Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-حجت‌الاسلام قمی در گفت‌وگو با شبکه خبر، نظارت اصلی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراسم محرم را بر عهده مردم دانست.

حجت الاسلام و المسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در برنامه گفت و گو محور «چاپ اول» در شبکه خبر، درباره برگزاری مراسم عزاداری محرم گفت: مسئولان وزارت بهداشت همه امام حسینی هستند و دغدغه برگزاری روضه سیدالشهدا (ع) را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبیعی است که آنها در این روزهای کرونایی، نگران تبعات برگزاری مراسم‌ عزاداری امام حسین (ع) باشند؛ ولی هیئتی‌ها همواره اهل مراعات بوده‌اند و پروتکل‌های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا را هم رعایت می‌کنند. البته در هر جمعیتی ممکن است، درصدی پروتکل‌ها رعایت نشود و عزای سید‌الشهدا (ع) به اندازه‌ای گسترده است که تعداد کم این افراد نیز زیاد به نظر می‌رسد. به نظر می‌رسد بهترین ناظران رعایت پروتکل‌های بهداشتی در عزاداری ماه محرم، مردم هستند. ما هر کجا به مردم اعتماد کردیم، موفق بوده‌ایم.

قمی درباره ساز و کار اجرایی شعار «هر خانه یک هیئت» اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی برای واقعی شدن شعار «هر خانه یک هیئت» سامانه‌ای را ایجاد کرده و در آن منبری‌ها (مداحان و سخنرانان) خوب را به مردم معرفی می‌کند. امسال فرصتی است که مراسم‌ عزای سید‌الشهدا (ع) به خانه‌ها برود.

او در خصوص اقدامات سازمان تبلیغات برای محرمی کردن فضای شهر‌ها گفت: محرم یک پروژه بزرگ و اجتماعی است. ما یک فضاسازی صوتی و یک فضاسازی دیداری داریم. سازمان تبلیغات اسلامی اعتبار کافی برای تهیه پرچم‌ها و بیرق‌های عزاداری ندارد. امسال با نهادها، دستگاه‌ها و خیرین صحبت کردیم که به اندازه کافی پرچم و بیرق در اختیار ما قرار دهند؛ اما وظیفه اصلی تأمین این وسایل بر عهده مردم است.

قمی در خصوص نقش سازمان تبلیغات در هدایت مردم به سوی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراسم‌های عزاداری بیان کرد: سازمان تبلیغات نهایتاً یک سازمان پشتیبان است و از اقدامات مردم پشتیبانی می‌کند. مردم را نمی‌توان با خادمانشان برابر دانست؛ در نهایت مردم هادی یکدیگر هستند. سازمان تبلیغات می‌تواند کمک کند تا میزان رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی کاهش یابد. به همین منظور در روز‌های اخیر جلساتی را با هیئات داشتیم و وعده‌های خوبی را هم در زمینه تبلیغات از رسانه ملی گرفتیم.

حجت الاسلام قمی در پایان گفت: ما گوشه‌ای از حکومتی هستیم که پایه اش مردم‌سالاری دینی است. راهبرد ما مردمی‌تر شدن تبلیغ است. امام خمینی (ره) گفتند که تبلیغ شناساندن خوبی‌هاست. بنابراین سازمان تبلیغات باید زمینه همگانی شدن تبلیغ دین را فراهم کند. هر قدر ما به مردم میدان بدهیم، برکات بیشتری در زمینه تبلیغ دین خواهیم داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی سازمان تبلیغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۶۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۴۰۰ فرآورده غیرمجاز و تقلبی موجود در بازار در سال ۱۴۰۲

 محمود آل بویه مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در بخش پایانی مراسم افتتاح سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی مواد شوینده، آرایشی، بهداشتی، سلولزی و ماشین‌آلات وابسته گفت: نمایشگاه‌هایی، چون سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی مواد شوینده، آرایشی، بهداشتی، سلولزی و ماشین‌آلات وابسته به صنایع کمک می‌کند که توانمندی‌هایشان را به یکدیگر معرفی کنند تا کشور در همه عرصه‌ها به خودکفایی برسد؛ مصرف‌کننده ما باید به کالای سلامت‌محوری که از مجاری درست به بازار وارد شده‌اند، دسترسی داشته باشد. خوشبختانه در سال‌های اخیر عرضه کالا‌های تقلبی و قاچاق در بازار‌های کشور کم شده، اما این از مواردی است که کمش هم زیاد است.

به گزارش ایفدانا، مدیر کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو خبر داد: وزارت غذا و دارو و ۱۷ نهاد ناظر دیگر تلاش می‌کنند که کالا‌های قاچاق را شناسایی کرده و به مصرف‌کنندگان معرفی کنند تا از بازار جمع‌آوری شوند و با تولیدکنندگانشان برخورد شود.

آل بویه خبر داد: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰ نمونه فرآورده غیرمجاز و تقلبی موجود در سطح بازار را شناسایی و معرفی کرد؛ مجموعاً سازمان غذا و دارو در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، ۹۰۰ نمونه محصول غیرمجاز و تقلبی موجود در بازار را شناسایی و اطلاع‌رسانی عمومی کرده است.

او ادامه داد: صاحبان برند باید مراقب برندشان باشند. مصرف‌کنندگان نیز باید سعی کنند که محصولات آرایشی، بهداشتی و سلولزی را از مراکز مجاز تهیه کنند؛ اخیرا برخی از فروشگاه‌های اینترنتی محصولات مذکور را برای ۷۵ تا ۸۵ درصد تخفیف ارائه می‌دهند و مطمئنا یک جای محصولی که با تخفیف بالا عرضه می‌شود، اشکال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • ارتباط خوبی هم بین هیئت‌ها، قاریان و مجامع قرآنی برقرار شده است
  • بی حجابی و بدحجابی به استحکام خانواده‌ها آسیب می‌زند
  • تصویر عزاداری زن فلسطینی، عکس خبری برگزیده سال شد
  • غافلگیری سارق حین سرقت در رشت
  • تقلب در سرجلسه کنکور با کنترل فضای سایبری به صفر می‌رسد
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • شناسایی ۴۰۰ فرآورده غیرمجاز و تقلبی موجود در بازار در سال ۱۴۰۲
  • بازسازی انهار کشاورزی شهرستان فومن با بیش از ۶ میلیارد تومان اعتبار
  • همراهی خوب مردم همدان در طرح عفاف و حجاب
  • آیین تکیه خوانی، سنت عزاداری و علم کشی