Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@20:29:02 GMT

جیب‌های خالی رزمندگان خط مقدم جنگ با کرونا

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۷۹۷۹

جیب‌های خالی رزمندگان خط مقدم جنگ با کرونا

ساعت 24-شرایط نامساعد باعث شده که کادر درمان در شش ماه گذشته بارها و به شیوه‌های مختلف اعتراض خود را نشان دهند که به نظر می‌آید بخش مهمی از خواسته‌ها را می‌توان در این سه مورد خلاصه کرد: ۱- تبدیل وضعیت نیروهای بهداشت و درمان. ۲- جذب نیروهای تازه‌نفس برای کادر درمان و ایجاد زمینه اشتغال برای رشته‌های پیراپزشکی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ۳- برقراری فوق‌العاده ویژه برای مدافعان سلامت و همچنین پرداخت کارانه‌های معوق.

مدافعان سلامت، خط مقدم مقابله با ویروس عالم‌گیر، ایثارگران جان‌برکف و ده‌ها اصطلاح پرطمطراق دیگر در شش ماه گذشته بارها برای توصیف خدمت کادر درمان به مردم ایران استفاده شده؛ اما به نظر می‌آید تاکنون حمایت‌ها به همین عبارات ختم شده است.

 در شش ماه گذشته صدها نفر از پزشکان، پرستاران و کادر درمان ایران در جنگی نابرابر با ویروس کرونا جان خود را از دست دادند و چندین هزار نفر هم به این ویرس مبتلا شدند و همین الان هم تعداد زیادی دوره قرنطینه یا مرحله حاد بیماری کووید ۱۹ را پشت سر می‌گذرانند.

اگرچه مسئولان و مردم ایران در ماه‌های گذشته بارها و به شیوه‌های مختلف حمایت و تشکر خود از این زحمات را نشان دادند؛ اما به نظر می‌آید مسائل این گروه چندده هزارنفری ایستاده در صف اول مقابله با ویروس کرونا فراتر از آن است که با این سپاسگزاری‌ها حل شود.

آن‌ها پس از شش ماه مبارزه با این ویروس و تلاش برای حفظ جان ایرانیان حالا بیش از هر زمان دیگر خسته و دچار فرسایش شده‌اند که دراین‌بین برخی بی‌مهری‌ها هم بر این خستگی افزوده است. جدیدترین اخبار از اعتراض پرستاران و کادر درمان درباره پرداخت‌نشدن کارانه معوق و همچنین مزایای مربوط به «فوق‌العاده ویژه» حکایت دارد که البته سازمان برنامه و بودجه کشور هم مجوز لازم برای پرداخت چنین حقوقی را صادر کرده است.

با وجود چنین مجوزی و تأمین بودجه تاکنون کادر درمان به کمترین خواسته خود نرسیده‌اند که به نظر می‌آید دلیل این موضوع کم‌کاری یا مخالفت برخی مدیران ارشد مجموعه وزارت بهداشت است؛ موضوعی که البته نیاز به توضیح و پاسخ وزارت بهداشت دارد که تا زمان نهایی‌شدن این گزارش با وجود پیگیری‌های مداوم پاسخی از این مجموعه دریافت نشد.

خواسته کادر درمان چیست؟

اخبار رسمی و همچنین اخبار مخابره شده از استان‌های مختلف از جان‌باختن دست‌کم ۱۵۰ نفر از کادر درمان و همچنین ابتلای بیش از ۱۰ هزار نفر به ویروس کرونا حکایت دارد. دراین‌باره پیش‌ازاین «محمد میرزابیگی» رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفته است که «۹ هزار نفر از پرستاران در بیمارستان‌ها به کرونا مبتلا شده‌اند». پیش‌ازاین هم سازمان نظام پزشکی ایران اعلام کرده بود که ۱۴۰ پزشک جان‌شان را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند.

به این آمار مرگ و ابتلا، استرس ایستادگی در خط مقدم مقابله با این ویروس، خستگی کار مداوم و طولانی‌مدت و همچنین کم‌توجهی به برخی خواسته‌های مربوط به حقوق را هم باید اضافه کرد.

این شرایط نامساعد باعث شده که کادر درمان در شش ماه گذشته بارها و به شیوه‌های مختلف اعتراض خود را نشان دهند که به نظر می‌آید بخش مهمی از خواسته‌ها را می‌توان در این سه مورد خلاصه کرد: «۱- تبدیل وضعیت نیروهای بهداشت و درمان. ۲- جذب نیروهای تازه‌نفس برای کادر درمان و ایجاد زمینه اشتغال برای رشته‌های پیراپزشکی و... ۳- برقراری فوق‌العاده ویژه برای مدافعان سلامت و همچنین پرداخت کارانه‌های معوق».

کادر درمان و نمایندگان آن‌ها در ماه‌های گذشته بارها پیگیر این خواسته‌ها از وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه شده‌اند که البته هنوز این خواسته‌ها محقق نشده است.

«محمدباقر نوبخت» پیش‌ازاین و در صفحه خود در اینستاگرام دراین‌باره و در پاسخ به کادر درمان نوشته است: «عزیزانم مستحضر باشند که هر دستگاهی در محدوده بودجه مصوب خود می‌تواند با مجوز سازمان برنامه و بودجه با جابه‌جایی ردیف‌ها برای پرداخت‌های پرسنلی عمل کند. تنها کمک سازمان برنامه و بودجه اجازه جابه‌جایی و حداکثر افزایش قانونی ۱۰ درصد به ردیفی از محل کاهش دیگر ردیف‌های هر دستگاه است که این مجوز را هم به وزارت بهداشت برای افزایش هرگونه فوق‌العاده‌ای خواهیم داد تا علاوه‌بر افزایش ۵۰‌درصدی امتیازات فصل دهم که به شما عزیزان در اسفندماه داده شده و ۱۵درصدی هم که فروردین اضافه شده است، اقدام کند». نوبخت پس از این توضیحات هم از صدور چنین مجوزی خبر داد، اما به نظر می‌آید تاکنون تغییر محسوسی در شرایط کادر درمان ایجاد نشده است.

از کادر درمانی و پرستاران حمایت نمی‌شود

کم‌توجهی برخی مدیران ارشد به خواسته‌های قانونی کادر درمان را رئیس شورای عالی نظام پرستاری هم تأیید می‌کند و از لزوم توجه جدی به این خواسته‌ها می‌گوید. «شمس‌الدین شمس» از اقدامات مثبت سازمان برنامه و بودجه در حمایت از کادر درمانی کشور می‌گوید، ولی معتقد است که این حمایت‌ها تاکنون تغییر محسوسی در شرایط کادر درمان ایجاد نکرده است.

او دراین‌باره می‌گوید: «جامعه پرستاری ما به دلیل کمبود نیروی انسانی به شدت تحت فشار است و در این راستا نیازمند افزایش پرسنل هستیم. خوشبختانه با رویکردی که از سازمان برنامه و بودجه می‌بینیم این سازمان تا جای ممکن برای جذب نیروی انسانی تأمین اعتبار می‌کند. رویکرد سازمان برنامه و بودجه در جهت بهبود شرایط کادر درمانی کشور است البته تلاش‌ها باید بیشتر شود و ادامه داشته باشد. پرسنلی که شبانه‌روز کار می‌کنند توقع دارند پرداخت‌هایشان سر موعد صورت بگیرد».

شمس با تاکید بر لزوم تخصیص اعتبارات و حمایت‌ها به کادر درمانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دارند، ادامه می‌دهد: «پرداخت‌ها و حمایت‌هایی که صورت می‌گیرد باید به کادر درمانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند، برسد. قطعا باید در تخصیص اعتبارات اولویت‌بندی شود و در اولویت اول آن‌هایی که در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند، قرار بگیرند.

یکی از گلایه‌هایی که کادر درمانی و پرستاران دارند این است که در برخی موارد به صورت شایسته از کادر درمانی و پرستاران حاضر در خط مقدم مبارزه با کرونا حمایت نمی‌شود. به نظر می‌رسد برخی مدیران سطوح پایین‌تر دید حمایت از کادر درمانی را ندارند. امیدواریم اعتبارات به کسانی که در این روزهای مشقت‌بار در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند اختصاص داده شود».

«صدیقه سالمی» معاون فنی سازمان نظام پرستاری هم موارد مشابهی را مطرح می‌کند. او با اشاره به جلسه جمعی از اعضای شورای عالی پرستاری با ریاست سازمان برنامه و بودجه، درباره نتایج آن می‌گوید: «آقای نوبخت قول دادند با حمایت‌های مالی شرایطی را به‌وجود بیاورند که پرستاران معوقه نداشته باشند که این مهم خواست بسیاری از پرستاران است. در مجموع شاهد نگاه مثبت رئیس سازمان برنامه و بودجه نسبت به پرستاران و کادر درمانی بودیم که این دید در میان ما ایجاد شده است که مطالباتی که در جلسه با ایشان مطرح شد، محقق می‌شود».

علاوه‌براین تعدادی از پرستاران و کادر درمان خبر می‌دهند که تاکنون بخش زیادی از مطالبات آن‌ها محقق نشده و به نظر می‌آید دلیل آن به ضعف هماهنگی بین دستگاه‌های مسئول یا مخالفت برخی مدیران ارشد مجموعه وزارت بهداشت به چنین خواسته‌هایی برمی‌گردد. این درحالی است که تلاش ما برای گفتگو با مدیران مرتبط در وزارت بهداشت با وجود پیگیری‌ها تاکنون به نتیجه نرسیده است.

منبع: روزنامه شرق

منبع: ساعت24

کلیدواژه: خط مقدم مبارزه با کرونا پرستاران و کادر درمان سازمان برنامه و بودجه شش ماه گذشته کادر درمانی کادر درمان وزارت بهداشت نظر می آید کادر درمان برخی مدیران گذشته بارها فوق العاده خواسته ها حمایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۷۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو

گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلایل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی برای ارجاع به قوه قضائیه در مجلس قرائت شد که نمایندگان با آن مخالفت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان گزارش کمیسیون متبوعش درباره دلایل کمبود دارو و تجهیزات پزشکی را طبق ماده 234 آیین نامه داخلی مجلس به شرح زیر قرائت کرد.

مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه

 

گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جزء (1) بند (س) تبصره (1) قانون بودجه سال ١٤ ١ کل کشور و ردیف (١٦) جدول مصارف تبصره (١٤) قانون بودجه سال ١٤ ٢ کل کشور»

مقدمه:
با استناد به سیاستهای کلی نظام سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و براساس تکلیفی که نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در بند (س) تبصره (1) قانون بودجه سال ١٤ ١ با هدف ساماندهی صنعت دارو و با محوریت سیاستگذاری جدید در حوزه یارانه دارو بر عهده دولت گذاشته بودند، طرح دارویار در  بودجه سال 1٤01 توسط دولت محترم اجرایی و وعده داده شد که با کمک این طرح از طریق انتقال یارانه دارو از ابتدای زنجیره تأمین و توزیع به انتهای آن و تمرکز بر نظام بیمه‌ای، مدیریت بهینه زنجیره تأمین و توزیع به گونه ای اجرایی گردد که در حوزه کمبودها و قیمت اقلام دارویی فشار از روی دوش مردم برداشته شود. اما آنچه که در طی 2سال سپری شده از زمان اجرایی شدن طرح دارویار، شاهد آن بوده ایم خارج شدن محسوس زنجیره تأمین و توزیع دارو از مدار تنظیم گری بوده به طوری که تبعات آن از یک سو گریبانگیر بیماران و از سوی دیگر گریبانگیر فعالان صنعت دارو شده است. لذا کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی پس از آن که به دفعات مشکلات موجود، دغدغه مندی ها و الزامات و تکالیف دستگاه های مسئول را در قالب برگزاری جلسات نظارتی و متعاقباً ارائه ٤ گزارشات نظارتی در تاریخ های ١٤ ١/ ٥/١ ، 1٤ ١/ ٨/٢٣ ، 1٤02/03/28 و 1٤02/10/18 به نمایندگان محترم و مردم شریف ایران اعلام نموده است، اینک به استناد ماده ٢٣٤ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، گزارش عدم رعایت شئونات و نقص یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش ،پزشکی سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی و دستگاه های ١٤ ١/ ٥/١ ، 1٤ ١/ ٨/٢٣ ، 1٤02/03/28 و 1٤02/10/18 به نمایندگان محترم و مردم شریف ایران اعلام نموده است اینک به استناد ماده ٢٣٤ آیین نامه داخلی مجلس شورای ،اسلامی گزارش عدم رعایت شئونات و نقص یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش ،پزشکی سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی و دستگاه های زیر مجموعه آنان و سازمان تأمین اجتماعی را جهت رسیدگی در قوه قضائیه و سایر مراجع ذیصلاح تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌نماید.

بخش نخست: طرح مسئله
١- الزام اساسی طرح دارویار مطابق با تکلیف قانونی مجلس شورای اسلامی در بند (س) تبصره (1) قانون بودجه سال ١٤ ١، عدم افزایش پرداخت از جیب بیماران بود، برهمین اساس با آغاز طرح عنوان شد که همه داروهای تحت پوشش بیمه مشمول طرح دارویار خواهند شد. لیکن علی رغم پوشش اولیه افزایش قیمتهای ناشی از اجرای طرح در عمده اقلام دارویی توسط بیمه‌ها، با گذشت کمتر از 2 سال از آغاز طرح به واسطه افزایش‌هایی که طی این مدت مکرراً در قیمت اقلام دارویی رخداده است اولاً هم اکنون هزینه تهیه دارو برای بیماران بیش از 110 درصد افزایش داشته و ثانیاً، درخصوص حداقل ١٦ درصد از مجموعه اقلام دارویی مشمول طرح دارویار پوشش افزایش قیمت ناشی از مابه التفاوت ارزی انجام نشده و در نتیجه این افزایش قیمت به جیب بیماران تحمیل شده است.
2- قریب به 150 قلم داروی پر مصرف دارای کمبود و محدودیت جدی بوده و نزدیک به ٦٥ قلم در شرایط کمبود حاد قرار دارند رفع این مشکل نیازمند برنامه ریزی کارآمدسازی سامانه های موجود و مدیریت دقیق سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی در پیش بینی به موقع نیازهای کشور و تخصیص به موقع ارز برای این موارد می باشد. لازم به ذکر است که با توجه به عدم برنامه ریزی دقیق سازمان غذا و دارو، وضعیت ذخایر استراتژیک برخی از اقلام دارویی نیز مناسب نبوده به گونه ای که در حال حاضر موجودی مواد اولیه برای 53 قلم دارو و موجودی نهایی تعداد 68 قلم از داروهای ساخته شده کمتر از یک ماه است.
3-علی رغم تصویب اعتبارات تبصره (١٤) قوانین بودجه سالهای ١٤ ١ و ١٤ ٢ صرفاً با عنوان " تأمین مابه التفاوت نرخ ارز دارو"، به موجب انعقاد تفاهمنامه سه جانبه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، تأمین مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات پزشکی و شیرخشک ( سالانه به مبلغ 1/5 میلیارد دلار) در مغایرت با قانون مصوب و از محل اعتبارات تبصره مذکور اختصاص یافته است. این بی انضباطی مالی از جمله عوامل موثر در کاهش اعتبارات اختصاص یافته به حوزه دارو و رخداد تبعات آن در بازار دارویی کشور بوده است.
4- به رغم توافقات منعقده در راستای تحقق الزامات اجرایی طرح دارویار، سازمان برنامه و بودجه مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی ( ٤٢ تومانی) با نرخ سامانه نیما که برابر مبلغ ٤29،138 میلیارد ریال در سال ١٤ ١ و مبلغ ٢٤٨،٧١٥ میلیارد ریال در سال ١٤ ٢ می باشد را به بانک مرکزی پرداخت ننموده است که این امر منجر به افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی گردیده و متعاقباً باعث شده تا بانک مرکزی به این بهانه از همکاری موثر در تخصیص منظم ارز و تأمین نقدینگی مورد نیاز صنعت دارو از طریق اعطای تسهیلات اجتناب نماید. لازم به ذکر است به استناد اطلاعات موجود در سامانه تجارت در سه ماهه ابتدایی سال ١٤ ٢ ، تخصیص و تأمین ارز صرفاً به مبلغ حدود 70 میلیون دلار صورت پذیرفته است که بدیهی است زمینه ساز کمبودهای رخداده در طی ماه های آتی بوده است.
5- عدم نظارت موثر بانک مرکزی بر عملکرد بانک های عامل در اعطای تسهیلات ریالی برای تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز صنعت دارو و نیز شرکتهای تراستی در انتقال به موقع ارز به ذینفع نهایی همواره به عنوان یکی از چالشهای جدی در حوزه کمبود دارو محسوب شده است از جمله مصادیق چالشهای موجود در ارتباط با شرکت های تراستی میتوان به کندی در حواله کرد ارز مورد نیاز حوزه بهداشت و درمان توسط شرکت کارگزاری نیکو اشاره داشت که به دفعات مورد گوشزد کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی قرار گرفته اما مشکلات مرتبط با آن همچنان حل نشده باقی مانده است.
٦- علی رغم تصویب 690،000 میلیارد ریال در ردیف ١٦ تبصره ١٤ قانون بودجه سال ١٤ ٢ کل کشور با عنوان " ما به التفاوت نرخ ارز دارو" و تحقق ٦٩ درصدی این منابع تا 1٤02/12/29 سازمان برنامه و بودجه با اقدام به تخصیص 71 درصد از منابع تحقق یافته آن هم به صورت نامنظم تا پایان سال گذشته اعتبارات سازمانهای بیمه گر و یارانه ارزی مربوط به اجرای طرح دارویار را به کفایت تخصیص نداده که این امر منجر به انباشت مطالبات ارکان مختلف زنجیره تأمین و توزیع دارو شده است.
7-علی رغم مفاد بند (ب) تبصره (17) قانون بودجه سال ١٤ ٢ کل کشور مبنی بر الزام دانشگاه های علوم پزشکی و بیمارستان های تحت پوشش آن ها برای بازپرداخت انحصاری مبالغ حاصل از فروش دارو، لوازم و تجهیزات پزشکی به داروخانه‌ها و شرکتهای پخش تأمین کننده از طریق یک حساب اعتباری جداگانه اغلب این نهادها حکم تکلیفی مذبور را به دلیل جلوگیری از عدم ایجاد وقفه در فرآیندهای پرداخت رعایت ننموده به گونه ای که در مجموع 105،951 میلیارد ریال از ردیف درآمدی حاصل از دارو در سایر بخشهای درآمدی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعمال حساب شده است. خاطرنشان می سازد در خصوص نشاندار کردن منابع و یارانه‌های تخصیصی در طول زنجیره تأمین و توزیع دارو و واریز مستقیم اعتبارات خزانه به حساب شرکت های پخش و داروخانه‌ها در ارتباط با دستگاه هایی مانند سازمان تأمین اجتماعی نیز توسط نهادهای مسئول اقدام موثری صورت نگرفته است.
8-علی رغم مطالبه مکرر مجلس شورای اسلامی مبنی بر اصلاح سازمان غذا و دارو از طریق طی روال قانونی تا کنون این امر توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی محقق نشده است که نتیجه آن عدم توفیق در نظارت مستمر و انجام بهینه وظایف محوله بوده است.

بخش دوم: جمع بندی موارد استنکاف از قانون
1 - استنکاف و نقض بند پنجم و جزء دوم از سیاست های کلی نظام سلامت ( ابلاغی مقام معظم رهبری) در خصوص سیاست گذاری و نظارت کارآمد بر تولید و مصرف و واردات دارو و مدیریت بهینه منابع سلامت از طریق نظام بیمه ای توسط کلیه ارکان مسئول در دولت با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
2- استنکاف و نقض بند (الف) ماده (72) قانون برنامه ششم توسعه در خصوص وظیفه تولیت نظام سلامت به ویژه نظارت بر عملکرد سازمانها و شرکتهای بیمه پایه و تکمیلی و ارائه کنندگان خدمات سلامت در راستای حمایت از بیماران و خدمات گیرندگان توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
3- استنکاف و نقض بند (س) تبصره (1) قانون بودجه سال ١٤ ١ کل کشور در خصوص ساماندهی وضعیت دارویی کشور از طریق اصلاح نظام یارانه ارزی و بیمهای کشور توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی
4- استنکاف و نقض ردیف ١٦ تبصره ١٤ قانون بودجه سال ١٤ ٢ کل کشور در خصوص تخصیص و پرداخت منابع اعتباری مصوب با عنوان تأمین مابه التفاوت نرخ ارز «دارو توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و بانک مرکزی»
5- استنکاف و نقض بند (ب) تبصره 17 قانون بودجه سال ١٤ ٢ کل کشور در خصوص جداسازی کامل حساب بانکی و دفاتر مالی مربوط به حوزه دارو و ملزومات مصرفی پزشکی و نیز تفکیک ردیف اعتباری دارو از سایر حساب های دانشگاههای علوم پزشکی و بیمارستان های تحت پوشش آنها توسط بانک مرکزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان برنامه و بودجه
٦- استنکاف و نقض ماده (7) قانون محاسبات عمومی و بند (د) ماده (28) قانون الحاق مقررات مالی دولت (2) مرتبط با تکلیف به مصرف یا مصارف معین اعتبارات مصوب توسط سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان های بیمه گر به ویژه سازمان تأمین اجتماعی
7-استنکاف و نقض ماده 38 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 1393,12٫4 مجلس شورای اسلامی و جزء (1) بند (ل) تبصره (17) قانون بودجه سال ١٤ ٢ کل کشور در خصوص وظیفه سازمانهای بیمه گر برای پرداخت صورت حسابهای ارسالی از سوی بیمارستانهای طرف قرارداد در مهلت مقرر توسط کلیه سازمانهای بیمه گر بالاخص سازمان تأمین اجتماعی
8-استنکاف و نقض جزء (٤) بند (س) تبصره (17) قانون بودجه سال ١٤ ٢ کل کشور در ارتباط با تجهیز سامانه‌های اطلاعاتی و خدماتی حوزه سلامت و به ویژه امکان تبادل اطلاعات با پایگاه ملی سلامت توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

در پایان:
با عنایت به آن که در طی دوره ٤ ساله مجلس یازدهم و به ویژه پس از اجرای طرح دارویار انجام تکالیف قانونی دستگاههای اجرایی در حوزه ساماندهی وضعیت نظام دارو و درمان کشور به کرات توسط کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی مورد تأکید و مطالبه قرار گرفته است اما متأسفانه کماکان شاهد وضعیت نامناسب این حوزه و تحمیل فشار بر دوش مردم می‌باشیم، مراتب برای اتخاذ تصمیم مقتضی برای ارسال موضوع به قوه قضائیه به استناد ماده ٢٣٤ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی به حضور نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی تقدیم می گردد.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کسی که اجازه نداد جای خالی پائز احساس شود
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی است
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است