Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-23@22:48:07 GMT

کرونا در فضای مجازی هم قربانی می گیرد

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۹۱۴۷

کرونا در فضای مجازی هم قربانی می گیرد

با شیوع ویروس کرونا در زمستان ۱۳۹۸ و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی سبک زندگی تمامی افراد جهان دچار تغییرات اساسی شد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام مای پادویش، دورکاری ها، افزایش تعداد سفارشات آنلاین، وقت گذرانی بیشتر در فضای مجازی، پیگیری اخبار کرونا، نگرانی از علائم بیماری و مواردی از این دست، باعث شد تا استفاده از بستر اینترنت شکلی گسترده تر و حجم بیشتری را در زندگی ما به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موضوع، بهانه ای در دست بدافزار نویسان و خرابکاران اینترنتی شد تا با استفاده از این شرایط، قربانیان بیشتری را در دام خود گرفتار کنند.

یکی از اهداف بسیار مورد توجه خرابکاران گوشی های موبایل اندرویدی است. در ادامه به بررسی یک روش مطرح خرابکاری در دوران شیوع ویروس کرونا می پردازیم و در ادامه راهکارهای مقابله با بدافزارهای اندرویدی را بررسی می نماییم.

نگرانی از بیماری همه گیر یا انتشار بدافزار همه گیر؟

نگرانی از این ویروس ناشناخته با علائمی گسترده و متفاوت، باعث شد تا بسیاری از مردم به دنبال نرم­ افزاری برای تست کرونا و اطلاع از علائم بیماری، خواندن اطلاعات و اخبار جدید و ... باشند. در این میان خرابکاران اینترنتی هم بیکار نبوده و بدافزارهای بسیاری با عناوین متفاوت و به ظاهر مفید برای قربانیان خود آماده کرده اند.

یکی از خانواده­ های بدافزاری که به تازگی و در زمان همه­گیری بیماری کووید-۱۹ منتشر شد، جاسوس­افزار InfoStealer است. کاربران اندروید با هدف کسب اطلاعات بیشتر درباره علائم ویروس کرونا، این نوع اپلیکیشن ­ها را نصب می­ کنند و از این راه به هکرها اجازه دسترسی به اطلاعات حساس خود را می­ دهند.

با راه­ اندازی این برنامه، تمامی اطلاعات کاربر مانند نوع سیم کارت و مدل گوشی و یا حتی متن پیام­‌های کوتاه و لیست مخاطبین جمع ­آوری می­‌شوند.

در شرایطی که بمباران خبری با محوریت ویروس کرونا و اضطراب ناشی از آن تمامی مردم را احاطه کرده است، افراد تمایل بیشتری به نصب چنین برنامه‌هایی دارند و احتمال اینکه این گروه از برنامه‌ها را از منابع یا مارکت های غیر معتبر دانلود کنند بسیار زیاد است.

خانواده InfoStealer تنها یک نمونه از مجموعه برنامه‌های خرابکاری و جاسوسی با مضمون کووید-۱۹ است.

در این میان بسیاری از خرابکاران نرم افزارهای مخرب خود را مشابه برنامه‌های مطرح مانند نرم‌افزار وزارت بهداشت و یا برنامه‌های مجاز دیگر تولید و منتشر می‌کنند.

در برابر این تهدیدات چه باید کرد؟

با کمی مطالعه و افزایش دانش عمومی در دنیای تکنولوژی بسیاری از این موارد قابل شناسایی هستند. به عنوان مثال وقتی تلفن همراه ما حسگر حرارتی ندارد، هیچ نرم افزاری امکان تشخیص تب توسط گوشی همراه را نخواهد داشت.

پس اگر با چنین ادعاهایی مواجه شدیم، باید با کمی شک درباره آن نرم افزار تصمیم گیری کنیم. هر چند که همیشه شناخت بدافزارها و برنامه های مخرب به همین راحتی نمی باشد. پس بهتر است موارد زیر را همواره به یاد داشته باشیم:

. نرم افزار خود را از مارکت های معتبر تهیه کنید. هرچند گاهی بدافزار نویسان آن قدر پیچیده عمل می کنند که نرم افزار مخرب آنها می تواند به برخی از مارکت های معتبر نیز راه پیدا کند اما همچنان خطر نصب برنامه از یک سایت ناشناس و غیر معتبر بسیار بالاتر است.

. همیشه هنگام نصب یک برنامه بر روی گوشی خود به مجوزها و دسترسی های مورد نیاز آن توجه کنید. به عنوان یک مثال ساده به این مورد فکر کنید: چرا نرم افزاری که قرار است اطلاعاتی در مورد ویروس کرونا به من بدهد، نیاز به دسترسی به پیام ها و یا گالری عکس من را دارد؟ به یاد داشته باشید که کمی شکاک بودن در این موارد به سود شماست.

. از متخصصین کمک بگیرید. آنتی ویروس های به روز و قدرتمند می توانند سپر مناسبی در برابر انواع بدافزارها باشند. از آنتی ویروسی استفاده کنید که در دوره های کوتاه زمانی به روز رسانی شود و امکان مقابله با خطرات جدید را داشته باشد.

آنتی ویروس پادویش اندروید با بهره­گیری از دانش فنی بالا و بررسی و تحلیل بدافزارهای شایع در ایران امکان استفاده امن و به دور از دغدغه ­های مطرح شده را برای شما فراهم می کند. متخصصان پادویش همواره در تلاشند تا امنیت کاربران در فضای مجازی را تضمین کنند.

برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر درباره پادویش موبایل به سایت www.mypadvish.ir مراجعه نمایید.

لینک کوتاه: asriran.com/00379Q

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا فضای مجازی ویروس کرونا نرم افزار برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۹۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن

فرمانده انتظامی غرب استان تهران از شناسایی و برخورد با ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در غرب استان خبر داد. سردار کیومرث عزیزی گفت: در راستای ترویج فرهنگ و عفاف و حجاب و در جریان اجرای طرح نور با رویکرد پایش فعالیت‌ها در فضای مجازی، با رصد مأموران پلیس امنیت عمومی و فتا در فضای مجازی، اطلاعاتی از فعالیت چند صفحه در خصوص انتشار تصاویر نامناسب و هنجارشکن به‌دست آمده و بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت. در این راستا مأموران پلیس امنیت عمومی، ۲۱ صفحه اینستاگرامی با مجموع مخاطبان زیاد را مورد شناسایی قرار داده و با پاکسازی و مسدودسازی صفحات اعلامی، با گرداننده آن‌ها نیز برخورد قانونی به‌عمل آمد.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران خاطرنشان کرد: پلیس به صورت مستمر، فعالیت صفحه‌های مختلف اجتماعی و فضای مجازی را مورد رصد قرار می‌دهد و در صورت بروز هرگونه جرایم در این فضا، برابر قانون با افراد خاطی برخورد خواهد کرد، بنابراین به افراد فعال در فضای مجازی توصیه می‌شود در این عرصه نیز با رعایت ضوابط و قوانین کشوری و رعایت هنجارهای اجتماعی فعالیت کنند.

منبع: جماران

سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • شوخی گلزار با مردم
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف
  • مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر
  • کلیپ پربیننده مهران مدیری در فضای مجازی برای مقایسه قیمت‌ها
  • بازتاب اجرای طرح نور در فضای مجازی
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن
  • محمدرضا گلزار و «پانتومیم» نمره قبولی می‌گیرند؟
  • آیا معلم بلاگری از لحاظ حقوقی مجاز است؟
  • سکانسی از سریال پایتخت که سوژه فضای مجازی شد + عکس
  • فیلم| واکنش کاربران فضای مجازی به ماجرای اصفهان