Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، واحد‌های فناور مستقر پارک علم و فناوری استان اردبیل در حوزه‌های مختلف اعم از سخت افزار‌های برق و الکترونیک، ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته، ماشین آلات و تجهیزات پزشکی فناوری اطلاعات و ارتباطات فناوری‌های زیستی، انیمیشن و هنر‌های دیجیتال توانستند با تشکیل تیم‌ها تحقیق و توسعه مشترک نسبت به مهندسی معکوس و همچنین تولید محصولات فناورانه و نوآورانه مورد نیاز کادر درمانی و جامعه جهت پیشگیری از شیوع کرونا و ابتلا اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله اقدامات واحد‌های فناور مستقر در کنترل و پیشگیری از ویروس کرونا می‌توان به فعالیت‌های شرکت دانش بنیان الکترونیک پردازش سبلان طراحی و ساخت اولین ربات کمک پرستار جهت فعالیت در بخش کرونا در کشور و همچنین تولید روزانه ۱۰ هزار ماسک فیلتردار جهت تامین نیاز کادر درمانی و صادرات به کشور‌هایی همچون مالزی اندونزی و آذربایجان اشاره کرد.

یک شرکت دانش بنیان فعال در بخش ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته نسبت به طراحی و ساخت دستگاه بدنه زن ماسک n ۹۵ به منظور کمک به جامعه و همچنین تسهیل در تامین خطوط مورد نیاز تولید کنندگان اقلام بهداشتی اقدام و موفق به فروش بیش از ۴۰ دستگاه شد.

کابین ضدعفونی کننده، لباس ایزوله مخصوص کادر درمان و دستگاه ویدئو لارینگوسکوپ، سیستم حرارتی افزایش دمای ریه نیز از محصولات طراحی و ساخته شده توسط شرکت دانش بنیان پویش تصویر سلامت فعال در حوزه تجهیزات پزشکی است.

راه اندازی سامانه اینترنتی غربالگری کرونا، سامانه تشخیص ویروس کووید ۱۹ با اشعه ایکس و سامانه خدمات پزشکی آنلاین از جمله محصولات و خدمات واحد‌های فناور مستقر در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در زمینه کنترل و پیشگیری کروناست. 

در بعد فرهنگی نیز با طراحی و ساخت موشن گرافی و انیمیشن با محتوای پیشگیری و کنترل شعار در خانه بمانیم توسط یکی از واحد‌های فناور فعال در حوزه بازی‌های رایانه‌ای اقداماتی موثری در پارک علم و فناوری اردبیل صورت گرفته است.

شرکت دانه‌های سالم دانه‌های قوی فعال در طراحی و ساخت ماشین‌آلات و تجهیزات فرآوری و صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و صنایع غذایی نیز با توجه به بحران ایجاد شده به منظور تامین خطوط ماسک سه لایه پزشکی با تغییر عمده ماهیت فعالیت شرکت اقدام به طراحی و ساخت دستگاه ماسک جراحی کردند. با توجه به ظرفیت و مزایای خطوط ساخته شده، این شرکت موفق به عقد قرارداد فروش به میزان بیش از ۱۵ دستگاه برای داخل کشور رشته دستگاه برای خارج از کشور شد.

سنسور گویای آسانسور نیز با توجه به استفاده اکثریت مردم از این وسیله برای جابجایی بین طبقات جهت پیشگیری از انتقال ویروس کنترل از سطوح توسط شرکت قزل گون و شرکت مکتشفان علم روز مستقر در پارک علم و فناوری ساخته شد.

دستگاه ضدعفونی کننده کفش و دست، طراحی و ساخت دستگاه‌های ضدعفونی کننده برای سیستم‌های atm بانک‌ها، سیستم بهینه و هوشمند ضدعفونی کننده سطوح وسایل نقلیه، دستگاه ضدعفونی کننده دست و اشیا دستی، تونل ضد عفونی کننده هوشمند، ساخت دستگاه ضدعفونی کننده پلاسما ازون، ضدعفونی کننده اشیا مبتنی بر لامپ uv از دیگر محصولات پارک بود که توسط فناوران طراحی و ساخته شد.

طراحی و ساخت دستگاه ضدعفونی کننده تمام اتوماتیک شهری با قابلیت استفاده حداقلی از مواد ضدعفونی کننده در حداقل زمان ممکن حداکثر سطح را ضد عفونی می‌کند.

ژل ضد عفونی کننده بر پایه گیاهی و تجهیزات کمک به کادر درمان مانند شیلد ایزوله محافظ صورت، عینک طبی و دستکش‌های یک‌بار مصرف نیز از اهم محصولات تولیدی واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان اردبیل است.

بیشتر بخوانید

کاهش ۲۵ درصدی قیمت تجهیزات آزمایشگاه‌های فناوری نانو

پارک علم و فناوری استان اردبیل با توجه به رسالت و ماموریت‌های محوله به منظور ایفای نقش بنیادین خود در سطح استان و کشور توانسته است با تکمیل زنجیره حمایتی اتصال حلقه بین دانشگاه صنعت و بازار با فناوری در سال جهش تولید به تولید محصولات و خدمات متنوع با فناوری سطح بالا به کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا کمک خواهد کرد. 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پارک علم و فناوری فناوری نوین دستگاه ضدعفونی کننده واحد های فناور مستقر ماشین آلات و تجهیزات طراحی و ساخت دستگاه پارک علم و فناوری ساخته شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۷۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه

به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، احسان سابقی نیا به تشریح اقدامات این شرکت در سال گذشته و برنامه‌های پیش رو در حوزه فناوری و دانش‌بنیان اشاره و اظهار کرد: این شرکت به عنوان اولین و تنها سرمایه‌گذار خطرپذیر در شرق کشور، از ابتدای تاسیس تاکنون در ۱۱ پروژه سرمایه‌گذاری کرده است.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی بیان کرد: اولویت شرکت در سال ۱۴۰۲ به ارتقا وضعیت سرمایه‌گذاری‌های گذشته اختصاص یافت که بدین منظور برای شرکت‌هایی که فرآیند استقرارشان کامل شده بود، به بازارسازی برای تجاری شدن فعالیت آن‌ها پرداختیم و برای شرکت‌هایی هم که در مرحله قبل از بهره‌برداری قرار داشتند، با انجام اقدامات حمایتی شاهد شروع تولید در مجموعه‌های مذکور بودیم.

وی میزان افزایش تولید در شرکت‌های سرمایه‌پذیر را حداقل دو برابر عنوان کرد و افزود: با حمایت و کمک شرکت صنایع پیشرفته رضوی، عمده شرکت‌های سرمایه‌گذاری شده وارد مرحله تولید شدند که همراه با افزایش میزان اشتغالزایی در آن‌ها بود.

سابقی نیا سرمایه‌گذاری خطرپذیر در فناوری‌های پیشرفته را ماموریت اصلی این شرکت دانست و خاطرنشان کرد: در سال جاری همچنین در راستای اولویت‌های اساسی کشور و زنجیره ارزش آستان قدس رضوی، نسبت به سرمایه‌گذاری‌های جدید اقدام خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی با اشاره به فلسفه برگزاری رویداد دعوت تصریح کرد: در دو سال گذشته شرکت صنایع پیشرفته رضوی با هدف برقراری ارتباط میان فناوران و سرمایه‌گذاران، سلسله رویدادهایی را با حضور این دو گروه برگزار کرد که در سال ۱۴۰۲ شاهد دومین رویداد دعوت با محوریت حوزه سلامت و درمان بودیم.

وی ادامه داد: از بین ۷۰ طرح واصله به دبیرخانه رویداد دعوت و پس از بررسی‌ها و داوری‌های اولیه صورت گرفته، ۱۲ طرح به مرحله داوری نهایی راه پیدا کرد و در نهایت سه طرح انتخاب شد. این اقدام در سال ۱۴۰۳ نیز مد نظر است و در حال بررسی‌های اولیه هستیم.

سابقی نیا افزود: در بستر رویداد دعوت دو، از یک شرکت دانش‌بنیان فعال که در حوزه توانبخشی توانسته بود با بهره‌گیری از علم و نیروی خلاق خود ربات کمک حرکتی برای معلولین با ضایعه نخاعی را طراحی و تولید کند تقدیر و از محصول آن رونمایی شد.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی با اشاره به تشکیل انجمن‌ها و اتاق خدمت توسط این شرکت در سال گذشته اظهار کرد: با ایجاد اتاق‌های خدمت در حوزه‌های مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌هایی که با مشکلات متعددی در حوزه‌های مختلف قضایی، گمرک، بازرسی، جذب سرمایه‌گذار خارجی و... روبرو هستند، می‌توانند در این اتاق خدمت حضور یابند و مشکلات خود را مطرح و مشاوره لازم را دریافت کنند. علاوه ‌براین می‌توان ارتباط بین شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران را برقرار کرد.

وی ادامه داد: در سال گذشته همچنین نشست‌های مختلفی به میزبانی شرکت صنایع پیشرفته رضوی و با حضور مسئولان و نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد تا این شرکت‌ها بتوانند سوالات خود را در حوزه‌های مختلف نظیر بازار، صادرات و... راحت و بی واسطه با مسئولان در میان بگذارند.

سابقی‌نیا از برقراری ارتباط میان شرکت صنایع پیشرفته رضوی با مجموعه دانشگاه‌های استان خراسان رضوی خبر داد و افزود: چتر حمایتی این شرکت در حوزه دانشگاهی باز است و در تلاش هستیم از طریق برقراری ارتباط با دانشگاه‌ها، گام‌های بزرگی را در حوزه زنجیره ارزش آستان قدس رضوی با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان برداریم.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند