان مسابقات ربوکاپ

‌وی با اشاره به استاندارد‌های کیفی شرکت کنندگان مسابقات بین المللی ربوکاپ اظهار کرد: با پیشگامی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مسابقات بین المللی داشته است، تیم‌های ایرانی در سطح بسیار استاندارد برگزار می‌شوند که نتیجه آن این است که دانش آموزان و دانشجویان پس از اعزام به مسابقات بین المللی دست خارجی به کشور بر نمی‌گردند و باعث افتخار بیشتر ایران در سطوح بالاتر خواهند شد.

طهرانچی درباره نقش مسابقات بین المللی ربوکاپ در هدایت تحصیلی دانش آموزان گفت: امروزه فقط با آموزش علم در حوزه آموزشی مواجهه نیستیم، بلکه آموزش فناوری هم از آموزش‌هایی است که باید از مدرسه آغاز شود، شاید بخشی از آموزش فناوری هم شامل بازی کودکان با اسباب بازی‌ها قبل از ورود مدرسه باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در کشور رقیب بازی‌های مبتنی بر نرم افزاری و کامپیوتری در جای خودش اثرات مخربی دارد، اما برگزاری مسابقات بین المللی ربوکاپ کمک کننده تربیت نوجوانان و جوانان بر بستر کار عملیاتی در صحنه حقیقی و شور و نشاط حقیقی و جمعی آینده دانش آموز را می‌سازند؛ بنابراین تمام این موارد بخشی از تربیتی است که در فضای مسابقات بین المللی ربوکاپ انجام می‌شود.

جایگاه ارزنده فناوری رباتیک در عصر هوش مصنوعی

طهرانچی گفت: امروزه با ظهور فضای مجازی و هوش مصنوعی شاید خیلی از آموزش‌های داده مبنا جای خود را با آموزش‌های خلاق و نوآور عوض می‌کنند که بحث رباتیک از این منظر جایگاه ویژه‌ای دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سوال جایگاه و موقعیت جهانی مسابقات بین المللی ربوکاپ بیان کرد: سال‌هاست در حوزه دانش آموزی و دانشجویی جایگاه خوبی را کسب کرده ایم، البته هزینه این بخش بالاست و طبق صحبتی که با شرکت کنندگان داشتم، گفتند که برای حضور در مسابقات بین المللی ربوکاپ چند ده میلیون هزینه می‌کنند؛ بنابراین باید حوزه تربیت فناوری و دولت به این امر توجه کند تا بتواند در عدالت آموزشی آن را به سراسر کشور برساند، مسابقات فعلی کار تزئینی و اضافی نیست، بلکه متن آموزش است.

طهرانچی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با سما هم بزرگترین مجموعه غیر دولتی آموزش و پرورش را داراست و خود دانشگاه حمایت جدی از طریق باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان جوان دارد تا این کار ادامه داشته باشد و اصل کار ما در برگزاری این مسابقات برای بخش‌های وابسته به دانشگاه حمایت است، اما نظام تعلیم و تربیت باید به این مسئله توجه داشته باشد تا برای تربیت فناور که نیاز امروز جامعه است بخش‌هایی فعالیت کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: در آموزش و پرورش تقریبا با جدیت به مسابقات بین المللی ربوکاپ نگاه نشده است و جای آن خالی است و ما تربیت علمی و فناوری را شاهد هستیم، نه فقط تربیت علمی.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • همنشینی فناوری با تیک‌تیک ساعت‌ها
  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • بسته یک ؛ مشروح فعالیت های وزرا در استان سمنان
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ است/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها
  • فاز اول «شهرک فناوری» کرمانشاه امسال کلید می‌خورد
  • «محمد دوستار» سرپرست دانشگاه گیلان شد